Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Tomson - lasa fanteziile si pune mana pe treaba!

Munceste si devino si tu continent amoros ! O sa vezi atunci beneficii pe care acum nici nu le intuiesti ... si lasa fantasmele ...

Ca sa fie clar: pe acest forum si la eventuale intalniri vin sa va ajut ca medic, sa va ajut sa deveniti continenti amoros sau sa mai stam de vorba ... nu am interese sa ma cuplez cu cineva de asemenea nu port pica nimanui ... duc o lupta acerba intr-adevar insa aceasta este cu tendintele rele din mine apoi cu tendintele rele din ceilalti niciodata cu o persoana(un suflet) anume deci va iubesc si va imbratisez si va doresc binele tuturor !

Si acum raspunsul cel mai important: @continentasexuala

scrii tu:

Salut Ananda.Am 18 ani si de aproximativ 1 an jumate practic exercitii pentru controlul energiei sexuale,mai precis contractii si urinare fractionata.Am aflat de pe internet de acest concept si mi s-a parut foarte interesant,cu toate ca simpt ca inca il stapanesc foarte putin.De redistribuira energiei nu am stiut pana acum insa dupa ce ti-am citit sfaturiile le-am pus in aplicare.Cu toate acestea inca tot simt ca nu este in regula.Dupa masturbare reusesc sa opresc ejacularea si chiar nu am m-ai ejaculat de aproximativ 4 luni.poate parea absurd insa dupa practicarea acacestor tehnici ,mai precis cand imi incord muschiul pc pentru a-mi controla energia in timpul stimularii erectia slabeste considerabil si de fel nu m-ai am erectii la fel de puternice cand penisul "se trezeste" de la sine,pot zice ca e chiar moale in comparatie cu anii trecuti cand ejaculam des..Inca un lucru care ma framanta este ca dupa orgasm imi curge de regude regula o picatura -doua de subsubstanta transparenta care parca imi diminueaza erectia..apoi daca continui auto-stimularea cu fiecare orgasm "se inmoaie " tot mai tare..Imi doresc foarte mult sa stapanesc continenta sexuala insa sunt in impas si nu stiu ce sa fac..Apropo,stiu ca nu este bine dar fac sala de ceva timp si fiind ectomorf am nevoie de multa mancare,deci consum multa carne care stiu ca nu e benefica.Astept raspunsul tau.Mersi mult si scuze pentru eventualele greseli gramaticale.

In primul rand te felicit pentru alegerea exceptionala pe care o faci de la varsta optima pt asa ceva ... din pacate eu la varsta ta eram un prost iremediabil insa nici nu am avut sansa ta de a afla despre continenta amoroasa.

Faptul ca il stapanesti foarte putin e normal esti la inceput insa gradat daca esti tenace si perseverent vei reusi sa il stapanesti din cein ce mai bine ...

Daca nu ai pierdut nimic prin ejaculare timp de 4 luni e deja o performanta ... atentie si la alte feluri de a pierde(exemplu: visezi ca ejaculezi in somn si uzi cearceafurile - polutia nocturna sau la defecatie poti pierde cateva picaturi daca impingi si fortezi )

Tulburarea de erectie e data de ceva psihic in cazul tau nu are legatura cu energia ... fii linistit, esti pe drumul cel bun ... si tu chiar acum daca ai 4 luni de retinere a samantei poti avea o erectie de speriat crede-ma extrem de tare(cu mult mai tare decat inainte) insa ceva se intampla acolo la nivel psihic nu imi dau seama exact imi trebuie mai multe detalii ... daca poti vino azi si tu la eroilor la terenul de sport intre cele 2 guri de metrou voi fi langa barele de tractiuni la ora 10.00 ... daca nupti azi, ma pot vedea cu tine alta data sa vedem despre ce e vorba ...

Sala e bine sa faci ba chiar daca nu vei mai ejacula vei avea mult mai multa energie pt sala dar retine:

1. SA NU IEI ANABOLIZANTE NICIODATA

2.CHIAR SI PRAFURILE PROTEICE RECOMANDATE PT CULTURISTI NU SUNT BUNE

3.Carnea intr-adevar nu te ajuta la invatarea continentei amoroase dar daca spui ca deja ai rezultate (4 luni fara sa ejaculezi deloc) e foarte bine ...

