Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Nea` Picoane, o reparatie profi impune si o rectificare a supapelor, ca si alea se uzeaza daca e supraturata.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Corect nene Quasim, poate trebuie verificata si transmisia...

• Oras:Bucuresti
Postat

Mertzane, nu vrei bre sa te asociezi si tu la laba noastra in comun, fiecare la el acasa, cu vodka me masa?

Bre, daca e vorba de laba cu vodka, puteti conta pe mine in mod sigur! :beex2

• Oras:Deep
  • Oras:Deep
Postat

Anada dragule, eu apreciez perseverenta ta in a dezvolta acest subiect. Serios.

Am insa o intrebare:

Daca ti-as zice, de exemplu, ca eu pot sta minimum 12 ore in erectie continua (cu sex, evident) si ca pot performa cam 24 de ore din 36, cam ce parere ai avea? Unde m-ai incadra? (Bineinteles, trebuie sa-mi placa si femeia)

Aaaaa si ce e mai important, ejaculez minim o data sau de doua ori pe zi, zi de zi.

Multumesc!

• Oras:Bucharest
Postat

Voi cei care ati spus 6 ore sau 12  ... ori glumiti(asta tind sa cred) ori nu va cunoasteti(voi chiar credeti ca e asa in acest caz nu pot sa nu imi ascund un zambet :) ) ori sunteti foarte buni pe continenta sexuala ... ceea ce mi-as dori dar e foarte putin probabil.

Va dau niste aproximari care vin din practica:

Un barbat de 30 de ani daca este continent sexual perfect timp de o luna reuseste efectiv sa faca amor timp de 6 ore, daca are minim 3 luni putem vorbi de 8 ore, daca are minim 1 an de continenta perfecta si o stare de vitalitate exceptionala putem vorbi de peste 8 ore ...

Eu nu vorbesc de senzatia pe care o ai ca ai putea(care e o chestie mentala) ci vorbesc de a putea efectiv(concret) adica acum ...

Experimentati, probati practic si veti intelege ... e vorba doar de autocunoastere

Iar referitor la femei ... ele cred(la nivel mental) ca s-ar plictisi sau le-ar durea una sau alta dar va spun in cazul in care exista iubire reciproca o femeie ar rezista mai ales in perioadele 3 si 4 menstruale(saptamana a 3-a si a 4-a) dar din nefericire ele nu au un partener ca sa le faca fata la acest nivel din cauza faptului ca barbatul zilelor noastre nu este ce ar trebui sa fie ci se complace in obiceiuri gresite(tutun, bauturi alcoolice(in exces) si ejaculari) -  acestia 3 fiind factori de decadenta a barbatului.Deci nu va mai pacaliti ca nu are sens pt ca unii din voi inca nu cunoasteti ce inseamna sa daruiesti iubitei tale de 20 de ori starea de orgasm cu implozie - ea devine radianta, mult mai iubitoare si foarte-foarte fericita(va spun asta din practica) - totusi aceasta situatie se poate remedia ... de aceea va scriu ceea ce va scriu aici ...

Succes deplin si sa iubiti si sa fiti iubiti/iubite !

Postat

Am recitit postul si nu e foarte clar asa ca revin cu o precizare: nu este vorba de a face dragoste a ne mai giugiuli putin, apoi ramanem imbratisati,  apoi mancam si apoi facem iar dragoste si au trecut cele 6 ore ci vorbesc de capacitatea de a fi in erectie in mod continuu un timp cat mai lung: 6 ore de exemplu.Asa se masoara efectiv vitalitatea masculina(vigoarea)

Puteti cronometra daca doriti ... veti observa ca fiecare aveti un timp cat reusiti indiferent de stimuli ... evident cand erectia s-a dus sau ati ejaculat opriti cronometrul ... astfel va veti obiectiva ce puteti real ... si apoi puteti verifica in cazul continentei/abstinentei si repetati experienta ... cine va avea curiozitatea va afla efectiv cum stau defapt in mod real lucrurile ... 

