Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Acest articol prezentat la postul #2450 prezinta si un adevar precum si o inducere in eroare.

Parerea mea este ca este facut de amatori sau de oameni care cunosc dar vor sa ii induca pe cei multi(care se presupune ca vor citi acest articol) in eroare.

Adevarul este asa: daca un om traieste peste 20 de stari de orgasm intr-o luna este in mod evident ca starea lui de sanatate i se va imbunatati foarte probabil ca orice afectiune a prostatei sa nu apara deloc.

Insa daca un barbat ejaculeaza mai mult de 2 ori pe luna incepe sa se expuna riscului de cancer la prostata si nu numai cancerului ci si altor afectiuni la prostata si nu numai la prostata ... ejacularea este eliminarea aspectului de "VIATA" din corpul lui - scopul ejacularii este NUMAI procreerea iar in cazul ejacularilor repetate barbatul respectiv MOARE putin cate putin.

Acest aspect de mortificare a corpului barbatului este deosebit de evident, doar cei prosti sau lipsiti complet de spirit de observatie pot scapa din vedere faptul ca barbatul dupa ce a ejaculat este extrem de obosit, noaptea imediat urmatoare va dormi minim 8 ore, erectie maxima nu mai poate sa aiba cateva ore in cazul celor vitali si zile in cazul celor mai putin vitali, la nivel intelectual barbatul respectiv este foarte slab, la nivel fizic performantele sportive scad semnificativ, la nivelul corpului bioenergetic se produce o injumatatire a aurei, la nivelul sanatatii se produce o fragilizare si toate mecanismele din corpul acelui barbat au de suferit(inclusiv sistemul imunitar functioneaza cateva zile la jumatate).

Concluzionand articolul este cretin si totodata o insulta la adresa inteligentei, contine confuzii majore repet ori a fost facut in graba de vreun prostanac ori a fost special postat pentru a prosti barbatii naivi, creduli si care nu au disceranamant.

Va doresc tuturor mult disceranamant ! 

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Salut ananda.

O intrebare, te rog.

La cate ejaculari se moare ? 

Casa stiu cat mai am.

Pana acum am 7920 de ejaculari.

Si mai am in calcul vreo 1.200 / 1.500...asa aproximativ.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Văscăuți
Postat

Acest articol prezentat la postul #2450 prezinta si un adevar precum si o inducere in eroare.

Parerea mea este ca este facut de amatori sau de oameni care cunosc dar vor sa ii induca pe cei multi(care se presupune ca vor citi acest articol) in eroare.

Adevarul este asa: daca un om traieste peste 20 de stari de orgasm intr-o luna este in mod evident ca starea lui de sanatate i se va imbunatati foarte probabil ca orice afectiune a prostatei sa nu apara deloc.

Insa daca un barbat ejaculeaza mai mult de 2 ori pe luna incepe sa se expuna riscului de cancer la prostata si nu numai cancerului ci si altor afectiuni la prostata si nu numai la prostata ... ejacularea este eliminarea aspectului de "VIATA" din corpul lui - scopul ejacularii este NUMAI procreerea iar in cazul ejacularilor repetate barbatul respectiv MOARE putin cate putin.

Acest aspect de mortificare a corpului barbatului este deosebit de evident, doar cei prosti sau lipsiti complet de spirit de observatie pot scapa din vedere faptul ca barbatul dupa ce a ejaculat este extrem de obosit, noaptea imediat urmatoare va dormi minim 8 ore, erectie maxima nu mai poate sa aiba cateva ore in cazul celor vitali si zile in cazul celor mai putin vitali, la nivel intelectual barbatul respectiv este foarte slab, la nivel fizic performantele sportive scad semnificativ, la nivelul corpului bioenergetic se produce o injumatatire a aurei, la nivelul sanatatii se produce o fragilizare si toate mecanismele din corpul acelui barbat au de suferit(inclusiv sistemul imunitar functioneaza cateva zile la jumatate).

Concluzionand articolul este cretin si totodata o insulta la adresa inteligentei, contine confuzii majore repet ori a fost facut in graba de vreun prostanac ori a fost special postat pentru a prosti barbatii naivi, creduli si care nu au disceranamant.

Va doresc tuturor mult disceranamant !

De ce morții mă-tii îi jignești pe cei care nu sunt de acord cu tine?

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator the abomination
Postat

Specialiștii spun ca sunt recomandate 21 de ejaculări pe lună. :))))

• Like 1
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Specialiștii spun ca sunt recomandate 21 de ejaculări pe lună. :))))

Pai cam atâtea ies daca elimini sambata, duminica si sărbătorile :) ...

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

@estrogen - da, nu e bine, intrerupe continuitatea ... ei eu mai patesc la cativa ani ... din pacate mai avem de lucrat si sa nu slabim deloc antrenamentele ...

7 ani de continenta perfecta daca reusesti nu se mai pot intampla surprize neplacute dupa aceea ... asa zice teoria insa nu am verificat prin proprie experienta, la fel am remarcat si eu cantitatea este mare si calitatea este buna ...

daca era o femeie noua te sfatuiesc sa nu mai faci nimic cu ea(posibil sa aibe o energie mare sau greu de controlat pt tine), daca a fost neatentie te ajuta niste exercitii pe ajna si 48 de ore e bine sa nu mai faci nimic de natura sexuala

Da avea o energie sexuală fantastică pe care n-am mai putut s-o controlez.
  • Like 1
Postat

@sarlatanu - daca imi dai toate datele pot sa estimez imi trebuie varsta, cantitatea de energie sexuala cu care ai venit, cantitatea de energie sexuala medie pe care o produci prin mancat, dormit, amor cu continenta, ritmul mediu cu care pierzi acum energie sexuala ... am glumit evident :) dar acum serios, daca te vad in fata mea pot estima cu o precizie foarte buna la ce varsta ti se va declansa andropauza la acelasi ritm de devitalizare sexuala pe care il ai in prezent.

@the abomination - poate 21 pe luna intr-o viata intreaga, eu totusi pe pamant iti recomand 4-5 pentru ca nivelul de stress e mai mare si se intentioneaza reducerea populatiei(prin mancare, apa, poluare etc) asa ca iti permiti mai putine si acelea doar pt a concepe un copil. :)

Vizitator dr parnassus
Postat

"cantitatea de energie sexuala" = ? 

cum s-ar măsura?

:)

Postat

Estrogen tu ai punctat o mare problema pe care o pot avea practicantii continentei sexuale care au o singura partenera sau care nu au cunoscut femei cu energie sexuala foarte mare si trezite erotic, cu astfel de femei aproape oricat de bun ai fi pe continenta amoroasa trebuie sa fii prudent ...

Aici ne gasim in cazul in care forta cu care te impinge femeia spre orgasm depaseste capacitatea ta de infranare.

Repet ce este infranarea(virtutea infranarii) - este total opusul desfranarii(a pacatului desfranarii) - altfel spus este starea de yang a unui barbat in timpul actului amoros - altfel formulat - este reusita efortului constient pe care il face un barbat pentru a controla perfect energia sa sexuala in timpul unui act amoros.

Aici orice barbat are de lucru pana cand reuseste ... va sustin sa reusiti toti.

• Like 1
Postat

cantitatea de energie sexuala - va dau niste repere aproximative:

un cm de sperma concentrata(adica cu concentratie mare de spermatozoizi) cum au de exemplu cei care ejaculeaza o data la 14 zile - este energia specifica masculina de care are nevoie un barbat pentru a realiza munca fizica grea timp de 8 ore pe zi in fiecare zi timp de o luna.

energia sexuala din corp fie ca este deja transformata in materie(ouale sunt pline) adica in sperma fie ca nu in organismul barbatului are rolul de a regenera cu eficienta foarte mare toate tesuturile(osos, muscular, grasime, sange, tesut cerebral, maduva etc) - atunci cand aceasta energie lipseste - toate tesuturile corpului uman au de suferit: muschii nu mai functioneaza optim si de aici performantele sportive scad, tesutul cerebral nu functioneaza optim si de aici incapacitatea de concentrare si de efort mental, sangele are de suferit si de aici slabiciune generala, etc.

Ce merita retinut este ca tesutul cel mai greu de regenerat de catre organismul uman este tesutul sexual - sperma in cazul barbatilor si endometrul in cazul femeilor. Deci uzura vine din faptul ca cei care deocamdata din prostie, ignoranta, slabiciune sau atasament ejaculeaza mai des de o data pe luna isi forteaza organismul sa produca cel mai greu de produs tesut al fiintei lor. Acestia se expun la foarte multe imbolnaviri si foarte probabil primele sa fie chiar boli ale prostatei.

Mult succes si control al energiei sexuale va doresc(in loc de risipa) !

Postat

cantitatea de energie sexuala - va dau niste repere aproximative:

un cm de sperma concentrata(adica cu concentratie mare de spermatozoizi) cum au de exemplu cei care ejaculeaza o data la 14 zile - este energia specifica masculina de care are nevoie un barbat pentru a realiza munca fizica grea timp de 8 ore pe zi in fiecare zi timp de o luna.

energia sexuala din corp fie ca este deja transformata in materie(ouale sunt pline) adica in sperma fie ca nu in organismul barbatului are rolul de a regenera cu eficienta foarte mare toate tesuturile(osos, muscular, grasime, sange, tesut cerebral, maduva etc) - atunci cand aceasta energie lipseste - toate tesuturile corpului uman au de suferit: muschii nu mai functioneaza optim si de aici performantele sportive scad, tesutul cerebral nu functioneaza optim si de aici incapacitatea de concentrare si de efort mental, sangele are de suferit si de aici slabiciune generala, etc.

Ce merita retinut este ca tesutul cel mai greu de regenerat de catre organismul uman este tesutul sexual - sperma in cazul barbatilor si endometrul in cazul femeilor. Deci uzura vine din faptul ca cei care deocamdata din prostie, ignoranta, slabiciune sau atasament ejaculeaza mai des de o data pe luna isi forteaza organismul sa produca cel mai greu de produs tesut al fiintei lor. Acestia se expun la foarte multe imbolnaviri si foarte probabil primele sa fie chiar boli ale prostatei.

Mult succes si control al energiei sexuale va doresc(in loc de risipa) !

In primul rand iti repet ca esti cretin. După mintea ta aia plină de sloboz, un ficat înecat în alcool se va regenera mai repede decât sperma din coaiele mele pe care am aruncat-o azi într-un prezervativ. Zău? Punem pariu?

În al doilea rând, te intreb iar, de ce morții mă-tii îi jignești pe cei care nu sunt de acord cu tine?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Unde intampinati majoritatea dintre voi probleme:

dupa un timp variind in functie de activitatile desfasurate, alimentatie, pozitia in picioare, natura gandurilor - la un moment dat va treziti ca energia sexuala transformata in materie(sperma in cazul barbatului) tinde sa depaseasca capacitatea pe care el o are de a stoca(practic volumul maxim al gonadelor - pentru cei care nu cunosc acest termen al oualor) - atunci apar unul sau mai multe din urmatoarele manifestari: incapacitate de concentrare, frustrare, dorinte erotice greu de controlat, tendinta spre masturbare la cei care au acest obicei, nauceala, dureri de cap, furie, erectii necontrolate, tendinta de a vedea totul intr-un mod sexual, tendinta de a te uita la femei la picioare, sani, fund sau triunghiul magic.

Atunci cand va gasiti in acest caz actiunea cea mai inteligenta este 1.o dinamizare a energiei - fie sa primiti un masaj erotic realizat cu grija sa nu ejaculati, fie un amor oral fie cu o femeie cu care controlati bine chiar un act sexual dupa care imediat trebuie realizata redistribuirea pe timpii maximi, apoi va veti simti excelent, armonios, fericit, linistit, capabil de a realiza orice, bine-dispus etc

Varianta:daca prima varianta prezentata mai jos nu este posibila atunci puteti realiza redistribuirea incepand cu exercitiul de respiratie cu contractia specifica - veti avea nevoie de un timp mai lung decat in cazul dinamizarii dar veti reusi ...

Mult succes, va stau la dispozitii pt orice nelamuriri sau situatii practice !

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Presupun ca te referi la un cm cub, ca altfel suna ciudat :)... dar chiar si asa, din pura curiozitate, poti oferi un link catre vreo sursa / studiu etc, care sa confirme concluziile astea? :)

• Like 2
Vizitator romuzica
Postat

Unde intampinati majoritatea dintre voi probleme:

dupa un timp variind in functie de activitatile desfasurate, alimentatie, pozitia in picioare, natura gandurilor - la un moment dat va treziti ca energia sexuala transformata in materie(sperma in cazul barbatului) tinde sa depaseasca capacitatea pe care el o are de a stoca(practic volumul maxim al gonadelor - pentru cei care nu cunosc acest termen al oualor) - atunci apar unul sau mai multe din urmatoarele manifestari: incapacitate de concentrare, frustrare, dorinte erotice greu de controlat, tendinta spre masturbare la cei care au acest obicei, nauceala, dureri de cap, furie, erectii necontrolate, tendinta de a vedea totul intr-un mod sexual, tendinta de a te uita la femei la picioare, sani, fund sau triunghiul magic.

Atunci cand va gasiti in acest caz actiunea cea mai inteligenta este 1.o dinamizare a energiei - fie sa primiti un masaj erotic realizat cu grija sa nu ejaculati, fie un amor oral fie cu o femeie cu care controlati bine chiar un act sexual dupa care imediat trebuie realizata redistribuirea pe timpii maximi, apoi va veti simti excelent, armonios, fericit, linistit, capabil de a realiza orice, bine-dispus etc

Varianta:daca prima varianta prezentata mai jos nu este posibila atunci puteti realiza redistribuirea incepand cu exercitiul de respiratie cu contractia specifica - veti avea nevoie de un timp mai lung decat in cazul dinamizarii dar veti reusi ...

Mult succes, va stau la dispozitii pt orice nelamuriri sau situatii practice !

Eu daca mananc o cutie de smantana 40% grasime, 3 ciocolate Mars, 1 ciocolata Milka si un pachet de Tiramisu pe zi, ce energie sexuala am ? Multumesc ! :hihat

Postat

eu intampin mari dificultati atunci cand ma pis din picioare...oare de ce?

In ce constau dificultățile? Te stropesti pe ciubote? Nu te poți crăcăna suficient?

Dă mai multe detalii. Cu pisatul din picioare te pot ajuta eu, nu ai nevoie de un maestru.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

The cat are dreptate, greseala mea de scriere este vorba de o unuitate de volum cu latura de 1 cm adica 1 cm cub.

Sincer nu stiu daca a fost publicat pe undeva dar cel mai probabill a fost publicat si apoi imediat sters pentru ca asa cum ziceam populatia de pe pamant este tinuta in ignoranta voit mai ales de catre marile concerne farmaceutice care ar ramane fara "clienti" daca aceste informatii ar fi liber publicate - eu peronal am fost interzis, replicile mele sterse in acest interes de pe mai multe site-uri ... informatiile sunt foarte avansate ... depasesc cu mult nivelul stiintific la care are acces omul obisnuit.

Dealtfel aceasta practica a continentei sexuale asa cum am mai spus iti da un boost la toate nivelele: inteligenta, afectivitate, creativitate, sanatate, etc

Daca vreti exemple practice: un om de stiinta inteligent - devine genial, o femeie afectiva devine capabila de o iubire cosmica, un copil creativ devine un adevarat inventator, un om bolnavicios devine sanatos perfect etc

Si evident o astfel de masa de oameni nu mai poate fi "controlata" de catre masoni sau altfel spus prostita asa cum este ea astazi.