Inca un pont ... dupa autostimulare sau amor cu iubita ta neaparat sa faci redistribuirea armonioasa a energiei sexuale in exces ... le gasesti in acest topic si apoi dupa macar 30-40 de minute te poti duce la sala ... vei vedea ca vei deveni in timp si foarte puternic

Evident la sala la fel ... ia-o gradat si natural - nu te grabi pt ca aceasta combinatie intre continenta amoroasa si sala te va duce foarte departe ca forta fizica ...

Daca ai dificultati, intrebari ... nu te sfii sa intrebi aici pt cei ca tine am facut acest forum, daca vrei sa ne vedem se poate si asta ... comunicarea face-to-face e mai eficienta

Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

ma doare capu' de cat scrie ananda :(

Vizitator sarlatanu
Postat

Te-ai sculat Ariel ? Buna. :*

Aspirina este pentru femei  :laugh2

Postat

@continentasexuala - recitind postul constat ca nu ti-am raspuns la o intrebare

acel lichid transparent nu este sperma ci este lichid de lubrefiere(acest lichid este secretat atat de organele sexuale feminine - la femei este mai bogat cantitativ dar exista si la barbati si are rol de lubrefiere naturala pentru actul amoros - de obicei este secretat intr-o anumita etapa a excitarii sexuale)

Poti diferentia clar lichidul de lubrefiere de sperma dupa vascozitate(sperma este mai densa si are vascozitate mai mare) sau dupa miros

Inca un aspect ... daca vrei te pot ajuta cu regimuri alimentare naturiste pentru cei care merg la sala.

Exista si o combinatie anabolizanta de plante perfect naturala, fara nici un efect secundar, usor de procurat si ieftina pe care am descoperit-o cu ceva vreme in urma(fiind si eu interesat de cresterea masei musculare)

Vizitator sarlatanu
Postat

nu, scriam in somn de fapt :)))

spune-mi ceva ce nu stiam  :laugh2

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

rulez lent.... din motive bizare cafeaua nu isi face kickul, am trecut pe pilot automat

si cre ca bag un ceai negru cu lapte

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

salutare tuturor, scuze, nu prea am avut timp liber ...

@rozkendra - da evident cred in reincarnare, cred si ce a spus Iisus care si el a facut nenumarate aluzii la reincarnare, evident nu cred aberatiile pozitiei oficiale a ortodocsilor care zic ca nu e decat o viata(atentie asta zic preotii moderni nu Iisus), exista evident si judecata de apoi insa dupa ea se decide continuarea: in unul din raiuri, in unul din iaduri sau cateodata in conditii specifice inapoi imediat pe pamant.

sarlatanu - ai sarit niste etape ... antrrenamentul individual foarte intens zilnic si abia apoi te joci cu energia erotica ... altceva: imediat dupa autoerotizare sau amor faci posturile pe care le-am aratat pe aici(retractie abdominala, variantele de lumanare, exercitiul de respiratie pe care vi l-am predat) adica acea etapa pe care am numit-o descriptiv redistribuirea energiilor in intreg trupul ... evident daca vii la eroilor ti le arat si le facem impreuna daca vrei ... esti binevenit evident

sky - relativ la continenta amoroasa, la a face dragoste in cel mai sublim mod, la a nu pierde energia erotica aiurea, la a trai mai sanatos, la a fi mai fericiti majoritatea dintre voi sunteti ignoranti(adica desi stiti - cititi ce va scriu pe aici atat eu cat si altii) totusi ramaneti tintuiti de niste obiceiuri proaste si nu evoluati deloc - numesc asta ignoranta(fiecare din motivele lui(fie indoiala fie lene fie lipsa inteligentei etc) stati pe loc prin ignorarea mesajelor si indemnurilor precum si a metodei clare pe care v-am expus-o care v-ar imbunatati semnificativ viata.

