yoluca30 Reputație: 35 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 21, 2014 In drum spre cernavoda la mircea voda parca a aparut o pustoaica nu cred ca are 18 ani am oprit din curiozitate si mi-a spus ca oral 30 normal 40 si anal 50 cand am auzit ca face si anal am zis sa o incerc ma dus undeva pe camp si am inceput joaca cu un oral bunicel dupa care am trecut la normal in capra se uda fara mirosuri si dupa care am schimbat 2 pozitii si am trecut la anal sa uns putin si am inceput prima oara mi-a spus ca o doare dar dupa putin timp numai zicea nimica noteoral: 7 parea ca se chinuienormal: 5 la un moment dat incepea sa cante anal: 7 sa implicat putin si destul de placutaspect:6 cam fara forme 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 21, 2014 Esti sigur ca era Mircea voda ? Nu de alta dar nu prea ai cum ajunge pe dealuri pe acolo decat daca o iei spre sat.
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2014 Daca tot ai facut asta trebuia sa-i ceri si nr de tel sa-l postezi, nimeni nu o sa se duca pana acolo la plezneala, (Londra mai facea dastea), ideea e ca nu prea ajuti comunitatea asa, in ciuda intentiei tale bune!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 22, 2014 De obicei e greu sa obtii un numar de telefon de la acest tip de fete si mai ales cand e vorba de zone rurale. Nu mai punem la socoteala ca este si prima data cand a vazut-o. Din experienta mea banuiesc ca e vorba de o fata din Stefan cel Mare. Tocmai de aceea l-am intrebat de localizarea exacta a fetei.
gigel 888 Reputație: 25 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 22, 2014 Pacat ca nu avem un nr de contact sau macar o pozitie exacta a fetei. Poate ar fi una deja recenzata sau poate este ceva nou care ar merita mai multa atentie.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 22, 2014 In acea zona a mai activat o fata cam cu un an in urma. Insa nu este vorba despre ea pentru ca nu avea 18 ani ci era cam pe la vreo 22-25.
gigel 888 Reputație: 25 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 22, 2014 Dar sunteti siguri ca locatia (la intersectia spre Mircea Voda, pe drumul vechi spre cernavoda)!este corecta?
yoluca30 Reputație: 35 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Ianuarie 22, 2014 numaru de telefon am cerut dar mia sous ca nu are locatia este intre mircea voda si faclia
gigel 888 Reputație: 25 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 Blonda, bruneta? Ceva, alte amanunte ptr identificare? Multumim
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 Gigele tata chiar daca iti spune culoarea parului nu cred ca te poate avantaja. In perioada asta nu cred ca este inghesuiala de fete la sosea tocmai in acea zona. Daca ai putin spirit de observatie ( spirit de curvar ) iti poti da seama despre intentiile fetei daca o sa o vezi prin zona. P.S. E cam ca la fotbal Este vorba de pozitia nefireasca a fetei in arealul acelei zone.
gigel 888 Reputație: 25 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 Ok.mercimult, oricum. Sper sa am norocul sa o gasesc.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 23, 2014 Si eu am batut drumul ala cam de 3 ori pe saptamana in ultimii sase ani, asa ca sint sigur ca o sa dai peste aceasta domnisoara daca o sa fi putin atent cand esti in zona.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum