Sari la conținut

DECIZIE

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Buna dimineata!

Am decis ca, incepind de astazi, sa imi limitez activitatea pe acest Forum din cauza derapajelor, din ce in ce mai multe si mai dese, nesanctionate de catre conducere, ale unor membrii mai vechi sau mai noi, rebrenduiti ori nerebrenduiti, cu reputatie sau fara reputatie. M-am saturat sa fiu acuzat de tot felul de lucruri de trolleri,de tot felul de atirnatori sau de profitori care nu au scris si nu vor scrie niciodata vreo recenzie, sa citesc ironiile sau atacurile unora sau altora care au timp de pierdut sau altceva mai bun de facut si de scris pe topicele fetelor decit sa se bage in seama cu postari care nu contribuie cu absolut nimic la dezvoltarea Forumului. Limitarea inseamna recenzarea cit mai succinta, cu respectarea cerintor conducerii http://nimfomane.com/forum/topic/3160-reguli/ a unora din fetele pe care le voi vizita de acum inainte. Asta pentru a nu le mai permite celor care comit derapaje sa se foloseasca de mine.

Cu stima

• Like 8
  • Minus 2
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
  • Telefon: tatiana197495
Postat

Chiar imi puneam intrebarea cand ai sa rabufnesti si tu. Se observa cu ochiul liber ca membrii importanti ai acestui forum dau semne de nemultumire. Si totusi nu se ia nici o masura.

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

hai ma frate ca o dati in telenovele. ai vrut putina atentie prin acest topic...puteai sa-ti limitezi activitatea si fara sa faci acest lucru public...

te ia cineva la misto? nu-l bagi in seama!

o avea si adminul o familie, ii arde lui sa intre pe forum si sa citeasca toate mesajele postate intr-o zi si sa dea warn/ban in stanga si-n dreapta, aa? tot ziceti ca sunteti in greva, ca nu mai postati ca nu stiu ce. dar varianta de am zis-o eu o luati in calcul? sau va doare-n pl de viata lui si vreti sa fie ca un judecator pe forum 24/24?

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Esti liber sa dai ignore utilizatorilor care te deranjeaza @JunoirM

:wave

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

.......... Limitarea  inseamna recenzarea cit mai succinta, cu respectarea cerintor conducerii http://nimfomane.com/forum/topic/3160-reguli/ a unora din fetele pe care le voi vizita de acum inainte. .......

...Pai asta ne si  intereseaza,pana la urma,NU??

Nu asta este obiectul de activitate al forumului??

Postat

hai ma frate ca o dati in telenovele. ai vrut putina atentie prin acest topic...puteai sa-ti limitezi activitatea si fara sa faci acest lucru pulic....

N-ai inteles!

Asta era si ideea... sa aiba spectatori,ce-i asa greu!!

+1Guest12!!

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Ce rau imi pare ca ai plecat. Da n-ai plecat!

Buna dimineata!

Am decis ca, incepind de astazi, sa imi limitez activitatea pe acest Forum din cauza derapajelor, din ce in ce mai multe si mai dese, nesanctionate de catre conducere, ale unor membrii mai vechi sau mai noi, rebrenduiti ori nerebrenduiti, cu reputatie sau fara reputatie. M-am saturat sa fiu acuzat de tot felul de lucruri de trolleri,de tot felul de atirnatori sau de profitori care nu au scris si nu vor scrie niciodata vreo recenzie, sa citesc ironiile sau atacurile unora sau altora care au timp de pierdut sau altceva mai bun de facut si de scris pe topicele fetelor decit sa se bage in seama cu postari care nu contribuie cu absolut nimic la dezvoltarea Forumului. Limitarea inseamna recenzarea cit mai succinta, cu respectarea cerintor conducerii http://nimfomane.com/forum/topic/3160-reguli/ a unora din fetele pe care le voi vizita de acum inainte. Asta pentru a nu le mai permite celor care comit derapaje sa se foloseasca de mine.

Cu stima

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Dar nici nu a spus ca pleaca,ci doar ca isi limiteaza activitatea pe forum. E de la sine inteles de ce a decis asta si noi nu putem decat sa ii respectam decizia.

• Like 3
Postat

Respectam toate deciziile oricui.

Postat

Dar nici nu a spus ca pleaca,ci doar ca isi limiteaza activitatea pe forum. E de la sine inteles de ce a decis asta si noi nu putem decat sa ii respectam decizia.

Iti multumesc pentru buna intelegere, Ancuta :bow

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Pasarica
  • Oras:Pasarica
Postat

Cred ca mai bine ar trebui sa fie inchis acest topik de catre administratie, asta daca doreste, sa nu se mai degenereze si alte conflicte.

Postat

Nu raspund provocarilor.

Ce ai baut de esti de acord cu mine  :no2  :laugh2  :pepsi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...