ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 13, 2016 Consider doar ca ignoranti cei care desi aud, unii chiar inteleg nu incearca si ei sa vada cum e. Prosti sunt altii: prosti sunt cei care au vazut cum e si din lene sau indolenta nu continua antrenamentul decazand chiar daca facusera cativa pasi in directia corecta. De asemenea consider ca fiind rai pe cei care reusesc sa devina intr-un anumit grad continenti amoros si isi folosesc toata acea imensa energie in scopuri egoiste. Consider ca fiind eroi pe cei care lupta neincetat impotriva naturii lor animalice obtinand bunatate, pace, iubire, altruism, inteligenta, continenta amoroasa perfecta, spirit de sacrificiu, spiritualitate, genialitate creatoare in orice domeniu etc. 1 6
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 Consider doar ca ignoranti cei care desi aud, unii chiar inteleg nu incearca si ei sa vada cum e. Prosti sunt altii: prosti sunt cei care au vazut cum e si din lene sau indolenta nu continua antrenamentul decazand chiar daca facusera cativa pasi in directia corecta. De asemenea consider ca fiind rai pe cei care reusesc sa devina intr-un anumit grad continenti amoros si isi folosesc toata acea imensa energie in scopuri egoiste. Consider ca fiind eroi pe cei care lupta neincetat impotriva naturii lor animalice obtinand bunatate, pace, iubire, altruism, inteligenta, continenta amoroasa perfecta, spirit de sacrificiu, spiritualitate, genialitate creatoare in orice domeniu etc. Opreste-te. Multi, prea multi fugaresc laba pe aici pentru un moment josnic de placere in "fericirea" asta de viata...Te inteleg, dar daca nu ajung lucruri simple, ce incerci tu sa explici e sf.Nu caut sa te jignesc.
tomson Reputație: 5750 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 13, 2016 Cel mai probabil, muci.le zici si tu , daca te uiti ai in avatarul tau ai un cap de prunc ce-si sufla mucii .
dönitz Reputație: 606 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Ianuarie 13, 2016 le zici si tu , daca te uiti ai in avatarul tau ai un cap de prunc ce-si sufla mucii .Zi sincer: imaginaţie sau cataractă? 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 13, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 13, 2016 Zi sincer: imaginaţie sau cataractă?El e Bambi ! Suflet bland si minte asemenea ! 6 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 13, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 13, 2016 le zici si tu , daca te uiti ai in avatarul tau ai un cap de prunc ce-si sufla mucii .Tu ai o problema cu avatarurile ? O sa-mi pun unul in care il fut pe Bambi ! E mai bun ? 6 1
dönitz Reputație: 606 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Ianuarie 13, 2016 Tu ai o problema cu avatarurile ?O sa-mi pun unul in care il fut pe Bambi ! E mai bun ?Am râs! :laugh2
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 13, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 13, 2016 Consider doar ca ignoranti cei care desi aud, unii chiar inteleg nu incearca si ei sa vada cum e. Prosti sunt altii: prosti sunt cei care au vazut cum e si din lene sau indolenta nu continua antrenamentul decazand chiar daca facusera cativa pasi in directia corecta. De asemenea consider ca fiind rai pe cei care reusesc sa devina intr-un anumit grad continenti amoros si isi folosesc toata acea imensa energie in scopuri egoiste. Consider ca fiind eroi pe cei care lupta neincetat impotriva naturii lor animalice obtinand bunatate, pace, iubire, altruism, inteligenta, continenta amoroasa perfecta, spirit de sacrificiu, spiritualitate, genialitate creatoare in orice domeniu etc.Bai Nea guru Ananda ( Amanda .. plm nu retin ) Faptul ca tu ai inghitit niste practici asiatice / sectante ..e treaba ta . Poti sa stai si 100 de ani fara sa-ti dai drumu' . Felicitari ! Daca asta este idealul tau pt tine este perfect .INSA ... NU impune , sau nu incerca sa impui ideile tale si altora. Fiecare are dreptul sa aleaga ce-i place si ce-si doreste. Considerand ca doar cei ca tine sunt EROI ... te face penibil. Erou e cel care nu se gandeste la el , nu-l intereseaza ce are in coaie ci vrea sa-i ajute pe altii. Plus multe alte situatii. Eroismul n-are nimic cu slobozeala. Eu cred ca nu trebuie sa-mi strang coaiele in abdomen daca femeia mea vrea sa ma vada cum imi dau drumul . Si asta o face fericita. Asa ca :Hai sictir cu parerile tale ! 8 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 13, 2016 Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !!! Vag. E ca si cum te-ai abtine sa zici ceva. E egal ca faci afirmatii de genul celei de mai sus sau pur si simplu nu zici nimic si ramai filosof. E tot una!! 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 13, 2016 Bai Nea guru Ananda ( Amanda .. plm nu retin ) Faptul ca tu ai inghitit niste practici asiatice / sectante ..e treaba ta . Poti sa stai si 100 de ani fara sa-ti dai drumu' . Felicitari ! Daca asta este idealul tau pt tine este perfect .INSA ... NU impune , sau nu incerca sa impui ideile tale si altora. Fiecare are dreptul sa aleaga ce-i place si ce-si doreste. Considerand ca doar cei ca tine sunt EROI ... te face penibil. Erou e cel care nu se gandeste la el , nu-l intereseaza ce are in coaie ci vrea sa-i ajute pe altii. Plus multe alte situatii. Eroismul n-are nimic cu slobozeala.Eu cred ca nu trebuie sa-mi strang coaiele in abdomen daca femeia mea vrea sa ma vada cum imi dau drumul . Si asta o face fericita.Asa ca :Hai sictir cu parerile tale ! Stii ce mi se pare haios? Exista moralisti care fac morala ieftina pentru ca aceasta asa zisa morala li se potriveste lor cel mai bine! Ceea ce i se potriveste unui aderent la practici orientale, crestine de tip confesional sau la un fel de panteism siropos sau ce-o mai fi, nu mi se potriveste mie, tie sau altuia! Caci tocmai aceasta nepotriveala ma face original, ma individualizeaza in multime. Eu zic ca nu continenta sexuala te face mai deosebit ci ceea ce faci diferit fata de un altul pe care-l consideri gurul tau personal (maestru, invatator, popa, doctorant in teologie s.a.). Nu practica spirituala in sine ci atitudinea ta in fata maestrului tau si a lumii. Pana nu te lepezi de maestrul tau nu poti sa-ti intelegi menirea. Cum ar zice un amic: vrei sa schimbi lucrurile? Spune-i ca-l futi in cur si vei vedea ce se intampla. El si cu inca vreo doi amici de-ai lui frecventau un restaurant in care bucatareasa facea o foarte buna pizza. Il cunosteau destul de bine si pe patronul localului asa incat ramaneau cu acesta pana noaptea tarziu si purtau discutii de tot felul la un pahar de tarie. Intr-o zi unul dintre ei il intreaba pe amicul meu: ce sa facem sa o rasplatim pe bucatareasa ( o femeie de vreo cincizeci de ani), sa-i multumim pentru munca ei? O futem in cur, raspunde celalalt! Evident ca bucatareaza i-a auzit si in ziua urmatoare si-a dat demisia. Din acel moment pizza nu mai avea acea calitate intrucat venise un bucatar nou...E valabil si cu maestrul sau cu moralistii. Ii futem in cur ca sa-si vina in simtiri. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 14, 2016 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Ananda a fost prins făcând laba într-o scară de bloc în Berceni dar s-a jurat că nu și-a dat drumul. 4
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 14, 2016 Am cumpărat castroane la ofertă. Te interesează Dayule? Se pare că ai treabă! 3 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Am cumpărat castroane la ofertă. Te interesează Dayule? Se pare că ai treabă! Ohhoo și-ncă cum. Trebuie să încep anul în forță, binențeles că vreau.
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 14, 2016 Stii ce mi se pare haios? Exista moralisti care fac morala ieftina pentru ca aceasta asa zisa morala li se potriveste lor cel mai bine! Ceea ce i se potriveste unui aderent la practici orientale, crestine de tip confesional sau la un fel de panteism siropos sau ce-o mai fi, nu mi se potriveste mie, tie sau altuia! Caci tocmai aceasta nepotriveala ma face original, ma individualizeaza in multime. Eu zic ca nu continenta sexuala te face mai deosebit ci ceea ce faci diferit fata de un altul pe care-l consideri gurul tau personal (maestru, invatator, popa, doctorant in teologie s.a.). Nu practica spirituala in sine ci atitudinea ta in fata maestrului tau si a lumii. Pana nu te lepezi de maestrul tau nu poti sa-ti intelegi menirea. Cum ar zice un amic: vrei sa schimbi lucrurile? Spune-i ca-l futi in cur si vei vedea ce se intampla. El si cu inca vreo doi amici de-ai lui frecventau un restaurant in care bucatareasa facea o foarte buna pizza. Il cunosteau destul de bine si pe patronul localului asa incat ramaneau cu acesta pana noaptea tarziu si purtau discutii de tot felul la un pahar de tarie. Intr-o zi unul dintre ei il intreaba pe amicul meu: ce sa facem sa o rasplatim pe bucatareasa ( o femeie de vreo cincizeci de ani), sa-i multumim pentru munca ei? O futem in cur, raspunde celalalt! Evident ca bucatareaza i-a auzit si in ziua urmatoare si-a dat demisia. Din acel moment pizza nu mai avea acea calitate intrucat venise un bucatar nou...E valabil si cu maestrul sau cu moralistii. Ii futem in cur ca sa-si vina in simtiri.Skyseven tu ai facut treaba asta? Ce ai pus in locul maestrului? 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 El e Bambi ! Suflet bland si minte asemenea !
tomson Reputație: 5750 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 17, 2016 El e Bambi ! Suflet bland si minte asemenea !Doamne ajuta ! Ma straduiesc sa fiu asa dar nu reusesc mereu Apreciez oamenii blanzi cu minte asezata care gandesc chiar mai incet dar corect, bine, sanatos , oblu , batraneste , ardeleneste sa zicem.
tomson Reputație: 5750 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 17, 2016 Tu ai o problema cu avatarurile ?O sa-mi pun unul in care il fut pe Bambi ! E mai bun ? S-ar putea sa iti stea chiar bine ! Dar deocamdata mai bine abtine-te sa-mi mai dai replici ca n-o sa-ti iasa nimic bun. Linisteste-te putin daca poti si mai vezi apoi ce mai scrii.
tomson Reputație: 5750 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 17, 2016 Ca sa fiu mai scurt si clar ca vad ca se pricepe greu ideea de baza :Cuvantul este cel mai pretios lucru pe care il poti avea , nu e ceva care sa il arunci usor aiurea nicaieri nici macar pe un forum sa il strambi cum vrei sa debitezi cat te tine sau sa-l folosesti in batjocura la mintit si inselat. E puterea viata si averea ta.Si nu e chiar off topic ideea caci intre continenta cuvatului si conservarea / conversia energiilor sexuale e o mare legatura , directa.
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 18, 2016 S-ar putea sa iti stea chiar bine ! Dar deocamdata mai bine abtine-te sa-mi mai dai replici ca n-o sa-ti iasa nimic bun. Linisteste-te putin daca poti si mai vezi apoi ce mai scrii. Ar trebui sa-mi fie teama de la amenintarea asta ? Sa nu zici ca sunt rau , te las sa alegi avatarul : 2 1
tomson Reputație: 5750 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 18, 2016 Sa te temi de tine nu de altii.
tomson Reputație: 5750 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 18, 2016 Da avatarul meu le este dedicat lor însă eu o fac finutz frumos. Am mai fost comparat aici de una dintre ele cu un cerb . Si iar ai nimerit-o ca ala din poza a 2-a are calibrul meu . Primu e cam subtirel.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 Ar trebui sa-mi fie teama de la amenintarea asta ? Sa nu zici ca sunt rau , te las sa alegi avatarul : Mi-ai stricat amintirile din copilărie 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 18, 2016 Mi-ai stricat amintirile din copilărie Hai ca ti-au ramas alea cu Alba ca Zapada !! 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 18, 2016 Io Fut Frumos. 5 3
Postări Recomandate