Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@peitho:

Am mai vorbit despre asta ... daca vrei repet ... voi faceti munca de murdarire eu fac de curatire ... evident stiu cum sa ma protejez auric, mai mult decat atat va pot invata si pe voi insa asta este o etapa mai avansata ... ca sa ajungi la treapta 13 trebuie intai sa treci de treapta 1(care este continenta amoroasa perfecta)

Dupa 12 ani de practica zilnica vei sti si tu ... chiar daca nu ma asculti deloc si te apuci tenace de antrenemente individuale luand-o pe drumul nebatatorit de altii inaintea noastra.

Ce incerci tu sa intelegi cu un mental impur nu se poate intelege asa ... iti recomand sa intelegi intai ce este aceea o aura apoi ce este aceea o aura curata apoi cum se curata o aura si tot asa ... incet-incet

Evident ca am cunoscut aproape toate zeitele din Romania ... yoghinele, aspirantele spirituale, aspirantele la suspendarea menstruatiei si evident am facut amor cu foarte multe dintre ele evident nu cu toate ... am avut si 5 iubite in acelasi timp ... un singur lucru mi-a scapat ... o anume instructoare de yoga din Romania care a murit inainte sa fac amor cu ea ... era foarte bine cand am vazut-o eu ultima oara nu se astepta nimeni sa moara ... 

Despre treaba cu poftele am mai vorbit - felul in care eu privesc si doresc o fuziune amoroasa extatica e total diferit de felul cum o priveste un desfranat, in primul rand un desfranat vrea sex iar eu nu vreau si nu fac niciodata sex … am mai scris intr-un post(chiar azi scris) cum se ajunge prin alungarea definitiva din aura a demonilor desfranarii la aceasta stare ... 

• Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

o anume instructoare de yoga din Romania care a murit inainte sa fac amor cu ea ... era foarte bine cand am vazut-o eu ultima oara nu se astepta nimeni sa moara ...

Păi tot așa o sa o mierlești si tu. Sănătos.

• Like 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Ananda ..cauta ma cand vrei sa renunti la viata asta de sclav pe care o ai, si sa devii cu adevarat liber.

• Like 1
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

@peitho:

Am mai vorbit despre asta ... daca vrei repet ... voi faceti munca de murdarire eu fac de curatire ... evident stiu cum sa ma protejez auric, mai mult decat atat va pot invata si pe voi insa asta este o etapa mai avansata ... ca sa ajungi la treapta 13 trebuie intai sa treci de treapta 1(care este continenta amoroasa perfecta)

Dupa 12 ani de practica zilnica vei sti si tu ... chiar daca nu ma asculti deloc si te apuci tenace de antrenemente individuale luand-o pe drumul nebatatorit de altii inaintea noastra.

Ce incerci tu sa intelegi cu un mental impur nu se poate intelege asa ... iti recomand sa intelegi intai ce este aceea o aura apoi ce este aceea o aura curata apoi cum se curata o aura si tot asa ... incet-incet

Evident ca am cunoscut aproape toate zeitele din Romania ... yoghinele, aspirantele spirituale, aspirantele la suspendarea menstruatiei si evident am facut amor cu foarte multe dintre ele evident nu cu toate ... am avut si 5 iubite in acelasi timp ... un singur lucru mi-a scapat ... o anume instructoare de yoga din Romania care a murit inainte sa fac amor cu ea ... era foarte bine cand am vazut-o eu ultima oara nu se astepta nimeni sa moara ... 

Despre treaba cu poftele am mai vorbit - felul in care eu privesc si doresc o fuziune amoroasa extatica e total diferit de felul cum o priveste un desfranat, in primul rand un desfranat vrea sex iar eu nu vreau si nu fac niciodata sex … am mai scris intr-un post(chiar azi scris) cum se ajunge prin alungarea definitiva din aura a demonilor desfranarii la aceasta stare ... 

really? 

inseamna ca esti un vidanjor sexual-amoros care, cu bucurie, "goleste" hardaul karmic al curvelor! un peste sanitar in acvariul cotzaielilor!

banii oferiti curvelor (care-si vand trupul si spiritul contra unei sume) inainte de actul erotic, nu reprezinta un aspect mercantil, as zice murdar, in contextul iubirii curate cu care zici ca patrunzi curvele? sau ele ti se ofera gratis, recunoscatoare ca au parte de-un hard cock, de orgasme intense si multiple printre stele, dar totodata si de terapia ceacrelor? hmmm

ca sa fiu sincer, eu cred asa: ca matale, care ipocrit ne incriminezi, incerci, naiv, sa-ti ascunzi - prin teorii orientale pe care le rastalmacesti dupa bunul plac - voracitatea sexuala murdara!

evident ca-s retoric si evident ca nu cred ca voi primi (nici nu astept!) un raspuns coerent din partea ta, ci doar alte si alte eschive de "iluminat"! 

so, aspectul banilor si curvelor care se fut contra cost cu tine, sunt sigur ca are o cu totul alta simbolistica, care evident noua, celor care ejaculam, ne scapa! ...sunt la fel de sigur ca oricum am intoarce si rasturna problema, la tine totul,  dar absolut totul, inclusiv o banala basina, e un act pur spiritual! :))))))))))))

• Like 3
Postat

dasxx tu te-ai rugat, ai actionat si ai intentionat mult timp sa intalnesti pe cineva ca mine, acum ti s-a daruit aceasta sansa si tu ce faci cu ea ?!

pici niste teste banale, niste frici stupide, sa stii ca simt exact testul tau prin identificare ...

incerci sa il ispitesti si sa il deviezi pe cel care vine sa te ajute in conditiile in care el e perfect constient de intentiile tale ?!

pare ca te-ai prostit ... citeste primul post al tau pe acest topic, revino-ti si poate o sa ai sansa sa inveti cate ceva ...

Peitho welcome to blacklist :)

• Like 1
Postat

Inca o data tot ce scriu cu exceptia mesajelor personalizate sunt mesaje adresate celor care sunt deschisi catre a avea mai multe metode de a actiona si privi spre actul amoros, spre viata in general nicidecum replici sau mesaje pentru cei care deja au ales si sunt obtuzi si inchistati in ceea ce cred ei si in modul cum actioneaza ei acum, acestia din urma sunt oameni care vor regresa, pe ei nu ii intereseaza evolutia, transformarea ei cred ca stiu ... deci nu pentru acestia scriu ci pentru oricine care vrea sa afle precum un jucator de sah care sunt toate variantele inainte sa mute.

E foarte important ca informatia sa ajunga la cat mai multi si mai ales la cei pentru care este aceasta informare(la cei pregatiti cum le spun eu)

Din totalitatea informatiilor pe care le ofer voi cei care aveti deschidere sau constientizati ca puteti folosi va rog sa luati ce considerati util si potrivit pentru voi si sa folositi spre beneficul vostru al familiei voastre si mai apoi a tuturor cunoscutilor vostrii.

Exemple: poate cineva dintre voi vroia sa devina vegetarian si nu avea mediul sau informatiile potrivite, poate altul doreste sa experimenteze orgasmul multiplu, poate alta doreste sa aibe de acum menstruatii nedureroase si reduse cantitativ, sau metode de control al mentalului sau poate sa invete arta meditatiei ...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Inca o data tot ce scriu cu exceptia mesajelor personalizate sunt mesaje adresate celor care sunt deschisi catre a avea mai multe metode de a actiona si privi spre actul amoros, spre viata in general nicidecum replici sau mesaje pentru cei care deja au ales si sunt obtuzi si inchistati in ceea ce cred ei si in modul cum actioneaza ei acum, acestia din urma sunt oameni care vor regresa, pe ei nu ii intereseaza evolutia, transformarea ei cred ca stiu ... deci nu pentru acestia scriu ci pentru oricine care vrea sa afle precum un jucator de sah care sunt toate variantele inainte sa mute.

E foarte important ca informatia sa ajunga la cat mai multi si mai ales la cei pentru care este aceasta informare(la cei pregatiti cum le spun eu)

Din totalitatea informatiilor pe care le ofer voi cei care aveti deschidere sau constientizati ca puteti folosi va rog sa luati ce considerati util si potrivit pentru voi si sa folositi spre beneficul vostru al familiei voastre si mai apoi a tuturor cunoscutilor vostrii.

Exemple: poate cineva dintre voi vroia sa devina vegetarian si nu avea mediul sau informatiile potrivite, poate altul doreste sa experimenteze orgasmul multiplu, poate alta doreste sa aibe de acum menstruatii nedureroase si reduse cantitativ, sau metode de control al mentalului sau poate sa invete arta meditatiei ...

labareala

• Like 3
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Printre nenumăratele efecte profund binefăcătoare care apar în urma fuziunii amoroase cu continenţă, menţionăm câteva dintre cele mai importante:

• amplificarea iubirii şi a fericirii în relaţia de cuplu, printr-o împlinire erotică şi emoţională profundă;

• cel mai rapid şi mai eficient procedeu de reîntinerire;

• cel mai puternic afrodiziac, perfect natural şi complet gratuit;

• stare de sănătate şi armonie, fizică şi psihică;

• trezirea capacităţilor paranormale (telepatie, intuiţie, clarviziune, premoniţie, etc.);

• prelungirea actului erotic pe o durată nelimitată;

• amplificarea charismei personale;

• metodă de contracepţie sigură, plăcută şi naturală.

A ghicit careva de pe forum numerele la loto ? " trezirea capacităţilor paranormale (telepatie, intuiţie, clarviziune, premoniţie, etc.);" ... lipsește capacitatea de teleportare sau face parte din etc ?

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

@peitho:

Am mai auzit cazuri cu practicanti de spiritualitati din astea care au plecat subit fara sa aiba nici o problema , s-au intains pe pat si dusi au fost in alta dimensiune. Ba cica au mai si transmis mesaje de dincolo ca au plecat benevol si is ok. 

Dupa mine acesti nefericiti schimba schimba posesia dracilor obisnuiti si mai mici in ierarhie pe a unora mai mari mai vicleni care ii fac sa se simta superiori maselor de subjugati demonilor  de duzina ca noi cei de aici. Nu are rost sa spunem ca de aia mari scapi mai greu si sunt si mult mai periculosi.

Continenta e buna dar ea se face in mod cinstit cu abstinenta. Am avut si eu niste ani asa si nu numai eu sunt destui de multi care au trait asa ceva , nu e ceva necunoscut , se numeste viata curata  si se face pe o cale batuta de multi inaintasi , cu reguli clare de viata , cu multa munca studiu rugaciune . E o viata frumoasa care maturizeaza spiritual si intinereste trupul omului. Nu ca ma laud dar pot spune si cele ce m-au conscut ca nu imi arat varsta deloc , primesc uzual 10 ani mai putin. In afara de genetic a contat foarte mult si asta. Dar eu am folosit calea crestina cea sigura nu ocultisme orientale din care nu am vazut pe nimeni iesind cu bine. Dan Ion Vasile, un scriitor care a trait asa ceva cu Bivolaru si a scapat cu greu de legheonu de acolo va explica cel mai bine cat sunt de dracesti astea.

• Like 1
Postat

atata laba e pe aici ca nici intr-un intreg campus de virgini nu gasesti cat gasesti aicea  :laugh2

• Like 3
Postat

@flxlfx daca imi permiti sa raspund la toate intrebarile:

da eu, da, da, da, da

Teleportarea nu e necesara cand te poti dedubla si vedea tot cu duhul ... foarte repede si cu o putere mai mare de a retine ... de ce sa mai iei si corpul fizic ... mai mult te incurca ... si in plus trebuie sa te antrenezi foarte mult pt a realiza si teleportarea ...

@thompson in prima parte vorbesti despre dedublarea constienta ... da este posibila ... cand iti spui parerea ta aberezi ... nu ai cum sa stii daca sunt diavoli decat daca ai practicat anumite tehnici spirituale de a identifica aceste prezente, daca ai vederea cu duhul sau macar supramentalul trezit ... in cazul tau nu e nici una din astea ... deci vorbesti mental speculativ

Continenta e buna dar se face in mod cinstit cu abstinenta.

Aici esti confuz tare ... ca in toate speculatiile tale mentale(adica de fiecare data cand scrii din minte si nu din experienta directa)

Am explicat de mai multe ori ca este o mare diferenta intre Abstinenta activa si Continenta sexuala de asemenea este o mare diferenta si intre Abstinenta activa si Abstinenta pasiva.

Acea viata curata care dupa parerea mea nu ti se potriveste dar daca este singura cale pe care esti capabil sa o vezi acum de ce nu o practici ?

De ce e doar in trecut si nu e si in prezent ?

Postat

Depasind confuziile celor care nu stiu, nu citesc cu atentie posturile mele, speculeaza sau se iau mimetic dupa altii sa continuam cu cateva detalii despre posturile inverse:

1.Jumatate lumanare(Ardhasarvangasana)

2.Postura intermediara de intrare in postura lumanarii(Viparita Karani)

3.Postura lumanarii(Sarvangasana)

poze: 3:

https://www.yogaindailylife.org/system/images/Level-7/Sarvangasana/Sarvangasana-02-800.jpg

2:

http://aboutyoga.in/wp-content/uploads/2013/12/ViparitaKarani1.jpg

1:

https://thumbs.dreamstime.com/z/yoga-ardha-sarvangasana-6282029.jpg

Postat

Cateva precizari importante:

La poza 3 executia nu este corecta executia corecta fiind cu gambele perpendiculare pe sol si deci paralele cu trunchiul(dar nu am gasit o poza mai buna)

Precizari importante:

1.Gravitational redistribuirea se realizeaza cel mai usor(nu e nevoie de putere de concentrare mare, face gravitatia tot)

2.Capul trebuie sa ramana la sol cam 1 minut dupa orice executie a oricarei posturi inverse(pentru echilibrarea presiunii sangelul) dupa o executie mai lunga puteti ramane 2 minute la sol.

