picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 27, 2018 Eu acum am vazut ca ti-ai pozat pula langa un tub de spuma de ras. :)))Esti nebun :)))Poate zici in vreo recenzie ca nu ti-a supt-o bine vreuna, ca vin si pun poza cu Gillette si zic "pai d'aia!" :)))La cum te știu, eu cred că tu reușești. Pai am zis mereu ca nu sunt bine supt si ca d'aia ( cel putin asa justifica ele ).Le cred dar numa pe jumate. Ca am avut recent o gagica si nici ea nu prea putea DT dar o lingea o saruta o pupa o venera intr-un mod foarte pasional si am fost super multumit chiar daca nu-i fortam amigdalele. Si tu nu mai chiuli atatNene, fi mai blând cu amigdalele alea! 2 4
tomson Reputație: 5752 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 27, 2018 Eu acum am vazut ca ti-ai pozat pula langa un tub de spuma de ras. :)))Esti nebun :)))Poate zici in vreo recenzie ca nu ti-a supt-o bine vreuna, ca vin si pun poza cu Gillette si zic "pai d'aia!" :)))Deci ti-am dat de lucru . Ai obiectul muncii pot studia tehnica . Cand te simti pregatita intri la examenul oral frumos in tinuta academica office cum am stabilit data trecuta : mini mulat negru stramt subtire , portjarier fara chilotzei :-) bluzita alba . Daca treci cu bine proba orala treci la examenul mare normal , daca nu repeti pana il iei :-)) Spor la invatat , sa fi silitoare si multa bafta ! P.s. mai ales nu lipsi in sesiune
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 27, 2018 Mai zic o singura chestie despre marirea organului genital masculin in lungime si grosime si apoi voi raspunde doar celor care pun intrebari la obiect legate de practica ... Orice fiinta care vine in aceasta lume are conditionari karmice(sau altfel spus cum spun crestinii vin impovarati de pacatele ancestrale - ma rog aici ei fiind mai prostanaci si incapatanandu-se sa nu admita existenta vietilor anterioare pun cumva bagajul karmic pe parinti, familie si neam ceea ce ar fi nedrept din partea lui Dumnezeu ca sa fie asa dar si ei, ma rog cei mai rasariti dintre ei observa ca exista un bagaj cu care venim ) Aceste conditionari sunt din cele mai diverse: unul e cam prost unul nu poate scapa de fumat, altul e curvar si altul are organul mic.Cert e ca cei perseverenti si focaizati care sunt foarte putini pot sparge aceasta conditionare pentru asta au nevoie de o vointa puternica, de o perseverenta exemplara precum si de niste procedee pottrivite ... procedeele vi le-am dat Succes tuturor care au aceasta aspiratie !
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 28, 2018 Am inteles ce face Tomson - el e mare ... se vede pe topicul respectiv ... si cica face "misto" dar defapt se simte amenintat ... aproape oricare de pe forum daca respecta metoda prezentata il poate chiar intrece lejer pe tomson :) De pus lungime e mai usor decat sa devii perfect continent sexual timp de 6 luni calendaristice ... Insa are si dezavantaje - daca nu ai virilitate erectiile sunt slabe si nu dureaza si apoi ... nu te mai potrivesti cu unele femei ... incepe sa se restranga paleta de alegeri ... In cazul continentei amoroase ai tendinta sa pui mai degraba tarie si grosime, mai bine spus creste totul in volum ... Succes tuturor celor care aspira sa isi depaseasca masculinitatea primita nativ ! 1
tomson Reputație: 5752 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 28, 2018 Am inteles ce face Tomson - el e mare ... se vede pe topicul respectiv ... si cica face "misto" dar defapt se simte amenintat ... aproape oricare de pe forum daca respecta metoda prezentata il poate chiar intrece lejer pe tomson :) De pus lungime e mai usor decat sa devii perfect continent sexual timp de 6 luni calendaristice ... Insa are si dezavantaje - daca nu ai virilitate erectiile sunt slabe si nu dureaza si apoi ... nu te mai potrivesti cu unele femei ... incepe sa se restranga paleta de alegeri ... In cazul continentei amoroase ai tendinta sa pui mai degraba tarie si grosime, mai bine spus creste totul in volum ... Succes tuturor celor care aspira sa isi depaseasca masculinitatea primita nativ !+
