celViteaz Reputație: 304 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 18, 2023 16 minutes ago, manutm said: Voi de mijloc de transport in comun n-ati auzit? Haha... Ce trece pe acolo: tramvaiul 9?
manutm Reputație: 3085 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Tm Oras:Tm Postat Iulie 18, 2023 21 minutes ago, celViteaz said: Haha... Ce trece pe acolo: tramvaiul 9? tramv 8 si 9, autobuzul E2, firobuzul 15. Si astea is doar alea de te lasa chiar la botul calului. Daca esti dispus sa mergi vreo 5 min pe jos, sigur mai is si altele prin apropiere. Nu-i deloc rau pentru o zona unde treierau nu de mult combinele, nu @altmarz ? 1
deepandhard Reputație: 93 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 18, 2023 9 hours ago, manutm said: Voi de mijloc de transport in comun n-ati auzit? Pe căldurile astea...și cu masina ma gândesc de 2 ori înainte sa plec de acasă :)))
celViteaz Reputație: 304 Postat Septembrie 13, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 13, 2023 Mi🧡ra un🧡de es🧡ti?
Nobunaga Reputație: 78 Postat Septembrie 13, 2023 Postat Septembrie 13, 2023 Culmea și eu mă gândeam astăzi la ea , i-am scris de dimi pe wa , dar nu îl are activat...
Botticelli Reputație: 20 Postat August 8, 2024 Postat August 8, 2024 Îmi cer scuze de la toți fanii Mirei că salt acest topic și creez speranțe deșarte, dar oare @Mira1 când ne va mai face o vizită pe la Timișoara. Dacă s-a retras, îi urez tot binele din lume, dar dacă nu, cred că ar fi cazul sa ne mai facă o vizită... :))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum