Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2018 Postat Noiembrie 10, 2018 Constantin Mudava si Lorin Fortuna oare ce-ar fi avut de spus, daca ar fi citit topicul asta cat erau in viata ? =)) =)) 1
gigelpetrescu Reputație: 3312 Postat Noiembrie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2018 la suflet ai doua variante: fizica cuantica spune ca nu exista asa ceva, nu exista particule si interactiuni care contribuie in mod semnificativ la existenta noastra altele decat cele deja descoperite; ratiune = constiinta = liberul arbitru, corect?Intrebarea referitoare [strict] la discernământ a fost oarecum retorica si putin ironica. Pe mine nu ma poate convinge nimeni că intervine "harul divin"... deh, în felul meu sunt un fanatic. poti sa fii arogant si sa crezi ca exista si ca esti singura specie din biosfera dotata cu asa ceva - sounds familiar? :) - nu prea sunt la curent cu conceptul dar mi-a trecut pe la ureche în alt context - cumva este vorba de "human exceptionalism"? ... si despre Soare s-a considerat multa vreme ca se învârte în jurul Pământului, nu?
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 10, 2018 Nu am ce sa va spun ... doar aberatii ... insa una e comica tare ... e insasi dovada cea mai clara a lipsei de discernamant ... sincer am ras vreo 5 minute ... eu va vorbesc de capacitatea fina de a discerne intre 2 alegeri ce par exceptionale pentru miliarde de oameni care nu le pot distinge ... si unul dintre voi uite ce zice: ratiune = constiinta = liberul arbitru, corect? :))))) as completa(evident in gluma) ratiune = constiinta = liberul arbitru= infranare = desfranare = pacat = virtute = cognoscibilitate = ...(orice alte cuvinte ar putea gasi o fiinta care doarme pe ea la modul groslan insa are pretentii de intelectual rafinat) :))) Hai macar sa radem daca sa discernem nu prea iese :) Concluzie: daca nu prea esti inteligent, daca nici nu te prinzi ca nu esti prea inteligent atunci fi vesel si bine-dispus, gandeste pozitiv !
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 10, 2018 cum sa ai lipsa de discernamant intr-o actiune de copulatie? anandoooooooooooooooo, mama,nu-i asa ca faci laba inainte sa te vezi cu o femeie? 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 10, 2018 Acum dupa o burta de ras hai sa devenim mai seriosi un pic si sa revenim la aspecte practice. Greseli de evitat cand aveti energie sexuala in exces(caz extraordinar de intalnit defapt chiar motivul esential pentru care majoritatea barbatilor de pe pamant sunt interesati de interactiuni erotice cu felurite femei, de masturbare, de masaj erotic sau altele) - sa faceti o tehnica noua de redistribuire pe care nu ati aprofundat-o foarte mult chiar zilnic cel putin cateva luni inainte(va avea eficienta mica)- sa faceti insuficient timp o anumita tehnica de redistribuire sau de insuficient de putine ori respectiva tehnica- sa amanati etapa de redistribuire pentru ca alte lucruri sunt mai "importante"- sa presupuneti ca redistribuirea se face automat in cazul vostru- sa uitati de aceasta etapa Mult succes atat practicantilor continentei amoroase cat si practicantilor abstinentei active !
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 11, 2018 Acum dupa o burta de ras hai sa devenim mai seriosi un pic si sa revenim la aspecte practice. Greseli de evitat cand aveti energie sexuala in exces(caz extraordinar de intalnit defapt chiar motivul esential pentru care majoritatea barbatilor de pe pamant sunt interesati de interactiuni erotice cu felurite femei, de masturbare, de masaj erotic sau altele) - sa faceti o tehnica noua de redistribuire pe care nu ati aprofundat-o foarte mult chiar zilnic cel putin cateva luni inainte(va avea eficienta mica)- sa faceti insuficient timp o anumita tehnica de redistribuire sau de insuficient de putine ori respectiva tehnica- sa amanati etapa de redistribuire pentru ca alte lucruri sunt mai "importante"- sa presupuneti ca redistribuirea se face automat in cazul vostru- sa uitati de aceasta etapa Mult succes atat practicantilor continentei amoroase cat si practicantilor abstinentei active !Redistribuirera se face automat ca si digestia sau multe alte functii automate cand vointa noastra decide.La nivel de vointa in inima si minte se ia decizia de face un lucru iar distribuirea energiilor se face automat mii si mii de alte procese din corpul fizic sau spiritual.Mai simplu si concret.Ma duc la Alina si facem, 30 min de sex minunat perfect , eu is obosit si trebuie sa strabat Bucurestiu sa prind trenu.Ma opresc din sex , nu ma termin si ma focusez cu mintea si inima spre alte treburi necesare. Automat energiile mele sexuale se convertesc in alt tip de energii utile noilor mele actiuni nonerotice. Simplu. Vezi ca te complici aiurea. Duhul conduce viata noastra nu trupul . Ala e subordonat. Anumite chestii trupesti matanii asane exercitii diete pot fi utile dar auxiliar spiritul ghidat de duh conduce , merge si fara chestii trupesti sau reduse la minimal, fara duh insa nimic nu misca.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 ..Ma duc la Alina si facem, 30 min de sex minunat perfect , eu is obosit si trebuie sa strabat Bucurestiu sa prind trenu.Ma opresc din sex , nu ma termin .. N-ai cum.Nu te lasa Alina.Ea este...reptilianca, iti fura energia. 2
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 11, 2018 N-ai cum.Nu te lasa Alina.Ea este...reptilianca, iti fura energia.N-a furat nimic :-)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 12, 2018 Redistribuirera se face automat ca si digestia sau multe alte functii automate cand vointa noastra decide.La nivel de vointa in inima si minte se ia decizia de face un lucru iar distribuirea energiilor se face automat mii si mii de alte procese din corpul fizic sau spiritual.Mai simplu si concret.Ma duc la Alina si facem, 30 min de sex minunat perfect , eu is obosit si trebuie sa strabat Bucurestiu sa prind trenu.Ma opresc din sex , nu ma termin si ma focusez cu mintea si inima spre alte treburi necesare. Automat energiile mele sexuale se convertesc in alt tip de energii utile noilor mele actiuni nonerotice. Simplu. Vezi ca te complici aiurea. Duhul conduce viata noastra nu trupul . Ala e subordonat. Anumite chestii trupesti matanii asane exercitii diete pot fi utile dar auxiliar spiritul ghidat de duh conduce , merge si fara chestii trupesti sau reduse la minimal, fara duh insa nimic nu misca. ba da' eu vreau sa stiu daca asta e duhul sfant sau alt duh. 1
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 12, 2018 ba da' eu vreau sa stiu daca asta e duhul sfant sau alt duh.Tu ai duhul tau ca si fiecare. Duh omenesc, creat. Ingerii sunt duhuri si ei. Si multe alte duhuri ale diverselor fapturi. Duhul Sfant e altceva nu se confunda . E creatorul si cel care da viata duhurilor prin ptezenta Lui. E persoana si Dumnezeu contrar unor pareri gresite ca ar fi impersonal. El este fara forma volum atemporal spre deosebire de toate celelalte care au o oarecare masa substant si volum foarte fine eterice sunt vibrationale ca orice este creat.
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Noiembrie 12, 2018 anando, as vrea sa-mi lungesc madularu si am citit ca mai avem inauntrul nostru 1.5 - 2 cm de cocar pe care-l putem scoate la iveala prin anumite "tehnici" ...:) stiu ca unii yoghinasi au facut si fac asta. in afara de aia cu trasu' de madular (mulsu, un fel de laba fara finalizare) + elasticu - aka un capat legat de cocar si celalalt de picior, ca sa-ti traga pl, din latenta, cand mergi, mai e si altceva? te rog sa ma ajuti! need help, immediately! daca ai fi impletit invataturile matale despre continenta cu lungirea cucului pe cale naturala, te ingropai in celebritate pe nimfo! si lesne puteam acum spune - ananda e ptr noi, BIVOLARU DOI! :)))))))))))) 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 12, 2018 Tu ai duhul tau ca si fiecare. Duh omenesc, creat. Ingerii sunt duhuri si ei. Si multe alte duhuri ale diverselor fapturi. Duhul Sfant e altceva nu se confunda . E creatorul si cel care da viata duhurilor prin ptezenta Lui. E persoana si Dumnezeu contrar unor pareri gresite ca ar fi impersonal. El este fara forma volum atemporal spre deosebire de toate celelalte care au o oarecare masa substant si volum foarte fine eterice sunt vibrationale ca orice este creat. da fuck?!? ma tu furi curent.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 12, 2018 anando, as vrea sa-mi lungesc madularu si am citit ca mai avem inauntrul nostru 1.5 - 2 cm de cocar pe care-l putem scoate la iveala prin anumite "tehnici" ... :) stiu ca unii yoghinasi au facut si fac asta. in afara de aia cu trasu' de madular (mulsu, un fel de laba fara finalizare) + elasticu - aka un capat legat de cocar si celalalt de picior, ca sa-ti traga pl, din latenta, cand mergi, mai e si altceva? te rog sa ma ajuti! need help, immediately! daca ai fi impletit invataturile matale despre continenta cu lungirea cucului pe cale naturala, te ingropai in celebritate pe nimfo! si lesne puteam acum spune - ananda e ptr noi, BIVOLARU DOI! :)))))))))))) ba cu doctorul andrei ai vorbit? :) 1
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 ce mai e pe aici ca n-am mai urmaritsa ma ierte ananda ca am cam pacatuit 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 s-a dat voie la laba 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 anando, as vrea sa-mi lungesc madularu si am citit ca mai avem inauntrul nostru 1.5 - 2 cm de cocar pe care-l putem scoate la iveala prin anumite "tehnici" ... :) stiu ca unii yoghinasi au facut si fac asta. in afara de aia cu trasu' de madular (mulsu, un fel de laba fara finalizare) + elasticu - aka un capat legat de cocar si celalalt de picior, ca sa-ti traga pl, din latenta, cand mergi, mai e si altceva? te rog sa ma ajuti! need help, immediately! daca ai fi impletit invataturile matale despre continenta cu lungirea cucului pe cale naturala, te ingropai in celebritate pe nimfo! si lesne puteam acum spune - ananda e ptr noi, BIVOLARU DOI! :)))))))))))) Si daca se poate si pentru micsorare.Multumesc.Intreb pentru un prieten. 1
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 12, 2018 Mari neinitiati si intunecati sunteti. Ce tot cereti cm in lungime inca n-atz intzeles ca grosimea de simte ?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 13, 2018 doar duhurile initiate pot ajunge s-o aibe ca pe mana.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 13, 2018 s-a dat voie la labaE dezlegare la labă, cum ar veni! Să vedeți cum o să fie când s-o da dezlegare la pește! 1 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 13, 2018 Mari neinitiati si intunecati sunteti. Ce tot cereti cm in lungime inca n-atz intzeles ca grosimea de simte ?*Se simte! 😉 11 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 13, 2018 Vis, culcă-te! 1 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 13, 2018 Probabil. 8 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 13, 2018 ...Sau nu! 9 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 18, 2018 "nu muriti bai, nu muriti" - kempes, concert, cca 1999 1
Postări Recomandate