Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

da, am vrut sa zic topic ... nu forum ...

Fratili tau face bine ... e fericit ... va povesteste si voua despre asta insa majoritatea dintre voi sunteti grav atasati de obiceiuri teribil de proaste, de idei ingrozitor de stupide, sau altfel spus sunteti prostiti de anumite fiinite astrale care se hranesc cu energia voastra ... destul de ciudat as zice ... avand in vedere cate posibilitati aveti, cate directii de dezvoltare, cate directii de cercetare ... lumi astrale paradisiace, stari de fericire, beatitudine, stari de genialitate, inspiratii artistice, iubire cosmica, cunoastere de Dumnezeu, puteri paranormale, sanatate perfecta, vitalitate stenica debordanta ... le ratati pe toate pt a hrani niste demoni din infern ... asta este o insulta chiar si pentru un om cu o inteligenta medie.

Se reconfirma ... pentru a nu stiu cata oara: cei care pierd energia sexuala devin prin pierderea si a energiei mentale ceva mai mult decat animalele din nefericire nu cu mult ...

Totusi va astept cu rabdare pe oricare dintre voi se hotaraste sa nu mai fie mediocru ... deci daca aveti vreo sclipire de curiozitate, o sclipire de inteligenta sau o vointa puternica si fara directie ... indrazniti!

Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !

Ei, aici deja ma enervezi. :)

Pai ce rahat de credincios spiritual esti tu cand suferi de aroganta si grandomanie?

Bine ca esti tu destept! :slap2

Poate ma supar si-ti zapacesc energiile sa te scot din transa in care esti din cauza excitarii non-stop, te cobor un pic pe pamant si-ti tund aripile...

Sa vedem atunci cine e prost si cine are puteri!

Ai citit la prostii de te-a luat capul, altfel nu aberai pe aici cu atata convingere stupida. :laugh2 :slap2

Hai cu scuze fata de toata lumea sa-mi treaca supararea, marele Ananda! :laugh2

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă vrea Amada, îl termină pe Ananda.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:-
Postat
va povesteste si voua despre asta insa majoritatea dintre voi sunteti grav atasati de obiceiuri teribil de proaste, de idei ingrozitor de stupide, sau altfel spus sunteti prostiti de anumite fiinite astrale care se hranesc cu energia voastra ... destul de ciudat as zice ... avand in vedere cate posibilitati aveti, cate directii de dezvoltare, cate directii de cercetare ... lumi astrale paradisiace, stari de fericire, beatitudine, stari de genialitate, inspiratii artistice, iubire cosmica, cunoastere de Dumnezeu, puteri paranormale, sanatate perfecta, vitalitate stenica debordanta ... le ratati pe toate pt a hrani niste demoni din infern ... asta este o insulta chiar si pentru un om cu o inteligenta medie.

Se reconfirma ... pentru a nu stiu cata oara: cei care pierd energia sexuala devin prin pierderea si a energiei mentale ceva mai mult decat animalele din nefericire nu cu mult ...

draga Ananda, indrazneam sa cred ca nu esti chiar un visator incurabil, dar aceasta postare a ta contine multe ineptii! Recomandarea mea e sa te limitezi doar la ideea continentei sexuale caci altfel tot mai multi vor lua in deradere afirmatiile tale. Asta daca pentru tine conteaza.

Ma simt nevoit sa sintetizez:

1. Esti prea sigur pe ceea ce spui! Aceasta siguranta genereaza rigiditate. Tu vezi ceea ce vezi si iei acest lucru drept totul (incheiat). Ananda, daca ar veni cineva si ti-ar spune ca mai sunt lucruri dincolo de starea ta de fericire, beatitudine, presarata cu puteri paranormale sau dincolo de D-zeul/adevarul tau l-ai crede!?

2. Modul in care insirui tu ingredientele fericirii, aceasta textura pastelata (ca sa nu-l numesc panteism) e de-a dreptul inimaginabil!

