hingherul Reputație: 481 Postat Martie 1, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 1, 2014 nebunel,ai luat xanaxu azi????da nu fii prost,ial cu vodca sa mearga mai bineasa faci cind te duci la femei????? Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 nu spun eu de unde esti, o arati tu!Daca sunt nebun pentru ca spun adevarul, da recunosc, siunt nebun! Esti, tu depasti si intreci orice masura. Mai rau este ca nu ai curajul sa postezi sub adevaratul nume! De asta imi este scarba si de curve proastee si imbarligatoare. De exemplu, imi pare rau ca m-am certat cu un PRIETEN pentru o curva pe care o .. iubti pe fata iar in spate o vorbiti de rau! Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 am treaba acum, chiar ca cei care posteaza sub masca anonimatului sunt ori neterminati, ori maxx Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 nebunel,ai luat xanaxu azi????da nu fii prost,ial cu vodca sa mearga mai bineasa faci cind te duci la femei????? xanax? Nuu tati, am ceva mai bun! Pe cine ai lasat tu singura acasa? Este mai buna cw xanax? Si. daca tot sti ce inseamna, este mai mult ca sigur ca ai folosit si mai mult, ti-ai administrat si doza pe care o sti! Ori esti turbat, ori esti mana in mana cu o oarece curva sau cel mai sigur, amandoua pa un loc. Sa ma pupi in ... si sa fi sanatos ca prea iubesti cu foc. La multi ani de ziua ta si un snur frumos sa pui capat ticnelii tale! Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Martie 1, 2014 Sa mă piş pe amândoi bine înțeles cu jet. .. ))și pe toată Constanța care l.a votat pe Mazăremaestre pishacios, nu ne cunoastem inca, dar, din mult respect pentru urarea facuta , le putem ruga pe citeva fete frumoase si mindre constantence sa se uroiasca nitel pe matale asa ca sa nu raminem datori la nimeni.asta pentru ca noi constantenii nu sintem doar uniti intre noi , fetele noastre chiar ne sustin si ne ajuta la necaz. baccio. 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2014 Sa mă piş pe amândoi bine înțeles cu jet. .. ))și pe toată Constanța care l.a votat pe Mazăre Rusinica, rusinica, rusiniiiiicaaaaaa. Maestre Goodfather daca te bazezi pe faptul ca mister Rebrenduit constantean e foarte posibil sa te cam inseli . Caci eu nu stiu decat o singura persoana cu care te-ai contrat si care apartine de Constanta. Daca ai si dovezi ca el e , as dori sa ni le arati, daca nu, e pacat ca ne jignesti pe gratis si asta nu-i frumos. Eu stiu ca omul cu care te-ai contrat are orgoliu mare si e si tare-n clanta. Si mai stiu si ca tipul are destul tupeu sa te balacareasca de pe userul lui. Dar asta nu te indreptateste sa ne injuri pe toti fie ca l-am votat sau nu pe Mazare. 3 Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 Rusinica, rusinica domul Gabriel. Nu pentru tine, am tot respectul, pentru constantenii care dau cu pietre aiurea si care fac mizerii! Probele le ai la indemana!! Asta sa nu mai vorbim de alte aranjamente Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Martie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 1, 2014 Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 1, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 1, 2014 bai nebunel,puii mei,am venit la tine la salon cu borcanu de ciorba si altu de compot si tu pwula, iar ai fugitmia zis domn doctor ca esti rau,ca daca nu iei tratamentu se agraveazapropabil ca ai incurcat iar pastilele,alea rosii cu alea albastrezice ca te ia cu ameteala,te crezu in alte orase,amai zis ceva de hainia persecutieiio iamn zis ca te stiu de mic,ca asa ai fost de cand sugeai de la parinti(de la amindoi)si ca in spatele sufletuluii nu esti jigodie,cum pari,ca esti doar dusssssaaaaa,iote balconu tau in poze, cu acoperisu lipsa si cu tenesii aia care iai aruncat tu cand tembeti hai inapoi,ca lam rugat pe domnu doctor sa nu temai lege in seara asta.....doar te baga nitel la curent si gata sa fiu albastru daca te mint,dacami ceri scuze si recunosti ca esti diliu si dus,te iert Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 bravo pestisor, evoluezi, vezi ca ai canalul aproape tati. Nu trebuie sa depui foarte mare efort sa te arunici si sa dispari! Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2014 si porcule, eu nu m-am luat de parintii tai. Pisic, pana aici, dacs lasi sa se intample asa ceva si nu il banezi esti si tu ca el. Pwna la parinti sa imi bag pula in mortii lui. Unde pula mea ajunge curva asta? Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2014 alexandrule te rog sa ma ignori... Vroiam sa zic doar ca hingherul este extrem de funny... :laugh2 2 Link spre comentariu
maxxx80' Reputație: 221 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Partajează Postat Martie 1, 2014 am treaba acum, chiar ca cei care posteaza sub masca anonimatului sunt ori neterminati, ori maxxesti frustrat rau nene. asa mult te chinuie persoana mea de ma aduci mereu in discutie? . vezi-ti omule de treaba ta . Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Martie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 1, 2014 si porcule, eu nu m-am luat de parintii tai. Pisic, pana aici, dacs lasi sa se intample asa ceva si nu il banezi esti si tu ca el. Pwna la parinti sa imi bag pula in mortii lui. Unde pula mea ajunge curva asta? http://www.youtube.com/watch?v=aYk9IWcvDz0 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2014 Rusinica, rusinica domul Gabriel. Nu pentru tine, am tot respectul, pentru constantenii care dau cu pietre aiurea si care fac mizerii! Probele le ai la indemana!! Asta sa nu mai vorbim de alte aranjamente Cine-i constanteanul ala care te supara ? Caci sa mor eu daca il stiu. Hingherul in proportie destul de mare nu-i constantean caci nimeni de la noi nu-i in scandal cu tine. Iar daca te referi la Maxx el nu e din Constanta asa ca nu mai generalizati. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 1, 2014 AHHHHHHHHH!! Si te rugasem sa-i blurezi pe-ai mei . Ai incalcat regulamentul , acuma stie lumea de unde sa ma ia. Link spre comentariu
bigmanx Reputație: 81 Postat Martie 1, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Martie 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=aYk9IWcvDz0epic Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 3, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Martie 3, 2014 Rusinica, rusinica, rusiniiiiicaaaaaa. Maestre Goodfather daca te bazezi pe faptul ca mister Rebrenduit constantean e foarte posibil sa te cam inseli . Caci eu nu stiu decat o singura persoana cu care te-ai contrat si care apartine de Constanta. Daca ai si dovezi ca el e , as dori sa ni le arati, daca nu, e pacat ca ne jignesti pe gratis si asta nu-i frumos. Eu stiu ca omul cu care te-ai contrat are orgoliu mare si e si tare-n clanta. Si mai stiu si ca tipul are destul tupeu sa te balacareasca de pe userul lui. Dar asta nu te indreptateste sa ne injuri pe toti fie ca l-am votat sau nu pe Mazare.Ai dreptate imi cer scuze fata de voi, cei pe care v-am atins cu ceea ce am spus ! Dar sunt ferm convins ca cel care face tam-tam aici este din CT ! si nici macar nu este hingher este doar un catelus'...nu o sa mai intru in alte polemici ...spor Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 3, 2014 Rusinica, rusinica, rusiniiiiicaaaaaa. Maestre Goodfather daca te bazezi pe faptul ca mister Rebrenduit constantean e foarte posibil sa te cam inseli . Caci eu nu stiu decat o singura persoana cu care te-ai contrat si care apartine de Constanta. Daca ai si dovezi ca el e , as dori sa ni le arati, daca nu, e pacat ca ne jignesti pe gratis si asta nu-i frumos. Eu stiu ca omul cu care te-ai contrat are orgoliu mare si e si tare-n clanta. Si mai stiu si ca tipul are destul tupeu sa te balacareasca de pe userul lui. Dar asta nu te indreptateste sa ne injuri pe toti fie ca l-am votat sau nu pe Mazare. Ai dreptate imi cer scuze fata de voi, cei pe care v-am atins cu ceea ce am spus ! Dar sunt ferm convins ca cel care face tam-tam aici este din CT ! si nici macar nu este hingher este doar un catelus'...nu o sa mai intru in alte polemici ...spor nasule codasule, niciodata sa nu ai dubii ca nu am eu coaie suficient de mari ca sa-ti spun direct la muiandru ce ma deranjeaza la tine. scriu de 4 ani pe forumuri sub acelasi nume de utilizator. este foarte usor sa faci o cautare pe numele pe care il folosesc si sa vezi postari si recenzii de cu multi ani in urma. probabil, ptr ca esti atat de plin de tine, traiesti cu impresia ca doar tu ai scris recenzii despre tari exotice pe unde ai umblat. daca ai intentia de a face studii comparative reale, vei gasi recenzii scrise de mine, de cu 3-4 ani in urma, despre asia de sud-est si alte meleaguri exotice. am trait pe 3 continente si datorita faptului ca sunt un gurmand al pizdii am cules si eu la randu-mi cateva experiente memorabile. eu am inteles ca iti place sa te umfli singur, ca ai scris doar 10% din ce ai futut, insa vezi tu, asa cum ti-am spus unde ne-am ciondanit, eu am comparat doar aspecte cuantificabile, nicidecum impresii artistice! ca si acum 6 luni, te bagi tu mai mereu ca musca in cacat sa imparti dreptatea in stanga si in dreapta dupa bunul tau plac. ai pretentia ca vor veni persoane sa-ti pupe mana ta de don, insa prietene, filmele astea se deruleaza doar in capul tau. as