Despre GB am o parere foarte buna este o fiinta foarte inteligenta si un practicant al continentei amoroase evident ma opun abuzurilor asupra lui si asupra scolii de yoga pe care a infiintat-o(lucru care ar trebui sa ne faca mandri ca romani - este cea mai mare scoala de yoga din europa)

Corect!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 13
Vizitator sarlatanu
Postat

Despre GB am o parere foarte buna este o fiinta foarte inteligenta si un practicant al continentei amoroase evident ma opun abuzurilor asupra lui si asupra scolii de yoga pe care a infiintat-o(lucru care ar trebui sa ne faca mandri ca romani - este cea mai mare scoala de yoga din europa)

Io acum am vazut. Sa va fut in gura si pe guru bivolaru, dar si pe tine care "iti place d e el", huoooooooo....

• Like 1
  • Minus 1
Postat

rulez lent.... din motive bizare cafeaua nu isi face kickul, am trecut pe pilot automat

si cre ca bag un ceai negru cu lapte

Bagă un duș! 

• Like 3
  • Minus 13
Vizitator sarlatanu
Postat

Bagă un duș!

Cred ca i trebuie mai multe explicații, așa ca...dezvolta :)

Postat

Multumesc mult Ananda pentru sfaturi.Mi-ar fi facut mare placere sa invat de la tine mai multe fata in fata insa stau cam la 300km departare.Mi se par foarte tari sfaturile tale si foarte benefice,imi pare rau de ceilalati dar nici nu vreau sa mi pun in cap..fiecare traieste cum vrea.Vreau sa iti zic ca pe parcursul acestei perioade de un an jumate,mai precis de cand am aflat de exercitiile de redistribuire explicate de tine am simitit cam de 2 ori ca ma simpt extraordinar,aveam multa energie si eram foarte motivat sa fac orice.Dupa acelea stari tanjesc eu dinou si parca nu le mai pot atinge,simt ca parca pierd din energie in timpul autostimularii ,imi scade erectia si nu ma simt implinit(chiar daca fac redistribuire).

Am vrut sa te mai intreb daca acestea redistribuire se face mai greu datorita faptului ca am colon iritabil (de app 4 ani,insa starea se imbunatateste pe zi ce trece) si nu pot elimina tot cand merg la toaleta.

Si as vrea sa mai stiu daca este normal sa elimin picaturi de substanta transparenta dupa orgasm(fara sa ejaculez) si cateodata cand imi incord tare muschiul pc.

• Like 1
Postat

Continenta sexuala te face sa spui lucruri traznite. O sa ti se duca un cheag de sperma  :kotzen  la inima si ai sa mori bai ananda! Ai di pula mea ce nebin esti.  :no2​ 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu-i nimic mai raspund o data ...

scrii tu:

Multumesc mult Ananda pentru sfaturi.Mi-ar fi facut mare placere sa invat de la tine mai multe fata in fata insa stau cam la 300km departare.Mi se par foarte tari sfaturile tale si foarte benefice,imi pare rau de ceilalati dar nici nu vreau sa mi pun in cap..fiecare traieste cum vrea.Vreau sa iti zic ca pe parcursul acestei perioade de un an jumate,mai precis de cand am aflat de exercitiile de redistribuire explicate de tine am simitit cam de 2 ori ca ma simpt extraordinar,aveam multa energie si eram foarte motivat sa fac orice.Dupa acelea stari tanjesc eu din nou si parca nu le mai pot atinge,simt ca parca pierd din energie in timpul autostimularii ,imi scade erectia si nu ma simt implinit(chiar daca fac redistribuire).

Am vrut sa te mai intreb daca acestea redistribuire se face mai greu datorita faptului ca am colon iritabil (de app 4 ani,insa starea se imbunatateste pe zi ce trece) si nu pot elimina tot cand merg la toaleta.

Si as vrea sa mai stiu daca este normal sa elimin picaturi de substanta transparenta dupa orgasm(fara sa ejaculez) si cateodata cand imi incord tare muschiul pc.

