Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

'aidepulamea!

De m-aș căca în el de sistem medical românesc, care lasă liberi bolnavi mintal ca ăsta!

Stai calm, e altii mult mai rai de atat. Cu adevarat periculosi si cu victime la activ, inclusiv copii. Vecinii care au intervenit au fost amendati cu 1500lei de politie.,, Nu au legi sa-i lege decat la victima umana (deces) -  cica. 

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Va repet si mecanismele prin care va puteti dezvolta individual si puteti afla informatii despre orice fiinte extraterestre:

1.Pastrati energia sexuala(folosind eficient ori abstinenta activa ori continenta amoroasa) apoi redistribuiti energia si treziti in fiinta voastra capacitatea de a comunica telepatic.Apoi folositi aceasta comunicare pentru a afla ce va intereseaza.

2.Aceiasi pasi pana la redistribuire - apoi redistribuiti si energizati gradat punctele focar care trezesc in fiinta voastra intuitia.Apoi folositi perceptia intuitiva pentru a pune constient anumite intrebari si a va lamuri in anumite directii(de exemplu despre fiintele extraterestre)

3. - cea mai avansata metoda: redistribuiti catre zonele focar care permit dedublarea constienta apoi dupa ce cereti voie si protectie intentionati dedublarea constienta.Prin dedublare constienta veti percepe direct cu ceea ce seamana cu auzul si vazul fizic(vederea si auzirea de care este capabil corpul vostru astral) - deci veti percepe direct fiintele extraterestre din ce zona doriti voi ...

Asta ar fi foarte pe scurt metoda, evident vom intra in detalii cand ajungem la pasii respectivi cu fiecare dintre voi.

Sunt necesare: timp liber, multa vointa si seriozitate, putere de concentrare si mult antrenament specific pentru fiecare din procedee.

Succes deplin si va sustin pe toti cei care doriti sa aflati aceste secrete.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Va repet si mecanismele prin care va puteti dezvolta individual si puteti afla informatii despre orice fiinte extraterestre:

1.Pastrati energia sexuala(folosind eficient ori abstinenta activa ori continenta amoroasa) apoi redistribuiti energia si treziti in fiinta voastra capacitatea de a comunica telepatic.Apoi folositi aceasta comunicare pentru a afla ce va intereseaza.

2.Aceiasi pasi pana la redistribuire - apoi redistribuiti si energizati gradat punctele focar care trezesc in fiinta voastra intuitia.Apoi folositi perceptia intuitiva pentru a pune constient anumite intrebari si a va lamuri in anumite directii(de exemplu despre fiintele extraterestre)

3. - cea mai avansata metoda: redistribuiti catre zonele focar care permit dedublarea constienta apoi dupa ce cereti voie si protectie intentionati dedublarea constienta.Prin dedublare constienta veti percepe direct cu ceea ce seamana cu auzul si vazul fizic(vederea si auzirea de care este capabil corpul vostru astral) - deci veti percepe direct fiintele extraterestre din ce zona doriti voi ...

Asta ar fi foarte pe scurt metoda, evident vom intra in detalii cand ajungem la pasii respectivi cu fiecare dintre voi.

Sunt necesare: timp liber, multa vointa si seriozitate, putere de concentrare si mult antrenament specific pentru fiecare din procedee.

Succes deplin si va sustin pe toti cei care doriti sa aflati aceste secrete.

Ananda , de unde stii ca acele fiinte nu sunt draci ? Ca doar stim toti ca demonii is puteri nalucitoate pot lua orice forma si inger de lumina si reptila animal "extraterestru". Cum poti fi asa sigur ca nu esti inselat cand vrajmasu diavol e asa dibaci viclean si puternic ?

• Like 3
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Cum poti fi asa sigur ca nu esti inselat cand vrajmasu diavol e asa dibaci viclean si puternic ?

Foarte simplu :) Diavolul nu poate fi așa de dibaci viclean si puternic precum e maestrul ananda. Diavolul n-are 13 ani de continență sexuală :P

Vizitator sarlatanu
Postat

Bai, chiar nu este de ras cu ce ne spune Ananda.

Am vazut eu, cand eram mai mic, un film cu din astia...Lirienii, siriusienii , reptilienii nativi de pe pamant , telosienii(urmasii atlantilor) , adromedanii , umanoizii din constelatia Vega , marii blonzi , pleadienii , micii cenusii(daca acele 2 gauri de deasupra gurii le considerati nas) ,...si mie unul, mi-a placut filmul.

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da

• Like 17
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Săptămâna viitoare

• Like 16
  • Minus 15
Postat

@thompson: aici este o stiinta exacta lucrurile i sunt exact asa:

demonii si diavolii populeaza planurile astrale - ei nu pot veni in planul fizic

insa anumite fiinte cum ar fi reptilienii Draco pot fi posedati de catre acesti demoni aproape 90% din timp deci poti spune ca sunt instrumentele lor in planul fizic, insa si oamenii cand nu sunt atenti si nu rezista raului pot fi posedati ... unii dintre ei au si scris pe acest topic din acele stari de posesie.

