Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Numaifaceț laba

..asa rar !

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Numaifaceț laba

..asa rar !

Voi pricepeti greu, :) Ananda va recomanda sa faceti cat mai multa dar fara finalizare ca antrenament astfel va umpleti la maxim de energie masculina care atrage irezistibil caprioarlele si atunci veti putea si avea  cu cine trai fericitul amor continent ! 

• Like 3
Postat

Voi pricepeti greu, :) Ananda va recomanda sa faceti cat mai multa dar fara finalizare ca antrenament astfel va umpleti la maxim de energie masculina care atrage irezistibil caprioarlele si atunci veti putea si avea  cu cine trai fericitul amor continent ! 

Ete pula ! 

Te umpli de draci si se urca "samanta" la creier ! 

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai dreptate, graba strică laba. Ananda știe ce mai bine.

• Like 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Nu stiu exact in ce luna a lui 2013 ne-am vazut noi dar ... accidental am pierdut de vreo 3 ori din cam 300 de fuziuni amoroase(estimez nu am o statistica exacta) ...

Evident tin foarte riguros toate statisticile(despre pierderi) pt a nu ma pacali si a ma obiectiva exact ...

Daca vreti statistica fac dragoste cam 1 data la 2 zile acum ceva mai des ca inainte ... la o fuziune amoroasa traiesc in medie cam de 50 de ori starea de orgasm intr-un timp mediu de 3 ore pe fuziune amoroasa ... la un calcul simplu reiese ca am controlat de 50x300 = 1500 de ori si am pierdut de 3 ori ... deci dupa cum vedeti mai am de lucrat si eu pana la perfectiune ...

Imi notez tot: ziua, ora, fata, contextul si evident asceza pe care o iau dupa acea pierdere pt a nu mai pierde niciodata in viitor ... este un proces gradat care cere mult antrenament, tenacitate si a sti exact ce vrei, ce ai de facut pt asta si un plan concret despre cum poti face ce ti-ai propus.

voua va doresc un raport mai bun de atat ... Mult succes !

bre rigurosule, in ochii mei te descalifica faptul ca nu stii face o inmultire simpla 50x300 = 15000

or sa zica vreunii carcotasi ca nu-i mare bai, ai papat un zero ... la un riguros eu nu pot sa iert asta

spor la improșcat sămânță sa ai 

post-16674-0-80099900-1452581138_thumb.jpg

Postat

Ete pula ! 

Te umpli de draci si se urca "samanta" la creier ! 

Samanta nu se urca aia sta bine in straitza da testosteronul liber in sange creste el fiind focul pe care il simtim in noi . Insa acest homon e masculinitatea insasi sursa puterii noastre fizice a tuturor caracterelor barbatesti si magnetul estrogenului asa ca zice bine Ananda ca daca il mentii ridicat esti mega activ si atractiv. problema e cu dracii cum bine ai zis , teroristi nevazuti fiinte a caror existenta nue pusa la indoiala de nimeni cu un gram de minte in cap astia is puteri negative ce prada si strica tot ce prind si pot. Astia vin pe capul nostru si ne toaca pana cedam si ne aruncam pretioasa energie vitala zacand apoi vlaguti. daca te opui presiunii lor incepe un razboi crunt care numai cei viteji cuteaza sa il duca de aceea putini sunt oamenii mari pe lumea asta. Practic lupta este extrem de inegala ca o oaie impotriva unei haite de lupi. Lucrurile insa nu sunt asa negre cum par . Exista puteri pozitive inca si mai multe decat negative si maimari iar Forta Suprema e pozitiva asta e vestea buna . Asa ca cei ce indraznesc sa lupte vor invinge in final si intra intr-un altfel de viata desteapta si fina , au ,ulte ganduri poziitive creative idei de calitate simturile si toti senzorii foarte sensibili iinclusiv viata sexuala erotismul devenind perfect controlat continent cand trebuie abstinenta posibila la vremuri de nevoie adica stapan pe sine si artist transfigurat cum se mai spune.

Acuma caile pentru a ajunge la aceste stari is diverse toate marile spiritualitati au varianta lor in buna parte asemanatoare.

• Like 2
Postat

Samanta nu se urca aia sta bine in straitza da testosteronul liber in sange creste el fiind focul pe care il simtim in noi . Insa acest homon e masculinitatea insasi sursa puterii noastre fizice a tuturor caracterelor barbatesti si magnetul estrogenului asa ca zice bine Ananda ca daca il mentii ridicat esti mega activ si atractiv. problema e cu dracii cum bine ai zis , teroristi nevazuti fiinte a caror existenta nue pusa la indoiala de nimeni cu un gram de minte in cap astia is puteri negative ce prada si strica tot ce prind si pot. Astia vin pe capul nostru si ne toaca pana cedam si ne aruncam pretioasa energie vitala zacand apoi vlaguti. daca te opui presiunii lor incepe un razboi crunt care numai cei viteji cuteaza sa il duca de aceea putini sunt oamenii mari pe lumea asta. Practic lupta este extrem de inegala ca o oaie impotriva unei haite de lupi. Lucrurile insa nu sunt asa negre cum par . Exista puteri pozitive inca si mai multe decat negative si maimari iar Forta Suprema e pozitiva asta e vestea buna . Asa ca cei ce indraznesc sa lupte vor invinge in final si intra intr-un altfel de viata desteapta si fina , au ,ulte ganduri poziitive creative idei de calitate simturile si toti senzorii foarte sensibili iinclusiv viata sexuala erotismul devenind perfect controlat continent cand trebuie abstinenta posibila la vremuri de nevoie adica stapan pe sine si artist transfigurat cum se mai spune.