Pot fi picaturi de sperma acelea pe care le elimini daca sunt in timpul orgasmului sau un pic dupa ... trebuie sa incordezi foarte puternic muschiul respectiv(antreneaza-l si mai intens ... recomand cam 3000 de contractii pe zi alternate rapide si lente + fractionare la urinare de fiecare data), de asemenea si exercitiul de respiratie sincronizat cu contractia ajuta foarte mult, anumite probleme la colon sau alte blocaje in alte zone pot ingreuna redistribuirea intregii energii sexuale si asta se poate identifica prin faptul ca simti anumite dureri in zona inghinala sau cateodata chiar dureri la gonade(oua) asociate si cu o stare de zapaceala la nivel mental ... in astfel de cazuri e recomandat sa faci redistribuirea pana te simti asa cum ai descris tu: entuziast, optimist, stenic, vital, plin de incredere, cu voie buna si simti o stare de triumf ... aceste stari le simt si eu ... iar daca esti si indragostit simti o stare de iubire foarte puternica.

Sa ma anunti cand ai minim 6 luni de practica zilnica a exercitiilor de redistribuire si iti voi preda o tehnica si mai avansata, si mai eficienta insa periculoasa daca nu ai un minim de antrenament in aceasta directie ... la cursul de yoga se preda la sfarsitul anului 2 dar tu o poti primi dupa minim 6 luni de antrenamente zilnice ...

Ar fi bine sa gasim cumva o metoda sa discutam in privat ... sau sa iti dau telefonul pt ca nu pot scrie pt toti ce am sa iti spun tie ... ei sunt mai la inceput.

Succes deplin si sa continui pentru ca multe stari extraordinare te asteapta defapt o viata mult mai sanatoasa, stari de fericire din ce in ce mai intense si altele ... si sa nu uiti sa le spui si altora pentru ca gradat, vei vedea tot mai multi se vor trezi si vor practica continenta amoroasa !

Apropo in acest moment sunt 5 practicanti ai antrenamentelor si ai continentei amoroase care au scris aici pe forum la diferite nivele de antrenament deci sa stiti ca ce facem aici are eficienta si ajuta in mod real barbatii sa devina gradat barbati adevarati: virili, puternici, controlati perfect, capabili sa implineasca orice femeie, benefici asa cum este defapt conditia barbatului.

@rozkendra - da ne-am vazut azi

Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !

Postat
  • Revin pe privat sau mail sau telefon vedem noi cu schema de plante si alge pt masa musculara si cu altele
  •  
  • Inca o precizare ... ce numesc eu aici stari de fericire sunt stari pe care 99,9 % din barbatii de acum de pe pamant nu le experimenteaza niciodata ... ele apar dupa cel de-al 5-20-lea orgasm perfect controlat ... acestea fiind similar vorbind cu o urcare treapta cu treapta din ce in ce mai sus, astfel de stari e posibil sa le fi trait in copilaria frageda(pana in 5 ani) defapt asa le veti si recunoaste, ele apar atat in timpul starilor orgasmatice cat si dupa ce s-a terminat redistribuirea, nu au legatura cu pasiunea, cu emotia necontrolata animalica specifica ejacularii sau cu stari de bucurie .. deci retineti este altceva ...

Un film productie holywood pe care vi-l recomand este Bliss(1997) acolo veti vedea un alt punct de vedere care exprima aceeasi idee despre care tot vorbesc eu pe aici.

link: http:// www.imdb.com/title/ tt0118742/? ref_=fn_al_tt_2   am pus pauze pt ca sa vedeti linkul ... le scoateti si cautati adresa exacta ... cu detalii distributie ... filmul il puteti lua de pe torente

Postat

iata si linkul de unde il puteti downloada chiar acum cu utorent(la fel am pus pauze pt a se vedea linkul):

https:// thepiratebay.se /torrent/5181183/ Bliss_%281997%29_AVI_%28xvid%29

Sa fim cat mai fericiti si cat mai sanatosi si sa traim mult si armonios pe pamant !

Postat

Iar te căcași pe tine, prăpăditule?  :slap2

:laugh2

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

So, am observat ca atunci cand excitatia sexuala e atat de intensa incat esti pe punctul de a ejacula e util sa intrerupi pe moment contactul sexual sau sa-l temperezi prin miscari mai lente ori sa-ti imaginezi ca ai in fata ta femeia cea mai urata de pe lume ))) :laugh2 iar dupa ceva timp, la reluare rezisti mai mult. In definitiv poate fi vorba de o lipsa de concentrare sa te descarci la primul impuls.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...