estrogen Reputație: 1675 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Noiembrie 9, 2018 Pana si Steve Jobs a refuzat tratamentele moderne.
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Noiembrie 9, 2018 Da, stiu faptul ca un punct comun al tuturor acestor teorii esoterice este indemnul (suspect de insistent) sa lasi ratiunea deoparte si sa te bazezi pe intuitie si suflet, totusi asta de mai sus, cu scuzele de rigoare, e din cel mai adanc posibil putz al gandirii - adica mintea / ratiunea este atributul unei turme de oi? :) Calculatorul (sau telefonul) de pe care scrii acum a fost conceput cu sufletul?Faptul ca exista notiunea de "internet" incat poti sa-ti propovaduiesti invataturile pe scara larga, se datoreaza sufletului cuiva?Sau pentru toate astea o mai trebuit sa si gandeasca / rationeze unii oleaca? Nu zic ca idealul e sa te kci in el de suflet si sa actionezi gandind binar, ca un procesor, dar... acu' niste mii de ani, intr-o vreme o zis unu' (poate-l stii) o vorba, ca extremele sunt in general daunatoare, calea de mijloc e calea de aur :) Asa ca, m-as feri sa recomand procente de 0% / 100%, eu as zice sa folosim din toate in masurile necesare, cu discernamant. Dar na, asta-s doar io... Stiu ca am extras-o din context, dar s-a mai zis si alteori, asa ca nu ma pot abtine. Nu sunt deloc impotriva medicinii naturiste, chiar o folosesc ori de cate ori am ocazia, ori de cate ori functioneaza; prefer de 10 ori un ceai cu miere si lamaie decat un Coldrex, ca sa zic asa. Totusi cand aud propaganda asta pentru evitarea TOTALA a medicamentelor moderne (vezi discutia de mai sus privind extremele), tind sa "iau foc". De ce? Pentru ca automobile, si din seria am avut o cunostinta apropiata care, confruntata cu o boala destul de neplacuta, dar tratabila, aflandu-se sub influenta unor teorii de acest gen, a refuzat cu indarjire orice medicatie moderna si s-a bazat pe naturism. Pana a murit. Cum pula lu' Aladdin sa-ti desenez ca sa intelegi pe limba ta? A parasit planul fizic, asa pricepi gravitatea situatiei? Am pe cineva in familie care e intr-o situatie asemanatoare, si continua sa refuze sa se trateze. Nu e in pericol viata deocamdata, dar situatia se agraveaza. Pai fută-vă ruşii să vă fută, voi realizaţi că, într-un fel, aproape că omorâţi oamenii?? Nu-i de ajuns sa indemni oamenii sa foloseasca principii naturale / naturiste atunci cand ele merg? De ce te ambitionezi sa recomanzi extremismul, sa nu foloseasca NICIODATA altceva? Nu asta te face mai aproape de o oaie (mai degraba berbec)..? Futa-le Dumniezo si cu unu' Soare de extreme, ma duc sa iau ceva pastile de tensiune. (moderne, ca usturoiul - care stiu ca-i hipotensiv - nu face fata acuma) sa nu trecem, totusi, peste intrebarile - cheie: de ce sa vii pe nimfo crezand ca o sleahta de curvari sunt "eligibili" pentru continenta? in baza a ce, crezand ca ce, ca tu detii adevarul si ii vei sava, deci merita drumul sisific, nu? sa le spui ca e ejacula e rau, demoniac, cand in capul a 99,999% dintre barbati orgasmul, asa cum il inteleg ei, se identifica cu ejacularea? sa zicem ca are dreptate...si noi suntem in eroare! DAR, totusi...si asta e cosmarul mintii! de ce sa insisti atat de mazochist, cand aia carora te adresezi simt pentru ceea ce zici doar o dulce durere de maciuca (spirituala, evident!), avand, dupa cum dovedesc vreo 90 de pagini, o singura placere: sa scorneasca forme dintre cele mai brutale ale misto-ului! 3
