Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

spre deosebire de altii nu am si nu am nevoie de prieteni imaginari :) am companie de oprice fel cand am chef, daca am chef si ma simt perfect si singura de tot. ma iubesc sufiecient pe mine insami incat sa am spasme ca altii in solitudine si prefer singuratatea decat o companie proasta. in ies cand am chef de prieteni, copii, animale, batrani ma priveste. la fel cum am zis ca-s single de peste 10 ori, fiind alegerea mea deocamdata. daca mi-as dori un iubitfix acum l-as avea. daca nu m-as intoarce la un ex. etc etc dar este strict treaba mea, nu priveste pe nimeni de aici si nu vad de ce as justifica cuiva ce mi se potriveste mie

la vita Roza :)  o gandire normala la tinerete dar nu la maturitate

Link spre comentariu
  • Oras:-

Catre Tompson: Te rog fii mai lucid(din postarile tale reiese in mod evident o stare de neclaritate atat in exprimari cat si in felul cum gandesti), nu mai face compromisuri(adica pe sleau: nu mai trai in pacat pentru ca sa stii ca tie nu iti va fi iertat pentru ca tu ai o anumita investitura ... deci de unde nu e(ma refer acum la majoritatea celor care posteaza aici) nici Dumnezeu nu cere totusi nu este cazul tau deci te rog trezeste-te pentru ca tu stii a deosebi binele de rau si acum te afunzi si mergi in jos ... mediteaza la ce iti spun si ia decizii corecte nu e necesar sa imi dai replici stiu deja ce vei scrie retine: felul cum actionam conteaza cel mai mult ... pentru ceilalti va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar deocamdata sunteti cam ignoranti(adica desi v-au fost oferite aici pe acest topic multe secrete ale trupului si mintii umane deocandata din lene si inertie nu aplicati nimic))

Tomson, nu-l asculta. Pacatul e bun, e savuros. Singurul lucru care te face viu e sa-l uiti pe D-zeu, cum si el te-a uitat pe tine si te-a condus inspre aceasta viata (nu tocmai implinita) in care ai multe nedumeriri iar singura cunoscuta e propria-ti moarte. :laugh2

I-auzi mai: "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere",

Te rog, Ananda opreste-te !! :no2 :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Tomson, nu-l asculta. Pacatul e bun, e savuros. Singurul lucru care te face viu e sa-l uiti pe D-zeu, cum si el te-a uitat pe tine si te-a condus inspre aceasta viata (nu tocmai implinita) in care ai multe nedumeriri iar singura cunoscuta e propria-ti moarte. :laugh2

I-auzi mai: "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere",

Te rog, Ananda opreste-te !! :no2 :laugh2

Daca mai esti blesfamator te troznesc peste ochisori pana ma vezi 3D. Dumnezeu nu ne-a uitat, abandonat, refuzat, ci a lasat liberul arbitru pentru a decide care este demn sau nu. Desigur pacatul este in toti, firea umana fiind pacatoasa, dar biblic vorbind unele paqcate vor fi iertate, altele nu pot fi la Judecata de Apoi.

Decat sa spui asa mizerii si sa il declari pe Dumnezeu un rauvoitor sictirit mai degraba esti un ateu declarat si cinstit. Am multi prieteni atei si pe cuvant de nu fac mai multe fapte bune decat cei care se dau crestini si au un stil de viata frumos.

Vezi, vezi.....

• Like 2
Link spre comentariu

Daca mai esti blesfamator te troznesc peste ochisori pana ma vezi 3D. Dumnezeu nu ne-a uitat, abandonat, refuzat, ci a lasat liberul arbitru pentru a decide care este demn sau nu. Desigur pacatul este in toti, firea umana fiind pacatoasa, dar biblic vorbind unele paqcate vor fi iertate, altele nu pot fi la Judecata de Apoi.

Decat sa spui asa mizerii si sa il declari pe Dumnezeu un rauvoitor sictirit mai degraba esti un ateu declarat si cinstit. Am multi prieteni atei si pe cuvant de nu fac mai multe fapte bune decat cei care se dau crestini si au un stil de viata frumos.

Vezi, vezi.....

Vezi, vezi.... ca-ti mananc ochisorii aia doi .....

Spune-i si lui Ananda sa se tempereze si sa nu ne mai faca prosti (adica ignoranti cum spune el)))  :slap2  :laugh2  el intelege oare acest liber arbitru de care amintesti sau sta scris in karma lui implacabila sa vorbeasca numai de ale sale!?? :) bine, m-a mai intrebat cineva ce caut pe topic-ul lui si daca mi-o caut cu lumanarea? si-i raspund doar atat: ma plictiseam pe-acasa' :ras

• Like 1
Link spre comentariu

Vezi, vezi.... ca-ti mananc ochisorii aia doi .....

