Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

@thompson:

asa cum am mai zis: mentalul tau este poluat, discernamantul slab ... tu vorbesti din vorbele altora(mentalul tau ca si al altora din cauza faptului ca este slab a fost programat de niste fiinte rau intentionate care nu sunt interesate ca tu sa evoluezi de asemenea si atentia si observarea iti sunt slabe)

Totusi tu ai un pic de iubire si aproape uluitor pentru mine ai si un pic de transfigurare ... in concluzie si trecand la actiune: lasa speculatiile pentru ca nu le poti face corect cu un mental slab(mentalul ti-e slab pentru ca te-ai inlantuit cu pacatul desfranarii) asa cum mai ziceam mereu este asa si valabil pt toti cei care ejaculeaza au toate calitatile slabite: nu iubesc bine, nu inteleg corect, nu sunt constienti, atentia si concentrarea le slabesc in timp, nu sunt virili, nu sunt sanatosi etc.

In postul pe care l-ai pus ultima oara greseala fundamentala este ca:

tu nu ai ajuns inca prin proprii experiente sa constientizezi aceasta legatura fundamentala intre dragoste si a face dragoste.

Tu zici:

Dragostea a existat intotdeuna si nu are nimic cu sexul sau placerea. - Aceasta propozitie este o tampenie maxima te invit sa descoperi singur prin proprii experiente ca nu este asa.

Aici este de asemenea un demon care ii impiedica pe unii nauciti sa nu constientizeze ca evident dragostea are legatura cu tot.

Iar a face dragoste - singura legatura intre a face si dragoste are legatura cu placerea si cu activitatile sexuale.

Deci repet: daca tu cand ai activitati sexuale pierzi energia prin ejaculare atunci DA, pentru tine si pentru toti cei ca tine dragostea nu are legatura cu sexul si placerea insa daca inveti sa iubesti, sa transfigurezi si sa faci dragoste doar cu continenta amoroasa perfect realizata atunci inveti ceva nou si descoperi taine ale corpului si sufletului omenesc, la aceasta uluitoare descoperire te invit pe tine si pe toti ceilalti.

Si cu asta inchei pentru ca deja ti-am spus de multe ori si in multe feluri daca inca te incrancenezi sa alegi gresit atunci ratezi si aceasta sansa de a face un salt si nu am ce sa iti mai fac, te mai astept inca 4-7 ani sau poate data viitoare ...

Orice poate fi facut cu dragoste , mancarea , avioanele , fotbalul , sahul , matematica , gradinaritul , sexul , masajul , curatenia , etc dar ele nu sunt dragoste insasi. Sunt niste treburi care fara dragoste intr-adevar nu pot fi facute bine si toate au nevoie de acest ingredient. Iubirea este sensul tuturor prin Ea si pentru Ea s-au facut toate si toate se plinesc in Ea. A existat inainte de creatia lumii este insusi Creatorul si Proniatorul in persoana. Sexul este o functie foarte importanta a corpului pe care unii nu o au ca sunt prea mici altii prea batrani sau bolnavi altii defecti fizic sau psihic dar dragostea o au toti fie ca se manifesta prin una sau alta . Nu neg amestecul iubirii cu sexul sau transfigurarea lui ci confuzia dintre ele. Iubirea nu e sex. E ceva transcendental sublim mai presus de trup si spirit. E dobitocie mare sa spui ca sexul e iubire. Asa face lumea de azi pentru ca e handicapata spiritual si foarte legata de trup dar pentru unu care se pretinde spiritualizat e inadmisibil.

Stiu ca sunt intr-o pasa mai slaba spiritual acum si ca trebuei s aimi revin dar in nici un caz prin continenta. O practic si eu mereu zilnic o spun spre deliciul forumistilor sub forma unor labi seci :-))))))))) cum le zic eu adica ma masturbez oleaka sa ridic testosteronu da nu ma gat ca sa pot utiliza focul respectiv la munca la invatat la examene si multe alte treburi utile. Uneori daca citesti recenziile vezi ca plec de buna voie neterminat ca ultima data de la frumoasa Alina. Aveam cale lunga si grea nu m-am indruat sa ma golesc ca m-as fi chinui mult apoi cu bateriile goale. Cand plec asa inevitabil ma gandesc la tine  :-)))) . Pretuiesc continenta cu buna masura la vremea ei . Sfatuiesc forumistii sa o fac dupa puterile lor cand au ocazia ca e buna la vremea ei , vor decide ei cand. Da nu sa faca din asta un cult cum faci tu si sa-i mai si atribuie transfigurari .

Transfiguraea mea asa putina cata este a venit pe calea batuta a Bisericii. Am constatat mai al tinerete ca nu am rezultate in viata cum as vrea si nu sunt cum mi-as dori si m-am rugat sa fiu mai bun mai puternic mai capabil. A venit Harul si pe langa bucuria de a Il simti si lumina descoperirilor a venit si groaza cunaosterii multimii prostiei mele cu o adinca parere de rau. Asta a intetit rugaciunea cu umilinta si m-a smerit inclusiv cu trupul plus multe necazuri care vin in general la pachet in acest moment al vietii practic intrii in tr-un razboi o competitie f dura interioara. Asta e monetul abstinetei si continentei evident. Astfel se face pregatirea petru transfigurare care vine in final printr-o  materie direct legata de Divin stim cu totii care este. Deci nu prin dieta vegana , aia e doar pregatirea pentru a primi transcendentalul in mod corect. Dupa o astfel de etapa in viata urmeaza o plafonare inevitabila. Apoi o noua etapa , sau nu. Depinde de masura care o ai. Toti avem o masura care nu putem sa o depasim si nu avem voie sa nu o atingem daca vrem sa fim impliniiti. Atfel ramanem mediocri si mici hateri muscatori de cur. Gen Cain, ca sa nu dau exemple contemporane sau de fata. Aceasta implinire numindu-se in limbaj bisericesc mantuire , adica desavarsire.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Orice poate fi facut cu dragoste , mancarea , avioanele , fotbalul , sahul , matematica , gradinaritul , sexul , masajul , curatenia , etc dar ele nu sunt dragoste insasi. Sunt niste treburi care fara dragoste intr-adevar nu pot fi facute bine si toate au nevoie de acest ingredient. Iubirea este sensul tuturor prin Ea si pentru Ea s-au facut toate si toate se plinesc in Ea. A existat inainte de creatia lumii este insusi Creatorul si Proniatorul in persoana. Sexul este o functie foarte importanta a corpului pe care unii nu o au ca sunt prea mici altii prea batrani sau bolnavi altii defecti fizic sau psihic dar dragostea o au toti fie ca se manifesta prin una sau alta . Nu neg amestecul iubirii cu sexul sau transfigurarea lui ci confuzia dintre ele. Iubirea nu e sex. E ceva transcendental sublim mai presus de trup si spirit. E dobitocie mare sa spui ca sexul e iubire. Asa face lumea de azi pentru ca e handicapata spiritual si foarte legata de trup dar pentru unu care se pretinde spiritualizat e inadmisibil.

Stiu ca sunt intr-o pasa mai slaba spiritual acum si ca trebuei s aimi revin dar in nici un caz prin continenta. O practic si eu mereu zilnic o spun spre deliciul forumistilor sub forma unor labi seci :-))))))))) cum le zic eu adica ma masturbez oleaka sa ridic testosteronu da nu ma gat ca sa pot utiliza focul respectiv la munca la invatat la examene si multe alte treburi utile. Uneori daca citesti recenziile vezi ca plec de buna voie neterminat ca ultima data de la frumoasa Alina. Aveam cale lunga si grea nu m-am indruat sa ma golesc ca m-as fi chinui mult apoi cu bateriile goale. Cand plec asa inevitabil ma gandesc la tine  :-)))) . Pretuiesc continenta cu buna masura la vremea ei . Sfatuiesc forumistii sa o fac dupa puterile lor cand au ocazia ca e buna la vremea ei , vor decide ei cand. Da nu sa faca din asta un cult cum faci tu si sa-i mai si atribuie transfigurari .

