Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Voua celorlalti va spun: nu va lasati pe karma cine stie ce karma(destin) aveti ... asta depinde mult de ce ati facut in alte existente precum si in aceasta pana acum ... puneti mana si pas cu pas tenace si neabatut construiti prin efort propriu o noua fiinta virtuoasa,benefica, iubitoare, perfect continenta amoros, care face bucurii si cadouri celorlalti, plina de entuziasm, stenica, vitala, sanatoasa, asta puteti alege acum.

Dupa cum vedeti si doar daca este adevarat ... foarte rar asa ceva, Tompson e primul despre care aud asa ceva, puteti deveni continenti sexual prin gratia unei fiinte foarte evoluate care va ridica momentan voalul zapacelii(karma individuala) intunecime mentala care va face sa nu stiti ce vreti, sa orbecaiti fara directie.

Directia poate fi SANATATE,VITALITATE,FORTA MASCULINA TRIUMFATOARE,CAPACITATEA DE A IMPLINI EROTIC ORICE FEMEIE,CAPACITATEA DE A AVEA UN AUTOCONTROL EXEMPLAR IN ORICE SITUATIE,FERICIRE, CAPACITATEA DE A TRAI ORICATE STARI DE ORGASM LA VOINTA SI ALTELE iar pentru asta controlul perfect al energiei sexuale proprii este un prim pas absolut necesar.

Va doresc tuturor celor care doriti sa deveniti continenti amoros - exemple perfecte pentru ceilalti, fiinte zeesti masculine adorate de mii de femei !

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

(sa nu uitam zicala somnul contiintei zamisleste monstri)

somnul continentei naste monstri. Am corectat eu nu fi suparat.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Voua celorlalti va spun: nu va lasati pe karma cine stie ce karma(destin) aveti ... asta depinde mult de ce ati facut in alte existente precum si in aceasta pana acum ... puneti mana si pas cu pas tenace si neabatut construiti prin efort propriu o noua fiinta virtuoasa,benefica, iubitoare, perfect continenta amoros, care face bucurii si cadouri celorlalti, plina de entuziasm, stenica, vitala, sanatoasa, asta puteti alege acum.

Dupa cum vedeti si doar daca este adevarat ... foarte rar asa ceva, Tompson e primul despre care aud asa ceva, puteti deveni continenti sexual prin gratia unei fiinte foarte evoluate care va ridica momentan voalul zapacelii(karma individuala) intunecime mentala care va face sa nu stiti ce vreti, sa orbecaiti fara directie.

Directia poate fi SANATATE,VITALITATE,FORTA MASCULINA TRIUMFATOARE,CAPACITATEA DE A IMPLINI EROTIC ORICE FEMEIE,CAPACITATEA DE A AVEA UN AUTOCONTROL EXEMPLAR IN ORICE SITUATIE,FERICIRE, CAPACITATEA DE A TRAI ORICATE STARI DE ORGASM LA VOINTA SI ALTELE iar pentru asta controlul perfect al energiei sexuale proprii este un prim pas absolut necesar.

Va doresc tuturor celor care doriti sa deveniti continenti amoros - exemple perfecte pentru ceilalti, fiinte zeesti masculine adorate de mii de femei !

Bine!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Topicul devine agasant... :slap2 :slap2 :rax2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Topicul devine agasant... :slap2 :slap2 :rax2

Abia acum ai observat ?

• Minus 5
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Ba. Sa va zic o poveste (in rama) cu tinutul smantanii in tine. Habar nu am un rand de pe topicul asta, deci aterizez ca din avion, doar eu am voie :laugh2.

Ce m-am interesat intr-o fractiune de secunda despre "starea" asta, consta in a fute fara sa-ti dai drumul de mult timp/multe perioade.

Plm... imi povestea al meu batran ca atunci cand era tanar (dupa liceu) si a fost la recrutat pentru ochi albastri, erau flacaii toti adunati pentru expretiza medicala. Dar una facuta la sange, nu ca acum, se uita daca ai dintii in gura, mergi drept, gata, esti sanatos.