Evident faceti aceasta proba cand nu sunteti bolnav, obosit, nedormit si sunteti dupa masa pt a nu fi foarte deamagiti de rezultat.

Postat

Ce legatura are cu ce vorbim noi aici ? ... in primul rand daca vorbesti de primul om ... era un fel de maimuta, nu exista inca limbaj deci functiona inca pe principii animalice asta daca acceptam teoria lui Darwin ... dar cine stie cum a fost ... au aparut unii oameni de stiinta recent care demonstreaza cu dovezi stiintifice ca noua ne-a fost injectat adn de extraterestru(si astfel au fost creati anumiti hibrizi care mai apoi au evoluat natural spre omul de azi) pt a ne fi fortata evolutia(totusi nici pe acestia nu ai cum sa ii crezi si nu ajuta la nimic speculatiile) - iar parabola din Biblie cu Adam si Eva trebuie luata ca o parabola nu cuvant cu cuvant ... daca luam tot ce scrie prin biblie cuvant cu cuvant ajungem la multe imposibilitati  :) ... acolo se vorbeste simbolic nu direct.

Revenind ... daca sa zicem ca ar fi razboi si ar ramane pe pamant fix 2 fiinte umane ceea ce iar ma face sa rad :)) nu cred ca e posibil asa ceva ... chiar si atunci sa zicem ca ar fi necesari vreo 4 copiii pt necesitatea supravietuirii speciei ... acel barbat daca ejaculeaza de 4 ori in intreaga lui viata este oricum o fiinta foarte-foarte vitala si un barbat adevarat. Ganditi-va o ejaculare la 18 una la 20 una la 25 si una la 27 de ani ... intre ele ani de continenta amoroasa :)

Totusi nu pot sa nu remarc o cadere spre animalic - spre involutie - spre Adam a barbatilor din ziua de azi ... evident trebuie combatuta ... scopul vietii e evolutia nu involutia ...

• Oras:Constanta
Postat

Teoria lui Darwin, teoria Bibliei, tu detii tot timpul adevarul absolut, nu-i asa Ananda?

Of, of, mai, mai! Apropo, sa nu te mai astepti sa-ti culegi adepti dintre cei religiosi. :)

O zi buna!

Postat

Asa cum ziceam ... nu caut adepti(e doar o speculatie mentala aceasta interpretare - poate tu ai cauta daca ai fi in locul meu)

Legat de cei religiosi ... se stie ca ei in functie de traditie au rezolvat cu energia sexuala: in unele traditii este impusa continenta iar in altele abstinenta.Asadar continenta nu ar priva pe nimeni de a evolua pe o directie a credintelor lui specifice ...

Eu nu urmaresc decat sa va spun ca se poate si sa va dau metode pt  a ajunge acolo ... ce faceti mai departe decide fiecare ... de asemenea daca vrea sau nu cineva sa practice aceste metode este de asemenea alegerea lui/ei ...

Fac aici un fel de munca voluntara bazata pe iubire si pe binele comun al speciei noastre(barbatului adevarat cum imi place sa il numesc) ... prezint un principiu experimentat practic de mine de 8 ani incoace ... cu rezultate din ce in ce mai bune ... si va invit si pe voi ... cei care in mod evident aveti o atractie catre angrenare in jocuri amoroase ...

Postat

"poate tu ai cauta daca ai fi in locul meu"      Recunosc!  :)

Da, as face o spirala, triunghi, patrat cu ei si pe urma le-as baga pe domnisoare-n dormitor.

Apoi... as lua-o de la capat!

Sa nu-mi zici ca nu aspiri la asa ceva ca ma dezamagesti. :)

Postat

"Nu, mai baieti ... antrenament individual acasa dar sincronizat atat ca tehnici cat si ca timp de realizare a lor"

Deci Oly, conform celor scrise de tine pe prima pagina, pui frumos mina pe telefon, il suni pe Picon, dupa care faceti o conferinta in 3 cu maestrul Ananda.