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2018 Postat Noiembrie 28, 2018 Sunt crocodil cu nativul in mascul :2808.gif
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2018 Postat Noiembrie 28, 2018 Sunt crocodil cu nativul in mascul :2808.gifBine ai venit în acest minunat grup ;) :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 28, 2018 Gaoazele la control, promit ca cel mai versatil primeste doua
tomson Reputație: 5752 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 28, 2018 Gaoazele la control, promit ca cel mai versatil primeste douaVersatilitatea gaoazelor se stabileste cu acelasi dispozitiv de sondare GilletteLa poze care dovedesc DT cu Gillette se ofera 500/h :-) Acum e mometul sa ne dezvaluie Ananda tainele deepthroatului tantric , exercitii pentru fete sa devina zeite ale oralului adnac si pasional. Hai Ananda ataca subiecte de interes major ca pana acum nu prea ai starnit masele :-)
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 29, 2018 Da, raspund la aceasta provocare ... In principiu am menirea sa dezvalui metode, tehnici sau retete pentru a rezolva nevoile lumii in care traim si nu interesele majoritatii ... Foarte direct si pe scurt: nevoia este de barbati adevarati, principala capcana moderna este desfranarea si remediul este continenta sexuala, ar mai fi si curvia dar in Romania daca barbatul e continent iubirea apare natural ... mult mai mare problema cu curvia o au cei din tarile vestice sau nordice ... acolo e si mai grav ... Despre oralul adanc ... evident asa se face amorul oral: adanc adica bine facut ... este foarte benefic pt sanatatea femeii si a cuplului ... Asa cum probabil banuiti recomand ca femeile sa faca amor DOAR cu barbati continenti si pana cand acestia ajung sa controleze foarte bine ele e bine sa ii sustina sa ii incurajeze sa se antreneze fara sa faca nici o activitate amoroasa cu ei in acest timp ... De asemenea dupa aceasta perioada de abstinenta iubita sau sotia e bine sa il ajute pe barbatul ei in timpul actului amoros oferindu-i mici pauze sau incetinind miscarile actului amoros daca barbatul respira des sau se inroseste la fata sau i se inrosesc urechile(acestea fiind semnele faptului ca el este la limita controlului si daca aici nu este atent poate sa experimenteze banala ejaculare care strica toata magia) Dupa parcurgerea cu succes a acestor etape cuplul poate recurge la amorul oral adanc.Aspecte importante de stiut: Femeia care intr-un cuplu unde exista iubire reciproca face amor oral adanc sotului/iubitului ei care si el controleaza foarte bine energia erotica devine foarte energizata in zona capului se vindeca instant toate problemele de sanatate din aceasta zona:sinuzite, cosuri ale fetei, probleme cu gatul, se regleaza greutatea corpului, etc se ascut toate simturile: gust, miros, vaz, auz, se trezesc anumite trasee energetice care o fac pe femeie sa fie constienta in toate cele 3 stari: veghe vis si somn profund,vocea devine melodioasa si clara, auzul si capacitatea de a reda exact notele muzicale creste foarte mult ... daca ar sti cantaretele de exemplu acest pont ar fi bataie pe barbatii care au lingamul foarte incarcat datorita continentei sexuale mentinute in timp Alte avantaje - femeia spre deosebire de barbat este inzestrata si cu capacitatea de a trai 7 forme de orgasm dintre care unul este orgasmul oral ... evident orgasmul aduce atat de multe avantaje femeii incat nici eu nu am timp sa scriu toate beneficiile - ce va poate interesa cel mai mult pe femei sunt urmatoarele: femeia care traieste stari de orgasm are: - o sanatate perfecta sau in curs de a deveni perfecta- nu mai are dureri menstruale si daca face eficient dupa fiecare act amoros exercitiile de redistribuire poate chiar sa suspende menstruatia gradat in timp la vointa - similar cu reusita barbatilor - un barbat care este continent amoros nu ejaculeaza decat daca vrea el ... nu mai este conditionat ca toti ceilalti sa se devitalizeze prin ejaculare la fiecare contact amoros- nu mai este frustrata(o mare problema a zilelor noastre care este tot din vina faptului ca barbatul nu este barbat este ca ei frustreaza le pe femei)- stress-urile pot fi gestionate mult mai usor- are stari de buna dispozitie mereu - veselie, fericire- traieste stari de creativitate benefice zi de zi- isi iubeste mai mult sotul/iubitul unele femei mai dezvoltate la acest capitol pot trai chiar stari de adoratie- are multa energie pentru a face fata provocarilor vietii(in special pentru cresterea copiilor cu stari de fericire si iubire si astfel generatiile urmatoare vor fi de oameni adevarati, buni, echilibrati, fericiti)- fricile dispar fiind inlocuite cu credinta in Dumnezeu sau cu credinte mai mici cum ar fi ca totul va fi din ce in ce mai bine sau ca vom reusi de fiecare data- creste foarte mult increderea in sotul/iubitul ei- cuplul se consolideaza - asa cum stiti din zicala : patul e stalpul casei Deci sfaturi pentru femei: Daruiti amor oral adanc cu discernamant barbatilor vostri pe care chiar voi ii puteti sustine si ajuta la inceput sa fie continenti din punct de vedere sexual iar apooi va veti bucura impreuna o viata intreaga si veti trai sanatosi si fericiti. Va spun si un secret din viata mea personala - iubita mea imi daruieste amor oral adanc aproape zilnic si sunt foarte fericit cu ea - ma rog pt a ajunge si la nivelul de a trai orgasm multiplu masculin mai este o etapa dupa ce deveniti c\perfect continenti sexual vom vorbi cu fiecare cand ajunge acolo ... Va arat si o pozitie pentru o penetrare adanca si mai usoar de realizat pentru femeie: https://www.xvideos.com/video31093147/amateur_deepthroat Mult succes femeilor si barbatilor care aspira sa traiasca extazul in cuplu ! 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 29, 2018 Infinalul postarii am niste greseli, nu mai pot edita asa ca reiau: Va spun si un secret din viata mea personala - iubita mea imi daruieste amor oral adanc aproape zilnic si sunt foarte fericit cu ea - ma rog, pt a ajunge si la nivelul de a trai orgasm multiplu masculin, mai este o etapa dupa ce deveniti perfect continenti sexual vom vorbi cu fiecare pe rand cand ajunge acolo ... Va arat si o pozitie pentru o penetrare adanca si mai usoar de realizat pentru femeie: https://www.xvideos....teur_deepthroat Mult succes femeilor si barbatilor care aspira sa traiasca extazul in cuplu !
ananda777 Reputație: 245 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 29, 2018 Mult mai multe despre amorul oral adanc(deepthroat): Detalii mai "tehnice": - femeia face miscarea nu barbatul- femeia abordeaza gradat si nu brusc miscarea adanca- barbatul nu se misca decat daca ii permite partenera si nu se misca animalic ci controlat- daca barbatul observa ca femeia se ineaca(asa poate fi in cazurile in care ea nu are prea mare experienta sau el este foarte mare ca dimensiuni) atunci ii da o pauza ... cat considera ea necesar- daca apar anumite incordari la nivelul trupului femeii din cauza placerii sau anumite spasme chiar, se poate chiar zvarcoli in anumite cazuri sau daca ii dau lacrimile sa nu va temeti, e natural, experimenteaza o stare de trezire a energiei latente kundalini declansata de orgasme repetate pe care in cazul orgasmelor multiple masculine o puteti experimenta si voi cu manifestari fizice similare Bine de