Si printre pularai era unul din familie de religie Protestanta (mai credinciosi decat Papa). Si cand ajung la control pentru prostata, respectivului tanar credincios nu-i iesea ce trebuie pe cardan. Ii spune doctorului ca are 19 ani, dar nu a dat in viata lui la mana sau la buci si nici nu i se scoala, ca il cam doare in abdomen. Ofteaza doctorul si ii spune sa puna pula pe masa intinsa (fleasca cum era), ii spune sa se uite in spate si in momentul ala ii fute doctorul tare 2 degete intinse peste pula, care s-a incordat deodata si a scos o tona de smantana din ea. Cica sarea ca din automatul de mustar. =)))))) Cica era infundata sau ceva de genul de la densitate prea mare... "Cheguletz" i-a ramas porecla lu' ala. =)))

Asa si cu pularaii astia de tin smantana in ei. Sa nu se branzeasca dreacu si sa blocheze in voi. =)))))

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Timisoara
Postat

Ananda esti prea izaltat ( cum ziceau comunistii ) stai linistit si pricepe punctul de vedere ortodox.

Io nu-s mai altfel decat alti decat cei de aici etc si a trai in abstinenta eu  tot iti spun si vad ca si tu stii nu e lucru omenesc este 100% imposibil chiar suprafiresc ( nefiresc  spuneau mereu  cei ce erau aproape si constatau faptele )  Ba ca is misogin beteag impotent gay etc iata ca nu-s . Dar ceea ce este imposibil la om este f usor cand vin astralele energii de catre tot vorbesti , acolo sus nu se face sex si cei ce iau contact cu celel de sus primesc acea putere oricine ar fi ei doar sa fie bine intentionati sa vrea sa fie oameni mai buni pur si simplu acolo unde sunt ei . Sunt foarte multi cei care primesc aceste puteri dar in general sunt oameni atat de simpli ca nici nu-i bagi in seama pentru ca in general ei sunt preferati nu cei mandri ca tine , ma ierti ca ti-o spun asa in fata cum mi-ai zis si tu mie. Da sunt prost dar sunt in relatie foarte buna cu persoane foarte inteligente asa ca prostia mea nu prea conteaza .De ce am revenit la viata mai libertina ? poate tocmai sa nu ma mandresc ca asta e cel mai mare si mai periculos pacat. Desfranarea e un pacat rusinos de aceea ne si ascundem pe aici si ne temem sa nu se afle cine suntem. Oricum atunci cand am nevoie de continenta sau abstinenta o primesc si asta in general pentru folosul celorlalti impreuna cu al meu niciodata in scopuri egoiste. Continenta casa poti fute ("iubi" ) mult nu imi miroase bine deloc nici nu ma mir ca se incearca accesarea ei prin tehnici nu asa cum ar fi normal prin dar. Si nu darul nu ne paraseste nicodata nu ma simt parasit dar ne mai lasa sa vedem cine suntem noi insine sa nu cumva sa ajungem sa ne credem vreun ales cum se cred tot felu de initiati orientali si secte alese talibani si tot soiu de fanatici alesi etc ca e plina planeta de din astia.

• Like 1
Postat

Si nu te mai mira / indoi atat de acei 5 ani , caci au fost in abstinenta 100% care merge f bine cu continenta , problemele au inceput cand am vrut sa combin continenta cu sexul atunci am vazut ca nu-s nici asa certate dar nici super bine nu se inteleg.

• Like 1
Postat

Si nu te mai mira / indoi atat de acei 5 ani , caci au fost in abstinenta 100% care merge f bine cu continenta , problemele au inceput cand am vrut sa combin continenta cu sexul atunci am vazut ca nu-s nici asa certate dar nici super bine nu se inteleg.

