Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

salutare tuturor, scuze, nu prea am avut timp liber ...

@rozkendra - da evident cred in reincarnare, cred si ce a spus Iisus care si el a facut nenumarate aluzii la reincarnare, evident nu cred aberatiile pozitiei oficiale a ortodocsilor care zic ca nu e decat o viata(atentie asta zic preotii moderni nu Iisus), exista evident si judecata de apoi insa dupa ea se decide continuarea: in unul din raiuri, in unul din iaduri sau cateodata in conditii specifice inapoi imediat pe pamant.

sarlatanu - ai sarit niste etape ... antrrenamentul individual foarte intens zilnic si abia apoi te joci cu energia erotica ... altceva: imediat dupa autoerotizare sau amor faci posturile pe care le-am aratat pe aici(retractie abdominala, variantele de lumanare, exercitiul de respiratie pe care vi l-am predat) adica acea etapa pe care am numit-o descriptiv redistribuirea energiilor in intreg trupul ... evident daca vii la eroilor ti le arat si le facem impreuna daca vrei ... esti binevenit evident

sky - relativ la continenta amoroasa, la a face dragoste in cel mai sublim mod, la a nu pierde energia erotica aiurea, la a trai mai sanatos, la a fi mai fericiti majoritatea dintre voi sunteti ignoranti(adica desi stiti - cititi ce va scriu pe aici atat eu cat si altii) totusi ramaneti tintuiti de niste obiceiuri proaste si nu evoluati deloc - numesc asta ignoranta(fiecare din motivele lui(fie indoiala fie lene fie lipsa inteligentei etc) stati pe loc prin ignorarea mesajelor si indemnurilor precum si a metodei clare pe care v-am expus-o care v-ar imbunatati semnificativ viata.

Despre GB am o parere foarte buna este o fiinta foarte inteligenta si un practicant al continentei amoroase evident ma opun abuzurilor asupra lui si asupra scolii de yoga pe care a infiintat-o(lucru care ar trebui sa ne faca mandri ca romani - este cea mai mare scoala de yoga din europa)

Link spre comentariu

Parcul Eroilor luni la ora 10.00 la barele pt tractiuni ... cine vrea sa vina sa vorbim poate ... invitata speciala rozkendra, ma veti recunoaste pt ca o sa fac tractiuni cu diverse prize :) daca vreti alte semnalmente 1.79 78kg aspect sportiv

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

si de aceea stai ore intregi pe forum? alt pretext mai bun nu ai gasit? :laugh2

Deci sunt satula peste cap sa repet acelasi lucruri, pe bune nu poate orisicare citi si intelege drq odata fara sa trebuiasca sa ma faca irascibila. Sunt atatea ore pe forum tocmai cand lucrez, alternativ forumul fiind pt mine o caterinca lejera care imi mai taie din negativismul multor sesiuni. POSTEZ IN TIMP CE LUCREZ.

dupa ce insulti, ghidezi pe cineva sa se auto-flageleze joci tot felul de rolul ciudate crezi ca de forum imi arde? lucrez mult intr-adevar intre 10-14 ore zilnic. in afara munci nu suport calculatorul telefonu etc decat pt maxim un flm si ceva muzica. am zis chestia asta de cel putin 30 de ori si ma cam scarbeste sa ma repet si sa dau tot timpul explicatii de cum imi pertrec eu timpul .....stiu ca nu ai fost rau intentionat sky, e mai mult o problema la mine :* nu suport sa ma repet si sa ma justific in fata unor persoane care nu imi sunt mama, tata, iubit, verisor,prieten foarte apropiat...... fac orice am chef si cand si cum de fel. in rest nu suport , am alergie sa ofer sau sa mi se ceara explicatie gen ce faci/ cand faci fiind un spirit liber si independenta. persoanelor cu adevarat importante pe termen lung le ofer eu din proprie initiativa detalii privind programul meu, planuri, nazuinte etc, fara sa mi se pretinda....

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-
Sunt atatea ore pe forum tocmai cand lucrez, alternativ forumul fiind pt mine o caterinca lejera care imi mai taie din negativismul multor sesiuni. POSTEZ IN TIMP CE LUCREZ.

lucrez mult intr-adevar intre 10-14 ore zilnic.

si lola ce spune in treaba asta? :)

Link spre comentariu

aia chiar ca face numa ce o taie capul, ma rog de multa vreme degetu :))))

scuze ca m-am agitat, imi pusca o vena cand aud intrebari de genul unde mergi, cand te intorci, efectiv nu ma pot abtine, fac o grimasa dezgustata de zici ca m-a injurat careva de toate alea.

si nu-s deloc ospitaliera si ardeleanca la mine orice se anunta si se face doar daca am chef. si mai ales CU CINE am chef, daca o persoana e imp pt mine mereu imi fac timp si nu refuz nimic. in rest daca planuieste careva sa imi faca o supriza cu o vizita s-ar putea sa nu ma gaseasca acasa, chiar atunci cand sunt acasa :)))

Link spre comentariu

Lasa ca prin multimea de sute/mii oameni cati o sa fie acolo... nu-ti observa nimeni lipsa. :)

sharli e nebun :)) pai daca anunt ca merg iti dai seama ca juma de forum e in eroilor macar de curiozitate, sa nu mai punem stalkerii mei care vin cu saci sa ma fure :)))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

sharli e nebun :)) pai daca anunt ca merg iti dai seama ca juma de forum e in eroilor macar de curiozitate, sa nu mai punem stalkerii mei care vin cu saci sa ma fure :)))

La asta m-am gandit cand ti-a propus, nici nu mi-a trecut prin cap ca o sa te duci.  :laugh2  :no2

Ar sta ca paparazzi prin tufisuri...  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

La asta m-am gandit cand ti-a propus, nici nu mi-a trecut prin cap ca o sa te duci.  :laugh2  :no2

Ar sta ca paparazzi prin tufisuri...  :laugh2

:laugh2 :laugh2 asta inseamna sa fii vip

da-i incolo de paparazzi ca se zgaiesc tufisurile la mine ar fi una. dar in viceversa pa urma spre casa vezi tu jogging cu psihopatii mei. parca oimi vad viitoru intr-o pivnita legata, as fi direct rip vb lui inspire :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Salut Ananda.Am 18 ani si de aproximativ 1 an jumate practic exercitii pentru controlul energiei sexuale,mai precis contractii si urinare fractionata.Am aflat de pe internet de acest concept si mi s-a parut foarte interesant,cu toate ca simpt ca inca il stapanesc foarte putin.De redistribuira energiei nu am stiut pana acum insa dupa ce ti-am citit sfaturiile le-am pus in aplicare.Cu toate acestea inca tot simt ca nu este in regula.Dupa masturbare reusesc sa opresc ejacularea si chiar nu am m-ai ejaculat de aproximativ 4 luni.poate parea absurd insa dupa practicarea acacestor tehnici ,mai precis cand imi incord muschiul pc pentru a-mi controla energia in timpul stimularii erectia slabeste considerabil si de fel nu m-ai am erectii la fel de puternice cand penisul "se trezeste" de la sine,pot zice ca e chiar moale in comparatie cu anii trecuti cand ejaculam des..Inca un lucru care ma framanta este ca dupa orgasm imi curge de regude regula o picatura -doua de subsubstanta transparenta care parca imi diminueaza erectia..apoi daca continui auto-stimularea cu fiecare orgasm "se inmoaie " tot mai tare..Imi doresc foarte mult sa stapanesc continenta sexuala insa sunt in impas si nu stiu ce sa fac..Apropo,stiu ca nu este bine dar fac sala de ceva timp si fiind ectomorf am nevoie de multa mancare,deci consum multa carne care stiu ca nu e benefica.Astept raspunsul tau.Mersi mult si scuze pentru eventualele greseli gramaticale.

• Like 1
Link spre comentariu

Esti ardeleanca ? de nu-ti prieste B :)

da, dar nu are nicio legatura. mi-a placut in primul an strict pt clubareala, dar atunci eram mica si descreierata si petreceam cam 4-5 nopti minim. tre sa imi iau viteza neaparat catre Ardeal anu asta, ma irita orasul asta. e mizerabil din toate pct de vdr. nu imi prieste deloc de anu trecut tb sa plec, dar o tot lungesc ca nu imi plac mutarile., sunt f legata de casa...... 

• Like 1
Link spre comentariu

iar visezi cu ochii deschisi?

parca nu stii ca e ashia.... :D tu nu ai fi acolo daca ai stii ca vin pe bune lol?

te doare pe tine la pulicica ca ma ataca pe mine obsedatii si ma hacuiesc. daca te chem in ajutor sunt aproape sigura ca te faci ca nu ai vazut beepul. si chiar daca ai remuscari apoi e tardiv...in pivnita nu e semnal!! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:unde vrea pula mea

parca nu stii ca e ashia.... :D tu nu ai fi acolo daca ai stii ca vin pe bune lol?

te doare pe tine la pulicica ca ma ataca pe mine obsedatii si ma hacuiesc. daca te chem in ajutor sunt aproape sigura ca te faci ca nu ai vazut beepul. si chiar daca ai remuscari apoi e tardiv...in pivnita nu e semnal!! :laugh2

s-o luam pe rand

daca aflu ca esti acolo,oriunde ar fi acest acolo,plec din tara in plm

ia da-mi bip si vezi daca-ti sar in ajutor? 

P.S se spune crama nu pivnita in plm,da?

• Like 1
Link spre comentariu

s-o luam pe rand

daca aflu ca esti acolo,oriunde ar fi acest acolo,plec din tara in plm

ia da-mi bip si vezi daca-ti sar in ajutor? 

P.S se spune crama nu pivnita in plm,da?

sunt convinsa ca m-ai lasa hacuita :laugh2. ori asta ori ai spune ceva de genul "ne futem si noi?", "nu, ca nu auzi ca astia ma alearga sa..." si tu imi inchizi in nas cu un 'bine, astadata atunci'.

stiu ca asa ai face, nimeni nu ma ocroteste niciodata. simt ca o sa ma frang

Link spre comentariu

sunt convinsa ca m-ai lasa hacuita :laugh2. ori asta ori ai spune ceva de genul "ne futem si noi?", "nu, ca nu auzi ca astia ma alearga sa..." si tu imi inchizi in nas cu un 'bine, astadata atunci'.

stiu ca asa ai face, nimeni nu ma ocroteste niciodata. simt ca o sa ma frang

bine mă,tu acum ce incerci să faci?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...