Transfiguraea mea asa putina cata este a venit pe calea batuta a Bisericii. Am constatat mai al tinerete ca nu am rezultate in viata cum as vrea si nu sunt cum mi-as dori si m-am rugat sa fiu mai bun mai puternic mai capabil. A venit Harul si pe langa bucuria de a Il simti si lumina descoperirilor a venit si groaza cunaosterii multimii prostiei mele cu o adinca parere de rau. Asta a intetit rugaciunea cu umilinta si m-a smerit inclusiv cu trupul plus multe necazuri care vin in general la pachet in acest moment al vietii practic intrii in tr-un razboi o competitie f dura interioara. Asta e monetul abstinetei si continentei evident. Astfel se face pregatirea petru transfigurare care vine in final printr-o  materie direct legata de Divin stim cu totii care este. Deci nu prin dieta vegana , aia e doar pregatirea pentru a primi transcendentalul in mod corect. Dupa o astfel de etapa in viata urmeaza o plafonare inevitabila. Apoi o noua etapa , sau nu. Depinde de masura care o ai. Toti avem o masura care nu putem sa o depasim si nu avem voie sa nu o atingem daca vrem sa fim impliniiti. Atfel ramanem mediocri si mici hateri muscatori de cur. Gen Cain, ca sa nu dau exemple contemporane sau de fata. Aceasta implinire numindu-se in limbaj bisericesc mantuire , adica desavarsire.

De spovedit, te spovedești? Popa ce zice, câte mătănii și cât post îți bagă?
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

De spovedit, te spovedești? Popa ce zice, câte mătănii și cât post îți bagă?

Cum plm sa ma spovedesc. Eu cand vreau sa fut , fut. CE sa-i zic, ca fut si ca vreau sa fut in continuare?

Cand o sa vreau sa ma opresc si sa traiesc altfel ,da atunci incep iar o noua etapa de spiritualizare pana atunci continui asa.

Insa si acum ma spovedesc direct daca intelegi ce vreau sa spun. Asta permanent de zeci de ori pe zi , ca inca nu m-am intunecat intr-atat incat sa nu imi mai vad tembeliile si eventual sa ma cred vreo goanga p'aci sau aiurea.

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@thompson: ai si un pic de realism vad ... iti dai seama ca esti intr-o pasa slaba d p d v spiritual ... si un pic de umilinta sa recunosti public ... ceea ce e excelent ...

ma faci sa ma razgandesc ... o sa mai vb cu tine mai ales ca spui un adevar exceptional.Si in plus esti un exmeplu util:

daca iubire este, daca transfigurare este exista tendinta ca si continenta amoroasa sa apara ...

tu faci doar 2 greseli: 1. ca nu faci redistribuire si 2. ca nu ai o dieta foarte pura daca le-ai face pe astea doua continenta sexuala(perfecta nu cum o faci tu acum) iti este usor accesibila ...

m-as fi chinuit apoi cu bateriile goale este de asemenea geniala constientizarea ... exact asa este ...

treaba cu iubirea = sex nu stiu de unde ai scos-o eu am spus mereu ca iubirea include tot inclusiv sexualitatea sau cel putin asa ar trebui sa fie in cazul tuturor ... sexul trebuie facut NUMAI cu iubire fie ea si mica daca fiinta deocamdata atat poate cu constientizarea ca a nu putea sa iubesti prea mult nu e o boala ci un handicap.

iar apoi zici: Deci nu prin dieta vegana , aia e doar pregatirea pentru a primi transcendentalul in mod corect. din nou constient

deci ... vezi ca te cert tare ! sunt complet neviolent dar daca ai atatea constientizari si inca te complaci in pacate de doi bani(cum ar fi batjocura, speculatia mentala idioata, desfranarea) chiar meriti sa te trag de maneca mai dur ...

Vezi ca asta e mare cauza de regret la finalul vietii ... cum o sa apari tu in fata lui Iisus asa patat ??

• Like 1
Postat

@thompson: ai si un pic de realism vad ... iti dai seama ca esti intr-o pasa slaba d p d v spiritual ... si un pic de umilinta sa recunosti public ... ceea ce e excelent ...

ma faci sa ma razgandesc ... o sa mai vb cu tine mai ales ca spui un adevar exceptional.Si in plus esti un exmeplu util:

daca iubire este, daca transfigurare este are tendinta ca si la tine ca si continenta amoroasa sa apara ...

tu faci doar 2 greseli: 1. ca nu faci redistribuire si 2. ca nu ai o dieta foarte pura daca le-ai face pe astea doua continenta sexuala(perfecta nu cum o faci tu acum) iti este usor accesibila ...

m-as fi chinuit apoi cu bateriile goale este de asemenea geniala constientizarea ... exact asa este ...

treaba cu iubirea = sex nu stiu de unde ai scos-o eu am spus mereu ca iubirea include tot inclusiv sexualitatea sau cel putin asa ar trebui sa fie in cazul tuturor ... sexul trebuie facut NUMAI cu iubire fie ea si mica daca fiinta deocamdata atat poate cu constientizarea ca a nu putea sa iubesti prea mult nu e o boala ci un handicap.

iar apoi zici: Deci nu prin dieta vegana , aia e doar pregatirea pentru a primi transcendentalul in mod corect. din nou constient

deci ... vezi ca te cert tare ! sunt complet neviolent dar daca ai atatea constientizari si inca te complaci in pacate de doi bani(cum ar fi batjocura, speculatia mentala idioata, desfranarea) chiar meriti sa te trag de maneca mai dur ...

Vezi ca asta e mare cauza de regret la finalul vietii ... cum o sa apari tu in fata lui Iisus asa patat ??

• Like 1
Postat

Te spovedesti tu poate(si asta e foarte bine) dar tii minte ce a spus Iisus: esti iertat, du-te si NU MAI PACATUI ... iti subliniez ce e important pt tine ...

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
   Ananda, tu chiar vrei sa-ti iau toti mortzii, ranitzii, nascutzii si nenascutzii in spirala pe pula mai rau ca bivolaru, sa va spovedesc/slobozesc si sa va kish pe toti intre ochi pa freze/chelii ???

Du-te in mortzii si ranitzii tai, cu energia si spiritismu ma-tii cu tot, de sarlatan nenorocit, fomist, rupt in cur si ordinar, de dement atarnator, vierme pamblicar, de psihopat dezaxat si **spam editat** care esti, la martorii lu iehova sau la patriarhie sa va futeti in cur ca cainii cu continentza voastra cu tot, manca-te-ar viermii in cimitir si igrasia in puscarie/balamuc cu spiritismu si spiritualitatea ta cu tot, cand in acelasi timp promovezi amarate de prostituate pestite si proxenetismul organizat, arzand-o cu proxenetzii pe la chiolhanuri sa le speli pe creier si mai mult pe amartele alea, deja aduse la stadiul de zombi/halci de carne vorbitor-umblatoare, dupa ce mai baga si nemernicii aia de proxentzi/iuby garizi in ele droguri cu galeata, de nici nu mai stiu amaratele pe ce lume traiesc.

Tie chiar ti s-a facut de un viol in curu-ti propriu, cu continetza de vreo 5-8 ore dupa doo sticle de absolut si una de martini, sa te caci/balegi ca vaca, ca si asa zicei ca esti ierbivor ???

Baaa bosss pula mea, ce mortzii ma-sii ai reusit sa faci/distrugi forumul in halul asta, ramanand activi doar tu, buztii tai, vreo 10 tigani recidivisti si inca vreo 10 bosketari dementzi, multiclonatzi, dar la fel de infractori si handicapatzi ???

Cat de prost trebuie sa fii ma bosss, ca sa nu poti face o afacere profitabila din sex, avand si monopolul si spatele asigurat de organe pe tara, cand si tiganii bosketari si imbecili ca trole-marean, picon-pipilica, xoxo-ragno-dolores-ventrino, livake bucataru de melci si omlete ori ticutza-ghitza cu duba reusesc ?

• Like 1
Postat

'aidepulamea! Iar a rămas marinelu' fără pilule!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Te spovedesti tu poate(si asta e foarte bine) dar tii minte ce a spus Iisus: esti iertat, du-te si NU MAI PACATUI ... iti subliniez ce e important pt tine ...

Citeste si unde scrie ca de 77 x cate 7 se acorda iertarea , adica la infinit , x de cate x iti ceri iertare sincer ti se acorda

• Like 2
Postat

'aidepulamea! Iar a rămas marinelu' fără pilule!

cred ca nu i-a venit pachetu cu bumbi ca o tine numa  asa 

• Like 1
Postat

daca iubire este, daca transfigurare este are tendinta ca si la tine ca si continenta amoroasa sa apara ...

1.redistribuirea fuctioneaza la mine se face automat, mai ales in momente critice , e secretul multor reusite

2. Am incercat dieta de post in vremurile de asceza dar nu am mers bine , toti preotii mi-au dat dezlegare , nu fac fata fara carne, trebuie sa mananc putina macar. Si acum zilnic prima masa e vegana, sucuri de fructe si legume , a 2 a carnitza a 3 a lacto, is mare branzar

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

...sa le speli pe creier si mai mult pe amartele alea, deja aduse la stadiul de zombi/halci de carne vorbitor-umblatoare, dupa ce mai baga si nemernicii aia de proxentzi/iuby garizi in ele droguri cu galeata, de nici nu mai stiu amaratele pe ce lume traiesc.

Vrei sa vezi ce zombi esti tu in fața mea?

Te asigur eu ca nu ai curajul!

...Sau sa faci sex cu mine?

Nici gând, rămâi marcat pe viață...

PS.Deja stiu ce iti va răspunde annanda!

Dacă va considera util... 😑

• Like 22
  • Minus 2
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Cat de prost trebuie sa fii ma bosss, ca sa nu poti face o afacere profitabila din sex, avand si monopolul si spatele asigurat de organe pe tara, cand si tiganii bosketari si imbecili ca trole-marean, picon-pipilica, xoxo-ragno-dolores-ventrino, livake bucataru de melci si omlete ori ticutza-ghitza cu duba reusesc ?

N-ai cu cine, ba! N-ai cu cine! Piata din Romania e pa! In Occident s-a saturat lumea de gunoaie din Europa de Est; mai degraba prinzi ceva bun de America Latina, Africa... da' comunistii astia strica tot, pana si futaiu' l-au stricat. 

• Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

tu faci doar 2 greseli:

1.  nu faci destula laba

2. prea putina laba

iar apoi zici:  de ce pana mea ma pis numai sloboz? , pai daca ti-a urcat pana in vezica.....

deci ... mai fa o laba ...

Vezi ca asta e mare cauza de regret la finalul vietii ... cum o sa apari tu in fata lui Iisus asa patat de laba ?? pai cum naiba....ca asta era problema...

de mult nu mai facusem o laba asa ca pe vremurile bune , si acu cand mi-a venit, am zis hai sa vin pe topicu asta, ca in fond asta e tema principala aici :  LABA 

• Like 5
Postat

@thompson:

1.redistribuirea fuctioneaza la mine se face automat, mai ales in momente critice , e secretul multor reusite

Asta e pacaleala pacalelilor ... redistribuirea pt a se face automat trebuie sa fii cel putin expert in tehnicile de redistribuire ... ceea ce sigur nu e cazul la tine din moment ce nu ai macar curiozitatea sa le faci ... se vede clar o rezistenta ... inainte sa faci primul pas ... asta e specifica pacalelilor demoniace ...

2. Am incercat dieta de post in vremurile de asceza dar nu am mers bine , toti preotii mi-au dat dezlegare , nu fac fata fara carne, trebuie sa mananc putina macar. Si acum zilnic prima masa e vegana, sucuri de fructe si legume , a 2 a carnitza a 3 a lacto, is mare branzar

De ce zici ca nu a mers bine ? Poate nu stii sa iti faci un regim corect pt a avea suficienta proteina vegetala sau poate alta cauza ...

faci fata fara carne chiar si grupa 0 face fata fara carne ... a 2-a trebuie schimbata ... branzar poti fi nu e rau  ... si de asemenea  de ce doar 3 ?

Eu am minim 4 si maxim 6 depinzand de zi .... fara sa fie exagerata nici una ...

@vis tantric: vrei sa faci sex cu asa ceva ... ?! Bizara lipsa de discernamant ... aveam parere mai buna despre tine ... 

Postat

La replica asta nu are rost sa iti raspund ... :

Citeste si unde scrie ca de 77 x cate 7 se acorda iertarea , adica la infinit , x de cate x iti ceri iertare sincer ti se acorda

Tu crezi ca il pacalesti pe Dumnezeu ... ? au incercat inaintea ta ingerii cazuti si uite unde au ajuns ...

Cu cat ai un nivel mai mare de constientizare cu atat orice greseala se plateste mai scump ...

Postat

Dar hai sa ne ocupam de cei mai avansati :

cateva notiuni tehnice:

despre starea de yang, starea de yin in timpul actului amoros precum si despre virtutea infranarii.

O sa folosesc anumite analogii pentru a ma face cat mai bine inteles.

Starea de yang in timpul unui act amoros unde se urmareste continenta amoroasa este exact asa:

Barbatul isi seteaza ca intentie si mental sistemul de franare de la inceput si pe toata perioada respectivului act amoros.

Precum o masina care merge la vale cu frana de motor.

Observatii importante: cu cat iubirea este mai mare si cu cat transfigurarea este mai mare capacitatea de infranare este mai mare, un alt factor foarte important este experienta ... capacitatea de infranare creste in timp odata cu experienta.

Starea de yin in timpul actului amoros(recomandata doar celor experimentati si cu un sistem de infranare foarte puternic):

Barbatul se lasa ca placerea sa il invaluie, se abandoneaza(precum o femeie) insa fiind atent si in momentul pe care cu maiestrie il alege sa fie perfect franeaza foarte puternic.Aici va atentionez doar dupa ce sunteti foarte-foarte bine pregatiti puteti aborda aceasta atitudine pentru ca este foarte periculoasa ... si in cazul celor mai multora ajungeti doar sa prelungiti un pic actul amoros.

Aici analogic vorbind masina accelereaza la vale si va frana deosebit de puternic exact in momentul perfect ales.

Aspect esential: chiar daca traiti 2 sau 3 stari de orgasm daca pierdeti la sfarsit energia nu exista nici un castig tot desfranati sunteti, ba chiar din punct de vedere spiritual e chiar mai rau ... ati dat mai multa energie demonului respectiv ... 

Observatii importante: majoritatea tantricilor avansati nu recomanda deloc starea de yin din 2 considerente:

1.Pericolul foarte mare de a pierde energia si a face praf anternamentele

2.E o stare specifica femeilor si nu barbatilor(femeile pot avea nativ orgasm multiplu, barbatul numai dupa multe antrenamente)

Este foarte bine sa va obiectivati foarte precis in ce masura exista in voi aceasta virtute a infranarii(este vorba despre a va cunoaste limitele autocontrolului la un nivel foarte avansat)

De exemplu am cunoscut barbati care constienti fiind de capacitatea lor de a se infrana(mica in cazul lor) refuzau relatii cu anumite femei cu care simteau ca nu pot controla energia.Este mai bine asa decat sa fi cazut in pacatul desfranarii.  

Mult succes celor care merg cu curaj impotriva curentului si in directia trezirii in fiinta lor a virtutii infranarii !

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Ananda am nevoie urgent de redistribuire sau o sa pierd in vis.

Da mi aici clar, in putine vorbe cele mai bune exercitii

Mersi!

