ananda Reputație: -414 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 2, 2016 vreti sa va arat filme erotice care va dau diverse indicii legate de continenta amoroasa?se pot posta pe topic?(ma refer la filme din calc meu)macar un da si va postez(evident sunt filme de pe net, evident sunt taiate sau cenzurate, nu apar ejaculari)va pot arata ce genuri de femei ajuta si ce genuri fac probleme celor care sunt la inceput, ce acte amoroase sunt cu iubire si care nu si altele, ce inseamna vitalitate feminina, cum se manifesta, etc
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 2, 2016 Ma, stai asa! Atunci inseamna ca ma-ta a fost curva si ea, altfel cum sa detina forumul asta(si Radio Free Europe)? Intreb, nu dau cu parul. Pe Hurezeanu il stii? Hai, nu te supara pe mine, fir-ai tu sa fii de crampal frantuzesc. Fasten your seat belts...si sa speram ca nu ne prabusim, cand vom survola Bukarest. ...
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 2, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 2, 2016 vreti sa va arat filme erotice care va dau diverse indicii legate de continenta amoroasa?se pot posta pe topic?(ma refer la filme din calc meu)macar un da si va postez(evident sunt filme de pe net, evident sunt taiate sau cenzurate, nu apar ejaculari)va pot arata ce genuri de femei ajuta si ce genuri fac probleme celor care sunt la inceput, ce acte amoroase sunt cu iubire si care nu si altele, ce inseamna vitalitate feminina, cum se manifesta, etchai sa vedem ca la genu de femei ne-am inteles, sa fie cu forme 1
notsoangrybirds Reputație: 367 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 Dar sa revenim mai la nivelul la care suntem cei mai multi deocamdata(din punct de vedere mai realist) precizez cateva actiuni de evitat si cateva moduri de actiune specifice atunci cand dorim sa dobandim cat mai repede starea de continenta amoroasa perfecta: - vom evita fuziunile amoroase cu femei care vorbesc urat in timpul actului amoros sau despre actul amoros- vom evita oamenii care din cauza prostiei, slabiciunii sau lenei colosale de care dau dovada inca mai pierd energia sexuala prin ejaculare- vom evita sa vedem imagini sau filme cu barbati care pierd energia sexuala prin ejaculare- vom evita sa vorbim cu astfel de fiinte inca perverse care vorbesc despre a ejacula - vom realiza zilnic, atunci cand suntem odihniti si cu maxim de concentrare si atentie exercitiile pentru continenta amoroasa perfecta- vom vorbi cat mai mult cu fiinte care sunt ca noi in stadii de invatare sau care sunt avansati in continenta amoroasa- vom folosi ajutoare(sugestii mentale, autosugestia sau sugestii subliminale pe sunet sau imagine) pentru a reusi sa devenim continenti cat mai repede- vom discuta cu rabdare si iubire cu partenerele noastre si le vom explica aceasta decizie ferma si definitiva de a face dragoste intotdeauna numai cu continenta sexuala perfecta si le vom cere cu umilinta si rabdare ajutorul pentru a reusi mai repede, totodata le vom explica si avantajele amorului cu continenta nene poate tu zici bine, dar ti-ai gasit si locul unde sa predici continenta... (pe site de curvari!!) pe bune ce ecou crezi ca gasesti ? 1
ananda Reputație: -414 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 4, 2016 Nu merg atasate filme ... sau nu reusesc eu ... Dar ... sa revenim la continenta amoroasa si mai ales la antrenamentele zilnice pentru a reusi sa devenim perfect continenti amoros. Ar fi foarte bine si cu aceasta ocazie pe toti(cei care doriti si numai cu voi vorbesc acum chiar daca postati pe aici sau nu) va invit sa lucram zi de zi fiecaer acasa la el exercitiile predate aici in felul urmator: 2 antrenamente pe zi unul la inceputul zilei ideal chiar dupa ce ne trezim iar al doilea seara inainte de culcare(pentru a evita sa adormim cu un exces de energie sexuala nedistribuit uniform pe toate nivelele fiintei noastre): 1. La trezire(dupa ce ne curatam limba, intarim gingiile, spalam ochii, spalam dintii - eu asa fac nu stiu cum procdati voi - daca vreti metoda cereti si o sa detaliez) realizam: 1. salutul soarelui(ca incalzire excelent dimineata) - minim 7 executii2. Retractia abdominala(Udhyana Bandha) minim 7 executii3. Postura continentei(Brahmacharyasana) minim 10 minute - daca nu reusim sa stam dintr-una cele 10 minute nu fortam ci la prima senzatie de jena revenim intr-o pozitie comoda pentru 1 minut si apoi reluam postura continentei.(Atentie daca fortam in orice postura de yoga exista pericole mari, va rog sa procedati exact cum va spun eu realizez asane armonios fara sa ma accidentez si cunosc si riscurile in cazul fortarilor)4. Postura lumanarii cu cele 3 variante jumatate lumanare, lumanarea inclinata si lumanarea clasica cate minim 3 minute fiecare(de asemenea si aici cine nu are mobilitate buna la zona cervicala nu forteaza deloc)5. Exercitiul de respiratie cu contractia muschiului ce opreste urinarea pe durata retentiei pe plin. - minim 7 repetari si maxim 20(in stadiile de inceput nu e bine sa facem mai mult de 20)6. Relaxarea finala - care va dura minim 5 minute Pentru acesti timpi putem folosi un timer cu countdown(cronometru care merge invers ex: de la 10 minute cater 0 si la 0 suna)Intre exercitii ne oprim 1 minut pentru a sesiza si constientiza toate efectele care apar in urma acestor exercitii energetice. 2.Inainte de dormi somnul de noapte realizam priogramul de seara: 1. Retractia abdominala(Udhyana Bandha) minim 7 executii2. Postura continentei(Brahmacharyasana) minim 10 minute - daca nu reusim sa stam dintr-una cele 10 minute nu fortam ci la prima senzatie de jena revenim intr-o pozitie comoda pentru 1 minut si apoi reluam postura continentei.3. Postura lumanarii cu cele 3 variante jumatate lumanare, lumanarea inclinata si lumanarea clasica cate minim 3 minute fiecare(de asemenea si aici cine nu are mobilitate buna la zona cervicala nu forteaza deloc)4. Exercitiul de respiratie cu contractia muschiului ce opreste urinarea pe durata retentiei pe plin. - minim 7 repetari si maxim 10 seara5. Relaxarea finala - care va dura minim 5 minute si atentie este strict interzis sa adormim !
ananda Reputație: -414 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 4, 2016 Va reamintesc pentru a putea controla perfect energia noastra sexuala in timpul actului amoros sunt esentiale: 1.Urinarea fractionata la fiecare urinare de cat mai multe ori(minim 7)2.Cele 3000 de contractii ale blocului muscular pubo-coccigian si gradat vom ajunge sa facem 1000 primul muschi cel care opreste urinarea(cunoscut in yoga sub numele de yoni mudra), 1000 de contractii ale muschiului dintre anus si sex(contractie cunoscuta in sistemul yoga sub numele de Mula Bandha) si 1000 ale muchiului anusului(gest cunoscut in literatura yoghina sub numele de Ashwini Mudra)3.Postura continentei - sa fie lucrata zilnic - cel mai bine de 2(dimineata si seara) chiar 3(dimineata,seara si dupa actul amoros sau masaj) ori pe zi4.Exercitiul de respiratie cu contractia muschiului care opreste urinarea(este foarte important acest exercitiu pentru ca simuleaza exact atitudinea din momentul orgasmului)Observatie: in stadiile de inceput vom fi nevoiti sa avem in timpul orgasmului urmatoarea atitudine:Intram in orgasm se amplifica, se aplifica mai mult si inainte sa simtim ca nu mai putem controla vom incorda foarte puternic muschiul care opreste urinarea directionand mental imensa cantitate de energie care avea tendinta sa iasa catre in interior si catre in sus de-a lungul coloanei vertebrale, atunci muschiul incordat foarte ferm de noi va actiona ca o poarta din otel care cu fermitate transmite mesajul : Pe aici nu se trece !(mi-am permis aceasta comparatie si am incarcat-o cu starea puternica de fermitate care este necesara acelui moment) Iar pentru a realiza eficient si complet redistribuirea exercitiile de baza sunt: 1.Retractia abdominala(pe care o putem repeta de multe ori daca actul amoros a fost lung sau foarte intens si energia pastrata este foarte mare)2.Postura continentei(minim 10 minute)3.Cele 3 variante ale lumanarii care vedeti voi pot fi executate de la 3 minute fiecare pana la 10 minute fiecare in functie de eficienta cu care redistribuiti si in functie de cum va simtiti(evident niciodata nu fortati ci la prima senzatie de jena reveniti si apoi reluati pana la timpul pe care vi l-ati propus)exemplu: lumanarea varianta 1: 5 minute pauza 1 minnut si apoi din nou 5 minutevarianta 2: 5 minute pauza 1 minut apoi din nou 3 minute apoi iar pauza 1 minut si apoi inca 2 minutesi tot asa. Relaxarea in final(la relaxare constientizam distribuirea si asezarea energiei pastrate in intreaga fiinta la toate nivelele)
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 4, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 4, 2016 Va reamintesc pentru a putea controla perfect energia noastra sexuala in timpul actului amoros sunt esentiale: 1.Urinarea fractionata la fiecare urinare de cat mai multe ori(minim 7)Coaie, iejti neboon?!?! Atat mi-a fost nevoie sa citesc. Adica tu vrei sa ma pis in hopuri, sa mai tin in mine si apoi sa dau iar drumu? Pai ustura pula de te caci pe tine cu tot cu pisat, ca pasarile. )) Mai ales sa ai si vreo 3-4 beri la bord... Ai o presiune de iti sare muschiul din cur. )) 2 4
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 4, 2016 Coaie, iejti neboon?!?! Atat mi-a fost nevoie sa citesc. Adica tu vrei sa ma pis in hopuri, sa mai tin in mine si apoi sa dau iar drumu? Pai ustura pula de te caci pe tine cu tot cu pisat, ca pasarile. )) Mai ales sa ai si vreo 3-4 beri la bord... Ai o presiune de iti sare muschiul din cur. ))Pai ananda nu bea bere . Bea urina ! 2 11
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 daca te pisi fractionat, faci economie la apa?
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 4, 2016 Pai ananda nu bea bere . Bea urina dă bere! 2 2
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Pai ananda nu bea bere . Bea urina dă bere!tefutincurdebulangiu
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 4, 2016 daca te pisi fractionat, faci economie la apa? E in multimea Q - a numerelor raţionale
continentasexuala Reputație: 16 Postat Martie 5, 2016 Postat Martie 5, 2016 Ananda am observat ca in timpul stimularii muschiul pc imi sta incordat involuntar si eu incerc sa il relaxez ca sa poata urca energia catre in sus iar atunci cand sunt aproape de orgasm imi sta foarte puternic incordat si nu il pot actiona doar in momentul dinaintea non-returului.Insa am mai descoperit ca daca imi incord abdomenul si incetinesc respiratia mi se relaxeaza acel muschi iar orgasmul devine foarte puternic(din pacate e prea puternic pentru stadiul meu,si mai iasa cate-o picatura transparenta de care iti ziceam). Apropo..mi-ai recomanda ceva pentru memorie?Am bacul anu acesta si am mullltta treaba.Imi doresc sa avansaz si cu controlul energiei sexuale ,sa fac si muschi sa iau bacul,sa imi schim si unele programe mentale nebenefice..Imi doresc asa multe incat cateodata ma ia tristetea fiindca nu prea avansez. Sper ca nu te-ai plictisit de mine si intrebarile mele:)) 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 5, 2016 Mai duceți-vă mă dracu și continentați-vă în particular!