De ce subinteleg ca i-ai da putin la cacau lu' Ananda? =))) =))))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

De ce subinteleg ca i-ai da putin la cacau lu' Ananda? =))) =))))

de la castravetii aia ti se trage :))

• Oras:aer
Postat

Kendraexroz ce faci de Dragobete>? mergi la picnic cu iubitul imaginar? :))

Rade ciob de vasul de iena spart...

• Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

Rade ciob de vasul de iena spart...

cateodata devii chiar neplacut. daca tot te bagi cu o parere nu radeam deloc de el;, ci glumeam si il intrebam de planuri pe bune in urma conversatiei pe care am avut-o cu el. deveniti cam toti atat de agresivi, acrii si scarbosi de fire ca imi este sila sa mai postez ceva orice. daca port o conversatie cu careva si musai sa se bage repede cineva in seama polititea si bunul simt nu ar trebui sa fie mare lucru

Postat

spre deosebire de altii nu am si nu am nevoie de prieteni imaginari :) am companie de oprice fel cand am chef, daca am chef si ma simt perfect si singura de tot. ma iubesc sufiecient pe mine insami incat sa am spasme ca altii in solitudine si prefer singuratatea decat o companie proasta. in ies cand am chef de prieteni, copii, animale, batrani ma priveste. la fel cum am zis ca-s single de peste 10 ori, fiind alegerea mea deocamdata. daca mi-as dori un iubitfix acum l-as avea. daca nu m-as intoarce la un ex. etc etc dar este strict treaba mea, nu priveste pe nimeni de aici si nu vad de ce as justifica cuiva ce mi se potriveste mie

Postat

Catre Tompson: Te rog fii mai lucid(din postarile tale reiese in mod evident o stare de neclaritate atat in exprimari cat si in felul cum gandesti), nu mai face compromisuri(adica pe sleau: nu mai trai in pacat pentru ca sa stii ca tie nu iti va fi iertat pentru ca tu ai o anumita investitura ... deci de unde nu e(ma refer acum la majoritatea celor care posteaza aici) nici Dumnezeu nu cere totusi nu este cazul tau deci te rog trezeste-te pentru ca tu stii a deosebi binele de rau si acum te afunzi si mergi in jos ... mediteaza la ce iti spun si ia decizii corecte nu e necesar sa imi dai replici stiu deja ce vei scrie retine: felul cum actionam conteaza cel mai mult ... pentru ceilalti va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar deocamdata sunteti cam ignoranti(adica desi v-au fost oferite aici pe acest topic multe secrete ale trupului si mintii umane deocandata din lene si inertie nu aplicati nimic))

Da Rozkendra cred ca asa voi face ... iubitei ii plac mult iesirile in natura :) o iesire romantica, ceva la noi de mancare special pregatit pentru ocazie, apoi un pic de romantism si la final cateva ore de amor de dragobete nu cred ca ne vor strica :)

Observatie:  pt a evita anumite stari neplacute daca nu stii sa iti faci protectie deocamdata e bine sa eviti la inceput anumite fiinte bizare care posteaza pe aici(cele care te deranjeaza din cauza lipsei acute de bun simt) ... cum faci? citesti in stanga doar numele ... fiecaruia ii dai o sansa(citesti la inceput un post - doua si daca vezi ca are tendinta sa fie posedata fiinta respectiva(toarna in mod inconstient rautati gratuite) atunci nu ii mai citesti posturile ... 

Daca vrei(daca imi vei cere tu) iti dau pe privat o tehnica de protectie aurica ce te poate proteja de diverse atacuri bizare ale unor fiinte rele,posedate sau frustrate care tot posteaza pe aici ...

