trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 Bine ai revenit, Ananda!!!
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 2, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 2, 2016 Nu te mai juca fă cu curul gol în fața pulii sculate, că s-ar putea să se găsească vreun suflet caritabil, să-ți facă un tușeu cu pula, la prostata aia bolnavă a ta! #păcăliciulePiconela, iar ești isterică fată?De la 12 noaptea tot spumegi pe forum.Mare adevăr a spus janette, fuți tastatura, dormi pe tastatura, mănânci pe tastatură. Aici e toată viața ta
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2016 Piconela, iar ești isterică fată?De la 12 noaptea tot spumegi pe forum.Mare adevăr a spus janette, fuți tastatura, dormi pe tastatura, mănânci pe tastatură. Aici e toată viața taBine fă, marș înapoi în canal, că e caniculă! #defavorizatule
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 2, 2016 Eşti anormal, am zis Da bre.. Dar de la o varsta nu mai pot maimulte numere intr-o ora! 1 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 ...De 4 ori am ejaculat saptamana asta. O data i-am dat-o-n cur, de 2 ori in pizda si o data-n gat. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 2, 2016 De 4 ori am ejaculat saptamana asta. O data i-am dat-o-n cur, de 2 ori in pizda si o data-n gat. Despre ce vorbesti aici? 1
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 2, 2016 Repet inca o data pt a nu stiu cata oara ... Observatia 1:Evident continenta amoroasa nu este abtinerea de la a ejacula ci mult mai mult de atat. Observatia 2:Evident daca folositi doar tehnici pt a trai orgasmul cu implozie si reusiti sa fiti intr-o stare de continenta in timpul actului amoros nu este suficient ... eu am descris exact metoda vezi primele pagini si mai multe practic la pagina 7 metoda implica si etapa(FOARTE IMPORTANTA !!!) de redistribuire armonioasa a excesului de energie sexuala in intreaga fiinta. Exemplu: eu va daruiesc o masina(procedeul complet) voi din lene, ignoranta sau graba intelegeti doar prima parte - voi luati doar rotile din fata, motorul si volanul si apoi va mirati de ce punand cap la cap piesele nu puteti merge cu 150 km/h sunteti distractivi pt mine dar nu faceti ce v-am prezentat eu ci altceva Va imbratisez pe toti si va doresc sa reusiti cat mai repede sa deveniti barbati adevarati !
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 2, 2016 Repet inca o data pt a nu stiu cata oara ... Observatia 1:Evident continenta amoroasa nu este abtinerea de la a ejacula ci mult mai mult de atat. Observatia 2:Evident daca folositi doar tehnici pt a trai orgasmul cu implozie si reusiti sa fiti intr-o stare de continenta in timpul actului amoros nu este suficient ... eu am descris exact metoda vezi primele pagini si mai multe practic la pagina 7 metoda implica si etapa(FOARTE IMPORTANTA !!!) de redistribuire armonioasa a excesului de energie sexuala in intreaga fiinta. Exemplu: eu va daruiesc o masina(procedeul complet) voi din lene, ignoranta sau graba intelegeti doar prima parte - voi luati doar rotile din fata, motorul si volanul si apoi va mirati de ce punand cap la cap piesele nu puteti merge cu 150 km/h sunteti distractivi pt mine dar nu faceti ce v-am prezentat eu ci altceva Va imbratisez pe toti si va doresc sa reusiti cat mai repede sa deveniti barbati adevarati !Bai coaie pline,imbratiseaza pe cine vrei tu, mai putin pe mine. Peseu: cu Trabantu' tau prinzi macar suta? 2 1
stay away Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Bai coaie pline,imbratiseaza pe cine vrei tu, mai putin pe mine. Peseu: cu Trabantu' tau prinzi macar suta?Ce limbaj elevat. Felicitari!
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 2, 2016 Ce limbaj elevat. Felicitari!Multumesc pentru aprecieri! 1 1
stay away Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Multumesc pentru aprecieri!Cu plăcere!
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 2, 2016 Bai coaie pline,imbratiseaza pe cine vrei tu, mai putin pe mine.Peseu: cu Trabantu' tau prinzi macar suta?cred ca nici nu pleaca de pe loc )) , la cat de pline sunt, poti sa zici ca le are cat pepenii 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 2, 2016 cred ca nici nu pleaca de pe loc )) , la cat de pline sunt, poti sa zici ca le are cat pepeniiD-aia rezista aici pe forum de atatia ani. Are coaiele cat ancorele Titanicului. Poti sa-i faci orice, el are "placa" lui pe care o tot repeta. 4 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 D-aia rezista aici pe forum de atatia ani. Are coaiele cat ancorele Titanicului. Poti sa-i faci orice, el are "placa" lui pe care o tot repeta. Ananda este hit
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 2, 2016 Ananda este hit Il prefer chit, sau ipsos, ciment..ceva de genu' 2 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 2, 2016 D-aia rezista aici pe forum de atatia ani. Are coaiele cat ancorele Titanicului. Poti sa-i faci orice, el are "placa" lui pe care o tot repeta.repeta placa asa cum ii repeta si emanuela sau palmela ))
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 2, 2016 Pot fi convins evident dar nu aveti voi forta ... eu vorbesc dintr-o experienta personala de aproximativ 16 ani poate si mai bine iar tot ce spun este testat si rastestat ... nu vorbesc doar de dragul de a atrage atentia sau speculativ, voi pe de alta parte, vorbiti din niste speculatii mentale firave dar cand e vorba de practica vorbele voastre nu sunt sustinute de o anumita atitudine practica de durata ... Eu am fost unde sunteti voi(la amorul fara continenta) insa voi nu ati fost deocamdata unde sunt eu (la amorul cu continenta mentinut in timp) deci ... pe bune, ce sanse ati avea voi sa ma convingeti pe mine Si v-am mai spus daca nu va place acest forum nu aveti decat sa mergeti in alta parte ... eu nu vin dupa voi, nu va vand nimic, nu incerc sa va conving ci am facut acest forum doar pentru cei interesati deci ... nu inteleg de ce va chinuiti inutil Sa fim foarte fericiti si sa ii facem cat mai fericiti si pe cei din jurul nostru !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 [...] Si v-am mai spus daca nu va place acest forum nu aveti decat sa mergeti in alta parte ... ci am facut acest forum doar pentru cei interesati deci ... [...]Mno, acu' eu cred ca-l faci curios pe Pisicu' in legatura cu forum-ul asta al tau, cu atat mai mult cu cat nu este interesat de chestiunea din acest topic continent - incontinent.... 3
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 2, 2016 Pot fi convins evident dar nu aveti voi forta ... eu vorbesc dintr-o experienta personala de aproximativ 16 ani poate si mai bine iar tot ce spun este testat si rastestat ... nu vorbesc doar de dragul de a atrage atentia sau speculativ, voi pe de alta parte, vorbiti din niste speculatii mentale firave dar cand e vorba de practica vorbele voastre nu sunt sustinute de o anumita atitudine practica de durata ... Eu am fost unde sunteti voi(la amorul fara continenta) insa voi nu ati fost deocamdata unde sunt eu (la amorul cu continenta mentinut in timp) deci ... pe bune, ce sanse ati avea voi sa ma convingeti pe mine Si v-am mai spus daca nu va place acest forum nu aveti decat sa mergeti in alta parte ... eu nu vin dupa voi, nu va vand nimic, nu incerc sa va conving ci am facut acest forum doar pentru cei interesati deci ... nu inteleg de ce va chinuiti inutil Sa fim foarte fericiti si sa ii facem cat mai fericiti si pe cei din jurul nostru !Deci de 16 ani n-a mai iesit lichidul seminal din tine?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 2, 2016 Deci de 16 ani n-a mai iesit lichidul seminal din tine? De ce ii adresezi aceasta intrebare? Cum crezi ca ar fi fost pentru el ca timp de 16 ani sa nu ejaculeze? 2
gogoloi Reputație: 207 Postat Iulie 3, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Iulie 3, 2016 De ce ii adresezi aceasta intrebare? Cum crezi ca ar fi fost pentru el ca timp de 16 ani sa nu ejaculeze? A suferit mult saracu'? Recunosti ca e mai bine sa-ti dai drumu' decat sa te ti ? Recunosti ca si tie iti place? Ca sa simti samanta?
estrogen Reputație: 1675 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 3, 2016 Daca va imaginati ca pentru Ananda este greu sa nu ejaculeze, va inselati amarnic. Daca vreunul dintre voi ar fi sadic si-ar vrea sa-l pedepseasca pe Ananda, va spun ca cea mai mare pedeapsa ar fi sa-l lege si sa-l masturbeze pana ejaculeaza.
gogoloi Reputație: 207 Postat Iulie 3, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Iulie 3, 2016 Normal ca n-are ce ejacula, ca mananca radacini si frunze.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Daca vreunul dintre voi ar fi sadic si-ar vrea sa-l pedepseasca pe Ananda, va spun ca cea mai mare pedeapsa ar fi sa-l lege si sa-l masturbeze pana ejaculeaza.Really? Eu unu' asa imi imaginez iadul meu, nu p-a lu' Ananda.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 3, 2016 Daca va imaginati ca pentru Ananda este greu sa nu ejaculeze, va inselati amarnic. Daca vreunul dintre voi ar fi sadic si-ar vrea sa-l pedepseasca pe Ananda, va spun ca cea mai mare pedeapsa ar fi sa-l lege si sa-l masturbeze pana ejaculeaza. Tu dă unde ştii?
Postări Recomandate