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 9, 2018 de ce sa insisti atat de mazochist, cand aia carora te adresezi simt pentru ceea ce zici doar o dulce durere de maciuca (spirituala, evident!), avand, dupa cum dovedesc vreo 90 de pagini, o singura placere: sa scorneasca forme dintre cele mai brutale ale misto-ului! Singura explicatie ar fi ca, de fapt, Ananda incearca sa faca reverse trolling, ceea ce, na, nu poti niciodata exclude - ma rog, in ce ma priveste ultimii 2-3 ani ai acestui forum m-au invatat sa ma astept la absolut ORICE, sa nu ma surprinda NIMIC si sa nu exclud a priori absolut nicio posibilitate :) Personal, in ce-am zis mai sus vorbeam chiar (din pacate, foarte) serios... 2
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Noiembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 9, 2018 Pana si Steve Jobs a refuzat tratamentele moderne.Sa intelegem ca transplantul de ficat este un tratament naturist, tradițional si "bäbesc"? "...In April 2009, Jobs underwent a liver transplant at Methodist University Hospital Transplant Institute in Memphis, Tennessee.[139][140][141] Jobs's prognosis was described as "excellent".[139]..." Sursa: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Steve_Jobs 2 Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Noiembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 9, 2018 Calculatorul (sau telefonul) de pe care scrii acum a fost conceput cu sufletul?Faptul ca exista notiunea de "internet" incat poti sa-ti propovaduiesti invataturile pe scara larga, se datoreaza sufletului cuiva?Sau pentru toate astea o mai trebuit sa si gandeasca / rationeze unii oleaca? ...... ...eu as zice sa folosim din toate in masurile necesare, cu discernamant. ....... This. Discernămîntul ăsta, care ar trebui să stea la baza echilibrului, până la urmă oare ce-o fi?Suflet sau rațiune? 1 Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 9, 2018 Pana si Steve Jobs a refuzat tratamentele moderne. Sa intelegem ca transplantul de ficat este un tratament naturist, tradițional si "bäbesc"? "...In April 2009, Jobs underwent a liver transplant at Methodist University Hospital Transplant Institute in Memphis, Tennessee.[139][140][141] Jobs's prognosis was described as "excellent".[139]..." Sursa: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Steve_Jobs Probabil ca o fi refuzat medicamente moderne in favoarea altora... atunci cand o fi-ncercat si-o vazut ca, in cazul respectiv, astea naturiste chiar MERG / AU EFECT, fwte-le-ar mandru' Stalin. Exact asta ar fi normalitatea - "use the right tool for the job" - cazul ideal e sa te poti trata naturist, fara efecte secundare etc. Repet, n-am nimic impotriva: chiar eu personal, cand am vreun bai, prima oara incerc sa rezolv problema prin metode naturiste. Dar in cazurile cand astea nu mai functioneaza, si ai totusi o solutie din partea celor moderne, solutie asa buna-rea / de compromis, cum o fi ea, cu sau fara alte efecte/dezavantaje, dar demonstrata ca fiind functionala... plm, sa refuzi s-o aplici, (in umila mea opinie) mi se pare... fwtu-i, noaptea mintii. Iar sa-i inveti pe altii s-o refuze, in cazuri cand e vorba de viata si moarte... pwla lu' Hitler, ma scuzati, ma duc sa vomit in buda. 2
estrogen Reputație: 1675 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Noiembrie 9, 2018 Normal ca atunci cand terapia naturista nu functioneaza sa apelezi la chestii moderne totusi nu poti obliga pe nimeni sa faca asta in plus fiecare are dreptul la opinie.
estrogen Reputație: 1675 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Noiembrie 9, 2018 Normal ca atunci cand terapia naturista nu functioneaza sa apelezi la chestii moderne totusi nu poti obliga pe nimeni sa faca asta in plus fiecare are dreptul la opinie.