Ce inseamna posesia: demonul induce pe nivel mental o anumita idee malefica care este insotita de o ingustire a constiintei(mai concret esti egotic adica te vezi doar pe tine ignorand pe toti ceilalti si contextul in care te afli)

Aceste fiinte pe care stiinta le numeste extraterestre si am folosit aceeasi denumire sunt mai usor de perceput si inteles decat fiintele astrale pentru ca sunt fizice(au un corp fizic ca si noi).

Thompson - incearca sa privesti mai amplu, cu discernamant, cu luciditate - tu ai tendinta sa spui ca toti sunt demoni :) tendinta bizara impusa de unii preoti care vor sa induca mai multa confuzie ... si care oricum din cauza lipsei de discernamant propriu si a regulilor de tinere in necunoastere impuse de conducerea bisericii vor folosi expresii si un mod de gandire gregar lipsit aproape complet de legaturi logice si inteligente.

• Like 1
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

hmmmmmmmmmmmmm, telepatic prin continenta sau abstinenta activa?!

atunci, ar trebui sa reconsider ce zice ananda.

am o intrebare pentru ananda: daca practic o perioada continenta sau abstinenta aia, pana devin telepat...ulterior daca as folosi trasatura asta pentru a cotzai mai mult, sunt sanse sa pierd telepatia fiindca as folosi-o pentru un scop "josnic", carnal?

sau odata castigata telepatia, ramane a mea?  :yl2jump

• Like 2
Postat

Totusi sa stii ca totul este bine ierarhizat: fiecare demon poate fi cunoscut dupa tentatia specifica insa din pacate nu stie mai nimeni aceste lucruri -

Poti prin observatie fina sa observi ca anumiti oameni au anumiti demoni pe ei si pe altii nu ii au adica faptic fac doar anumite pacate si altele nu - aceasta se datoreaza modului de a gandi si privi precum si particularitatilor mentalului sau(impur as adauga prezentand un anumit mod de impuritate)

Aceasta se numeste cunoastere ezoterica - foarte putini o au ... ea se reveleaza in meditatii asupra acestor subiecte(aceasta este calea directa) sau prin initiere primita de la un maestru competent care detine aceasta cunoastere.

Mult succes tuturor !

• Like 1
Postat

@thompson: aici este o stiinta exacta lucrurile i sunt exact asa:

demonii si diavolii populeaza planurile astrale - ei nu pot veni in planul fizic

insa anumite fiinte cum ar fi reptilienii Draco pot fi posedati de catre acesti demoni aproape 90% din timp deci poti spune ca sunt instrumentele lor in planul fizic, insa si oamenii cand nu sunt atenti si nu rezista raului pot fi posedati ... unii dintre ei au si scris pe acest topic din acele stari de posesie.

Ce inseamna posesia: demonul induce pe nivel mental o anumita idee malefica care este insotita de o ingustire a constiintei(mai concret esti egotic adica te vezi doar pe tine ignorand pe toti ceilalti si contextul in care te afli)

Aceste fiinte pe care stiinta le numeste extraterestre si am folosit aceeasi denumire sunt mai usor de perceput si inteles decat fiintele astrale pentru ca sunt fizice(au un corp fizic ca si noi).

Thompson - incearca sa privesti mai amplu, cu discernamant, cu luciditate - tu ai tendinta sa spui ca toti sunt demoni :) tendinta bizara impusa de unii preoti care vor sa induca mai multa confuzie ... si care oricum din cauza lipsei de discernamant propriu si a regulilor de tinere in necunoastere impuse de conducerea bisericii vor folosi expresii si un mod de gandire gregar lipsit aproape complet de legaturi logice si inteligente.

ananda, hmmmm...s-ar putea sa fii zgaltait de anumite duhuri/ aka esti posedat, iar mai sus explici cum functioneaza asta!

aplic mecanismul pe matale: pai, vrei sa ne mantuiesti cu de-a sila, prin predarea continentei & shite, ba mai mult, ne mai faci si albie de porci cand iti refuzam invataturile sau ne carantinizezi cand te contrazicem si/sau ptr ca nu zicem Da, si AMIN! la tezauru' matale!...

asta, oare, nu e un act egotic, deci o ingustire a constiintei, ca te vezi doar pe matale si scopurile matale? oare nu un demon ti-a indus aceasta idee?

or matale nu te vezi la fel in oglinda principiilor in baza carora emiti judecati de valoare?! 

PS: te rog sa ne luminezi...daca nu cu intelepciunea milenara, macar cu neonu! :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

... taci!

plm, ati futut si topicu' asta...

vis, bate-l p-asta.

De ce?...
  • Like 16
  • Minus 15
Vizitator sarlatanu
Postat

Săptămâna viitoare

oki, astept  :hug1

Vizitator sarlatanu
Postat

.., insa si oamenii cand nu sunt atenti si nu rezista raului pot fi posedati ... unii dintre ei au si scris pe acest topic din acele stari de posesie.

..

Si eu stiu cativa: 

- v.ship

- picon

- vis

Eu doar pe ei i-am simtit.

Daca mai stii si altii, da-le numele aici sa stim sa ne ferim.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Tampa, Florida
  • Oras:Tampa, Florida
Postat

plm, ati futut si topicu' asta...

Da, dar la urmă ne-am abținut si n-am ejaculat, deci îs gata pentru nivelul urmator.

Sa vină romulanii, ca acu pot să-i văz!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si eu stiu cativa:

.....

- vis

Eu doar pe ei i-am simtit.

Daca mai stii si altii, da-le numele......

Te-Am posedat? :))
  • Like 17
  • Minus 15
Postat

Ce fac eu aici ?

Informare si trezire a constiintelor nimic altceva.

O constiinta treaza are un fel de cenzura(control deosebit la nivel mental) astfel starile de posesie nu se pot instala chiar daca fiinta respectiva este in acel moment ispitita sa se enerveze, sa se manie, sa devina invidioasa, geloasa, sa urasca etc.

In acest moment la mine acest nivel de constientizare este cu o actiune rapida de ordinul secundelor foarte rar 1 minut.

Adica: datorita atentiei care functioneaza continuu(antivirusului sa zicem asa) starile rele nu le simt decat cateva secunde pana la 1 minut depinzand de tentatie dupa care prin efort constient care in cazul meu a fost facut de atatea ori incat a ajuns ca mersul pe bicicleta(eliminarea rapida si prompta a virusului)

Aceste lucruri nu sunt paranormale cum s-ar crede ci doar o consecinta naturala a continentei sexuale la un nivel foarte avansat.

Asa cum ziceam de la continenta sexuala se ajunge foarte usor la continenta emotionala si la continenta mentala.

Defapt puteti privi si invers cei care nu isi controleaza bine emotiile sigur nu controleaza nici energia sexuala(pentru ca e mai greu) si de asemenea tot asa puteti si prin observare fina sa depistati cine este continent sexual si cine nu daca alte perceptii mai directe nu aveti deocamdata.

Si ca sa raspund si punctual:

zice unul dintre voi(care a fost capabill sa o exprime cat de cat coerent):

aplic mecanismul pe matale: pai, vrei sa ne mantuiesti cu de-a sila, prin predarea continentei & shite, ba mai mult, ne mai faci si albie de porci cand iti refuzam invataturile sau ne carantinizezi cand te contrazicem si/sau ptr ca nu zicem Da, si AMIN! la tezauru' matale!...

Intelegi sau interpretezi gresit, nu am spus vreodata ca vreau sa mantuiesc pe cineva nici eu nu sunt complet mantuit.

Predarea continentei se va face doar celor care vor, daca nu stiai ai alegerea libera sa treci acest topic pe ignore si sa nu mai citesti niciodata vreo replica de aici cum eu fac dealtfel cu foarte multe topice de aici ... sincer cu toate in afara de cele incepute de mine(aceasta daca ai face-o ar fi o atitudine foarte masculina - tu actionezi ca un barbat si nu reactionezi ca o femeie)

Eu critic cateodata incisiv pacatul si nu oamenii ... pe oameni ii iubesc asta ma face sa le si critic obiceiurile rele daca nu i-asi iubi as fi indiferent.

Ma puteti contrazice dar va rog sa nu o faceti prosteste ... puteti spunde de exemplu dupa ce ati incercat continenta sexuala ca voua vi se potriveste mai bine abstinenta activa dar repet doar dupa ce le-ati incercat practic pe amandoua si ati inteles in mod direct avantajele si dezavantajele ... evident nu ma puteti contrazice citand pe cine stie cine care a facut 2 facultati dar si el ca si voi nu are nici o experienta practica ...

Aspect practic:

Mantuirea este foarte departe(personal nu am ajuns inca la ea) continenta sexuala este primul pas, capacitatea de a transfigura urmeaza apoi capacitati psihice extraordinare apoi extinderea foarte mult a constiintei(capacitatea de a nu te vedea doar pe tine ci gradat la inceput doar familia ta apoi tot orasul apoi tot neamul apoi toate neamurile si apoi inclusiv alte fiinte extraterestre si tot asa ... in momentul in care cuprindeti intr-o masura continua tot universul fizic aveti primul nivel de eliberare si anume eliberrile din ciclul reincarnarilor, mantuirea sufletuli este cea de a 3-a si ultima deci repet foarte departe, pe pamant am avut doar vreo 10-20 de oameni care au reusit in intreaga noastra istorie unul dintre acestia a fost Isus Hristos.

Luati-o pas cu pas de la pasul 1 cei care sunteti pregatiti, ceilalti faceti cum vreti ...

Postat

Luati-o pas cu pas de la pasul 1 cei care sunteti pregatiti, ceilalti faceti cum vreti ...

*si dupa parerea ta, vrea cineva de aici sa-ti primeasca "invatatura"? 

** inteleg din ce spui ca Iisus este, in viziunea ta, un intelept, un iluminat, printre altii. asa este? 

cu alte cuvinte, nu imbratisezi ideea crestina ca Iisus e mantuitorul, calea, adevarul si viata, singura usa catre divinitate! corect?

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...