De comun acord stabiliti o ora (ca sa fie actiunea sincronizata :laugh2 ), puneti ceasurile sa sune si la un semn, dati drumul la laba.

Totul trebuie sa dureze minim doua ore fara ejaculare, ca deh, nu va puteti ridica la continenta avansata a lu' guru care rezista 4, cu perspective spre 6.

Pe locuri, fiti gata, start! :slap2  

Mertazane nu-i mai incuraja mah pe astia ca maine seara vor vrea sa faca asta la intalnire si cine stie daca isi mai nimereste fiecare propria ...mana.Asta ne mai lipseste,ne-am numi "Trupa incontinentilor inzapeziti" :laugh2 .

Imi bag picioarele in ea de continenta! Ananda..tu chiar ai reusi sa te "continentesti"  :laugh2 afladu-te intre ele? Chiar ai putea sa strangi din buci...pentru a-ti pastra energia (pastrata pentru..oare ce?)?

Frate,asta  este cel mai insistent om pe care-l stiu daca l-a scos din pepeni pina si pe cel mai calm om pe care-l cunosc de pe forum.Cool, continenta usoara iti doresc cu erectii de cate trei zile  :laugh2 .

Auzi,erectie 6 ore!!! Pai eu cam toata noaptea,in somn,am erectie.Inainte era ca un strajer,ma culcam eu se scula "dinsa" sa ma pazeasca. :laugh2

Domnu` "doctor",tot medic te autoproclami?Ai si "pacienti"?

Postat

@ coolahdhotman tu pui o intrebare interesanta ... care totusi are raspunsul evident ... perntru orice ... daca vrei reintinerire poti, daca vrei virilitate pana la varste foarte inaintate poti, daca vrei trezirea sufletului poti, daca vrei sa fii foarte sanatos si sa nu cunosti deloc boala in aceasta viata si asta se poate, daca vrei sa muncesti fizic cu o eficienta foarte mare asta e solutia, daca vrei sa iti trezesti starea de genialitate(prin asta inteleg o minte atat de patrunzatoare si capabila sa faca legturi inteligente incat sa poata aduce chiar in fiecare saptamana o inventie nemaidescoperita pana atunci pe pamant)si asta se poate, daca vrei extaz mistic si asta se poate practicand anumite rugaciuni sau meditatii dupa actul amoros etc

Asa cum spuneam mai sus cand ai benzina in rezervor poti ajunge oriunde ... unde alegi sa te duci e in functie de tine.

@doixdoi - tu crezi ca ai erectie toata noaptea defapt ai o erectie discontinua de pe la aproximativ 5 dimineata(ca de aceea ii zice cocos - se trezeste odata cu cocosul :) ) pana cand te trezesti(in functie de vise) evident daca esti o persoana care se gandeste mult ziua la chestii erotice noaptea visezi iar corpul este in legatura cu mintea si el reactioneaaza la gandurile tale - deci apare erectia ... dar dupa cum usor iti poti da seama nu poti verifica efectiv timpul cat poti fi in erectie(virilitatea masculina) decat in stare de veghe.

Poti sa imi zici vraci, fitoterapeut, practicant ayurveda sau cum doresti daca termenul de medic naturist crezi ca nu descrie perfect activitatea aceasta nu am nici o problema cu denumirile unele pot fi chiar mai descriptive ...

@patrick82: Eu aspir la a face dragoste cu o femeie care si ea la randul ei ma iubeste astfel incat prin iubire, transfigurare si continenta perfecta sa devenim amandoi foarte-foarte fericiti - daca intalnesc o astfel de femeie sau chiar mai multe actionez in consecinta :)

Multumesc pt promovare atat celor care m-au propus cat si celor care au fost de acord sau au realizat promovarea.

Postat

@Asterica si nu numai - poate fi doar o poezie(fantezie) sau se poate transforma in realitate pt oricare dintre voi depinde de alegerile fiecaruia ... nu e usor - trebuie reversate unele obiceiuri foarte vechi, precum si introducerea unor obiceiuri noi neexperimentate pana acum - se produce o schimbare nu numai in modul de gandire ci si in modul de a actiona  - va dura un timp(antrenamentul) si vor fi capcane(tendinte de a te opri, de a te dezamagi daca rezultatele nu apar asa cum va asteptati, tendinta de a crede ca nu veti reusi etc) dar cu perseverenta pot fi depasite - cel mai important e sa nu te blochezi/limitezi/opresti ;)

Daca folositi intuitia si o logica simpla ... niste obiceiuri despre care toata lumea simte ca nu sunt bune(mancat carne, fumat, baut alcool in exces, ejaculat) daca dispar atunci apar niste modificari ... aceste modificari pt cei care nu le-au trait par paranormale, de neatins, fantezii ... totusi cand le experimentezi direct ba chiar le poti repeta pentru tine ele devin doar aspecte despre care nu ai stiut(la nivel de experienta directa) pana la un moment dat ...

La ce ma refer: claritate mentala, intuitie, capacitate de control a mintii, capacitate de control a emotiilor, empatie, inteligenta(acea energie odata cu implozia trebuie sa urce undeva - urcata la nivel mental apare chiar starea de genialitate) aceste calitati unele se pot dezvolta pana la maxim:

claritate mentala - pana la deschiderea celui de-al treilea ochi si puterea paranormala denumita clarviziune, intuitie - dezvoltata pana la puterea paranormala a profetiei(tot ceea ce spui se intampla intocmai), capacitate de control mental perfecta(fiinta niciodata nu se mai enerveaza, supara, manie, infurie etc - deci traieste continuu starea de fericire), empatie pana la identificare -fiinta reuseste sa se identifice atat de mult cu o alta fiinta incat ii intelege toate gandurile, toate emotiile si are si acces direct la toate vietile ei anterioare, inteligenta - starea de genialitate(mentinere in mod continuu intr-o stare de genialitate(fiinta respectiva poate sa faca legaturi inteligente si poate sa descopere tot felul de mistere ale vietii ... singura problema aici e ca geniile nu sunt intelese - pt ca doar ei inteleg acele lucruri si nu le pot explica ar dura ani de zile pana cand urmatorul cel mai inteligent ar intelege cat de cat :) )

Si mai sunt ... practic sunt toate realizarile la care au ajuns oamenii vreodata pana acum ... de obicei doar yoghinii sau misticii reusesc sa ajuga acolo dar imi exprim speranta ca intr-o apropiata zi aceste capacitati vor fi accesibile foarte multora.

Iata ce am putea sa facem in loc sa pierdem aiurea potentialul erotic ...

Postat

Multumesc Trollesco ... :)  Sa fie !

Daca imi permiti un joc de cuvinte spontan relativ la id-ul tau :

Trollesco-viciu-lost - Trollesco cel care a scapat de viciu ;)

Postat

@doixdoi - tu crezi ca ai erectie toata noaptea defapt ai o erectie discontinua de pe la aproximativ 5 dimineata(ca de aceea ii zice cocos - se trezeste odata cu cocosul :) ) pana cand te trezesti(in functie de vise) evident daca esti o persoana care se gandeste mult ziua la chestii erotice noaptea visezi iar corpul este in legatura cu mintea si el reactioneaaza la gandurile tale - deci apare erectia ... dar dupa cum usor iti poti da seama nu poti verifica efectiv timpul cat poti fi in erectie(virilitatea masculina) decat in stare de veghe.

Poti sa imi zici vraci, fitoterapeut, practicant ayurveda sau cum doresti daca termenul de medic naturist crezi ca nu descrie perfect activitatea aceasta nu am nici o problema cu denumirile unele pot fi chiar mai descriptive ...

