Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

Important de stiut este ca directia o da barbatul: daca barbatul e continent sexual femeii ii e foarte greu sa piarda si are tendinta sa fie si ea continenta sexual, daca este invers femeia chiar daca initial avea posibilitatea de a alege va deveni si ea incontinenta sexual, gradat din ce in ce mai perversa, apoi gradat ii va placea sa vada sperma si sa inlantuiasca barbatul ... pe scurt devine incet-incet o demonita, o vampirita sau cum vreti sa ii spuneti adica o fiinta decazuta spiritual si sufleteste poate ajunga sa piarda si alte virtuti cum ar fi sinceritatea sau capacitatea de a iubi.

deci femeia nu poate da directia si (doar) barbatul e responsabil pentru... putem concluziona ca barbatul este superior dpdv spiritual, nu? daca doar el da directia si poate transforma si muierea cu care se incolaceste?! :) e o misoginie in ce spui, chiar daca ai imbracat-o altfel.

variantele crestineasca/mozaica/islamica, se stie, sunt si mai dure! :)

Postat

ananda, 

parca vad deja lansarea ta de carte!...muzica luminoasa, autografe, gustarele bio, licori sanatoase, muieri care fierb de nerabdare sa te "cunoasca" intim, dar si ucenici dornici sa-si intalneasca maestrul in carne si oase, curiosi sa vada cum prinde viata amorul extatic. imi place sa cred ca le vei rasplati deschiderea spirituala cu niste femei continente, cu ajutorul carora, in grup si sincron, veti atinge planuri amoroase inaccesibile pulifricilor care sunt siguri ca ejacularea e sinonima cu orgasmul! :)

• Like 1
  • Oras:the buleni
Postat

ananda, 

parca vad deja lansarea ta de carte!...muzica luminoasa, autografe, gustarele bio, licori sanatoase, muieri care fierb de nerabdare sa te "cunoasca" intim, dar si ucenici dornici sa-si intalneasca maestrul in carne si oase, curiosi sa vada cum prinde viata amorul extatic. imi place sa cred ca le vei rasplati deschiderea spirituala cu niste femei continente, cu ajutorul carora, in grup si sincron, veti atinge planuri amoroase inaccesibile pulifricilor care sunt siguri ca ejacularea e sinonima cu orgasmul! :)

trebuie sa existe si pula lu' tomsom pe acolo pe undeva.

• Like 3
Postat

nicio grija! totul va fi intr-un echilibru perfect!

ananda va fi geana pe ceata de ingerite, zeite, strumfite, zane, nimfe si alte spirite cu potential luminos, pe cand tomson va rezolva cu "giletu" pizdetu flamand de amor oldschool :) 

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Despre carte: nu vreau sa fie ceva somptuos, fastuos sau vreun cult al personalitatii ... ma gandesc sa o dau complet anonim ... o semnez Ananda.

De asemenea nu vreau sa fac bani din asta ci mai degraba sa las un mesaj celor de dupa mine sau celor contemporani cu mine pe care ii poate ajuta acest mesaj, oricum cartea va fi publicata dupa cele 2 jocuri cu care mi-am facut debutul si ma gandesc sa concep si un joc(board game) de societate pe care sa il numesc continenta amoroasa :) acesta e inca in stadiul de proiect poate totusi reusesc sa il tiparesc in 2019.

Cartea daca iese totul asa cum am preconizat(si nu avem intarzieri) va iesi prin vara lui 2019.

Nu ezitati sa ma intrebati orice legat de continenta amoroasa sau alte subiecte aici sau in pm.

Cat despre femei si barbati trebuie inteles ce inseamna defapt genul: Iisus spune foarte frumos: Barbatul este capul si femeia este trupul.Altfel spus barbatul este constiinta si femeia este energia, a specula ca energia e mai presus de constiinta sau invers e o maxima aberatie.

Ce merita retinut este ca prin polarizarea completa si pastrarea acesteor apecte de constiinta si energie ia nastere androginul sau zeul daca vreti ... adica fiinta perfecta.

Sa fiti cat mai fericiti !

Postat

Despre carte: nu vreau sa fie ceva somptuos, fastuos sau vreun cult al personalitatii ... ma gandesc sa o dau complet anonim ... o semnez Ananda.

De asemenea nu vreau sa fac bani din asta ci mai degraba sa las un mesaj celor de dupa mine sau celor contemporani cu mine pe care ii poate ajuta acest mesaj, oricum cartea va fi publicata dupa cele 2 jocuri cu care mi-am facut debutul si ma gandesc sa concep si un joc(board game) de societate pe care sa il numesc continenta amoroasa :) acesta e inca in stadiul de proiect poate totusi reusesc sa il tiparesc in 2019.

Cartea daca iese totul asa cum am preconizat(si nu avem intarzieri) va iesi prin vara lui 2019.