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 5, 2016 Mai duceți-vă mă dracu și continentați-vă în particular!E tot ananda . El intreaba , el raspunde. 2 11
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 5, 2016 E tot ananda . El intreaba , el raspunde.Nu e el... e un admirator al lui. ;-)
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 6, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 6, 2016 vreti sa va arat filme erotice care va dau diverse indicii legate de continenta amoroasa?se pot posta pe topic?(ma refer la filme din calc meu)macar un da si va postez(evident sunt filme de pe net, evident sunt taiate sau cenzurate, nu apar ejaculari)va pot arata ce genuri de femei ajuta si ce genuri fac probleme celor care sunt la inceput, ce acte amoroase sunt cu iubire si care nu si altele, ce inseamna vitalitate feminina, cum se manifesta, etcfaci upload pe ropussy.. si apoi link aici, asa merge 1
ananda Reputație: -414 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 7, 2016 @continentasexuala Nicidecum A(te voi numi A pt ca esti dintre cei de aici cel care este cel mai sincer interesat si practici ...) deci din punctul meu de vedere esti primul in lista celor care isi doresc sa stapaneasca continenta sexuala, oricum iti voi raspunde la toate intrebarile.Scuze ca nu ti-am raspuns pe mail. Zici tu:Ananda am observat ca in timpul stimularii muschiul pc imi sta incordat involuntar si eu incerc sa il relaxez ca sa poata urca energia catre in sus iar atunci cand sunt aproape de orgasm imi sta foarte puternic incordat si nu il pot actiona doar in momentul dinaintea non-returului.Insa am mai descoperit ca daca imi incord abdomenul si incetinesc respiratia mi se relaxeaza acel muschi iar orgasmul devine foarte puternic(din pacate e prea puternic pentru stadiul meu,si mai iasa cate-o picatura transparenta de care iti ziceam).Apropo..mi-ai recomanda ceva pentru memorie?Am bacul anu acesta si am mullltta treaba.Imi doresc sa avansaz si cu controlul energiei sexuale ,sa fac si muschi sa iau bacul,sa imi schim si unele programe mentale nebenefice..Imi doresc asa multe incat cateodata ma ia tristetea fiindca nu prea avansez.Sper ca nu te-ai plictisit de mine si intrebarile mele:)) Fii atent, nu muschiul sta incordat ci vine foarte mult sange in corpii cavernosi(sunt ca niste cavitati goale) atunci scrotul se strange catre corp, organul pulseaza, placerea devine din ce in ce mai mare intri in orgasm si apare pericolul de ejaculare.Cand tu incordezi apare o miscare a lui independenta de taria lui care il misca ... tu trebuie sa ai muschii foarte-foarte bine antrenati si trebuie incordati pe toata durata stimularii(sau actului sexual) iar cand te apropii de orgasm mentii o incordare mai usoara, observi cum intri in orgasm ... lasi sa se manifeste pana cand simti ca nu mai poti controla iar o fractiuune de secunda inainte de acel moment inchei orice miscare, inchizi si ochii, incordezi foarte puternic muschiul care opreste urinarea exact ca la exercitiul de respiratie sau ca la cele 1000 de contractii prelungite din antrenament.Da, excelenta observatie - pentru un control foarte bun se poate folosi si respiratia mai exact o respiratie calma, lenta si profunda, muschii intregului corp trebuie relaxati cu exceptia momentului cand opresti ferm orgasmul si tragi energia catre in sus(atunci poti incorda si fesierii si abdominalii intr-un efort al intregului organism de a opri orgasmul si de a crea implozia energiei sexuale catre interior.Antreneaza-te mai mult asta iti trebuie tie in acest stadiu ... daca e posibil la fel cantitativ si calitativ cat ti-am recomandat ... vei reusi insa e o lupta cu tine insuti ca in sport(lupta de a te autodepasi).E bun stadiul in care ai ajuns insa poti si mai mult.Pune-ti in minte cat mai putine obiective si selecteaza-le pe cele mai importante.Pentru memorie, concentrare, invatare rapida iti recomand:Salvie 4 grame, Menta 4 grame, Busuioc 4 grame, Sunatoare 4 grame pe ziPlantele le iei de la oricare plafar, le macini impreuna iar apoi pui cate 4 grame din fiecare intr-o sticla cu apa ... apoi o agiti foarte bine si bei pe parcursul unei intregi zile intregul continut(atentie nu tot litrul odata sau in decurs de10 minute pentru ca e cantitatea pt o zi)Deci vei avea zilnic 16 grame de amestec din plante intr-un litru de apa ... cel mai bine e ca sticla sa fie din sticla si nu din plastic.E foarte important sa iei zi de zi minim 7 luni astfel efectele se vor stabiliza ... intr-o mica masura administrarea de plante te va ajuta si sa distribui mai usor energia sexuala in exces. Si poti pune ce intrebari doresti nu ma deranjezi, la fel oricare dintre voi care sunteti sinceri, lucizi, respectuosi si cu bun simt. Mult succes ! Pentru toti ceilalti: Sa fiti cat mai fericiti si sanatosi !