Spune-i si lui Ananda sa se tempereze si sa nu ne mai faca prosti (adica ignoranti cum spune el)))  :slap2  :laugh2  el intelege oare acest liber arbitru de care amintesti sau sta scris in karma lui implacabila sa vorbeasca numai de ale sale!?? :) bine, m-a mai intrebat cineva ce caut pe topic-ul lui si daca mi-o caut cu lumanarea? si-i raspund doar atat: ma plictiseam pe-acasa' :ras

tu nu doar ca esti ignorant, ba chiar mai ai tupeu si te simti si ignorat.; vrei cam multe tu, te si obraznicesti :))) :*

Link spre comentariu

mai sky nu zici bine deloc. pai nu poti sa asdociezi ce zici tu de Dumnezeu cu ce zice Anada despre karma si yoga. Yoga de la mama ei, orientala, nu cea occidentalizata in care stai cu curul in sus si faci exercitii de respiratie, ei bine, cea de la mama ei, presupune politeism. Tu vorbeai de Dumnezeu din punct de vedere crestinesc ca o autoritate unica suprema. Acum nu mai sunt mul;ti yoghini cel putin prin Europa care sa mearga pe zei hindusi, dar aceasta autoritate suprema pe care o concepi tu ca Dumnezeu ei o cvonsidera o energie care este in tot sio toate, in om, in planta, in spatiu, pretutindeni.......Vezi tu sunt concepte atat de difeite incat unul vorbeste de ciorba, altu de desert

Doi la mana conceptul de karma se bate iarasi cap in cap cu crestinismul clasic pentru ca presupune ideea de destin, ciclicitate si daca vrei sa il percepi logici o poti privi dupa legea cauza efect: bine faci bine primesti de la acea energie universala, rau faci rau gasesti. ai avut o lectie importanta de invatat si ai esuat ai obtinut o datorie karmica pe care trebuie sa o rascumperi sau vei fi nevoit sa te confrunti cu ea intr-o viata viitoare si tot asa.

• Like 2
Link spre comentariu

mai sky nu zici bine deloc. pai nu poti sa asdociezi ce zici tu de Dumnezeu cu ce zice Anada despre karma si yoga. Yoga de la mama ei, orientala, nu cea occidentalizata in care stai cu curul in sus si faci exercitii de respiratie, ei bine, cea de la mama ei, presupune politeism. Tu vorbeai de Dumnezeu din punct de vedere crestinesc ca o autoritate unica suprema. Acum nu mai sunt mul;ti yoghini cel putin prin Europa care sa mearga pe zei hindusi, dar aceasta autoritate suprema pe care o concepi tu ca Dumnezeu ei o cvonsidera o energie care este in tot sio toate, in om, in planta, in spatiu, pretutindeni.......Vezi tu sunt concepte atat de difeite incat unul vorbeste de ciorba, altu de desert

Doi la mana conceptul de karma se bate iarasi cap in cap cu crestinismul clasic pentru ca presupune ideea de destin, ciclicitate si daca vrei sa il percepi logici o poti privi dupa legea cauza efect: bine faci bine primesti de la acea energie universala, rau faci rau gasesti. ai avut o lectie importanta de invatat si ai esuat ai obtinut o datorie karmica pe care trebuie sa o rascumperi sau vei fi nevoit sa te confrunti cu ea intr-o viata viitoare si tot asa.

Trebuie sa ne intalnim fata in fata ca sa-ti explic mai bine la care D-zeu am facut referire mai sus (de parca l-as cunoaste personal). In fine, mi-am dat si eu cu parerea in calitate de utilizator ignorant al acestui forum, spre deosebire de iluminatul Ananda.

Am o intrebare: dar Ananda despre ce D-zeu vorbeste, de-i spune celuilalt sa nu ramana in pacat ci sa se ridice peste nivelul de pacatosenie!?? :) Iar faptul ca ne face pe noi praf nu l-ai sesizat. Daca nu facem ca si el suntem niste nulitati, nonvalori! :laugh2

Eu ii multumesc D-zeului (desi in rest il critic), deci ii multumesc unui Dumnezeu ca a creat o fiinta ca si tine cu doi ochisori atat de dulci si cu o minte atat de agera! In rest nici nu ma intereseaza cum se impaca karma cu crestinatatea, sau de ce culoare or fi acesti D-zei ... :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Trebuie sa ne intalnim fata in fata ca sa-ti explic mai bine la care D-zeu am facut referire mai sus (de parca l-as cunoaste personal). In fine, mi-am dat si eu cu parerea in calitate de utilizator ignorant al acestui forum, spre deosebire de iluminatul Ananda.