Acuma caile pentru a ajunge la aceste stari is diverse toate marile spiritualitati au varianta lor in buna parte asemanatoare.

Ce-ai tras pa nas ?

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Ce-ai tras pa nas ?

tu vorbesti ?  ce am scris eu aici e ce ai pus tu in avatar

Postat

tu vorbesti ?  ce am scris eu aici e ce ai pus tu in avatar

:slap2  :laugh2

N-ai gasit alta replica ?

:laugh2

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Tomson ce-s aia draci, pt ca eu n-am vazut unul vreodata? N-am vazut si n-am cum sa lupt impotriva a ceva ce nu pot sa vad sau sa simt in vreun fel. Eu am vazut numai persoane care se comporta ca niste draci, dar nici alora n-am ce sa le fac pt ca in general ma priveste propria persoana nu ma simt obligat sa-i corectez eu pe altii.

• Oras:Bucharest
Postat

Thompson excelent ce ai scris in #456 ai fost foarte inspirat ... asa stau lucrurile ... ma bucur ca o prezinti in felul cum ai inteles-o tu si cu temenii tai, cu credintele tale ...

Concluzie:

Barbati, oricat ati fi de tentati de obiceiuri vechi si rele pastrati vigoarea masculina pentru ca e pentru voi !

Toti cei care faceti asta veti intelege foarte exact despre ce va vorbesc prin propria voastra experienta !

Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !!!

Postat

Pentru toti cei care sunt pe acest drum indiferent daca ne-am disputat in discutii in trecut daca vreti sincer sa depasiti vreun obstacol pe acest drum(invatarea continentei amoroase) sau daca vreti sa alegeti intre tehnici si nu stiti care vi se potriveste sau daca doriti sa puneti la loc energie masculina pierduta prosteste pana acum, sau daca doriti sa va arat cum se fac exercitiile respective face-to-face va stau la dispozitie pe mail, privat, blogul meu sau forumuri aici unde doriti ...

Sa iubim fara masura, lumea asta e plina de fiinte care au nevoie de iubire !

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

În concluzie: număvai sloboziț! 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Multumesc pt traducere Picoane eu nu folosesc astfel de termeni :)

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Io am adoptat 6 pisici. Îs tare vesele. Şi se coţăie ca nebunele. Şi cei doi motani cred că se slobozesc nevoie mare. Ie bine sau să le fac continente?

• Like 1
Postat

Multumesc pt traducere Picoane eu nu folosesc astfel de termeni :)

Tu doar ii consideri prosti pe cei care se fut normal si nu vor sa-si chinuie femeile ore in sir fara slobozeala !

Postat

Pentru toti cei care sunt pe acest drum indiferent daca ne-am disputat in discutii in trecut daca vreti sincer sa depasiti vreun obstacol pe acest drum(invatarea continentei amoroase) sau daca vreti sa alegeti intre tehnici si nu stiti care vi se potriveste sau daca doriti sa puneti la loc energie masculina pierduta prosteste pana acum, sau daca doriti sa va arat cum se fac exercitiile respective face-to-face va stau la dispozitie pe mail, privat, blogul meu sau forumuri aici unde doriti ...

Masturbarea cu pula lăsată e ok?

• Like 1
Postat

Masturbarea cu pula lăsată e ok?

Pai ... probabil asta e secretul continentei !

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Tu doar ii consideri prosti pe cei care se fut normal si nu vor sa-si chinuie femeile ore in sir fara slobozeala !

:iagree

Postat

Pai ... probabil asta e secretul continentei !

Ananda e doctor în asa ceva. El de obicei face laba doar la prepuț. E o șmecherie asiatică.

• Like 1
Postat

Raffaello tu doar speculezi ca ai chinui femeile ... ai experienta directa ? sau doar ne dam cu parerea(avand ideea preconceputa ca noi stim ce e bine fara defapt sa testam in realitate) ?

Nu trebuie sa imi raspunzi, raspunde-ti tie ...

Postat

Ananda e doctor în asa ceva. El de obicei face laba doar la prepuț. E o șmecherie asiatică.

Bag pula in obiceiurile asiatice ! Si fara continenta ! 

• Like 3
  • Minus 1

Postat

Raffaello tu doar speculezi ca ai chinui femeile ... ai experienta directa ? sau doar ne dam cu parerea(avand ideea preconceputa ca noi stim ce e bine fara defapt sa testam in realitate) ?

Nu trebuie sa imi raspunzi, raspunde-ti tie ...

N-am experienta  ! Am facut doar laba !  

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...