Astfel de oameni nu ar mai putea fi pacaliti de industria alimentara, de industria farmaceutica(care ar fi in pragul falimentului), nu ar mai fi nevoie de avocati, camere de luat vederi, politisti etc

Defapt asta va fi societatea in viitor ... in acest sens(prin faptul ca va spun, va arat cum si va ajut pe fiecare dintre voi) puteti spune ca eu sunt un constructor de viitor ... asa imi spunea parintele Constantin de la Tecuci care are clarviziune.

Mult succes tuturor in a face primul pas catre a deveni omul evoluat al viitorului care este continenta sexuala perfect realizata !

Postat

Dati-mi voie sa raspund si eu Annonei -

dificultatile apar pentru ca nu este acolo adoratorul tau frenetic care sa isi lipeasca buzele de floricica ta si sa iti soarba extaziat pana la ultima picatura din lichidul minunat care se scurge din tine.

adoratorul lipseste pentru ca nu ai ajutat nici un barbat care te iubeste sa devina continent sexual si sa practice continenta sexuala timp indelungat cu tine iar apoi sa devina zeul tau superconstient pe care sa il adori si tu la randul tau si sa traiesti doar pentru a  face dragoste cu el intr-un mod extatic.

Deci ... pune mana si construieste-l si apoi te vei bucura de el !

Postat

Pentru orice femeie care citeste aceste randuri:

cum se constuieste iubitul ideal:

1.Ceri lui Dumnezeu un barbat cum il vrei tu care sa te iubeasca si pe care sa il poti iubi

2.Cand Dumnezeu iti da ocazia tu o iei si te arunci cu curaj intr-o iubire din tot sufletul.

3.Ii spui de continenta amoroasa apoi lucrati amandoi la aceasta cu rezultate din ce in ce mai bune

4.Dupa ce antrenamentul s-a terminat si el iti face fata faceti foarte mult amor cu continenta si iubire reciproca

5.Va bucurati de extaz impreuna

6.Spui si altora despre cum ati reusit voi

Succes deplin !

Postat

The cat are dreptate, greseala mea de scriere este vorba de o unuitate de volum cu latura de 1 cm adica 1 cm cub.

Sincer nu stiu daca a fost publicat pe undeva dar cel mai probabill a fost publicat si apoi imediat sters pentru ca asa cum ziceam populatia de pe pamant este tinuta in ignoranta voit mai ales de catre marile concerne farmaceutice care ar ramane fara "clienti" daca aceste informatii ar fi liber publicate - eu peronal am fost interzis, replicile mele sterse in acest interes de pe mai multe site-uri ... informatiile sunt foarte avansate ... depasesc cu mult nivelul stiintific la care are acces omul obisnuit.

Dealtfel aceasta practica a continentei sexuale asa cum am mai spus iti da un boost la toate nivelele: inteligenta, afectivitate, creativitate, sanatate, etc

Daca vreti exemple practice: un om de stiinta inteligent - devine genial, o femeie afectiva devine capabila de o iubire cosmica, un copil creativ devine un adevarat inventator, un om bolnavicios devine sanatos perfect etc

Si evident o astfel de masa de oameni nu mai poate fi "controlata" de catre masoni sau altfel spus prostita asa cum este ea astazi.

Astfel de oameni nu ar mai putea fi pacaliti de industria alimentara, de industria farmaceutica(care ar fi in pragul falimentului), nu ar mai fi nevoie de avocati, camere de luat vederi, politisti etc

Defapt asta va fi societatea in viitor ... in acest sens(prin faptul ca va spun, va arat cum si va ajut pe fiecare dintre voi) puteti spune ca eu sunt un constructor de viitor ... asa imi spunea parintele Constantin de la Tecuci care are clarviziune.

Mult succes tuturor in a face primul pas catre a deveni omul evoluat al viitorului care este continenta sexuala perfect realizata !

Bă tâmpitule, interzis si șters pe alte site-uri ai fost din cauza ca mănânci căcat. D-aia.

Apropo, cică Eminescu a fost un geniu. Si ăla se zice ca futea de-i săreau flocii-n tavan. Sau era continent?

De unde dracu scoți mă prostiile astea din tine???

• Like 2
  • Minus 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...