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 9, 2018 This. Discernămîntul ăsta, care ar trebui să stea la baza echilibrului, până la urmă oare ce-o fi?Suflet sau rațiune? Da, e buna intrebarea... e din ciclul "the brain is our most important organ... according to the brain" :) Chestia e ca, indiferent cum le definim / catalogam / separam una de alta, "sufletul"/"emotionalul" etc pe de-o parte, si "ratiunea"/"mentalul" etc pe de cealalta, nu mi se pare sanatos sa-l reprimi COMPLET pe niciunul din ele. Amu' de la caz la caz, in situatia x sau y, ce alegi, care primeaza, pana la urma ala e farmecul vietii, nu? Altfel ar fi plictisitor... ;)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2018 Postat Noiembrie 9, 2018 Eu zic ca, fara medicamente, acum eram mai putin de 3 miliarde de oameni...daca nu chiar mai putini :( 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 9, 2018 sa nu trecem, totusi, peste intrebarile - cheie: de ce sa vii pe nimfo crezand ca o sleahta de curvari sunt "eligibili" pentru continenta? in baza a ce, crezand ca ce, ca tu detii adevarul si ii vei sava, deci merita drumul sisific, nu? sa le spui ca e ejacula e rau, demoniac, cand in capul a 99,999% dintre barbati orgasmul, asa cum il inteleg ei, se identifica cu ejacularea? sa zicem ca are dreptate...si noi suntem in eroare! DAR, totusi...si asta e cosmarul mintii! de ce sa insisti atat de mazochist, cand aia carora te adresezi simt pentru ceea ce zici doar o dulce durere de maciuca (spirituala, evident!), avand, dupa cum dovedesc vreo 90 de pagini, o singura placere: sa scorneasca forme dintre cele mai brutale ale misto-ului! Dacă nu venea cu harneala asta proastă cu spiritualitate, iubire de curve si alte aberații, si venea simplu si zicea "bă, io sunt aici sa va învăț să dați la buci 59 de minute fără să vă sloboziti ca proștii pe voi, iar în minutul 60 ejaculați oral de-i faci gaură prin cap la proastă " , ia sa vezi ce de clienți avea. Așa, ne ia la mișto, la mișto il luăm si noi. 2
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Noiembrie 9, 2018 Da, e buna intrebarea... e din ciclul "the brain is our most important organ... according to the brain" :) Chestia e ca, indiferent cum le definim / catalogam / separam una de alta, "sufletul"/"emotionalul" etc pe de-o parte, si "ratiunea"/"mentalul" etc pe de cealalta, nu mi se pare sanatos sa-l reprimi COMPLET pe niciunul din ele. Amu' de la caz la caz, in situatia x sau y, ce alegi, care primeaza, pana la urma ala e farmecul vietii, nu? Altfel ar fi plictisitor... ;) download (10).jpg si mai interesant e cand/daca ai doar una sau doar alta si deci ce dracu' sa mai echilibrezi cu ce? :)))) 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 9, 2018 Printre multe aberatii, interpretari, incapatanari de a intelege observ si cateva chestii inteligente la care voi replica: Cand terapiile naturiste nu functioneaza ... In primul rand la multi dintre la voi este o varza in intelegere terapii naturiste diferite ar fi: tratamente homeopatice,helioterapiaosteopatiatratamentele cu pase magneticereikiposturile corporale din yogaacupuncturapresopuncturameloterapiavocaloterapiaterapia cu culoriadmninistrarile de plante sub forma de unguente, tincturi, macerate sau infuzii din ayurveda in primul rand eu nu vorbesc de toate la gramada ci doar de ce cunosc, in al doilea rand nu exista ca macar vreun tratament apartinand vreunei metode de mai sus sau altora pe care nu le-am mentionat sa nu meargaTotul tine de o stiinta foarte exacta care are 3 etape: 1.Identificarea corecta pe baza analizei simptomelor sau a proiectiilor pe ochi talpi, palme sau coloana vertebrala a problemei de rezolvat2.Aplicarea tratamentului cel mai adecvat sau a unei combinatii de tratamente care impreuna aplicate maresc eficienta3.Aplicarea sistematica si corecta a acestor terapii chiar si dupa ce simptomele initiale au disparut. Concluzii:Daca tratamentul e ales gresit, daca diagnosticul e pus prost, daca pacientul nu administreaza regulat tratamentul, daca se folosesc 2 tratamente unul bun si altul care are actiune contrara sau daca tratamentul este combinat cu droguri, betii sau alte nenorociri - in toate aceste cazuri tratamentul nu functioneaza deci va rog fiti foarte atenti la detalii pentru ca acestea fac diferenta. 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 9, 2018 Amada, victime noi ? :thinking