3. Nu mai generaliza! Daca vrei ca oamenii sa-ti asculte vorbele (personal am indoileli ca-ti vor aplica ideile) trebuie sa fii mai exact in gandire. Esti prea imprastiat. La tine firul logicii este aici si nicaieri..

4. Las-o balta cu termenii esoterici. Stim si noi ce e aceea o lume astrala (tot din lecturi, desigur). Lumile astrale nu sunt deloc paradisiace daca ai citit ocultism autentic. Nu e nici o desfatare, nici o beatitudine decat in mintea ta. Revino-ti la realitate baiete si nu ne mai ameti cu acest gen de esoterism ieftin.

5. Nu-i critica pe altii. Zici " idei ingrozitor de stupide". Asta cu obiceiurile proaste nu o comentez. Personal mi-am asumat consecintele obiceiurilor mele proaste. Vreau sa te intreb: ti se pare ca ideile tale sunt erudite? Ating cele mai mari exigente ale cunoasterii!? Ma abtin sa te cataloghez aici in vreun fel ca sa nu-mi replice cineva ca ma aseaman cu tine.

6,7,8... adauga tu si scuteste-ne de timpul pierdut. Daca vei fi sincer cu tine insuti si-ti vei lasa deoparte orgoliile personale vei stii prea bine ce e in neregula cu persoana ta. Revizuieste-ti propriul caracter si fundamenteaza-ti bine morala inainte sa fii moralizator si critic cu ceilalti.

• Like 2
  • Oras:Bucharest
Postat

Esti mental skyseven si conventional ... scapa de aceste 2 atitudini ... fii intuitiv si neconventional ... si de asemenea fii practic ... nu pierde vremea cu teoretizari ...

Sunt foarte sigur pe ceea ce este real: nu ma iau dupa idei ci dupa ce percep prin simturi, dupa starile pe care le am - aceasta este realitatea mea si accept poate fi subiectiva

Altfel spus nimeni nu ma poate convinge prin cuvinte, cuvantari, eseuri, conferinte, discutii singura dovada a realitatii este ceea ce eu experimentez direct prin mine insumi(la nivel fizic prin simturi si la nivel astral prin stari) la fel va sugeerz sa faceti si voi ... nici nu aprobati nici nu dezaprobati ci mereu cand va intereseaza ceva testati prin voi insiva(evident cu bun simt adica nu incercati lucruri care v-ar putea pune in pericol viata sau sanatatea)

Repet: eu ma lamuresc doar din practica: practica mea arata foarte clar si dincolo de orice speculatie mentala:

exemplul 1:energie sexuala multa: viata e mai intensa, esti mai sanatos, esti mai fericit, ai acces la lucruri care altora(chiar si unora dintre voi) le par paranormale, departe de ceea ce traiesc ei .... atat de departe incat nici nu isi pot inchipui macar ca sunt reale ptr altcineva :) ... nici nu va pot povesti cateodata ce experimentez eu pt ca pt voi e deocamdata prea sf :) dar evident dupa ce veti evolua pe aceste directii nu vi se va mai parea cine stie ce ...

exemplul 2: pacientii : clar fumatul, medicamentele luate in exces, pierderea energiei sexuale combinate si cu o alimentatie nenaturala duc la boli grave printre care si cancerele ... acestea sunt realitati incontestabile ... ca medic evident sunt fortat sa vin cu solutii ...  

Postat

Uite un exemplu ca sa va dati seama cum poate fi in eroare un practicant incepator al continentei amoroase:

Ii spun: pastreaza energia sexuala ... el face dragoste cu iubita lui si in stadiul lui de inceput cu chiu cu vai reuseste sa o pastreze ... dupa o vreme energia se aseaza in zona pelviana ... simte presiune ... isi aduce aminte ca eu i-am spus sa faca postura lumanarii(sarvangasana) pana i se reduce respectiva presiune ... el in loc sa o faca teoretizeaza si isi inchipuie ca o pozitie de la sport nu ii va rezolva problema si ... evident ca prostul ... nu face nimic ... energia se lasa si mai tare simte presiune mare i se umfla outele ... apoi pana la urma o pierde natural(organismul are metodele lui de a evacua energia in exces daca dupa un timp nu s-a facut redistribuirea cum v-am invatat)

Concluzia lui: Ananda nu are dreptate

Concluzia mea: Omul e superficial(s-a lasat pacalit de o idee din mintea lui) si neascultator(nu face treaba cum trebuie, a ratat o sansa sa pastreze energia lui sexuala combinata si cu cea a iubitei lui) si cel mai important nu isi da seama de asta deci nu are rost sa mai pierd vremea cu el clar nu e pregatit ... poate ii mai spun odata dupa cel putin 6 luni daca nu vione el sa imi spuna ce s-a intamplat si ce a gresit.

Postat

Legat de calatoriile astrale ... cu ce rezonante aveti voi acum va recomant sa NU incercati deocamdata asa ceva ... va rog sa nu sariti peste etape ... trebuie un timp de stabilizare a atitudinii de continenta sexuala pt a face rezonanta cu lumile astrale paradisiace si apoi va voi spune si metode de protectie sau de a reveni repede din planuri astrale ... intr-adevar in cazul fiintelor impure, care gandesc murdar, injura, sunt rele sau perverse calatoriile astrale sunt aproape sigur catre iaduri si evident extrem de neplacute ... lucru oarecum logic ... fiintele orientate benefic merita sa fie fericite iar fiintele pacatoase, rele, viciate nu merita ... deci va rog ... nu e nici o graba intai purificarea apoi pregatirea si apoi cu metodele cele mai adecvate si mai sigure proiectiile astrale ... facem treaba cat mai bine ideal ar fi sa facem treaba perfect(adica nu sarim peste etape nu ignoram nici un detaliu care poate fi extrem de important).

Postat

Legat de calatoriile astrale ... cu ce rezonante aveti voi acum va recomant sa NU incercati deocamdata asa ceva ... va rog sa nu sariti peste etape ... trebuie un timp de stabilizare a atitudinii de continenta sexuala pt a face rezonanta cu lumile astrale paradisiace si apoi va voi spune si metode de protectie sau de a reveni repede din planuri astrale ... intr-adevar in cazul fiintelor impure, care gandesc murdar, injura, sunt rele sau perverse calatoriile astrale sunt aproape sigur catre iaduri si evident extrem de neplacute ...

lucru oarecum logic ... fiintele orientate benefic merita sa fie fericite iar fiintele pacatoase, rele, viciate nu merita ... deci va rog ... nu e nici o graba intai purificarea apoi pregatirea si apoi cu metodele cele mai adecvate si mai sigure proiectiile astrale ... facem treaba cat mai bine ideal ar fi sa facem treaba perfect(adica nu sarim peste etape nu ignoram nici un detaliu care poate fi extrem de important).

Iata una dintre ineptiile de care vorbeam. De unde stii cat pot fi de neplacute experientele acestea daca tu esti o fiinta pura (sau te consideri astfel)? Spui: evident! Ce e evidenta, credinta ta ca este asa, faptul ca nu te indoiesti!? Iti sesizezi lipsa de logica? Cine spune asta!? Ocultismul? Cartile pe care le citesti? O spui tu? Ai desprins-o din scrierea stelara? Fiintele din lumile astrale ti-au revelat aceasta cunoastere? Ai calatorit tu in astral vreodata in viata ta? Iti imaginezi toate astea!?? Ce ne prezinti tu aici seamana cu o reteta de bucatarie. Sunt axiome. Nu desprind nici o morala sanatoasa din toate acestea pentru ca o astfel de morala are nevoie de o fundamentare: de o logica pe masura si de bunul simt de a nu critica pe cei pe care-i consideri mai slabi ori inferiori tie. Crede-ma si eu sunt capabil sa fac afirmatii de acest gen si oricine e in stare (politicientii, preotii si moralistii se ocupa de aceste lucruri de zeci, sute de ani..). Prin ce crezi ca te diferentiezi de acestia? Vorbesti despre planuri astrale pe un forum de curvasareala. Nici daca te-ai adresa unui forum de esoterism, nici acolo nu vei gasi simpatizanti. Nu ai cum sa-ti gasesti simpatizanti pentru unele lucruri care provin strict din credinta ta.

• Like 3
Postat

Pai ... sa le luam pe rand ... multumesc pt faptul ca porti o discutie civilizata in primul rand ... se poate crea astfel un dialog.

Iata una dintre ineptiile de care vorbeam.

Pe ce te bazezi cand spui ca sunt ineptii ? Experientele tale contrazic afirmatiile mele ?

De unde stii cat pot fi de neplacute experientele acestea daca tu esti o fiinta pura (sau te consideri astfel)?

Evident ca experientele mele sunt placute altfel de ce le-as face ... ? Exista si niste protectii care se fac pt mai deplina siguranta ... totusi alte persoane care au incercat mi-au spus de 2 tipuri de manifestari neplacute:1. au nimerit in lumi demoniace bizare si s-au intors din aceste calatorii cu stari de frica sau anxietate, altele spun ca se intorc descentrate(corpurile nu se aseaza bine) si le-am recomandat 2 procedee de repunere la loc intr-un mod corespunzator  a structurilor respective

.Spui: evident! Ce e evidenta, credinta ta ca este asa, faptul ca nu te indoiesti!?

Asa cum am mai spus experientele mele ma fac sa am deplina incredere pt mine e precum este pentru tine daca conduci si ai deplina incredere ca poti conduce la fel si in cazul meu raportat la calatoriile in lpan astral.

Iti sesizezi lipsa de logica? Cine spune asta!? Ocultismul? Cartile pe care le citesti? O spui tu?

Nu este nici o lipsa de logica ci ceva indoiala la tine si asta vine din lipsa de experienta si speculatia mentala despre aceasta experienta necunoscuta ... o spun eu evident, cine altcineva ?! :)

Ai desprins-o din scrierea stelara? Fiintele din lumile astrale ti-au revelat aceasta cunoastere?

Despre fiintele din lpan astral este foarte mult de vorbit ... intr-adevar ele mi-au revelat anumite aspecte dar nu vorbesc despre asta acum si aici ...

Ai calatorit tu in astral vreodata in viata ta? Iti imaginezi toate astea!?? Ce ne prezinti tu aici seamana cu o reteta de bucatarie. Sunt axiome.

Da, evident ... nu numai ca am calatorit de mutle ori dar o putem face chiar impreuna daca sunteti deschisi si aveti suficienta incredere, timp, energie ... diferenta dintre o simpla imaginare din stare de veghe si o calatorie astrala este urmatoarea: cand iti imaginezi creezi o lume mentala in mintea ta ... in schimb o lume astrala este ca o lume fizica dintr-un anumit punct de vedere exemplu: o vale cu copaci este acolo si acum si peste o zi si peste 2 zile si peste 5 zile ... la fel ca intr-o lume fizica ... in acelasi timp desprinderea completa de corpul fizic are semne clare vizibile atat de la un observator obiectiv care priveste corpul celui care face calatoria cat si din punctul subiectiv al celui care este dedublat(acesta nu mai percepe decat undeva departe corpul fizic fiind cumva legat de el dar actionand intr-un alt fel prin alte simturi si intr-o alta lume decat cea fizica

Nu desprind nici o morala sanatoasa din toate acestea pentru ca o astfel de morala are nevoie de o fundamentare: de o logica pe masura si de bunul simt de a nu critica pe cei pe care-i consideri mai slabi ori inferiori tie. Crede-ma si eu sunt capabil sa fac afirmatii de acest gen si oricine e in stare (politicientii, preotii si moralistii se ocupa de aceste lucruri de zeci, sute de ani..).

Nu critic pe nimeni ci indic doar directii de studiu, de cercetare si de autocunoastere de asemenea dau si ideea celor care nu s-au gandit pana acum la asa ceva despre ce poti face cu energia sexuala pastrata.Toti suntem la fel doar modul de manifestare poate diferi ... precum si ceea ce credem noi insine despre cine suntem noi defapt(aici pot aparea erori) dar in esenta suntem toti la fel as putea spune dintr-un punct de vedere spiritual suntem chiar toti acelasi.

Vor fi in stare si altii sa faca astfel de afirmatii insa va avea o coerenta si o forta in a transmite doar cel care a experimentat si vorbeste cu autoritate ...

Prin ce crezi ca te diferentiezi de acestia? Vorbesti despre planuri astrale pe un forum de curvasareala. Nici daca te-ai adresa unui forum de esoterism, nici acolo nu vei gasi simpatizanti. Nu ai cum sa-ti gasesti simpatizanti pentru unele lucruri care provin strict din credinta ta.

Vorbesc despre continenta sexuala pe un forum de oameni care folosesc zilnic energia sexuala ... vorbesc si pe forumuri de ezoterism ce te face sa crezi ca vorbesc doar aici ?! ... nu vreau sa gasesc simpatizanti ... ci sper ca rasa umana sa se destepte si sa avem oameni mai inteligenti, mai sanatosi si care prezinta un nivel de autocunoastere mai avansat ... trecerea se va face gradat spre acest nivel al majoritatii ...

In speranta ca ne-am lamurit va imbratisez cu drag pe toti si va doresc sa fiti foarte fericiti !

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am avut o cunostinta , om normal cuminte cumsecade cu o nevasta de nota 10 din toate punctele de vedere , familie firma prieteni cam totul ok doar copii nu avea. Omul in puterea varstei 30+ se apuca si el de nu stiu ce prcatici orientale intr-un nu stiu ce grup . Dupa ceva vreme se duce acasa , se intinde in pat sa faca nu stiu ce si pleaca in astral de unde nu se mai intoarce asa ca i-au dus trupul la cimitir. Zic unii ca ar fi transmis grupul;ui ca e ok acolo. Nu stiu ce sa zic dar aici cei parasiti din familie nu is asa ok iar eu sunt consternat si nu de acord cu cele intamplate.

• Like 1
Postat

Ananda, vezi că o să mori mă! :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ananda, tocmai am facut o laba si m-am murdarit de sperma pe maini. Sa ma spal pe maini inainte sa mananc, sau intai sa mananc si sa ma spal dupa? Multumesc de raspuns.Plm, este prima oara cand fac laba si nu ma simt prea bine  :no2  ceoi avea ???

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Ananda, tocmai am facut o laba si m-am murdarit de sperma pe maini. Sa ma spal pe maini inainte sa mananc, sau intai sa mananc si sa ma spal dupa? Multumesc de raspuns.Plm, este prima oara cand fac laba si nu ma simt prea bine  :no2  ceoi avea ???

Simplu! S-a dus pe pula energia.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

In sfarsit o definitie concreta !

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Calatorii astrale= SCHIZOFRENIE

Armstrong,Aldrin și Collins au avut schizofrenie?
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Ananda e credibil daca il face pe lisandru sa vorbeasca frumos

• Like 1
Postat

Namaste.

Personal, il inteleg pe Ananda si, pe plan impersonal si astral, inteleg frustrarea, ignoranta si, uneori, agresivitatea celor care il ataca.

Preferabil ar fi sa ataci ideea, nu omul.

Despre ce scrie Ananda?

In traditita yoghina una dintre virtutile care trebuie cultivate in calea dezvoltarii spirituale se numeste Brahmacharya, acesta implicand control, in mod particular, controlul asupra energiei sexuale.Controlul perfect asupra fluidelor sexuale, acestea nefiind altceva decat o sursa de energie si viata.

Si nu orice control.Continenta sexuala implica un control constient asupra energiei sexuale.

O greaseala majora si, din pacate, prea comuna, este aceea ca foarte multi confunda ejacularea cu orgasmul.Nimic mai departe de adevar.

Orgasmul nu se rezuma doar la zona genitala si nu are nimic de-a face cu ejacularea, aceasta din urma taind practic din durata orgasmului.

Pentru a avea cat mai multe orgasme si a trai o experienta extatica, trebuie sa invatam cum putem controla energia noastra sexuala, astfel incat aceasta sa circule prin tot corpul.

Iar aceasta se poate realiza doar prin prezervarea ei.

Stiu ca este greu de crezut si poate este din cauza adancii amprente ortodox-conservatoare...

Felul in care tratam sexualitatea noastra este o arta, iar acest fapt inseamna sa fim in stare sa intelegem si sa controlam impulsurile psihologice care se manifesta in timpul actului sexual.

Cei care ajung sa puna in practica principiile Tantra Yoga vor fi apti sa transforme ''banalul'' act sexual intr-o experienta sacra.

Personal, si vorbesc din experienta proprie, actele sexuale cu continenta sunt mai intense si dureaza mai mult decat cele fara continenta.

Ai impresia ca poti ramane in starea asta, impreuna cu iubita, timp de ore intregi, asta fara sa-ti pierzi energia.Aceasta stare sublima se exteriorizeaza, pentru ca eu, dupa asemenea experiente, ma simt mult mai calm si seren.

As vrea totusi sa adaug ca arta continentei sexuale nu se rezuma doar controlul asupra ejacularii.Este ceva mai mult decat atat.

Pentru mine, si sper ca si pentru cei care sunt pe aceasta cale.

Inseamna transformarea energiei sexuale in forme superioare de energie.

Pentru ca nu asta ne dorim?

Sa fim mai buni.

Choot ka baal.

• Like 1
Postat

Namaste.

Personal, il inteleg pe Ananda si, pe plan impersonal si astral, inteleg frustrarea, ignoranta si, uneori, agresivitatea celor care il ataca.

Despre ce scrie Ananda?

In traditita yoghina una dintre virtutile care trebuie cultivate in calea dezvoltarii spirituale se numeste Brahmacharya, acesta implicand control, in mod particular, controlul asupra energiei sexuale.Controlul perfect asupra fluidelor sexuale, acestea nefiind altceva decat o sursa de energie si viata.

Si nu orice control.Continenta sexuala implica un control constient asupra energiei sexuale.

O greaseala majora si, din pacate, prea comuna, este aceea ca foarte multi confunda ejacularea cu orgasmul.Nimic mai departe de adevar.

Orgasmul nu se rezuma doar la zona genitala si nu are nimic de-a face cu ejacularea, aceasta din urma taind practic din durata orgasmului.

Pentru a avea cat mai multe orgasme si a trai o experienta extatica, trebuie sa invatam cum putem controla energia noastra sexuala, astfel incat aceasta sa circule prin tot corpul.

Iar aceasta se poate realiza doar prin prezervarea ei.

Stiu ca este greu de crezut si poate este din cauza adancii amprente ortodox-conservatoare...

Felul in care tratam sexualitatea noastra este o arta, iar acest fapt inseamna sa fim in stare sa intelegem si sa controlam impulsurile psihologice care se manifesta in timpul actului sexual.

Cei care ajung sa puna in practica principiile Tantra Yoga vor fi apti sa transforme ''banalul'' act sexual intr-o experienta sacra.

Personal, si vorbesc din experienta proprie, actele sexuale cu continenta sunt mai intense si dureaza mai mult decat cele fara continenta.