stiut: - amorul oral adanc este pentru femeie adica are mai multe beneficii pentru ea(pentru barbat ar avea extrem de multe beneficii doar daca el stapaneste foarte bine continenta sexuala si poate aborda si orgasmul multiplu masculin in acest caz si pentru barbat sunt accesibile imediat stari chiar de extaz si va spun din proprie experienta nu exista ceva mai frumos, mai inaltator, mai extaziant decat sa traiesti stari de extaz in timp ce esti in iubita ta pentru a intelege cat de cat ce spun ajungeti la orgasmul al 7-lea macar in conditiile in care aveti cel putin 1 an de continenta perfecta) - faptul ca o femei nu face amoro oral deloc arata ca nu iubeste(posibil din cauza unei traume, a unei frici sau din obisnuinta- amorul oral adanc nu este ceva rau, ceva nenatural, decat in cazul desfranatilor(in cazul tuturor celor care nu isi pot controla ejacularea) in cazul acestora totul este gresit facut nu recomand nici unei femei sa faca amor cu un astfel de barbat(el nu este deocamdata pregatit pentru a face amor bine)- cei care puteti face amor cu continenta sexuala puneti mana si faceti amor mult pentru ca sunt foarte putini cei capabili de aceasta realizare ... Mult succes celor angrenat in salvarea acestei planete prin amorul extatic ! 1
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Noiembrie 29, 2018 ananda, nici nu realizam cat bine ne faci! ca sa intelegem toate astea, tre sa dam la o parte perdeaua ignorantei, sa calcam in picioare tot ce-am invatat si gandim in materie de credinta, morala, sex, iubire, ca sa devenim liberi cu adevarat! e greu, dar nu imposibil! esti ca un film de tarkovsky la care merita sa te gandesti toata viata... iti urez craciun fericit si cat mai multe pizde sub bradut, pe care sa le patrunzi, se stie, cu continenta si iubire divina! :) recunosc, am trait cativa zeci de ani in colbul necunoasterii! iti multumesc ca in prag de sarbatori mi-ai luat o piatra de pe inima si acum mi-e clar ca as putea sa fut oricate pizde vreau, cu conditia sa le patrund cu continenta! ceea ce eu credeam pana azi ca-i curvie sau desfrau, dintr-odata - it's a kind of magic! - se converteste automat intr-un act al iubirii! :) 3
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2018 Postat Noiembrie 29, 2018 ananda, nici nu realizam cat bine ne faci! ca sa intelegem toate astea, tre sa dam la o parte perdeaua ignorantei, sa calcam in picioare tot ce-am invatat si gandim in materie de credinta, morala, sex, iubire, ca sa devenim liberi cu adevarat! e greu, dar nu imposibil! esti ca un film de tarkovsky la care merita sa te gandesti toata viata... iti urez craciun fericit si cat mai multe pizde sub bradut, pe care sa le patrunzi, se stie, cu continenta si iubire divina! :) recunosc, am trait cativa zeci de ani in colbul necunoasterii! iti multumesc ca in prag de sarbatori mi-ai luat o piatra de pe inima si acum mi-e clar ca as putea sa fut oricate pizde vreau, cu conditia sa le patrund cu continenta! ceea ce eu credeam pana azi ca-i curvie sau desfrau, dintr-odata - it's a kind of magic! - se converteste automat intr-un act al iubirii! :) :hihat Să nu uităm și de oralul adânc ;)
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Noiembrie 29, 2018 :hihat Să nu uităm și de oralul adânc ;) inteleg, totusi, ca-s doua cazuri in care continenta nu te salveaza de la desfranare: 1. daca vrei sa faci copil/copii si 2. daca esti insurat/maritata. ca sa nu zica ananda ca i-am rastalmacit vorbele :) 1
tomson Reputație: 5752 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 30, 2018 Mi-a placut cum ai raspuns si zici tu niste lucruri.Tot din experienta prorpie iti dau dreptate.Cele 2 care mi-au facut oral de mare clasa adanc si pasional au ajuns foarte bine , le-a prins de minune.Dar cum spui a fost intr-o relatie de prietenie sincera.In ce ma priveste conditiile puse barbatului iar iti dau dreptate.La prima eram ca impatimit , oralul mi-a cazut si bine dar si rau , si putin am ranit-o nu fizic . Greu m-am vindecat in vreo 9 ani.La a 2 a eram maturizat spiritual si trecusem acei ani de abstinenta si evident continenta.Ambele au avut suferinte si probleme inainte care le-au trecut dupa "tratament".Au devenit puternice linistite cunoscatoare si s-au realizat foarte bine in viata . Mi-au multumit.Conditia nu e neaparat continenta absoluta aici is exagerarile tale ci sinceritate prietenie rugaciune spiritualitate sa nu fie doar animalitate goala. p.s.Clipu ala in care se vede madularul prin laringe si epiglota e bliss
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 30, 2018 sugeti-i pula lu' tomson si va vindecati. pula facatoare de minuni. nu mai faceti gargara cu musetel. babaiatule, ma jur, nu puteam incepe ziua mai bine de-atat. 4
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 3, 2018 @tomson:zici tu: "trecusem acei ani de abstinenta si evident continenta " aici pare ca esti cam confuz sau te exprimi cam ciudat continenta inseamna a nu pierde deloc samanta in timp ce ai contacte sexuale pe perioade foarte lungi de timp(de la 3 luni in sus vorbim de performante pana acoloo sunt stadii de inceput ale invatarii continentei sexuale) abstinenta inseamna a nu pierde deloc samanta pe perioade lungi de timp si totodata nu exista deloc contacte sexuale de nici un fel si aici tot de la 3 luni fara nici o pierdere seminala putem vorbi de abstinenta adevarata mai zici tu: "Conditia nu e neaparat continenta absoluta" - aici faci compromis si asa cum ti-am mai zis de multe ori: fa treaba bine - rezoneaza doar cu paradisurile - esti ca un om care se crede alergator el e capabil sa mearga insa cateodata mai cade din picioare crede-ma ca tu nu ai acces la stari si mai inalte datorita acelor compromisuri si mai ales datorita faptului ca nu faci redistribuirea ... mult succes, sper sa constientizezi ce iti spun si sa te transformi intr-o fiinta care nu face deloc compromisuri !
tomson Reputație: 5752 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2018 @tomson:zici tu: "trecusem acei ani de abstinenta si evident continenta " aici pare ca esti cam confuz sau te exprimi cam ciudat continenta inseamna a nu pierde deloc samanta in timp ce ai contacte sexuale pe perioade foarte lungi de timp(de la 3 luni in sus vorbim de performante pana acoloo sunt stadii de inceput ale invatarii continentei sexuale) abstinenta inseamna a nu pierde deloc samanta pe perioade lungi de timp si totodata nu exista deloc contacte sexuale de nici un fel si aici tot de la 3 luni fara nici o pierdere seminala putem vorbi de abstinenta adevarata . La asta m-am referit , ce nu intelegi ? Doar ca nu e vorba de + 3 luni ci + 3 ani si mai bine. Cand lucrez , lucrez nu fac compromisuri . mai zici tu: "Conditia nu e neaparat continenta absoluta" - aici faci compromis si asa cum ti-am mai zis de multe ori: fa treaba bine - rezoneaza doar cu paradisurile - esti ca un om care se crede alergator el e capabil sa mearga insa cateodata mai cade din picioare crede-ma ca tu nu ai acces la stari si mai inalte datorita acelor compromisuri si mai ales datorita faptului ca nu faci redistribuirea ... mult succes, sper sa constientizezi ce iti spun si sa te transformi intr-o fiinta care nu face deloc compromisuri !
peitho Reputație: 1046 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Decembrie 3, 2018 totusi, ananda rules! :)ia zi-le si tu, anando! pai te face pe tine tomson, care e un diletant? :)))))))) PS: ananda, e gata ashramu? :) m-am tot gandit si ma inscriu. donez, asa ca baga conturile de ieuro, roni, franci elvetieni ca sa te sprijin in demersurile tale spirituale!