3.E bine sa le realizati pe toate 3 in oridinea scrisa de mine(exact invers fata de ordinea postarii pozelor)

4.Efectele asupra sanatatii corpului si a mintii sunt enorme ... mi-ar lua o pagina de topic sa le scriu pe toate punctez pe cele mai importante:

imbunatatirea circulatiei sangelui in zona gatului si a capului, intarirea sistemului imunitar, prevenirea sau vindecarea tuturor problemelor legate de obezitate si disfunctii ale glandei tiroide, redistribuirre eficienta a energie sexuale in exces pt ca aceasta sa nu fie pierduta si eliminata din corp.

5.E important ca in camera in care realizati aceste posturi sa fie liniste sau o muzica placuta, sa nu interactionati cu nimeni in timpul realizarii posturilor precum si sa le realizati pe o patura pentru a nu va fi incomode.

6.Posturile se realizeaza atata timp cat va simtiti bine, nu se forteaza in nici un fel.

7.Daca doriti cei care le practicati le putem face impreuna odata in parc sau la o sala de yoga pt a nu gresi realizarea posturii.

Mult succes !!!

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

...

Teleportarea nu e necesara cand te poti dedubla si vedea tot cu duhul ... foarte repede si cu o putere mai mare de a retine ......

Ananda, poti sa vii pana la mine, sa-mi spui ce am scris pe foia de pe birou ?

Hai, dedubleaza-te sau teleporteaza-te, cum vrei, si spune-mi ce am scris. las foaia pe birou pana la ora 21.00, in seara asta. 

Mc frumos.

• Like 3
Postat

Eu tocmai bagat mana in pantalonii marinelului, sper ca ma simte cand i-o mangai

Exista si astfel de servicii pe forum ? Cat costa ? :)

• Like 1
Postat

Flotant la Herculane iti trebuie tie sa te poti duela cu aia peacolo cu carti Duel Master

Postat

Cateva precizari importante:

7.Daca doriti cei care le practicati le putem face impreuna odata in parc sau la o sala de yoga pt a nu gresi realizarea posturii.

Mult succes !!!

eu asa as vrea , ca poate ne facem si o laba impreuna  :gifs_ojos

• Like 3
Postat

@flxlfx daca imi permiti sa raspund la toate intrebarile:

da eu, da, da, da, da

Teleportarea nu e necesara cand te poti dedubla si vedea tot cu duhul ... foarte repede si cu o putere mai mare de a retine ... de ce sa mai iei si corpul fizic ... mai mult te incurca ... si in plus trebuie sa te antrenezi foarte mult pt a realiza si teleportarea ...

@thompson in prima parte vorbesti despre dedublarea constienta ... da este posibila ... cand iti spui parerea ta aberezi ... nu ai cum sa stii daca sunt diavoli decat daca ai practicat anumite tehnici spirituale de a identifica aceste prezente, daca ai vederea cu duhul sau macar supramentalul trezit ... in cazul tau nu e nici una din astea ... deci vorbesti mental speculativ

N-am nevoie sa vad nici un drac mi-e de ajuns sa vad faptele , ca asa cunoastem cel mai bine. Nu face pom bun roade rele.

Daca furi ca Dracnea nu am nevoie sa fiu vazator cu duhul sa stiu ca ai dracu hotiei si daca esti zilnic beat mort ca il ai pe al betiei.

Nu trebuie sa vad treponema sa stiu ca ai sifilis , imi ajunge sancrul.

Continenta e buna dar se face in mod cinstit cu abstinenta.

Aici esti confuz tare ... ca in toate speculatiile tale mentale(adica de fiecare data cand scrii din minte si nu din experienta directa)

Am explicat de mai multe ori ca este o mare diferenta intre Abstinenta activa si Continenta sexuala de asemenea este o mare diferenta si intre Abstinenta activa si Abstinenta pasiva.

Acea viata curata care dupa parerea mea nu ti se potriveste dar daca este singura cale pe care esti capabil sa o vezi acum de ce nu o practici ?

De ce e doar in trecut si nu e si in prezent ?

In perioadele de ascensiune spirituala se cer conditii speciale ca intr-o competie sau o lupta si se impune abstinenta care include si continenta in mod normal.

Vremurile de lupta grea nu sunt pemanente , ci doat niste etape in viata.

• Like 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Băi, cine pwlamea e chikosan asta ???

• Like 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...