Sari la conținut

Si barbatii se cearta singuri uneori...

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"Ipocrizia masculina – cand porcii viseaza la dive

Barbatii sunt niste ipocriti! Se cred niste dumnezei si au senzatia ca daca au penis si un job, femeia trebuie sa stea drepti (sau in patru labe) in fata lor cand si cum vor.

Barbatii au pretentii cat China – femeia trebuie sa fie Silvia Saint in pat, dj iscusit la platanele aragazului si cel putin regina Angliei in societate.

FEMEIA TREBUIE, barbatul nu!

O artimetica simpla, ‘usor’ de pus in practica in mintea barbatului, in mintea eternului rezolvator de probleme.

Barbatul nu ii iarta nimic femeii. Femeia insa trebuie sa-i ierte tot barbatului – inceputul de chelie, parul de pe el – haotic, barba nerasa sau mustata care o irita la vagin, burta revarsanda peste curea, ragaielile, basinile scapate noaptea in timp ce sforaie (ce fanfara nu?), glumele misogine, chilotii patati de cacat etc…

Femeia TREBUIE – sa miroasa tot timpul bine, sa aiba unghiile facute impecabil – ba chiar sa-i reziste dupa ce spala cada si WC-ul, picioarele trebuie sa fie cat se poate de fine si la 2 saptamani dupa epilare – orice impuritate este tratata cu dezgust; coafura trebuie sa-i reziste si la Polul Nord, nu are voie sa puta a mancare, chiar daca chiftelutele marinate au fost delicioase; trebuie sa fie sexy la orice ora – de la fapt atunci cand vrea p**a lui sa se scoale (ce daca o taie cufureala atunci, trebuie sa fie pregatita), sa aiba grija in permanenta de moralul tau si sa nu te sufoce…

FEMEIA TREBUIE sa-i ofere barbatului ei sex oral, sex anal, fantezii, jocuri pe roluri, sex in grup, sex cu jucarii, BSDM si tot ce-i mai trece lui prin cap. FEMEIA NU ARE VOIE SA-SI PLICTISEASCA BARBATUL!

Inima ei ii apartine, drept urmare, ea trebuie sa fie fidela din toate punctele de vedere – NICI PRIN GAND NU AR TREBUI SA-I TREACA IDEEA DE CE AR FI DACA… cu tipul ala sarmant de la etajul 4 din cladirea in care lucreaza.

Nu, ea trebuie sa-i fie devotata barbatului ei, trebuie sa-l iubeasca neconditionat si, dupa o zi, de munca, trebuie sa-i dea pizda, asa cum o mama ii da copilului ei piept – cu grija si implicare.

Barbatul nu trebuie sa aiba grija de el – doar femeia – si cat mai ieftin posibil ca sa nu destabilizeze bugetul familiei.

Ce sa o mai frecam atat – suntem niste ipocriti care nu numai ca nu isi iubesc si respecta femeile, dar care nu se iubesc si nu se respecta pe ei… gandind asa! "

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Daca nenea si-a trata femeia asa (ca din cauza asta o fi divortat), asta nu inseamna ca toti suntem la fel  ;). Un barbat adevarat in primul rand se respecta pe el insusi - si daca el se ingrijeste mi se pare normal sa aibe pretentii si de la partenerul de viata.

• Oras:no
Postat

Faptul ca ai pus un articol cu care presupun ca esti de acord ma face sa realizez cat de ingusta la minte esti sa crezi ca toti barbatii sunt la fel.... esti trista pasarico!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

unde am spus eu ca toti barbatii sunt le fel?
 Am citat un articol scris de un barbat si am subliniat ca si barbatii se cearta singuri uneori. Unde am scris eu cele afirmate de tine?Iar te-ai bagat ca musca...Inco o data iti recomand- get a life!!

Faptul ca ai pus un articol cu care presupun ca esti de acord ma face sa realizez cat de ingusta la minte esti sa crezi ca toti barbatii sunt la fel.... esti trista pasarico!

PS: sunt cat se poate de fericita! multumesc de grija. Daca sunt asa de ingusta la minte precum presupui, de ce nu iti irosesti timpul in alte topice?...

Postat

Eu am insa o mare intrebare pentru voi,chiar si pentru tine Randunico:daca sintem chiar asa de cacat cum sugerezi postand autoflagelarea astuia,de ce dracu alergati dupa noi,ne doriti cand ne descoperiti,va tarati ca sarpele cand vrem sa va parasim sau ne uriti de moarte cand ne vreti si nu ne puteti avea,asta in special  cele ce vor barbatii altora?As vrea sa aflu si eu despre o femeie care nu a "tras cu dintii" de un barbat.Sau gresesc eu iar tu nu ai facut decat revista presei sau critica literara si nimic din ce ai citat nu reprezinta modul tau de a vedea lucrurile si a gandi.In cazul asta... no coment

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gargara.....

get a life man!! sincer. chiar ai nevoie de una :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

dovada ca sari ca ars e ca te regasetsi in acele cuvinte scrise de acel barbat.si reactionezi fix ca un pusti cordit de 10 ani caruia nu-i convine cand ii spui sa mai astepte sa-i creasca putza inainte sa se apuce de laba.

nu cred ca toti barbatii sunt la fel. exact cum nici toate femeile nu sunt la fel. Sunt si barbatii buni pe lumea astea, si barbati de o calitate superioara..in aceeasi masura in care exista si extrema opusa, a celor care se potivesc perfect descrierii.

topicul este strict pentru conversatii, nu pentru cei care au chef de scandal.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

"

Ai uitat sa spui si ca trebui sa-i dea voie la femei,mai mult chiar,sa-i si dea bani pentru asta,altfel de unde sa aiba bietul om.Voi femeile,de nimic nu sinteti bune,uitati de nevoile primordiale ale bietului barbat.Nu stiu cum de va mai suportam.

"Ipocrizia masculina – cand porcii viseaza la dive"

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

asa e!

Postat

Eu am insa o mare intrebare pentru voi,chiar si pentru tine Randunico:daca sintem chiar asa de cacat cum sugerezi postand autoflagelarea astuia,de ce dracu alergati dupa noi,ne doriti cand ne descoperiti,va tarati ca sarpele cand vrem sa va parasim sau ne uriti de moarte cand ne vreti si nu ne puteti avea,asta in special  cele ce vor barbatii altora?As vrea sa aflu si eu despre o femeie care nu a "tras cu dintii" de un barbat.Sau gresesc eu iar tu nu ai facut decat revista presei sau critica literara si nimic din ce ai citat nu reprezinta modul tau de a vedea lucrurile si a gandi.In cazul asta... no coment

Pai raspunsul este chiar in titlu - Divelor le plac porcii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

probabil pentru ca fiecare barbat are nevoie de femeia lui pe care o iubeste, la fel cum fiecare femeie are nevoie de barbatul ei pe care il iubeste. probabil pentru ca sunt lucruri care tin de soarta, obisnuinta, dorinta, teluri , etc Sunt convinsa ca fiecare dintre noi a tras cu dintii cel putin o data in viata ei de cineva pe care il iubeste . AM citat acest articol pentru ca mi s-a parut haios ca tocmai un barbat a facut aceasta critica. Daca era scris de o femeie nu prezenta acelasi interes. Vroiam doar sa subliniez ca si un barbat poate critica la randul lui un barbat sau se poate autocritica.

Ceea ce am citat nu reprezinta modul meu de a vedea lucrurile si de a gandi. ....

Postat

probabil pentru ca fiecare barbat are nevoie de femeia lui pe care o iubeste, la fel cum fiecare femeie are nevoie de barbatul ei pe care il iubeste. probabil pentru ca sunt lucruri care tin de soarta, obisnuinta, dorinta, teluri , etc Sunt convinsa ca fiecare dintre noi a tras cu dintii cel putin o data in viata ei de cineva pe care il iubeste . AM citat acest articol pentru ca mi s-a parut haios ca tocmai un barbat a facut aceasta critica. Daca era scris de o femeie nu prezenta acelasi interes. Vroiam doar sa subliniez ca si un barbat poate critica la randul lui un barbat sau se poate autocritica.

