Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

De necrezut ! INCA... inca... se mentine... hai sa spunem... topicul... asta aici si lumea (ma rog... lumea, unii care n-au treaba) scrie aici !?!

@sky, lasa-i bre, ca n-ai cu cine ! :slap2 :slap2 :no2 :no2

nu fac pe desteptul, eu doar ma amuz. Sunt ignorant, doar se desprinde clar inca din semnatura mea. :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu fac pe desteptul, eu doar ma amuz. Sunt ignorant, doar se desprinde clar inca din semnatura mea. :laugh2

Like ca P* puncte pe ziua de azi, Kaput ! :laugh2 :laugh2

Postat

Opreste-te putin. Cine are ceva cu Ananda? Mie mi-e simpatic omul. Imi plac ineptiile pe care le strecoara printre randuri; chiar si lipsa lui de logica pe alocuri.. Sunt dragute acestea. Ma amuza teribil! Le tolerez pe amandoua tocmai prin prisma forumului in care posteaza. Altfel nu ar fi cazul. Tu ne intelegi frustrarea!?? Come on. :)

Tu trebuie sa intelegi un singur lucru. Ananda se faulteaza de unul singur postand informatii de acest gen pe un forum de curvasareala. Aici nu e nici timp si nici vointa pentru controlul energiei sexuale si pentru meditatii transcedentale. El mai comite o eroare, vorbind de unele aspecte de-ale esoterismului (pretinzand ca le cunoaste personal - la modul cum le rastalmaceste, eu unul ma indoiesc), deci se adreseaza unei categorii de public neavizat si prin acest lucru incearca sa impresioneze! Ei iata ca printre ei mai sunt unii care au lecturat esoterism la viata lor si care nu inghit gogosii lui pufosi. Aici a cam dat-o in bara cu esotericul. :laugh2

Ii recomand lui Ananda doua lucruri (fara sa fiu nici agresiv si nici frustrat) :)

1. Sa se adreseze unui forum de specialitate (daca vrea sa-si racoleze adepti);

2. Sa o lase balta cu esoterismul caci nu-i prieste.

Unde scrie ca nu este loc pentru asemenea postari?

Dar loc pentru tine si afirmatiile tale este?

Vezi...asta ne invata yoga, sa rundi ke tatti pe biathne wala makhi.

Nu fii gaand marau.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat
Incerc sa inteleg de unde ai aversiunea asta fata de cultura orientala.
Este loc pentru toti.

Lund choosu. 
  • rep_up.png
  •  
  • 0

Nu e aversiune împotriva culturii orientale, ci împotriva imposturii.  Și a grandomaniei găunoase. Și nu încerca să înțelegi, nu e treaba ta.

Și da, e loc pentru toți, dar fiecare acolo unde e locul potrivit. Aici nu este. E ca și cum pe un forum de mașini, ai vorbi de motostivuitoare - au tot 4 roți și volan. 

:hihat

P.S. Ar fi politicos să traduci formulările din limbi necunoscute majorității, ar fi un semn de minim respect, așa, pare doar dorință de epatare. Nu epatezi, crede-mă!

• Like 3
  • Minus 11
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu fii gaand marau.

Si ...cu ce @nume ai mai postat pe aici ? :)

Vizitator
Postat

Nu fii gaand marau.

http://troll.me/images/brick-tamland/really-cmon-man.jpg

Postat

<p>Incerc sa inteleg de unde ai aversiunea asta fata de cultura orientala.Este loc pentru toti.Lund choosu.

• rep_up.png
  • 0
Nu e aversiune împotriva culturii orientale, ci împotriva imposturii. Și a grandomaniei găunoase. Și nu încerca să înțelegi, nu e treaba ta.Și da, e loc pentru toți, dar fiecare acolo unde e locul potrivit. Aici nu este. E ca și cum pe un forum de mașini, ai vorbi de motostivuitoare - au tot 4 roți și volan. :hihatP.S. Ar fi politicos să traduci formulările din limbi necunoscute majorității, ar fi un semn de minim respect, așa, pare doar dorință de epatare. Nu epatezi, crede-mă!

Ai fi putut raspunde cu mai putina RAUTATE.

De ce esti un bhosadike?Te vad cu potential, poti deveni un chhola phudakna.

De ce vrei sa epatezi?

Postat

Ce zice, bre !?! =)) =)) Ceva de cola, bosa nu stiu ce... :slap2 :slap2

+like ca nema puncte pe ziua de azi !

poate e un fel de injuratura si nu stim noi, e drept o fi una mai usoara :laugh2

• Oras:Ucea
Postat

Dupa cum bine ne-a invatat Gautama, calea este sa madar chod hugna kuttiya si, nu in ultimul rand, un sfat de la mine pentru cei rai, apni lund choos.

Ăsta-i mai nebun decât Ananda...

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Dupa cum bine ne-a invatat Gautama, calea este sa madar chod hugna kuttiya si, nu in ultimul rand, un sfat de la mine pentru cei rai, apni lund choos.

Și un sfat de la noi: Sanesu gipula. 

• Like 5
  • Minus 11
Vizitator
Postat

Good Night and Good Luck !

http://4.bp.blogspot.com/-Z708Q_Dl3Ko/UqePZST7ftI/AAAAAAAAChg/3cWwnM0fzfI/s1600/Colbert+Wave.gif

Postat

Nu vei fi pedepsit pentru furia ta, ci propria-ti furie te va pedepsi, a spus Gautama.

Deci , cum ziceai ca te-ai mai numit p-aci ?

Postat

Nu vei fi pedepsit pentru furia ta, ci propria-ti furie te va pedepsi, a spus Gautama.

Deci, daca io tin neaparat sa ma sparcai, asta ma face nedemn de Gautama? Spune drept, mai am vreo sansa?!?!?!?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Pentru ce ma injuri?

Cu ce te-am deranjat?

Crezi ca este acceptabil din partea unui om cu prestanta ta?

Nu iti face cinste deloc.

Da' cine te-a înjurat domnule? Este o expresie botswaneză care înseamnă " pacea fie cu tine viteazule vânător de lei, dibaci aruncător de săgeți și meșter futaci aruncător de sămânță". Sunt un fan al civilizației tswana, care propovăduiește ejacularea zilnică de cel puțin 3 ori ( înainte de masă) și care datorită eliminării dracilor ăia mari, contribuie la diminuarea riscului de AVC și infarct cu 69,96%. 

P.S. Tu ce ne-ai comunicat și în ce limbă? Așteptăm cu interes traducerea!

• Like 8
  • Minus 11
Postat

L-ai suparat rau !

Acu' se mai cloneaza inca o data !

Postat

Nu are simțul umorului. Oare de le beutul urinei i se trage? 

• Like 3
  • Minus 11
Postat

Nu are simțul umorului. Oare de le beutul urinei i se trage?

Nu stiu bre. Nu ma pricep la d-astea !

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

A fost distractiva boswaneza lu mos Picon :) da zice si ciudatul ceva ca de fapt propria răutate iti dăunează nu a altora aia nu contează de aceea crestinismul interzice sa faci rau . Ce limba o fi aia indiană. ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...