peitho Reputație: 1046 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Decembrie 3, 2018 * ananda, imi plac si personajele care pierd, dar nu oricum, ci alea care triumfa prin esecul lor de proportii!pentru mine esti un don quijote sexual! doar pare ca pierzi, dar tu esti de fapt glorios, crezand intr-o realitate pe care altii o confunda cu iluzia! spui totul cu atata patos incat unii s-ar putea sa ajunga sa se indoiasca chiar de adevarul/realitatea lor...which is fucking great! stai linistit, e doar o chestiune de timp pana vor accepta ...:) 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 3, 2018 @tomson Despre evaluare: Nu ma bazez doar pe intelegere(a ceea ce scrii) ci si pe perceptie, empatie, intuitie si chiar proiectii astrale deci felul cum te percep e probabil mai corect decat te percepi tu pe tine insuti in starea de sinceritate cea mai inalta ... daca vrei sa afli si tu cum se face aceasta serie de procedee sunt dispus sa te invat insa atunci cand vei avea cel putin 1 an de continenta perfecta. Despre comunicare: Inseamna ca eu ce numesc compromis(adica concret din cand in cand sa mai ejaculezi, sau sa mai ai polutii nocturne - si astfel sa iti strici continuitatea continentei) tu numesti asta pauza, deci ca sa ma adaptez la limbajul tau: Lucreaza fara pauze ! macar 7 ani ideal este sa lucrezi continuu ... eu asta fac si nu de 7 ani ci de 13 ... Succes deplin ! Te sustin. 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 3, 2018 @tomson daca vrei putem discuta in PM totusi eu prefer aici pentru ca pot invata si altii, pot evalua greutatile(incercarile) prin care se trece si de asemenea cum poti recunoaste un nivel de continenta. Am incercat sa iti dau un PM in legatura cu un alt subiect insa mi-a zis ca ai mesageria plina .... Valabil si pentru ceilalti daca aveti vreo problema de sanatate sau vreo afectiune pe care vreti sa o vindecati sau daca doriti sa discutam in particular despre continenta amoroasa ma puteti contacta pe pm ... Mult succes tuturor si 0 compromisuri(pentru ca doar asa faceti treaba bine altfel semanati cu studentii care copiaza si la finalul facultatii nu stiu mai nimic) !! 1
peitho Reputație: 1046 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Decembrie 3, 2018 @tomson daca vrei putem discuta in PM totusi eu prefer aici pentru ca pot invata si altii, pot evalua greutatile(incercarile) prin care se trece si de asemenea cum poti recunoaste un nivel de continenta. Am incercat sa iti dau un PM in legatura cu un alt subiect insa mi-a zis ca ai mesageria plina .... Valabil si pentru ceilalti daca aveti vreo problema de sanatate sau vreo afectiune pe care vreti sa o vindecati sau daca doriti sa discutam in particular despre continenta amoroasa ma puteti contacta pe pm ... Mult succes tuturor si 0 compromisuri(pentru ca doar asa faceti treaba bine altfel semanati cu studentii care copiaza si la finalul facultatii nu stiu mai nimic) !! mai bine in vazu tutulor, ca sa invete tãtã lumea!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 4, 2018 @tomson:zici tu: "trecusem acei ani de abstinenta si evident continenta " aici pare ca esti cam confuz sau te exprimi cam ciudat continenta inseamna a nu pierde deloc samanta in timp ce ai contacte sexuale pe perioade foarte lungi de timp(de la 3 luni in sus vorbim de performante pana acoloo sunt stadii de inceput ale invatarii continentei sexuale) abstinenta inseamna a nu pierde deloc samanta pe perioade lungi de timp si totodata nu exista deloc contacte sexuale de nici un fel si aici tot de la 3 luni fara nici o pierdere seminala putem vorbi de abstinenta adevarata mai zici tu: "Conditia nu e neaparat continenta absoluta" - aici faci compromis si asa cum ti-am mai zis de multe ori: fa treaba bine - rezoneaza doar cu paradisurile - esti ca un om care se crede alergator el e capabil sa mearga insa cateodata mai cade din picioare crede-ma ca tu nu ai acces la stari si mai inalte datorita acelor compromisuri si mai ales datorita faptului ca nu faci redistribuirea ... mult succes, sper sa constientizezi ce iti spun si sa te transformi intr-o fiinta care nu face deloc compromisuri ! pai bineinteles ca e confuz, tu nu vezi ca nu e atent deloc? el se gandeste doar cum sa ajute femeile sa se realizeze scobindu-le laringele cu pula. 2
Postări Recomandate