risca sa ma expun sa-ti dau un numar de telefon ca sa-l rogi pe prietenul tau bun nicusor constantinescu sa il sune ca sa ma ia el la pula pe mine, insa s-ar putea, chiar mai mult ca sigur, ca si acolo sa o sugi! amenintari din astea gratuite, ca in curtea gradinitei ca sa impresionezi copiii mai slabi de inger, eu unul sunt satul ca de mere padurete. inteleg ca in turma ta de bucuresti probabil ca va validati intre voi, la intalnirile de joi seara, cat de smekeri sunteti. asa ajungeti si la niste concluzii ca sunteti indreptatiti sa va dati grande pe acilea. crede-ma, nu ai inventat tu smekeria si nu trage tu niciodata concluzii!!! hingherul este enorm de funny! are niste texte in el care m-au amuzat deplin. mi-as dori sa posed eu skill-ul necesar sa il pot folosi pe aici. din pacate este mult prea artistic ptr un ghiolban ca mine. nicidecum nu am eu acest talent maxim pe care il poseda el! din cate am sesizat, topicul este despre alex, saracu', si nicidecum nu are face cu pisarea ta pe toata lumea, constanta sau nu! dar daca ai avea macar un gram de minte in cap, ar trebui sa ii dai prietenului tau nicusor o mica explicatie, atunci cand il suni, de ce il injuri si pe radu mazare! stii tu, ala care noi idiotii l-am votat in constanta! capo, ti reccomando, cand incepi sa generalizezi injuriile, vei vedea ca o vei lua la muie de la persoane cu care tu nici macar nu visai sa ai divergente! acum cateva luni de zile in urma, ai decis tu sa intervii in sprijinul prietenilor tai de spritz de pe forum si sa te iei tu de mine cu o gluma inventata tot de mine, sugeamiai branza! nici macar ceva iscusit, mestesugit, amuzant si original! nu am o problema sa ma injuri prietene, dar am pretentia sa vii cu ceva nou in abordare. in acelasi spririt de important care te crezi, incepi sa-ti dai tu cu parerea pe utilizatorul lunii despre ce ar trebui si cum ar trebui sa se faca treaba pe acolo! ti-am mai spus de cateva ori, unul singur ia decizii aici, si nu tu esti ala!!! cand vei fi tu ales, vreodata, cu acel titlu, atunci vei avea justificarea unei interventii acolo. pana atunci, da-ti doar cu parerea, dar nu impune tu ce trebuie facut cu distinctia, ca nu iti sta tie la indemana sa o stergi, sa o invalidezi! aia-i treaba pisicului care pana acum, fara de gres, a tinut cont de propunerile noastre, cei care am fost desemnati in trecut cu aceasta distinctie. tu, esti pe dinafara si chiar nu vrei sa pricepi odata ca nu esti tu motul cacatului. ti-am lasat elegant ultimul drept la replica! ai considerat ca vrei tu sa faci amenintari subtile la adresa mea! prietene, suna-ma te rog eu mult, dar asuma-ti si ce inseamna asta! daca vrei sa intelegi ca eu am raspuns doar la provocarile tale, incepand de atunci cand credeai tu ca poti sa ma iei la pula pe mine, te rog eu mult sa reconsideri!!! nu aveai ce sa cauti atunci sa ma tragi tu pe calea cea drepta si te asigur ca nu ai fundament nici acum. probabil, ca in bancul cu ursul, iti place tie sexul oral! persista pe linia asta daca asa doresti. ti-am oferit un "out" elegant ultima data! este, te asigur, ultima data cand ti-l mai ofer! te pup pe gurita ta frumoasa! Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 3, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 3, 2014 Bey fratilor bey,am noutatziam fost la sandel la spital si asta iar era fugitpina la urma lau prins dupa ce lau prins,lau dus repede repede la tomnograf,sa vada cearen cap de ii diliu asauite ceau gasit: Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 3, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 3, 2014 mai poti ca sa zici ceva ?nu vezi ce fata de chifla are?????frate,iati pastilele,in ordine si pa culori,ca iesti baiat tinar si e pacat de tine ma duc sai fac un pilaf cu pui sa ma duc miine la el la vizita... hai pa Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Martie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 3, 2014 Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 4, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 4, 2014 Sandele,azi ai fost cuminte,tiai luat pastilele,pe culori cum trebuie,bravo Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2014 Bey fratilor bey,am noutatziam fost la sandel la spital si asta iar era fugitpina la urma lau prins ospiciu0.jpg dupa ce lau prins,lau dus repede repede la tomnograf,sa vada cearen cap de ii diliu asauite ceau gasit: Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 4, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 4, 2014 esti prostde ce ? daia de ce ? degeaba de ce ? de prost de ce ? da, tu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum