klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 25, 2016 ananda are rigiditate da tu nu mai ai deloceste cumva dielectric? 1
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 25, 2016 Postat Ianuarie 25, 2016 deci cum dracu' sa se plieze budismul pe structura noului om daca el se aplica inca pe vremea lui Buddha in urma cu cateva mii de ani!? Crezi ca ceea ce era potrivit atunci mai e viguros, proaspat si in prezent!? Ce este Budismul? Ce spune Buddha? Fiinta umana se gaseste in aceasta existenta. Omul este insetat de aceasta existenta. Invatatura budista o caracterizeaza astfel: Nasterea este suferinta, boala este suferinta, batranetea este suferinta, moartea este suferinta! Omul care coboara pe pamant din inaltimi divin-spirituale este lasat aici prada tuturor durerilor si suferintelor existentei. NU poate exista o salvare care este definita prin cele patru mari adevaruri ale lui Buddha decat daca ne eliberam de existenta exterioara. Adeptul budist considera trupul fizic ca ceva de care trebuia sa te debarasezi cat se poate de repede. De aici dorinta de a lupta impotriva setei dupa existenta si care este legata de acest trup. De acestea sunt legate mai departe notiunile de "Maya", "Iluzie" deoarece budismul considera astfel tot ceea ce nu este in realitate decat un lucru trecator, s.a. Personal nu cred ca fuga de lume, fuga din calea existentei este atitudinea corecta a omului modern (si asta pentru cine intelege just budismul!) Ce etape sa atingi interior prin budism? Nu intelegi ca budismul se declara prin nervul sau intern tocmai in afara unei astfel de dezvoltari mistice, interioare? Ce se potriveste din toate acestea conceptiei occidentale??, caci eu unul nu am inteles. No offence!Multumesc pentru mica brosura despre budism.Chiar nu stiam. In prezent sunt peste 1 milion de practicanti in SUA.Eu zic ca asta spune ceva.Occidentalul are nevoie de ceva "stiintific" in relatia sa cu existenta.Un model care a dat roade si care poate fi pus in practica.Asta a adus budismul.Pentru ca asta este budismul....o stiinta a Sinelui.Un model.O cale. Nu mai citi Osho...fara suparare. Si chiar e dovada de orgoliu sa categorisesti milioanele de adepti doar prin prisma amicilor tai.
zdranganel Reputație: 172 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Ianuarie 25, 2016 este cumva dielectric?adica coaele lu picon e condensatori da pula e histerezica ca nu mai converteste energia lu gibs 2 1
zdranganel Reputație: 172 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Ianuarie 25, 2016 Aşa...şi?fa un lighean de iahnie cu ultimu carnat care tia ramas si dal de pomana 2 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 26, 2016 In prezent sunt peste 1 milion de practicanti in SUA.Eu zic ca asta spune ceva.Occidentalul are nevoie de ceva "stiintific" in relatia sa cu existenta.Un model care a dat roade si care poate fi pus in practica.Asta a adus budismul.Pentru ca asta este budismul....o stiinta a Sinelui.Un model.O cale. Si chiar e dovada de orgoliu sa categorisesti milioanele de adepti doar prin prisma amicilor tai. Eu incercam sa sugerez ca si cale practica, de dezvoltare interioara crestinismul (care e mai potrivit omului occidental). Doar ca acestor aderenti ravnosi la crestinism li se pare mai atragator scheletul crestinismului decat spiritul sau; si se dau pe mana popilor, caci de ce sa aiba o relatie personala cu Isus Christos cand pot sa traga sforile cu popii!?? Raman totusi la parerea ca budismul trebuie sa fie prin esenta sa o religie impersonala; si nicidecum o stiinta a Sinelui! caci budismul distruge pas cu pas Sinele propriu, individual! Il integreaza in Absolut ori de cate ori are ocazia.Un model, da. O cale , da! dovada orgoliului legat de amicii mei, da. deci singura observatie a mea e legata de afirmatia cum ca budismul este o "stiinta a Sinelui" (caci asta este o variabila cu multe necunoscute: ce intelegi atunci prin Sine!? ).In rest, nu am nimic cu nici o religie si nici nu vreau sa am de-aface cu vreuna din ele. Sa fiti iubiti! 1
unscarred Reputație: 1454 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Ianuarie 26, 2016 In oricare dintre cazuri, creștin, budhist, musulman, a fi fanaticul unei idei ascunde o percepție greșită a religiei. Fanatismul si intoleranta demasca un gând ascuns al practicantului si anume ca Dumnezeul lui are nevoie de susținerea sa. Adică un Dumnezeu atotputernic are nevoie de susținerea propagandistica a unui individ. Asta înseamnă implicit o recunoaștere ca Dumnezeu nu se poate apăra singur, motiv pentru care fanatismul si intoleranta devin forme mascate de ateism. 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 26, 2016 adica coaele lu picon e condensatori da pula e histerezica ca nu mai converteste energia lu gibs Si cu gura ta fac impamantarea.