Nu ezitati sa ma intrebati orice legat de continenta amoroasa sau alte subiecte aici sau in pm.

Cat despre femei si barbati trebuie inteles ce inseamna defapt genul: Iisus spune foarte frumos: Barbatul este capul si femeia este trupul.Altfel spus barbatul este constiinta si femeia este energia, a specula ca energia e mai presus de constiinta sau invers e o maxima aberatie.

Ce merita retinut este ca prin polarizarea completa si pastrarea acesteor apecte de constiinta si energie ia nastere androginul sau zeul daca vreti ... adica fiinta perfecta.

Sa fiti cat mai fericiti !

un apostol - pavel - spune ce zici tu ca ar spune iisus.

daca intram in zona crestina, teologie and stuff, femeia e privita de mii de ani sub barbat, supusa barbatului, ca sa nu zic altfel... asa ca eu zic sa nu te mai folosesti tendentios de surse pe care le rastalmacesti dupa bunul plac! ca o faci intentionat sau din ignoranta e si asta cumva relevant!

mai bine te rezumi sa spui ca asta e viziunea ta si e ok, dar nu pune vorbele si intelesurile tale pe umerii altora ca nu-i fair! :) cheers!

• Like 2
Postat

Am cunoscut de curand un tip - coleg de servici cu mine care este uluitor ...

Prin studentie a avut o cadere nervoasa un fel de depresie si a ajuns la un psihiatru.

Discutand zi de zi cu psihiatrul intr-o zi a vazut un pliant despre continenta sexuala si l-a intrebat pe psihiatru daca il poate ajuta continenta sexuala, psihiatrul gandindu-se mai mult ca tipul asta care ia antipsihotice ar lasa vreo fata insarcinata i-a zis ca da e posibil sa il ajute.

Dupa doar cateva luni el nu s-a mai dus la psihiatru si a devenit vegetarian - a slabit in perioada aia.

De cand a discutat cu psihiatrul el a mai ejaculat doar o data in 18 ani !!!

A avut 5 iubite in acest timp si doar vreo 2 luni cand nu avea iubita ...

Din pereptia mea despre el il percep foarte pur, are o fata foarte curata, privirea clara, pare mult mai evoluat decat restul oamenilor ...

Surprizele nu se opresc aici ... una din iubite i-a cerut sa isi creasca dimensiunea pentru ca ei i-ar placea mai mare ... tipul s-a interesat, singur a gasit 2 din exercitiile despre care v-am zis si voua(tragerile si mulgerile) si intr-un an si jumate a crescut cu ... 8 cm !!! a crescut de la 16 la 24 de cm ...

Din cate mi-a spus el crede in iubire si asta il calauzeste pe el ... a cautat iubirea in orice dar mai ales in cuplu ...

Acum are problema asta: nu se mai potriveste cu oricine ... cauta elefantele ... :)

El este cel caruia i-am prezentat exercitiile si de care sunt cel mai mandru ca sa zic asa ... cand i-am zis procedeele pe care le practic eu s-a apucat si el imediat ...

Acum ca o concluzie: tipul asta singur, sub medicamente, fara nici un sprijin si sustinere din partea cuiva care a mers pe aceasta cale inaintea lui a reusit iar voi cu toate informatiile, cu sansa de a va ajuta pas cu pas ca la gradinita nu sunteti in stare :) cred ca va considerati si va considera toti cunoscutii tare neputinciosi ...

Va doresc tuturor putere realizatoare !!!

• Oras:Timisoara
Postat

Pe coperta , promit sa livrez cea mai frumoasa poza, dupa  1 saptamana de continenta sa fie nucile de cocos

• Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Prin studentie a avut o cadere nervoasa un fel de depresie si a ajuns la un psihiatru.

Discutand zi de zi cu psihiatrul intr-o zi a vazut un pliant despre continenta sexuala si l-a intrebat pe psihiatru daca il poate ajuta continenta sexuala, psihiatrul gandindu-se mai mult ca tipul asta care ia antipsihotice ar lasa vreo fata insarcinata i-a zis ca da e posibil sa il ajute.

Dupa doar cateva luni el nu s-a mai dus la psihiatru si a devenit vegetarian - a slabit in perioada aia.

Din pereptia mea despre el il percep foarte pur, are o fata foarte curata, privirea clara, pare mult mai evoluat decat restul oamenilor ...

Surprizele nu se opresc aici ... una din iubite i-a cerut sa isi creasca dimensiunea pentru ca ei i-ar placea mai mare ... tipul s-a interesat, singur a gasit 2 din exercitiile despre care v-am zis si voua(tragerile si mulgerile) si a crescut cu ... 8 cm !!! a crescut de la 16 la 24 de cm ...

Din cate mi-a spus el crede in iubire si asta il calauzeste pe el ... a cautat iubirea in orice dar mai ales in cuplu ...

Acum are problema asta: nu se mai potriveste cu oricine ... cauta elefantele ... :)

El este cel caruia i-am prezentat exercitiile si de care sunt cel mai mandru ca sa zic asa ... cand i-am zis procedeele pe care le practic eu s-a apucat si el imediat ...

Acum ca o concluzie: tipul asta singur, sub medicamente, fara nici un sprijin si sustinere din partea cuiva care a mers pe aceasta cale inaintea lui a reusit iar voi cu toate informatiile, cu sansa de a va ajuta pas cu pas ca la gradinita nu sunteti in stare :) cred ca va considerati si va considera toti cunoscutii tare neputinciosi ...

Si marmota? Marmota ce făcea?

• Like 2
Postat

Hai sa va prezint si topul vostru asa cum va percep cand ma raportez la voi individual:

locul 1 este cel mai bun la aceasta virtute a infranarii care este opusul pacatului desfranarii sau altfel spus cel mai bun pe continenta sexuala:

locul 1. Estrogen

locul 2. Dasxx

locul 3  Tomson

locul 4  Xoxo

am luat in calcul doar pe cei care au scris pe aceste topicuri(cu acest subiect) si care nu mi-au cerut ca ce vorbim noi sa ramana doar intre noi

nimeni altcineva nu are nici un fel de rezultat notabil ... nici macar stadii de inceput ale invatarii continentei amoroase

Va doresc sa umpleti topul si sa ma faceti sa imi fie dificil sa stabilesc o ierarhie ;)

Postat

Hai sa va prezint si topul vostru asa cum va percep cand ma raportez la voi individual:

locul 1 este cel mai bun la aceasta virtute a infranarii care este opusul pacatului desfranarii sau altfel spus cel mai bun pe continenta sexuala:

locul 1. Estrogen

locul 2. Dasxx

locul 3  Tomson

locul 4  Xoxo

am luat in calcul doar pe cei care au scris pe aceste topicuri(cu acest subiect) si care nu mi-au cerut ca ce vorbim noi sa ramana doar intre noi

nimeni altcineva nu are nici un fel de rezultat notabil ... nici macar stadii de inceput ale invatarii continentei amoroase

Va doresc sa umpleti topul si sa ma faceti sa imi fie dificil sa stabilesc o ierarhie ;)

hahaha, astias pe laba

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

vis, tu frecventezi topicul asta cu aceeasi sarguinta cu care frecventai orele de curs in liceu. cum ai pretentia sa pricepi daca nu stai aici si notezi ce se spune?

WTF...

Nu mă interesează să pricep lucruri, eu vreau sa le trăiesc, iar ceea ce va zice băiatul ăsta am...și nu mă interesează să pricep.Eu așa mi-am găsit prima oara plăcerea...și nu pt. că aveam vreun guru pe lângă mine!Doar am fost foarte pretențioasă cu plăcerea mea și mi-am zis că vreau tot sau...nimic!

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si marmota? Marmota ce făcea?

Continență. Făcea continență. 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Xoxo, doar mențiune? Rușine, bă!

P.s. Bă anando, nebun ești bă!

ce coaie, ti-e ciuda ca nu esti la top? n-o mai bate in cap toata ziua, apuca-te in plm si mulge-o.

• Like 2
Postat

Surprizele nu se opresc aici ... una din iubite i-a cerut sa isi creasca dimensiunea pentru ca ei i-ar placea mai mare ... tipul s-a interesat, singur a gasit 2 din exercitiile despre care v-am zis si voua(tragerile si mulgerile) si intr-un an si jumate a crescut cu ... 8 cm !!! a crescut de la 16 la 24 de cm ...

tu daca nu existai trebuiai inventat.

oricum, am crescut si eu 8 cm intr-o vara, m-a masurat profu' de sport. bine, omu' era mai din provincie asa, nu prea le avea cu starile androginale. conteaza mult ce antrenor ai.

• Like 2
Postat

tu daca nu existai trebuiai inventat.

oricum, am crescut si eu 8 cm intr-o vara, m-a masurat profu' de sport. bine, omu' era mai din provincie asa, nu prea le avea cu starile androginale. conteaza mult ce antrenor ai.

cum ai reusit? prin mulgere???

intreb pentru un prieten :D

Postat

Ananda , la valoarea ta ma asteptam sa stii ca nu conteaza lungimea atat de mult cat grosimea si capul , alea le termina pe femei.

Punctu G nu-i departe numa trebe presat si pt asta trebe ciuperca groasa.

Cum dai pt grosime  ?

• Like 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Dupa actul cu continenta apare o usoara congestie ( umflatura ar fi mult spus, dar la pipait se simte ce corpul a pregatit pt ejaculare.

Ce ne poti spu e despre asta A? E frecvent acest side effect?

Tu il mai ai?

Postat

Dacă și Gigi Becali a scris cărți...

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Hai sa va raspund pe rand:

@tomson: zici tu :

Ananda , la valoarea ta ma asteptam sa stii ca nu conteaza lungimea atat de mult cat grosimea si capul , alea le termina pe femei.

Cum dai pt grosime  ?

In primul rand nu exista o valoare a mea ci doar o dorinta de a cunoaste si experimenta poate mai mare decat la altii care aleg sa ignore.

Apoi asa cum exista barbati cu anumite forme si dimensiuni exact la fel exista si femei cu anumite lungimi, forme si preferinte pentru diferite tipuri de orgasm.Concluzia este ca pentru orice barbat de orice dimensiune sau forma sau cu orice parte a lingamului mai groasa sau mai subtire exita un numar de femei cu care el se potriveste foarte bine si daca vreti perfectiunea exista una care se potriveste perfect cu el - aceea se potriveste si la suflet si la alte caracteristici mentale, morale sau psihice iar da vreti maiestria e sa o intalnesti pe aceea si sa o faci iubita ta sau daca preferi relatiile multiple sotia, iubita principala sau preferata din haremul tau(am zis asa ca sa acopar toate tipurile de comportament masculin care exista.

Grosimea ca si lungimea este exceptional daca reusesti sa o cresti - asta indica ca ai putere realizatoare mare si ca iti poti modifica destinul(conditionarea cu care ai venit manifestata pana si la nivel fizic)

@xoxo: zici tu:

hahaha, astia s pe laba

tu esti in urma fata de angajamentul pe care l-ai luat in fata tuturor ... te rog incepi macar acum ce ai zis ca incepi ... lunile de antrenament realizate in abstinenta ... imi vei multumi mai tarziu ... daca vrei ne intalnim fata in fata sa iti dau mai multe detalii ...

@dasxx: 

zici tu:

Dupa actul cu continenta apare o usoara congestie ( umflatura ar fi mult spus, dar la pipait se simte ce corpul a pregatit pt ejaculare.

Ce ne poti spu e despre asta A? E frecvent acest side effect?
Tu il mai ai? 

Daca vorbesti de congestia la nivelul gonadelor(oualor) da exista si arata ca trebuie redistribuit(mai ales dupa ce se incheie actul amoros cu continenta) ... redistribuirea ce este? este o transmutare(transformare la temperatura corpului a excesului de sperma fizica in energie care mai apoi este ridicata sau dusa acolo unde intentionam pentru a realiza o vindecare, o energizare, trezirea vreunei capacitati speciale, a concentrarii, atentiei, creativitatii, marirea vointei, intarirea sistemului imunitar samd 

Daca vorbesti de vreun alt tip de congestie in zona lingamului(penisului) ea exista evident pentru ca este un organ care devine activ si evident pe perioada activitatii primeste un aflux de sange.

Side effect exista doar daca pierzi energia sexuala sau daca nu redistribui bine in cel de-al doilea caz organismul va elimina excesul prin mecanisme proprii ... fiecare va primi un timp pt redistribuire dupa care daca nu a facut nimic o parte din exces sau toata cantitatea se va pierde, din acest motiv insist pe redistribuire.

Mult succes tuturor !

• Like 1
Postat

Acum, ce am fost inspirat sa va spun:

Dupa cum stiti exista o fiinta suprema, denumita sursa sau Dumnezeu sau de catre oamenii de stiinta universul sau natura ii spuneti cum va place ... Aceasta fiinta are un plan pentru toate fiintele care exista(deci nu numai pentru oameni) si stiinta lui este atotcuprinazoare adica este omniscient(stie totul pe romaneste), vointa lui este atotputernica adica se indeplineste oricand cu o precizie perfecta indiferent cine sau cati i se opun, mai este numita omnipotenta.

In concluzie daca Dumnezeu a vrut ca voi sa stiti despre continenta, despre vindecarea pe baza de plante pentru a putea alege(pentru ca aveti liber arbitru si aceasta este o lege) atunci chiar daca de exemplu Ananda alegea sa nu va spuna el, in mod 100% sigur Dumnezeu avea un Bnanda  si daca nici acesta nu vroia 100% se gasea un Cnanda ...:)  acum raportat la fiinta voastra:

Daca voi alegeti prost si nu invatati nimic veti ramane in urma si nu aveti cum sa impiedicati acest plan misterios al lui Dumnezeu.

Indemnul meu este sa luati sansa si sa fiti voi cei care actionati si va asumati rolul mai ales in cazul invatarii controlului perfect asupra fiintei voastre incepand cu controlul celei mai mari energii din fiinta voastra care este energia sexuala.

Mult succes tuturor !

• Like 1

Postat

Cum dai pt grosime  ?

daca sufli unde trebuie, se mareste capu'  =)))

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...