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 9, 2018 Raspund si la intrebarea ... Discernămîntul ăsta, care ar trebui să stea la baza echilibrului, până la urmă oare ce-o fi?Suflet sau rațiune? Discernamantul este ceva ce tine de natura mintii dar este mult mai mult decat ratiunea, ratiunea are un maxim in intelect iar discernamantul este mult mai mult de atat.Deci un om cu o capacitate foarte buna de a rationa e posibil sa fie slab pe discernamant este chiar posibil ca un om sa aibe discernamant in conditiile in care nu are o capacitate exemplara de a rationa.Discernamantul este capacitatea de a distinge foarte exact intre ce este bine si ce este rau, intre ce este util si ce este inutil, intre ce trebuie facut si ce este o pierdere de vreme. In legatura cu mistourile pot sa afirm ca am practicat cu succes continenta umoristico-verbala :) Adica tot ce am scris aici sunt inspiratii si relatari majoritatea din experienta mea personala pentru a va ajuta sa iesiti din ignoranta si suferinte pe cei care doriti.Nu am facut niciodata misto, nici in realitate nu fac misto de nimeni consider chiar ca a face misto este un pacat usor care consolideaza rezonanta cu primul dintre iaduri(primul din cele 7) in care toti cei care au facut mistouri si nu si-au cerut iertare iar mai apoi s-au oprit definitiv din a face astfel de actiuni vor face o vizita dupa asa-zisa moarte fizica. Va doresc tuturor sa fiti mai intelepti, mai buni si muult mai fericiti ! 2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 9, 2018 Printre multe aberatii, interpretari, incapatanari de a intelege . Bă pulă, aberații, interpretări si neînțelegeri ai tu in capul ala plin de căcat. 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 9, 2018 Adica tot ce am scris aici sunt inspiratii si relatari majoritatea din experienta mea personala pentru a va ajuta sa iesiti din ignoranta si suferinte pe cei care doriti. Te-a rugat cineva? Vezi pe cineva interesat sa-i faci tu bine cu de-a sila? 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 9, 2018 Pe cei care va simtiti agresati, raniti, indignati, care simtiti nevoie sa injurati sau sa mistocariti sau care simtiti ca nu aveti nimic in comun cu mine va invit din nou sa parasiti definitiv orice discutii cu mine precum si orice postari pe topicele incepute de mine va promit aceeasi atitudine, nu vorbesc cu voi, nu va citesc topicele, nici replicile. Mult succes in a invata, in a aplica, in a reusi, in a atinge rezultate in ce priveste evolutia, nivelul de a intelege, sanatatea, punerea la loc a energiei sexuale prosteste pierdute si bineinteles in atingerea starii de continenta sexuala pefecta !!! 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 10, 2018 Punctez din nou acesta realitate care nu trebuie ignorata: Barbatul care are obiceiul penibil de a ejacula ajunge gradat sa fie murdar in gandire, in vorbire, in obiceiuri si la final chiar sa aibe un caracter murdar, stricat. Despre aceasta decadere a barbatului prin desfranare au vorbit oameni mai rasariti din toate traditiile, acest obicei este nefast si pentru familie si pentru neam deci responsabilitatea este foarte mare si consecintele foarte rele privind dintr-un punct de vedere global. Exact din acest punct de vedere privind va scriu eu celor interesati aici. Aceasta e o problema importanta care trebuie remediata, apelez la inteligenta practica a celor care intelegeti si va invit din nou la orice practici eficiente considerati ca vi se potrivesc pentru a combate aceasta decadere a speciei masculine. Mult succes tuturor !
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 10, 2018 This. Discernămîntul ăsta, care ar trebui să stea la baza echilibrului, până la urmă oare ce-o fi?Suflet sau rațiune? la suflet ai doua variante: fizica cuantica spune ca nu exista asa ceva, nu exista particule si interactiuni care contribuie in mod semnificativ la existenta noastra altele decat cele deja descoperite; poti sa fii arogant si sa crezi ca exista si ca esti singura specie din biosfera dotata cu asa ceva - sounds familiar? :) ratiune = constiinta = liberul arbitru, corect? 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 10, 2018 Da, stiu faptul ca un punct comun al tuturor acestor teorii esoterice este indemnul (suspect de insistent) sa lasi ratiunea deoparte si sa te bazezi pe intuitie si suflet, totusi asta de mai sus, cu scuzele de rigoare, e din cel mai adanc posibil putz al gandirii - adica mintea / ratiunea este atributul unei turme de oi? :) Calculatorul (sau telefonul) de pe care scrii acum a fost conceput cu sufletul?Faptul ca exista notiunea de "internet" incat poti sa-ti propovaduiesti invataturile pe scara larga, se datoreaza sufletului cuiva?Sau pentru toate astea o mai trebuit sa si gandeasca / rationeze unii oleaca? Nu zic ca idealul e sa te kci in el de suflet si sa actionezi gandind binar, ca un procesor, dar... acu' niste mii de ani, intr-o vreme o zis unu' (poate-l stii) o vorba, ca extremele sunt in general daunatoare, calea de mijloc e calea de aur :) Asa ca, m-as feri sa recomand procente de 0% / 100%, eu as zice sa folosim din toate in masurile necesare, cu discernamant. Dar na, asta-s doar io... Stiu ca am extras-o din context, dar s-a mai zis si alteori, asa ca nu ma pot abtine. Nu sunt deloc impotriva medicinii naturiste, chiar o folosesc ori de cate ori am ocazia, ori de cate ori functioneaza; prefer de 10 ori un ceai cu miere si lamaie decat un Coldrex, ca sa zic asa. Totusi cand aud propaganda asta pentru evitarea TOTALA a medicamentelor moderne (vezi discutia de mai sus privind extremele), tind sa "iau foc". De ce? Pentru ca automobile, si din seria am avut o cunostinta apropiata care, confruntata cu o boala destul de neplacuta, dar tratabila, aflandu-se sub influenta unor teorii de acest gen, a refuzat cu indarjire orice medicatie moderna si s-a bazat pe naturism. Pana a murit. Cum pula lu' Aladdin sa-ti desenez ca sa intelegi pe limba ta? A parasit planul fizic, asa pricepi gravitatea situatiei? Am pe cineva in familie care e intr-o situatie asemanatoare, si continua sa refuze sa se trateze. Nu e in pericol viata deocamdata, dar situatia se agraveaza. Pai fută-vă ruşii să vă fută, voi realizaţi că, într-un fel, aproape că omorâţi oamenii?? Nu-i de ajuns sa indemni oamenii sa foloseasca principii naturale / naturiste atunci cand ele merg? De ce te ambitionezi sa recomanzi extremismul, sa nu foloseasca NICIODATA altceva? Nu asta te face mai aproape de o oaie (mai degraba berbec)..? Futa-le Dumniezo si cu unu' Soare de extreme, ma duc sa iau ceva pastile de tensiune. (moderne, ca usturoiul - care stiu ca-i hipotensiv - nu face fata acuma) deci fii atent ca am citit tot ce-ai scris. c-ai zis c-ai fost serios. daca pui miere in ceai te poti pisa pe ea, caldura rupe toate legaturile moleculare si toate substantele alea mult-laudate din ea dispar. mai precis nu mai e miere.ma depaseste termenul de medicina naturista, intrucat nu inteleg cum poti trata o fractura cu rostopasca sau un cancer cu comprese de musetel. faptul ca pentru anumite afectiuni - in general banale - folosesti anumite combinatii de plante si functioneaza nu inseamna ca poti extrapola pentru orice. cu cat e mai rara platuta cu atat e mai miraculoasa. basini. medicina ti-ar fi dat niste pilule care foarte probabil sunt facute din aceleasi plante.de altfel cretinismul uman e la fel de mare ca si acum 2000 de ani, doar ca acum avem resursele necesare sa exterminam toti rinocerii ca sa le luam cornul sa ne tratam de artroza. s-a dezvoltat o industrie care profita de hoardele de retardati. nimic nou si condamnabil in asta. pune-ti mama cartofi la gat ca sigur iti trece otita asa :) 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 10, 2018 in alta ordine de idei, nu mai futeti continenta sexuala. hai sa revenim la discutie.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2018 Să iese reptilienii la joc! 2 4
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 10, 2018 deci fii atent ca am citit tot ce-ai scris. c-ai zis c-ai fost serios. daca pui miere in ceai te poti pisa pe ea, caldura rupe toate legaturile moleculare si toate substantele alea mult-laudate din ea dispar. mai precis nu mai e miere.ma depaseste termenul de medicina naturista, intrucat nu inteleg cum poti trata o fractura cu rostopasca sau un cancer cu comprese de musetel. faptul ca pentru anumite afectiuni - in general banale - folosesti anumite combinatii de plante si functioneaza nu inseamna ca poti extrapola pentru orice. :) Cand beau ceai cu miere, mierea o pun dupa ce temperatura scade, cand e doar caldut, nu fierbinte (oricum nu-mi place nicio bautura foarte calda)... Ca, doar pentru ca la anumite afectiuni exista plante care ajuta, e absurd sa extrapolezi la orice, cum zici -> bingo :) hence my conclusion, dupa cum am zis si io, si ma mai si repet: use - in pl lui Hitler! - the right tool for every job. Acolo unde merge, foloseste-o dom'le, dar nu-i fraieri pe altii mai creduli sa fie habotnici / extremisti in sensul asta, chinuindu-se cu boli in stadii tot mai grave, refuzand tratamentul (fie el si cu efecte secundare, in cel mai rau caz) care i-ar vindeca. Stiu ca tind sa scriu mult. Uneori asa sunt si la vorba, IRL. E un defect vechi de-al meu, I'm working on it... :blushing2 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 10, 2018 :) Cand beau ceai cu miere, mierea o pun dupa ce temperatura scade, cand e doar caldut, nu fierbinte (oricum nu-mi place nicio bautura foarte calda)... Ca, doar pentru ca la anumite afectiuni exista plante care ajuta, e absurd sa extrapolezi la orice, cum zici -> bingo :) hence my conclusion, dupa cum am zis si io, si ma mai si repet: use - in pl lui Hitler! - the right tool for every job. Acolo unde merge, foloseste-o dom'le, dar nu-i fraieri pe altii mai creduli sa fie habotnici / extremisti in sensul asta, chinuindu-se cu boli in stadii tot mai grave, refuzand tratamentul (fie el si cu efecte secundare, in cel mai rau caz) care i-ar vindeca. Stiu ca tind sa scriu mult. Uneori asa sunt si la vorba, IRL. E un defect vechi de-al meu, I'm working on it... :blushing2 ba eu sunt de acord. sa-i prosteasca pe fraieri. daca oamenii sunt atat de tampiti atunci e musai sa moara, sa nu mai consume resurse aiurea. ideal ar fi sa dea coltul pana sa apuce sa se reproduca. e o optiune individuala daca vrei sa ramai prost sau sa te destepti.e cineva care ii trage la raspundere pe popi sau pe politicieni ca-si bat pula mereu de fraieri? de unde standardul asta dublu? 3
Postări Recomandate