Dragul meu,hai ca incepem sa ne intelegem.Ideea e  nu cum iti spun eu ci cum te autodenumesti. Iti explic si de ce :medic presupune foarte multi ani de studiu.La final,in general medicii trateaza si vindeca unii chiar salveaza vieti.Tu nu ai acesti multi ani de studiu in medicina.Medicina naturista este un termen furat.Sau poate cel clasic de medic o fi furat si atunci trebui schimbat.Termenul in sine nu conteaza foarte mult insa tu ,numindu-te medic induci lumea in eroare si vin oameni la tine crezand cu adevarat ca pot fi vindecati.Posibil usoare afectiuni sau unele neletale pot fi vindecate.Desemeni pot fi si cazuri de vindecari "miraculoase" insa si acelea sint exceptii extrem de rare.Bolile cu adevarat grave insa nu.Mi-ai dat de mult un exemplu de inlocuitor de aspirina.Posibil real insa cum produci un medicament naturist sa scada colesterolul de la 600 la 200?Poate pascand alge sau consumand cateva kilograme de spirulina zilnic.Iar un colesterol atat de mare te poate ucide.Apoi cu ce inlocuiesti chimoterapia?Poate cu excursii la Cernobal!Posibil in timp medicamentele naturiste sa fie mai multe si cu randament mai mare deocamdata insa...Si acele medicamente vor fi create tot de oameni cu multi ani de studiu,studiu real de anatomie,genetica,biologie si tot ceea ce presupune o cunoastere perfecta a corpului uman si a plantelor din care se pot extrage respectivele substante.Adica oameni,foarte ,foarte,extrem de destepti si dedicati acestor studii,oameni care muncesc 20 de ore pe zi ,nu ca noi cei ce o ardem pe forumuri de "pasarici". Te respect pt. ca desi te-au "atins" putin unii dintre noi ai pastrat un ton civilizat si pasnic.Eu iti promit ca nu te mai agasez insa nici tu nu mai avea pretentii de detinatorul adevarului absolut.Sa nu confundam astrologia cu astronomia.

Nu doar 5 minute "canta cocosul" noaptea. :laugh2  Uneori chiar toata noaptea,ma trezeste de parca nu am aer iar erectia este extrem de puternica.Uneori deloc.Dorm ca un prunc.Acum iau betablocante care teoretic produc impotenta.La mine acest efect este aproape inexistent.Inainte de infarct insa mi se scula imediat ce adormeam.Iar de visat visez extrem de mult insa foarte rar erotic.Depinde extrem de mult de fiecare organism.

Postat

Te asigur ca faci 2 greseli mari:

1.Ayurveda(medicina naturista pe care o practic are solutii perfect naturale pentru a vindeca complet(pana la reversarea completa a respectivei afectiuni) iar medicina alopata nu vindeca complet decat o gama foarte mica de afectiuni si chiar si pe astea cu efecte secundare foarte importante de multe ori ... deci sa nu confundam o forma de medicina care are vreo 3000  de ani cu o afacere care este de vreo 300 de ani - din acest punct de vedere practicantilor ayurvedici ar trebui sa li se spuna medici iar medicilor alopati altfel, descriptiv si fara sa exagerez le-as spune experimentatori, comercianti si chirurgilor carpaci :) sper ca gradat in timp si populatia sa inteleaga aceste aspecte.

2.Acesti oameni ... deosebit de destepti pe care tu ii numesti astfel(fara sa ii cunosti, fara sa stii jocurile lor de culise si experimentele pe care le fac pe populatii fara sa admita acest lucru) - nu au gasit inca leacuri pt vindecare efectiva a anumitor forme de cancer, a sclerozei in placi, a leucemiei si lista poate continua ...

mie prin metode perfect naturale pt a concepe o schema de vindecare completa personalizata pt afectiunile enumerate mai sus mi-a luat exact:

1.cancer de prostata - 4 zile, 2.cancer la san - 3 zile, 3.scleroza multipla in placi cu paralizie de la mijloc in jos - 5 zile, 4.leucemie - 7 zile

Deci ca sa iti raspund printr-o comparatie usor de inteles ... mergem sa taiem un copac pentru lemne de foc ... medicul alopat ia un toporas de bucatarie eu iau o drujba de ultimul tip, el e mai dibaci cu toporasul(are mai multa experienta) dar eu am drujba - cine crezi tu ca in primul rand va reusi sa doboare copacul, apoi sa taie crengile si sa il aduca la forma unor lemne pt foc ... :) conteaza sa actionezi inteligent dar in mod evident conteaza si sa iti alegi si instrumentele intr-un mod inteligent.

Concluzie: medicina clasica(alopata) reprezinta un excelent instrument financiar care se bazeaza pe amagirea populatiei ca ei ar fi capabili sa vindece anumite boli, este foarte inteligent sa nu mai credeti tot ce se spune la televizor(pentru ca insasi concernele farmaceutice sunt in spatele acelor reclame si promovari ale acestei forme de asa-zis medicina), deci daca se poate fiti vigilenti nu creduli. Este o gigantica diferenta intre ce se spune si ce este defapt ...

Dealtfel prin popor umbla o vorba plina de o adanca intelepciune: daca intri pe mana medicilor esti terminat ... mai bine sa nu ajungi acolo.

Postat

Relativ la vitalitatea erotica(virilitate) decat sa vii cu astfel de argumente neverificabile(deci care te pot induce usor in eroare) pt ca tu nu iti amintesti fiecare secunda din timpul somnului pt a putea verifica concret iti sugerez sa faci experimentul amintit mai sus si astfel vei vedea diferenta intre ce crezi acum si ce este defapt ... :) si eu credeam ca tine inainte sa verific(defapt ideea de a verifica a venit in urma faptului ca datorita continentei sexuale ma simteam mult mai viril si am vrut sa verific practic daca este asa sau nu) ... sunt niste etape prin care toti trecem in procesul de autocunoastere.

Referitor la evitarea oricaror forme de afectiuni la inima daca doresti iti pot prescrie o schema cu plante personalizata structurii tale individuale care luata regulat te pazeste de orice probleme de inima si in timp va duce chiar la vindecare completa ... evident pt asta ne trebuie o discutie particulara si sa iti fac fisa(o culegere de date detaliata despre tine) intai ...

De unde si pana unde ideea ca eu as detine adevarul absolut :) ... am cercetat si experimentat in domeniul Ayurveda cativa ani si am practicat continenta amoroasa ... atat, si despre asta vorbesc pe aici ... poate pe unii derajeaza ca am curaj sa spun direct anumite lucruri sau sa cred cu tarie in ceea ce am experimentat pana acum, dar asta este altceva :) daca cineva ar dori sa afle adevarul absolut cred ca ar trebui sa cerceteze scrieri sfinte ...

Postat

Acei oameni pe care nu-i cunosc produc inclusiv tehnologia din jurul nostru,internetul pe care-l folosesti  acum.Inlocuieste-l si pe asta cu metode naturiste.Sau mijloacele de deplasare.Nu cred ca folosesti calul pt.plimbare prin oras.La fel si in medicina functioneaza.Eu cred ca sint destepti chiar daca nu-i cunosc.Da,fac bani astia dar cred ca nici tu nu "lucrezi" gratis.Si sint convins ca faci o gramada de bani din aceasta excrocherie pentru ca sint o gramada prosti care pun botul la prosteala voastra "naturista".La televizor nu ma uit implicit nici la reclame.

Spune-mi, drujba ta e inventata de un naturist sau de un "prost"?

Faptul ca faci presupuse scheme de vindecare nu inseamna ca si vindeci.La fel facea si Mudava si a murit destul de tanar ,lui nu si-a gasit o metoda de vindecare.Tie iti mai traiesc pacientii?

Si ai mai dat-o si in "cele sfinte".

M-am razgandit,nu te respect,esti arogant si periculos.Te ignor doar.

Postat

"mie prin metode perfect naturale pt a concepe o schema de vindecare completa personalizata pt afectiunile enumerate mai sus mi-a luat exact:

1.cancer de prostata - 4 zile, 2.cancer la san - 3 zile, 3.scleroza multipla in placi cu paralizie de la mijloc in jos - 5 zile, 4.leucemie - 7 zile"

Ma sperii cu genul asta de afirmatii Ananda, jur, ce se-ntampla omule cu tine?

• Like 3

Postat

Ce se intampla cu mine este un miracol ... ceea ce va doresc si voua ... in afirmatia respectiva exista si un aspect neprecizat ... am studiat ayurveda timp de 4 ani inainte de a practica medicina(cu pacientii) si aceste rezultate au aparut dupa vreo 6 ani de studii teoretice si practice si dupa consultatii in cazurile foarte grave cu alti medici alopati care combina ayurveda cu medicina clasica sau ca si mine practicanti ai acestei forme de medicina dar care au mai intalnit aceste cazuri si aveau o experienta clinica mai mare ... stiu ca pare socant dar imaginati-va cat de penibil e sa ai asa ceva pe langa tine, la preturi jenant de mici si tu sa suferi sau chiar sa mori de una din aceste boli :))

Sa rezumam:

V-am spus ca sunt posibile starea de genialitate, anumite capacitati extraordinare(denumite de catre cei care nu le au sau nici macar nu le-au vazut paranormale) pe langa acestea o vindecare completa a unuei boli pe care medicina alopata nu reuseste sa le vindece nici macar nu e cine stie ce ... ce au toate acestea in comun: ori continenta sexuala ori manifestarea acestor calitati doar in prima parte a vietii(atunci cand energia sexuala este inca multa in rezervor)

Toate acestea sunt greu de obtinut, poate de aceea multi dintrre voi nu ma credeti ... dar ele sunt posibile si chiar la cateva alegeri distanta de voi ... ;)

Cum functioneaza cu pacientii: 1.Se face fisa(o culegere foarte amanuntita de date) dupa care 2.cateva zile se studiaza si se face o schema cu plante personalizata(schema trateaza toate afectiunile pacientului in acelasi timp) - asa functioneaza ayurveda ... echilibrare generala a intregului sistem - o altfel de abordare denota necunoastere sau nu este completa ...

Costuri: schema costa 50Ron si plantele in medie cam 100-150 Ron pe luna - plantele pot fi procurate de oriunde doar tinandu-se cont de termenul de expirare, forma lor etc Lucrez individual - nu am nici macar cabinet ... si nici nu vreau :)

Eu nu prea am bani si nu prea sunt interesat de bani decat un minim cat sa am pe minim tot ce e necesar(intretinere, telefon, lumina, ceva de cheltuiala cu iubita etc) dupa cum a remarcat foarte corect Picon.

Ma puteti provoca si cu anumite afectiuni pe care nu le-am mai vazut pana cum sau pe care medicina alopata nu le poate rezolva(analize nu sunt necesare decat in anumite cazuri de cele mai multe ori se trateaza strict simptomele care pe meridianele energetice descriu suficient de bine afectiunile - precum si interpretartea semnelor afectiunilor care se gasesc pe corpul bolnavului) ... defapt daca recunoastem cinstit ei(medicina clasica) nu rezolva mai nimic definitiv(afectiunile apar inapoi dupa o vreme) si mai fac si pagube colaterale :) mi-ar parea bine sa nu fie asa dar din pacate asa este ...

Sa iubim si sa fim iubiti fara masura !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...