ananda Reputație: -414 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 7, 2016 Catre A: Inca o observatie ... vei vedea ca gradat continenta amoroasa iti va da energia necesara pentru a indeplini foarte multe sarcini(vei putea munci simultan pe mai multe planuri in acelasi timp cu o eficienta mult mai mare decat a altor oameni) PS:mai sunt si alte topicuri unde poti citi ponturi in legatura cu alte aspecte pe care nu le-am scris aici: Joc-competitie Energia Sexuala: Punem sau Pierdemsi Cum sa ne hranim naturist: inlocuitori naturali ai produselor de baza uita-te si pe acolo ... vezi poate gasesti ceva care te poate ajuta ... Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 7, 2016 @continentasexuala ...Scuze ca nu ti-am raspuns pe mail. .... Dar , te rog , NU TE ABTINE sa raspunzi doar pe e-mail !!! 2 11
ananda Reputație: -414 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 7, 2016 Pentru toti ceilalti care nu doriti sa cititi cele scrise in primul rand imi cer iertare daca va deranjeaza ceva, va asigur ca voi folosi cel mai politicos ton, cuvinte cat mai bine alese si niciodata batjocoritoare, urate, injuraturi sau altfel de atitudini, anumite forme de fermitate le voi folosi insa intotdeauna bin explicate, bine motivate si bine intentionate.De asemenea va invit daca nu va plac principiile enuntate sa nu mai cititi si nici postati aici pentru ca acesta nu este deocamdata un domeniu de interes pentru voi(nu a venit inca vremea pentru voi).Cine are orice nelamuriri, neclaritati in ce priveste principiile, metoda de antrenament, modul cum ajungem la rezultate, blocaje in practica zilnica poate sa intrebe si il voi ajuta si sustine. Relativ la asta sa stiti ca este un camp de sustinere care exista(adica cei care doresc vor reusi mai usor daca ne antrenam si discutam mai multi in cadrul acestui grup) Relativ la comparatia cu grupul spiritual pe care Gregorian Bivolaru l-a creat: Maha Vira avem alt specific, alt mod de organizare si manifestare si alte exercitii specifice. Voi detalia:Grupul MV se intalnesc saptamanal, noi lucram de acasa, ei au o integrare spirituala noi invatam doar continenta sexuala, ei lucreaza alte tehnici specifice(cei care au fost pe acolo stiu) noi avem alte exercitii decat ei.Il recunosc pe Gregorian Bivolaru ca maestru in arta continentei sexuale, ca yoghin extraordinar de avansat si ca maestru spiritual eliberat, aceasa este atitudinea mea fata de el, am un mare respect pentru ceea ce face si il consider un avatar in aceasta lume, dupa aprecierea mea nimeni in aceasta lume nu este in stare sa faca ce face el, asemanatori cu el au fost Swami Shivananda in america, Osho in europa si altii(majoritatea in orient) ...Referitor la mine pentru a fi autentic nu pot sa ajut decat pana la nivelul la care sunt eu(pot vorbi cu autoritate doar despre ceea ce am dobandit si stabilizat in fiinta mea pana in acest moment), pe Gregorian Bivolaru este foarte greu sa il inteleaga cineva pentru ca el este foarte departe fata de toti pe calea evolutiei ca sa dau un exemplu: el este asa cum va fi picon peste 1500 de vieti.L-am ales pe picon pentru ca sunt in aceeasi zodie(nimic personal cu tine picoane imi esti foarte drag ca suflet)Daca doriti yoga la cel mai inalt nivel din lume sau evolutie spirituala puteti merge cu incredere la scoala lui(pe care eu o denumesc facultatea de yoga) daca nu, nu mergeti insa cel mai gresit este sa aruncati cu mizerii(cuviente urate, batjocura, injuriim, calomnii) in el fara sa stiti despre ce este vorba pentru ca sa stiti este o foarte mare greseala sa faceti asa ceva. Va imbratisez cu iubire pe toti !