Am o intrebare: dar Ananda despre ce D-zeu vorbeste, de-i spune celuilalt sa nu ramana in pacat ci sa se ridice peste nivelul de pacatosenie!?? :) Iar faptul ca ne face pe noi praf nu l-ai sesizat. Daca nu facem ca si el suntem niste nulitati, nonvalori! :laugh2

Eu ii multumesc D-zeului (desi in rest il critic), deci ii multumesc unui Dumnezeu ca a creat o fiinta ca si tine cu doi ochisori atat de dulci si cu o minte atat de agera! In rest nici nu ma intereseaza cum se impaca karma cu crestinatatea, sau de ce culoare or fi acesti D-zei ... :laugh2

awww that's so sweet mwah :*

fiecare isi adapteaza acum simtamantul religios, practic este imposibil sa fii suta la suta in conformitate cu ortodoxismul, catolicismul, mai stiu eu baptisti, penticostali, si multe altele. Strict dupa Bibliei si nu alte lecturi interpretate  nu poti trai pentru ca nu este o norma adaptabila  vietii curente si a societatii asa cum a ajuns ea. In fine adventistii isi propun sa traiasca dupa regulile vechiului Testament, ceea ce mi se pare absurd. Doar in linii mari poti trai asa in zilele noastre, la chestii minutioase trebuie sa ai o existenta mizerabila si chinuita ca sa respecti acele reguli arhaice, indulcite doar de Noul Testament. Dar asta e cu toooootul alta poveste de diferenta intre religii si aici dupa vreeo 10 forumuri numai pe tema asta daca le faci tot nu ajungi la o sinteza perfecta........

Eu de exemplu sunt botezata ortodoxa, tind mai mult spre catolicism totusi, nu in normele si oranduielile biserici si ierarhice, astea-s prea lumesti pt mine, si eu sunt mai mult spirituala. nuam nevoie de preoti ca sa ma exprim direct lui Dumnezeu. De o Biserica ca si spatiu in care sa comunic cu El da. deci conduita etico-morala crestina sa spunem, impleticita bizar cu cateva principii buddhiste la mine. Eu apreciez mult buddhimul, chiar intentionam sa ma convertesc oficial la un moment dat, dar parintii mei nu au fost incantati. In plus consider buddhismul o non-religie, exact facuta dupa spiritualitatea mea ca un ghid de conduita etic si moral pt o viata mai buna.

Acuma daca esti curios sunt convinsa ca Anada cand apare iti va spune cum percepe el acest Dumnezeu si ce orientari religioase sau spirituale are. Si tu Ananda vezi bine ca ti se reproseaza ca nu accepti opinii diferite si un usor simtamant de superioritate ca parerea ta e mai buna si invatatura in care stiu ca ai investit ani este superioara {am practicat si eu yoga vreo 3 ani din care practicat cam un an, in rest pregatit, informat, exersat :) stiu cat de mult timp si disciplina presupune}. O fi , nu o fi, nu iti poti impui stilul de viata celor care nu cred in beneficiile lui si cred ca puteti cu toti purta polemici fara frictiuni si mistouri de prost gust.Polemicile sunt constructive, eu as argumenta si m-as contrazice singura cateodata doar ca sa revin cu argumente mai solide, daca subiectul e interesant :)))

moooaaa ce roman v-am scris

• Like 1
Link spre comentariu

mama ce filosoafa esti! si eu care credeam ca numai baietii se pricep la filosofii iar fetele sa cheltuie banii la shoping (si sa flirteze cu altii in afara de sotul si iubitul lor ))) :laugh2 :)

ca imediat ma apuc sa flirtez cu zece baieti in acelasi timp in timp ce fac shopping online. ca sa vezi ca si aia pot :))))

Link spre comentariu

Si acum draga sky ca sa fiu complet deplasata o sa postez paartea mea favorita din Biblie despre iubire, poate iti amintesc ca Dumnezeu e bunatate si iubire, nu delasare, cum spui tu. Voi posta din Corinteni si pentru ca nu gasesc citatul din Romani care iar imi place mult il voi reda manual, fiind cu Biblia in poala. Si apoi ma retrag sa citesc una din cele mai erotice poezii romantice, adica tot capitolul Cantarea Cantarilor, care nu stiu cum a trecut de consiliul de la Niceea, fiind f excitanta dupa parerea mea :))) sunt sigurab ca Ananda nu se va supara fiind despre iubire, simtaminte nobile si frumoase aicisha

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Romani 8:37-39

"Totus in toate aceste lucruri noi suntem mai mult decat biruitori, prin Acela care ne-a iubit.

Caci sunt bine incredintat ca nici moartea, nici viata, nici ingerii, nici stapanirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare,

nici inaltimea, nici adancimea, nici o alta faptura, nu vor  fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu".

Eh vezi ce frumos, prieten? Baga-ti mintile in cap. Eu ma retrag cu erotica din Cantarea Cantarilor :)))

Link spre comentariu

Erotismul nu e un pacat e un lucru firesc creat de Dumnezeu cum ar putea sa fie condamnat de Biserica ba chiar biserica  condamna pe cei ce se scarbesc de el, mai sunt din astia. Cantarea Cantarilor iti arata cum e bine si frumos sa te bucuri de erotism.

Pacatul = prostie , lacomie , egoism , exces exagerari , bataie de joc , pervertire a oricarui lucru creat caci toate au fost bune din ce sunt create o spune clar Biblia ( Sf Ap Pavel ) doar intrebuintarea poate fi aiurea spre stricarea lor . Lumea , viata sunt destul de complexe iar omul trup si suflet o masinarie ultra complexa despre care pe masura ce o cunoastem mai mult ne miram ce putin cunoastem de fapt asa ca anumite scrieri Scripturi sunt o carte tehnica ca sa nu ne prindem urechile sa nu stricam aparatul . Sunt niste legi regulamente de baza unele mai simple altele mai complexe si cine face dupa capul lui suporta consecintele stricaciunilor si in final se corijeaza ca altfel nu mere.

Link spre comentariu
  • Oras:undeva in balcani
  • Oras:undeva in balcani

Erotismul nu e un pacat e un lucru firesc creat de Dumnezeu cum ar putea sa fie condamnat de Biserica ba chiar biserica  condamna pe cei ce se scarbesc de el, mai sunt din astia. Cantarea Cantarilor iti arata cum e bine si frumos sa te bucuri de erotism.

Pacatul = prostie , lacomie , egoism , exces exagerari , bataie de joc , pervertire a oricarui lucru creat caci toate au fost bune din ce sunt create o spune clar Biblia ( Sf Ap Pavel ) doar intrebuintarea poate fi aiurea spre stricarea lor . Lumea , viata sunt destul de complexe iar omul trup si suflet o masinarie ultra complexa despre care pe masura ce o cunoastem mai mult ne miram ce putin cunoastem de fapt asa ca anumite scrieri Scripturi sunt o carte tehnica ca sa nu ne prindem urechile sa nu stricam aparatul . Sunt niste legi regulamente de baza unele mai simple altele mai complexe si cine face dupa capul lui suporta consecintele stricaciunilor si in final se corijeaza ca altfel nu mere.

Tu esti popa, sau doar dai meditatii part time?

• Like 1
Link spre comentariu

Tu esti popa, sau doar dai meditatii part time?

Nu dar am studiat si practicat ca simplu mirean fara nici o legatura cu clerul sunt civil :)

Sexualitatea nu e pacat cum spun habotnicii

si nici dragoste cum spun "necredinciosii" :)

e una din functiile noastre ca si mancatul etc

Doar ca natura noastra este foarte gingasa si usor alterabila de factori externi , se viruseaza usor are nevoie de un firewall care este energia divina ce nu vrea sa altereze firescul nostru ci sa il protejeze sa infloreasca in toata frumusetea lui.

Link spre comentariu

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Nu dar am studiat si practicat ca simplu mirean fara nici o legatura cu clerul sunt civil :)

Sexualitatea nu e pacat cum spun habotnicii

si nici dragoste cum spun "necredinciosii" :)

e una din functiile noastre ca si mancatul etc

Doar ca natura noastra este foarte gingasa si usor alterabila de factori externi , se viruseaza usor are nevoie de un firewall care este energia divina ce nu vrea sa altereze firescul nostru ci sa il protejeze sa infloreasca in toata frumusetea lui.

Ba este pacat. Decat sa te tot tragi atata pe cur ca sa-ti justifici slabiciunile, mai bine recunoaste ca le ai si ca esti slab si nu poti sa le rezisti.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...