Ai impresia ca poti ramane in starea asta, impreuna cu iubita, timp de ore intregi, asta fara sa-ti pierzi energia.Aceasta stare sublima se exteriorizeaza, pentru ca eu, dupa asemenea experiente, ma simt mult mai calm si seren.

As vrea totusi sa adaug ca arta continentei sexuale nu se rezuma doar controlul asupra ejacularii.Este ceva mai mult decat atat.

Pentru mine, si sper ca si pentru cei care sunt pe aceasta cale.

Inseamna transformarea energiei sexuale in forme superioare de energie.

Pentru ca nu asta ne dorim?

Sa fim mai buni.

Choot ka baal.

Bine mă, pa! 

• Like 3
  • Minus 11
Postat

Opreste-te putin. Cine are ceva cu Ananda? Mie mi-e simpatic omul. Imi plac ineptiile pe care le strecoara printre randuri; chiar si lipsa lui de logica pe alocuri.. Sunt dragute acestea. Ma amuza teribil! Le tolerez pe amandoua tocmai prin prisma forumului in care posteaza. Altfel nu ar fi cazul. Tu ne intelegi frustrarea!?? Come on. :)

Tu trebuie sa intelegi un singur lucru. Ananda se faulteaza de unul singur postand informatii de acest gen pe un forum de curvasareala. Aici nu e nici timp si nici vointa pentru controlul energiei sexuale si pentru meditatii transcedentale. El mai comite o eroare, vorbind de unele aspecte de-ale esoterismului (pretinzand ca le cunoaste personal - la modul cum le rastalmaceste, eu unul ma indoiesc), deci se adreseaza unei categorii de public neavizat si prin acest lucru incearca sa impresioneze! Ei iata ca printre ei mai sunt unii care au lecturat esoterism la viata lor si care nu inghit gogosii lui pufosi. Aici a cam dat-o in bara cu esotericul. :laugh2

Ii recomand lui Ananda doua lucruri (fara sa fiu nici agresiv si nici frustrat) :)

1. Sa se adreseze unui forum de specialitate (daca vrea sa-si racoleze adepti);

2. Sa o lase balta cu esoterismul caci nu-i prieste.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

De necrezut ! INCA... inca... se mentine... hai sa spunem... topicul... asta aici si lumea (ma rog... lumea, unii care n-au treaba) scrie aici !?!

Opreste-te putin. Cine are ceva cu Ananda? Mie mi-e simpatic omul. Imi plac ineptiile pe care le strecoara printre randuri; chiar si lipsa lui de logica pe alocuri.. Sunt dragute acestea. Ma amuza teribil! Le tolerez pe amandoua tocmai prin prisma forumului in care posteaza. Altfel nu ar fi cazul. Tu ne intelegi frustrarea!?? Come on. :)

Tu trebuie sa intelegi un singur lucru. Ananda se faulteaza de unul singur postand informatii de acest gen pe un forum de curvasareala. Aici nu e nici timp si nici vointa pentru controlul energiei sexuale si pentru meditatii transcedentale. El mai comite o eroare, vorbind de unele aspecte de-ale esoterismului (pretinzand ca le cunoaste personal - la modul cum le rastalmaceste, eu unul ma indoiesc), deci se adreseaza unei categorii de public neavizat si prin acest lucru incearca sa impresioneze! Ei iata ca printre ei mai sunt unii care au lecturat esoterism la viata lor si care nu inghit gogosii lui pufosi. Aici a cam dat-o in bara cu esotericul. :laugh2

Ii recomand lui Ananda doua lucruri (fara sa fiu nici agresiv si nici frustrat) :)

1. Sa se adreseze unui forum de specialitate (daca vrea sa-si racoleze adepti);

2. Sa o lase balta cu esoterismul caci nu-i prieste.

@sky, lasa-i bre, ca n-ai cu cine ! :slap2 :slap2 :no2 :no2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...