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 7, 2016 pe Gregorian Bivolaru este foarte greu sa il inteleaga cineva pentru ca el este foarte departe fata de toti pe calea evolutiei ca sa dau un exemplu: el este asa cum va fi picon peste 1500 de vieti.L-am ales pe picon pentru ca sunt in aceeasi zodie(nimic personal cu tine picoane imi esti foarte drag ca suflet) Picoane , ai belit-o ! 1 11
estrogen Reputație: 1717 Postat Martie 7, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 7, 2016 Pentru toti ceilalti care nu doriti sa cititi cele scrise in primul rand imi cer iertare daca va deranjeaza ceva, va asigur ca voi folosi cel mai politicos ton, cuvinte cat mai bine alese si niciodata batjocoritoare, urate, injuraturi sau altfel de atitudini, anumite forme de fermitate le voi folosi insa intotdeauna bin explicate, bine motivate si bine intentionate.De asemenea va invit daca nu va plac principiile enuntate sa nu mai cititi si nici postati aici pentru ca acesta nu este deocamdata un domeniu de interes pentru voi(nu a venit inca vremea pentru voi).Cine are orice nelamuriri, neclaritati in ce priveste principiile, metoda de antrenament, modul cum ajungem la rezultate, blocaje in practica zilnica poate sa intrebe si il voi ajuta si sustine. Relativ la asta sa stiti ca este un camp de sustinere care exista(adica cei care doresc vor reusi mai usor daca ne antrenam si discutam mai multi in cadrul acestui grup) Relativ la comparatia cu grupul spiritual pe care Gregorian Bivolaru l-a creat: Maha Vira avem alt specific, alt mod de organizare si manifestare si alte exercitii specifice. Voi detalia:Grupul MV se intalnesc saptamanal, noi lucram de acasa, ei au o integrare spirituala noi invatam doar continenta sexuala, ei lucreaza alte tehnici specifice(cei care au fost pe acolo stiu) noi avem alte exercitii decat ei.Il recunosc pe Gregorian Bivolaru ca maestru in arta continentei sexuale, ca yoghin extraordinar de avansat si ca maestru spiritual eliberat, aceasa este atitudinea mea fata de el, am un mare respect pentru ceea ce face si il consider un avatar in aceasta lume, dupa aprecierea mea nimeni in aceasta lume nu este in stare sa faca ce face el, asemanatori cu el au fost Swami Shivananda in america, Osho in europa si altii(majoritatea in orient) ...Referitor la mine pentru a fi autentic nu pot sa ajut decat pana la nivelul la care sunt eu(pot vorbi cu autoritate doar despre ceea ce am dobandit si stabilizat in fiinta mea pana in acest moment), pe Gregorian Bivolaru este foarte greu sa il inteleaga cineva pentru ca el este foarte departe fata de toti pe calea evolutiei ca sa dau un exemplu: el este asa cum va fi picon peste 1500 de vieti.L-am ales pe picon pentru ca sunt in aceeasi zodie(nimic personal cu tine picoane imi esti foarte drag ca suflet)Daca doriti yoga la cel mai inalt nivel din lume sau evolutie spirituala puteti merge cu incredere la scoala lui(pe care eu o denumesc facultatea de yoga) daca nu, nu mergeti insa cel mai gresit este sa aruncati cu mizerii(cuviente urate, batjocura, injuriim, calomnii) in el fara sa stiti despre ce este vorba pentru ca sa stiti este o foarte mare greseala sa faceti asa ceva. Va imbratisez cu iubire pe toti !Deocamdata s-ar putea ca Bivolaru sa-si predea cursurile de Yoga direct de la parnaie, prin corespondenta. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2016 Pentru toti ceilalti care nu doriti sa cititi cele scrise in primul rand imi cer iertare daca va deranjeaza ceva, va asigur ca voi folosi cel mai politicos ton, cuvinte cat mai bine alese si niciodata batjocoritoare, urate, injuraturi sau altfel de atitudini, anumite forme de fermitate le voi folosi insa intotdeauna bin explicate, bine motivate si bine intentionate.De asemenea va invit daca nu va plac principiile enuntate sa nu mai cititi si nici postati aici pentru ca acesta nu este deocamdata un domeniu de interes pentru voi(nu a venit inca vremea pentru voi).Cine are orice nelamuriri, neclaritati in ce priveste principiile, metoda de antrenament, modul cum ajungem la rezultate, blocaje in practica zilnica poate sa intrebe si il voi ajuta si sustine. Relativ la asta sa stiti ca este un camp de sustinere care exista(adica cei care doresc vor reusi mai usor daca ne antrenam si discutam mai multi in cadrul acestui grup) Relativ la comparatia cu grupul spiritual pe care Gregorian Bivolaru l-a creat: Maha Vira avem alt specific, alt mod de organizare si manifestare si alte exercitii specifice. Voi detalia:Grupul MV se intalnesc saptamanal, noi lucram de acasa, ei au o integrare spirituala noi invatam doar continenta sexuala, ei lucreaza alte tehnici specifice(cei care au fost pe acolo stiu) noi avem alte exercitii decat ei.Il recunosc pe Gregorian Bivolaru ca maestru in arta continentei sexuale, ca yoghin extraordinar de avansat si ca maestru spiritual eliberat, aceasa este atitudinea mea fata de el, am un mare respect pentru ceea ce face si il consider un avatar in aceasta lume, dupa aprecierea mea nimeni in aceasta lume nu este in stare sa faca ce face el, asemanatori cu el au fost Swami Shivananda in america, Osho in europa si altii(majoritatea in orient) ...Referitor la mine pentru a fi autentic nu pot sa ajut decat pana la nivelul la care sunt eu(pot vorbi cu autoritate doar despre ceea ce am dobandit si stabilizat in fiinta mea pana in acest moment), pe Gregorian Bivolaru este foarte greu sa il inteleaga cineva pentru ca el este foarte departe fata de toti pe calea evolutiei ca sa dau un exemplu: el este asa cum va fi picon peste 1500 de vieti.L-am ales pe picon pentru ca sunt in aceeasi zodie(nimic personal cu tine picoane imi esti foarte drag ca suflet)Daca doriti yoga la cel mai inalt nivel din lume sau evolutie spirituala puteti merge cu incredere la scoala lui(pe care eu o denumesc facultatea de yoga) daca nu, nu mergeti insa cel mai gresit este sa aruncati cu mizerii(cuviente urate, batjocura, injuriim, calomnii) in el fara sa stiti despre ce este vorba pentru ca sa stiti este o foarte mare greseala sa faceti asa ceva. Va imbratisez cu iubire pe toti !Deocamdată el este unde este, după ce s-a ascuns vreo 10 ani! Prefer să rămân așa, cu 1500 de vieți în urmă, dar liber, fără teamă, fără să mă ascund. Și să mă slobozesc... mă scuzi, am uitat că ești mai gingaș ... să ejaculesc. 6 13
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 8, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 8, 2016 nu-l vad pe mos Picon sfintindu-se cu uro de **spam editat**e nici dupa 15 000 de vieti si sa dea vinu frantuzesc pe pisat nici dupa 15 000 000 Sfintii se cunosc intre ei si lucreaza comunica dar Bivi e pe dinafaraMai bine sa ai un drac mic de betie sau curvie dasta ordinara decat o capetenie draceasca de lider e secta ca de ala mic scapi mai lesne da aia mari se dau dusi f greu.Multi se leapada de draci mici pentru primi unu mai mare in grad se leapada de sodatii de rand aia cu injuratu bordelu etc si iau un plutonier major de sectar , nu se mai imbata cu alcool ci cu iluzii si nu mai injura dar judeca si dau la iad pe toti ce nu vin la secta 1
Postări Recomandate