• Like 1
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

:)

Postat

ananda, 

aseara am visat un sfant pitic, cu pantofi scalciati, care mergea opintindu-se intr-un baston! l-am ajutat sa treaca o zebra si mi-a zis, asa dintr-odata, ca am gresit in legatura cu tine. ca trebuie sa te reconsider. sa te pretuiesc mai mult. i-am zis, cu sinceritate, ca sunt sigur ca esti un diletant! el mi-a zis ca Nu e asa si ca trebuie sa deschid mai bine ochii, nu doar sa citesc, ci sa inteleg ceea ce citesc cu alta atitudine...sunt confuz, recunosc, incerc sa ma pocaiesc, dar ma lupt cu un drac mic si gras care mi-e cel mai bun prieten :)

• Like 2
Postat

@dasxx: Postura lumanarii: faci exact asa:

1.Vii pe spate pe o paturica ramai la sol cam 30 de secunde apoi ridici picioarele si le sprijini cu mainilela nivelul spatelui, in tot acest timp capul ramane la sol, vei urmari ca in postura finala sa ai picioarele perfect paralele pe sol, stai asa cat mai mult insa fara sa fortezi, apoi revii la postura pe spate dar FARA SA RIDICI CAPUL DE LA SOL, apoi reiei si apoi reiei te poti cronometra (cronometrezi cuun timer sau cronometru doar cat timp ai stat in postura) stai minim 15 minute si maxim 30.

Iata postura finala:http://www.yogkala.com/wp-content/uploads/2016/04/Sarvangasana-womenfitness.jpg

Un alt exercitiu foarte util este exercitiul de respiratie cu contractia muschiului care opreste urinarea pe plin.

2.Se realizeaza exact asa: vii intr-o pozitie cu spatele drept, apoi realizezi cateva inspiruri si expiruri de pregatire apoi te apleci catre in fata sincronizand expiratia(care se face pe gura) cu miscarea de aplecare ramai 5 secunde in retentie pe vid apoi lent inspiri pe nas sincronizand miscarea de revenire cu inspiratia astfel incat in momentul cand esti cu spatele drept sa fii si cu plamanii plini cu aer.

Apoi ramai in retentie pe plin,Pe toata duratia retentiei pe plin incordezi puternic muschiul care opreste urinarea. 

Realizezi astfel minim 15-30 de executii

3.Postura continentei:

Postat

3.Postura continentei:

Te asezi astfel incat spatele sa fie drept, sezutul sa fie intre picioare, genunchii sa fie uniti si picioarele vazute de deasupra capului sa arate ca varful unei sageti.

http://tantramag.com/wp-content/uploads/2016/01/yoga/poza03-3.jpg

si plasezi mainile pe genunchi

http://tantramag.com/wp-content/uploads/2016/01/yoga/poza03-6.jpg

Ramai asa atata timp cat te simti bine vezi sa nu fortezi articulatiile gleznelor sau ale genunchilor, apoi revii si apoi reiei ... tot aas cronometreaza timpii de executie trebuie sa faci 10-25 de minute in total.

Daca faci aceste 3 exercitii asa cum ti le-am zis chiar si pe timpii minimi nu pierzi in vis.

Daca simti ca ai nevoie de mai mult fa mai mult.

Succes !  

Postat

Inainte de realizarea posturilor e bine sa te incalzesti un pic in zona gatului si trunchiului, poate si a articulatiilor picioarelor iar la final fa o relaxare pe spate cu fata in sus fara sa atingi mainile de trunchi si picioarele intre ele sa se aseze bine energiile.

E foarte important sa nu fortezi, daca postura continentei nu iti iese bine o poti face pe pat sau pe ceva moale(o perna de exemplu) dar ai grija sa stai drept.

Postat

Pentru o eficienta foarte mare in caz de nevoie precum si pentru a redistribui zilnic este necesar sa faceti exercitiile de redistribuire in fiecare zi.

Puteti varia timpii de executie in functie de nevoie.Mai mari cand e nevoie de redistribuire, dimineata(dupa un somn lung) sau dupa actele amoroase cu continenta si mai mici cand realizati sedinta zilnica si nu e prea mare nevoie ... in timp va veti autocunoaste din ce in ce mai bine si veti realiza cat anume aveti nevoie ...

Mult succes !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...