Te imbratisez cu drag :hug1

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Catre Tompson: Te rog fii mai lucid(din postarile tale reiese in mod evident o stare de neclaritate atat in exprimari cat si in felul cum gandesti), nu mai face compromisuri(adica pe sleau: nu mai trai in pacat pentru ca sa stii ca tie nu iti va fi iertat pentru ca tu ai o anumita investitura ... deci de unde nu e(ma refer acum la majoritatea celor care posteaza aici) nici Dumnezeu nu cere totusi nu este cazul tau deci te rog trezeste-te pentru ca tu stii a deosebi binele de rau si acum te afunzi si mergi in jos ... mediteaza la ce iti spun si ia decizii corecte nu e necesar sa imi dai replici stiu deja ce vei scrie retine: felul cum actionam conteaza cel mai mult ... pentru ceilalti va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar deocamdata sunteti cam ignoranti(adica desi v-au fost oferite aici pe acest topic multe secrete ale trupului si mintii umane deocandata din lene si inertie nu aplicati nimic))

Da Rozkendra cred ca asa voi face ... iubitei ii plac mult iesirile in natura :) o iesire romantica, ceva la noi de mancare special pregatit pentru ocazie, apoi un pic de romantism si la final cateva ore de amor de dragobete nu cred ca ne vor strica :)

Observatie:  pt a evita anumite stari neplacute daca nu stii sa iti faci protectie deocamdata e bine sa eviti la inceput anumite fiinte bizare care posteaza pe aici(cele care te deranjeaza din cauza lipsei acute de bun simt) ... cum faci? citesti in stanga doar numele ... fiecaruia ii dai o sansa(citesti la inceput un post - doua si daca vezi ca are tendinta sa fie posedata fiinta respectiva(toarna in mod inconstient rautati gratuite) atunci nu ii mai citesti posturile ... 

Daca vrei(daca imi vei cere tu) iti dau pe privat o tehnica de protectie aurica ce te poate proteja de diverse atacuri bizare ale unor fiinte rele,posedate sau frustrate care tot posteaza pe aici ...

stiu sa il fac si inca f bine, l-am si refacut recent cercul, dar cred ca am busit ca aveam un nivel energetic jos, fiind f obosita. voi remedia de indata ce ma voi odihni zdravan cand imi voi fi incheiat mini-"cariera" de babysitter cu care am fost delegata sapt asta de niste rude cu care am avut de a face in 7 ani de 2 ori mda..... parintii se vor intorce eu odihna si poate vreo 2 zile de spa si ar trebui sa fiu ok.

poti spune tehnica, e binevenita, aici sau pm, cum preferi

clipe frumoase cu ya lady, hug

Vizitator sarlatanu
Postat

Io am cercul energetic atât de bine pus la punct, încât nici numele " Ananda" nu pot sa l citesc pana la sfârșit, după " Ana" mă opresc, nu mai citesc. De postari nici nu se mai pune problema sa citesc ce scrie. Așa de departe îl țin, încât uit de el cu săptămânile.

LA ARIEL este altceva, ea este pedeapsa mea în viața asta. Citesc ce scrie forțat, pe la jumătatea poștarii chiar încep sa și plâng.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salut. Ananda ma intereseaza partea de ayurveda. Cum ne putem vedea?

• Like 1
Postat

cateodata devii chiar neplacut. daca tot te bagi cu o parere nu radeam deloc de el;, ci glumeam si il intrebam de planuri pe bune in urma conversatiei pe care am avut-o cu el. deveniti cam toti atat de agresivi, acrii si scarbosi de fire ca imi este sila sa mai postez ceva orice. daca port o conversatie cu careva si musai sa se bage repede cineva in seama polititea si bunul simt nu ar trebui sa fie mare lucru

Tre sa mai lucrez la compasiune...old habbits,conditionari,pusca mea.

Vorba aia,nu ti radi di nebun,ca ti razi digeaba...ofera-i caremele in schimb...

• Minus 4

Vizitator
Postat

Tre sa mai lucrez la compasiune...old habbits,conditionari,pusca mea.

Vorba aia,nu ti radi di nebun,ca ti razi digeaba...ofera-i caremele in schimb...

salut :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...