Si eu am tras la randul meu cu dintii de a mea. chiar si acum dupa vreo n-spe ani mai are urmele dintilor mei pe ea.  :laugh2  :laugh2  nici nu mai are nevoie de tatuaj. :laugh2

• Like 1
Postat

Ceea ce am citat nu reprezinta modul meu de a vedea lucrurile si de a gandi. ....

You're so full of shit! Se repeta episodul "muiste imputite"....
Postat

Ai uitat sa spui si ca trebui sa-i dea voie la femei,mai mult chiar,sa-i si dea bani pentru asta,altfel de unde sa aiba bietul om.Voi femeile,de nimic nu sinteti bune,uitati de nevoile primordiale ale bietului barbat.Nu stiu cum de va mai suportam.

Scrisesem si chestia asta,am editat si din gresala am sters-o.Smechero,ai prins repede textul initial si l-ai citat cum ti-a placut tie.

Postat

Si eu am tras la randul meu cu dintii de a mea. chiar si acum dupa vreo n-spe ani mai are urmele dintilor mei pe ea.  :laugh2  :laugh2  nici nu mai are nevoie de tatuaj. :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Urmele ca urmele dar macar s-a lungit cat ai vrut tu?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

dragul meu ANtigoo, te oftici prea tare pentru nimic. te bagi in seama prea mult. daca nu te intereseaza subiectele mele, muta-te si tu pe alt forum. si scuteste-mi privirea de repicile tale nesimtite.

Te rog acum trimite-ti repede si clona aia mov, sa iti sustina ideea. ca singur nu prea poti. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 . esti prea trist pentru epoca in care traim. te sfatuiesc sa incepi sa iesi din casa mai des, ti-ar prinde bine o gura de aer proaspata. :slap2

ps: calmeaza-te!la varsta ta esti predispus unui atac cerebral daca te mai enervezi asa de tare. Distreaza-te si tu omule! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

.Smechero,ai prins repede textul initial si l-ai citat cum ti-a placut tie.

Nu am editat nimic, uita-te si la userul de mai sus care a citat aceeasi postare a ta. :laugh2 

Postat

dragul meu, te oftici prea tare pentru nimic. te bagi in seama prea mult. daca nu te intereseaza subiectele mele, muta-te si tu pe alt forum. si scuteste-mi privirea de repicile tale nesimtite. nu de alta, dar mai penibil de atat nu vei putea fi niciodata.

Te rog acum trimite-ti repede si clona aia mov, sa iti sustina ideea. ca singur nu prea poti. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 . esti prea trist pentru epoca in care traim. te sfatuiesc sa incepi sa iesi din casa mai des, ti-ar prinde bine o gura de aer proaspata. :slap2

Whatever dude! Peace!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Whatever dude! Peace!

Sunt intru totul de acord!Peace!

Postat

Ia uita-te tu mai cu atentie inclusiv la ce a citat Gabriel sa vezi ca lipseste partea respectiva,doar tu ai citat si editat textul meu initial 

• Oras:Inside my mind.
  • Oras:Inside my mind.
Postat

Bre voi dezbateti aici dar mie textul ala nici macar nu mi se pare scris de un barbat :)

Ala ii un text tipic de muiere ce uraste cu pasiune rasa aia nenorocita de animale cu pula. :D

• Oras:RO ... wenta
  • Oras:RO ... wenta
Postat

Bre voi dezbateti aici dar mie textul ala nici macar nu mi se pare scris de un barbat :)

Ala ii un text tipic de muiere ce uraste cu pasiune rasa aia nenorocita de animale cu pula. :D

Clar scris de o femeie guacamole, dreptate mare ai. probabil vreuna frustrata si nefututa la timp, altfel nu-mi pot imagina.

Si cum se face ca mereu samanta de scandal pleaca mai mereu in majoritatea cazurilor/certurilor de la femee/femei.

Ciudat, dar adevarat.

Postat

Ultimii doi colegi va rog sa va serviti cafelutele ca sa va treziti. Randunica a specificat  si sursa de unde a postat " mareata creatie " . Acum ramane de vazut daca sinteti sau nu de acord cu ideile marete ale omului.

Author: Andrei Vulpescu

http://www.vulpescu.eu/wp-content/uploads/2014/01/IMG_3803.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...