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 26, 2016 adica coaele lu picon e condensatori da pula e histerezica ca nu mai converteste energia lu gibs Si cu gura ta fac impamantarea. Scrie şi tu "âmpămîntarea" caşae trendu paicea 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2016 pfiiiiiiiiiiiiiiii da ce logoree aveti neamuleee... cat era scoru la pauza????
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 26, 2016 O intrebare e daca omul n-ar putea trai mai corect in absenta oricaror curente religioase sau filosofice.O alta intrebare ar fi cum au aparut aceste curente in omenire si de ce au fost perpetuate de la o generatie la alta.
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 26, 2016 de ce frunza e verde?de ce latră câinii?de ce cade ploaia în loc să se ducă în sus? 1
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 26, 2016 @ Estrogen: legat de mai multe forme de continenta ... evident ca exista ... insa deocamdata pentru ca cercetezi doar prin minte(sau pentru ca nu le-ai gasit intr-o forma organizata prin cartile de unde te documentezi tu) nu iti e permis sa le constientizezi ... totusi continenta sexuala daca o percepi ca pe ceva bun este foarte bine pentru tine pentru inceput, mergi pe aceasta cale ... Evident ca ce scriu aici am mai spus-o de multe ori este experienta mea personala si posibil subiectiva(am si pus-o in aceasta forma pentru a fi autentica si nu vreun citat din vreo carte) evident cine nu crede poate experimenta singur ... Despre intelepciunea lui a tacea: se refera la anumite secrete ezoterice care nu trebuie dezvaluite decat celor pregatiti ... aici am dezvaluit doar aspectele legate de continenta amoroasa, de tehnici de redistribuire a energiilor in intreaga fiinta si de revigorare a trupului sau punere inapoi a energiei sexuale ... nimeni nu a trecut insa deocamdata de stadiul de novice in continenta amoroasa deci nu am putut revela nimic din secretele ezoterice de ... mai incolo ... , a tacea se refera si la anumite forme de meditatie ... pe care nici nu vi le recomand inainte sa dobanditi continenta sexuala pt ca rezultatele sunt minime(zeci de ore de meditatie cand nu ai energie prea mare abia incep sa dea rezultate iar aceste zeci de ore nu se potrivesc deloc occidentalilor pentru ca ei rareori au atata timp sau rabdare) ... poate doar cu o abstinenta activa prelungita ... ceea ce iar nu va recomand chiar daca obtine ceva rezultate pentru ca e o metoda cam violenta ... Continenta sexuala va poate duce foarte departe si evident si catre adevar daca prin asta intelegeti adevarul divin ultim si desigur trebuie aplicate niste tehnici de eliberare spirituala printre care exista si anumite forme de meditatie Comparativ cu o persoana care vrea sa ajunga la Ploiesti, daca vom considera corpul fizic fiind masina atunci energia sexuala este benzina din rezervor iar amorul fara continenta este o gaura in rezervorul de benzina ... care ion mod evident va va impiedica sa ajungeti la destinatie si deci sa va ratati iremediabil scopul venirii in aceasta lume. Tompson - te autoamagesti teribil(sau altfel spus te amagesc niste fiinte din astralurile inferioare pe nivel mental) ... iti repet: nu mai pierde energia sexuala macar o luna(devino si tu continent amoros cat de cat) si vezi atunci cum te simti, ce nivel spiritual ai, daca nu stii tehnici de redistribuire citeste bine posturile mele de pe acest forum vei gasi aici tot ce ai nevoie ... daca nici asa nu te descurci cere ajutor si te assist pas cu pas ... valabil pt oricare altcineva dintre voi ... Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 26, 2016 Bine, pa!
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 26, 2016 A spus o treaba interesanta Estrogen cu care sunt de acord(am si completat pe ici pe colo pentru a fi textul complet si a se intelege cat mai exact): Sexul nespiritualizat(facut fara continenta amoroasa perfecta, fara iubire reciproca si fara transfigurare reciproca intre doua finite de sex opus)nu face decat sa extinda natura animalica a omului(altfel spus deveniti gradat precum niste animale in trupuri de oameni), va indepartati de conditia omului sanatos, deveniti mai nefericiti si evident va indepartati gradat de experimentarea adervarului divin ultim despre care vorbea si Iisus. Daca doriti experimentarea adevarului divin ultim( a adevarului absolut) continenta sexuala este doar primul pas ... al doilea ar fi redistribuirea intregului potential erotic pus in efervescenta si pastrat integral catre centrul spiritual al finite. Aceasta este calea Tantrica ce implica sexualitatea ... Va doresc tuturor sa descoperiti gradat secretele trupului vostru si sa le folositi in evolutia voastra cu intelepciune !
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 26, 2016 Amada parca e Bula in bancul cu puricele . Vroia Bula sa intre la Agronomie , dar n-avea chef de invatat. Se duce la o cunostinta si-l intreaba ce lectie sa invete. Ala ( om cu pile ) ii spune : - Bula , sa inveti despre purice ! Invata Bula doar asta , se duce la examen si ...ii pica la subiect : "Cainele " Ce draci sa scrie , el stiind doar Puricele :" Cainele ! Cainele este un animal cu 4 labe si cu blana . Iar in blana lui sunt Purici ! Deci ...Puricele este ......bla , bla ,... Bineinteles ca a picat ! Al II-lea an ...i se spune sa invete tot Puricele ! Se duce la examen si ..ii pica "Oaia" Pfff , ce sa scrie Bula : Oaia ! Oaia este un animal cu 4 picioare , are si ea blana , dar nu cum e a cainelui. Caci daca era blana de caine avea purici . Iar Puricele ....bla, bla ,bla .... A picat ! Se duce amarat la "pila" lui , dar ala ii spune : " Bula , anul asta sigur este anul Puricelui ! "Se duce iar la examen si ...ii pica ..Broasca !!!!!! Phiiii... Si incepe iar Bula lucrarea :Broasca ! Broasca e un animal cu 4 picioare , dar care nu are blana ca oaia sau cainele . Caci daca avea blana cu siguranta avea si Purici ! Deci ...Puricele este ....bla , bla ,bla ..... Ca in povestea de mai sus , nea guru ananda vede continenta peste tot : in coaie , in Soare , in Stele in tot ce misca ori sta !
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 26, 2016 Nene, e spălat pă creeri! Plus că are OZU să racoleze.
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 27, 2016 Sexul nespiritualizat(facut fara continenta amoroasa perfecta, fara iubire reciproca si fara transfigurare reciproca intre doua finite de sex opus)nu face decat sa extinda natura animalica a omului(altfel spus deveniti gradat precum niste animale in trupuri de oameni), va indepartati de conditia omului sanatos, deveniti mai nefericiti si evident va indepartati gradat de experimentarea adervarului divin ultim despre care vorbea si Iisus. Va doresc tuturor sa descoperiti gradat secretele trupului vostru si sa le folositi in evolutia voastra cu intelepciune ! Ca in povestea de mai sus , nea guru ananda vede continenta peste tot : in coaie , in Soare , in Stele in tot ce misca ori sta ! Ananda are intr-o anumita masura dreptate. Care e masura aceasta nu constituie obiectul intereselor noastre. Cam toate sursele spirituale recomanda continenta (sau controlul potentialului erotic) celui ce vrea sa se initieze in directia unei cunoasteri superioare. Fie ca e vorba de ocultism, de esoterism sau de vreo religie sau filosofie exterioara, recomandarea este pe undeva aceeasi. Nu o exprima in forma bruta/nefinisata intalnita aici, dar ideea de baza, generala este ca nu poti sa ramai omul care esti in viata de zi cu zi fara o schimbare radicala a intregului continut sufletesc! Din punctul de vedere al acestora cunoasterea sinelui spiritual sau dezvoltarea superioara par pe undeva similare. Ananda nu este un visator incurabil, dupa cum ar vrea unii sa-l faca sa para, iar in ce masura stie ceea ce stie - aceasta este o alta problematica. Il priveste zic eu in mod personal. Strict personal. Dilema nu e ce stie Ananda sau daca el adevar graieste ori ba, ci faptul ca noi nu vrem sa ne dezvoltam in directia unei cunoasteri superioare. Nu vrem sa vedem mai mult decat suntem obisnuiti sa o facem in viata de zi cu zi! Comoditatea launtrica, confortul personal e religia noastra si dumnezeul nostru. De ce sa renuntam la sexul cu descarcare energetica, dar mai mult decat atat (Doamne' fereste!! ))) de ce sa renuntam la fanteziile erotice cele mai variate pe care nu le putem indeplini in viata de familie? Nu doar ca ne descarcam sexual dar putem sa o facem chiar in modurile cele mai diferite si fara restrictii provenite din partea vreunui moralist, popa, guru sau educator, ba chiar mi-as permite sa zic D-zeu. Deci nu e vorba aici de felul in care ne extindem latura animalica practicand sexul libertinist si fara continenta, ci de modul in care alegem sa fim. Da, alegem sa fim animalici, alegem sa ne conservam dreptul instinctiv si fanteziile sexuale cele mai diverse, alegem sa ne lasam strabatuti de poftele carnale si de aceasta voluptate inspaimantatoare si neanfricata! Suntem noi nefericiti!? O nuuu... Pai cum poti sa te consideri nefericit daca nu stii ce este fericirea? Ori noi chiar asta ne dorim; nu vrem sa aprofundam nici calea care conduce catre o dezvoltare superioara (cum am mai spus) dar nu vrem sa ne definim nici conceptul de fericire. Tot ceea ce ne dorim se poate rezuma la a experimenta senzorial: sa-mi bag limba intr-un vagin de femeie si sa raman adancit acolo pentru vesnicie (intre coapsele ei apetisante si delicioase), sa fac sex animalic pana la epuizare si sa gust cele mai felurite fantezii sexuale cat mai des si cat mai mult cu putinta. Aceasta este calea, adevarul si viata noastra! Sper ca m-am exprimat clar si decent, nu de alta dar tin la estetica trupului si a limbajului. 1
surubarel Reputație: 1 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 27, 2016 Mama ei de continenta , trebuiau si pe asta sa o spiritualizeze sa-i scrie o carte sfanta si sa o bage in clubul transcedentei catre infinit. Draga ananda ca sa ajungi la continenta sexuala trebuie sa-ti dezvolti controlul unui muschi care de altfel e subconstient controlat. Ti-as fi dat si numele dar nu-mi ocup memoria cu astfel de cuvinte sunt convins ca tu-l sti.Ce naiba are asta cu spiritul ? Nimic e doar o metoda ca sa poti duce mult si bine. Asta pana iti da femeia cu ceva in cap ca ea vrea sa doarma dupa ce treci de fazele: cel mai buna amant, divinitatea ei, singurul si unicul ...urmeaza tigaia ! O lasi doua zile si apoi vine sa transcenda iar la spiritul tau elevat ! Pierdere in absolut !
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 27, 2016 Ananda are intr-o anumita masura dreptate. Care e masura aceasta nu constituie obiectul intereselor noastre. Cam toate sursele spirituale recomanda continenta (sau controlul potentialului erotic) celui ce vrea sa se initieze in directia unei cunoasteri superioare. Fie ca e vorba de ocultism, de esoterism sau de vreo religie sau filosofie exterioara, recomandarea este pe undeva aceeasi. Nu o exprima in forma bruta/nefinisata intalnita aici, dar ideea de baza, generala este ca nu poti sa ramai omul care esti in viata de zi cu zi fara o schimbare radicala a intregului continut sufletesc! Din punctul de vedere al acestora cunoasterea sinelui spiritual sau dezvoltarea superioara par pe undeva similare. Ananda nu este un visator incurabil, dupa cum ar vrea unii sa-l faca sa para, iar in ce masura stie ceea ce stie - aceasta este o alta problematica. Il priveste zic eu in mod personal. Strict personal. Dilema nu e ce stie Ananda sau daca el adevar graieste ori ba, ci faptul ca noi nu vrem sa ne dezvoltam in directia unei cunoasteri superioare. Nu vrem sa vedem mai mult decat suntem obisnuiti sa o facem in viata de zi cu zi! Comoditatea launtrica, confortul personal e religia noastra si dumnezeul nostru. De ce sa renuntam la sexul cu descarcare energetica, dar mai mult decat atat (Doamne' fereste!! ))) de ce sa renuntam la fanteziile erotice cele mai variate pe care nu le putem indeplini in viata de familie? Nu doar ca ne descarcam sexual dar putem sa o facem chiar in modurile cele mai diferite si fara restrictii provenite din partea vreunui moralist, popa, guru sau educator, ba chiar mi-as permite sa zic D-zeu. Deci nu e vorba aici de felul in care ne extindem latura animalica practicand sexul libertinist si fara continenta, ci de modul in care alegem sa fim. Da, alegem sa fim animalici, alegem sa ne conservam dreptul instinctiv si fanteziile sexuale cele mai diverse, alegem sa ne lasam strabatuti de poftele carnale si de aceasta voluptate inspaimantatoare si neanfricata! Suntem noi nefericiti!? O nuuu... Pai cum poti sa te consideri nefericit daca nu stii ce este fericirea? Ori noi chiar asta ne dorim; nu vrem sa aprofundam nici calea care conduce catre o dezvoltare superioara (cum am mai spus) dar nu vrem sa ne definim nici conceptul de fericire. Tot ceea ce ne dorim se poate rezuma la a experimenta senzorial: sa-mi bag limba intr-un vagin de femeie si sa raman adancit acolo pentru vesnicie (intre coapsele ei apetisante si delicioase), sa fac sex animalic pana la epuizare si sa gust cele mai felurite fantezii sexuale cat mai des si cat mai mult cu putinta. Aceasta este calea, adevarul si viata noastra! Sper ca m-am exprimat clar si decent, nu de alta dar tin la estetica trupului si a limbajului. Sky, fiind pe un forum frivol,de curvăsăreală, e clar că nu de spiritualizare și de mai știu eu ce alte chestii ezoterice, filosofice sau religioase e vorba în principal aici, așa că nu e de mirare că noi ăștia mai rudimentari nu percutăm. Să remarcăm că (încă) nu zboară cu puli pe topic!Ca fapt divers: la spiritualizarea asta, indiferent ce are la bază (în general o religie) se ajunge în general prin asceză, sau în orice caz, prin înfrânarea plăcerilor mărunte ale vieții. Noi, ceștilalți, vicioși și rudimentari nespiritualizați, mai halim o ceafă de porc, mai bem un pahar de vin, ne mai slobozim ... trăim . Trăim așa cum știm, sau cum ne duce capul ăla prost al nostru.E cel puțin de mirare cum niște oameni ajunși, sau pe cale să ajungă la un nivel de spiritualizare, în apropierea Adevărului, frecventează un forum de curvăsăreală plin de oameni rudimentari. Ce caută ei aici? Nu o fi oare vorba doar de ipocrizie? Sau dorința de a epata? Întreb și eu, ca opinia publică. 5 2
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 27, 2016 E cel puțin de mirare cum niște oameni ajunși, sau pe cale să ajungă la un nivel de spiritualizare, în apropierea Adevărului, frecventează un forum de curvăsăreală plin de oameni rudimentari. Ce caută ei aici? Nu o fi oare vorba doar de ipocrizie? Sau dorința de a epata? Întreb și eu, ca opinia publică.Da, ai dreptate. Asa este. Si pentru ca sa intaresc asta, promit ca asta va fi ultima mea postare pe acest forum. Spor la futut s-aveti si multumesc de conversatii atata cat au fost. 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 27, 2016 Bine, pa!
alexxx101 Reputație: -664 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2016 aaa.... ati intrat in prelungiri?
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 27, 2016 Ananda A ejacula nu e egal orgasm la barbati si sunt curios cate escortte stiu sa provoace orgasm unui barbat.Poate o escorta sa faca asta daca clientul nu si-a "dezvoltat" capacitatea de a avea orgasm fara ejaculare?
unscarred Reputație: 1454 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Ianuarie 27, 2016 Ananda face parte din categoria celor care sunt întrebați de escorte daca nu termina mai repede, apoi primesc un ultimatum de 5 minute, timp in care daca nu ejaculează sunt dați afara. Daca încep sa vorbească de continenta sexuala, mai mănâncă si bătaie de la mister fish. Uneori parca le înțeleg si pe fetele astea... 1
unscarred Reputație: 1454 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Ianuarie 27, 2016 Cum dracu sa nu iasă cu scandal când aici e un grup de bărbați care ne slobozim spiritual in toate curvele din Romania si suferim cu toții de incontinenta sexuala?!
Postări Recomandate