juniormorais Reputație: 94625 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 22, 2014 Buna dimineata!Am decis ca, incepind de astazi, sa imi limitez activitatea pe acest Forum din cauza derapajelor, din ce in ce mai multe si mai dese, nesanctionate de catre conducere, ale unor membrii mai vechi sau mai noi, rebrenduiti ori nerebrenduiti, cu reputatie sau fara reputatie. M-am saturat sa fiu acuzat de tot felul de lucruri de trolleri,de tot felul de atirnatori sau de profitori care nu au scris si nu vor scrie niciodata vreo recenzie, sa citesc ironiile sau atacurile unora sau altora care au timp de pierdut sau altceva mai bun de facut si de scris pe topicele fetelor decit sa se bage in seama cu postari care nu contribuie cu absolut nimic la dezvoltarea Forumului. Limitarea inseamna recenzarea cit mai succinta, cu respectarea cerintor conducerii http://nimfomane.com/forum/topic/3160-reguli/ a unora din fetele pe care le voi vizita de acum inainte. Asta pentru a nu le mai permite celor care comit derapaje sa se foloseasca de mine.Cu stima 8 2
Tatiana Reputație: 465 Postat Ianuarie 22, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Postat Ianuarie 22, 2014 Chiar imi puneam intrebarea cand ai sa rabufnesti si tu. Se observa cu ochiul liber ca membrii importanti ai acestui forum dau semne de nemultumire. Si totusi nu se ia nici o masura.
xtrey Reputație: 163 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Ianuarie 22, 2014 hai ma frate ca o dati in telenovele. ai vrut putina atentie prin acest topic...puteai sa-ti limitezi activitatea si fara sa faci acest lucru public...te ia cineva la misto? nu-l bagi in seama! o avea si adminul o familie, ii arde lui sa intre pe forum si sa citeasca toate mesajele postate intr-o zi si sa dea warn/ban in stanga si-n dreapta, aa? tot ziceti ca sunteti in greva, ca nu mai postati ca nu stiu ce. dar varianta de am zis-o eu o luati in calcul? sau va doare-n pl de viata lui si vreti sa fie ca un judecator pe forum 24/24? 1
Administrator pisicuts Reputație: 114571 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 22, 2014 Esti liber sa dai ignore utilizatorilor care te deranjeaza @JunoirM:wave 1
guest12 Reputație: -432 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Ianuarie 22, 2014 .......... Limitarea inseamna recenzarea cit mai succinta, cu respectarea cerintor conducerii http://nimfomane.com/forum/topic/3160-reguli/ a unora din fetele pe care le voi vizita de acum inainte. ..........Pai asta ne si intereseaza,pana la urma,NU??Nu asta este obiectul de activitate al forumului??
The Sinner Reputație: 3 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 22, 2014 hai ma frate ca o dati in telenovele. ai vrut putina atentie prin acest topic...puteai sa-ti limitezi activitatea si fara sa faci acest lucru pulic....N-ai inteles!Asta era si ideea... sa aiba spectatori,ce-i asa greu!! +1Guest12!!
BoSsSu007 Reputație: 16 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 23, 2014 Cat este biletul,nu stie nimeni?
georgi_88 Reputație: 661 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Februarie 7, 2014 Ce rau imi pare ca ai plecat. Da n-ai plecat! Buna dimineata!Am decis ca, incepind de astazi, sa imi limitez activitatea pe acest Forum din cauza derapajelor, din ce in ce mai multe si mai dese, nesanctionate de catre conducere, ale unor membrii mai vechi sau mai noi, rebrenduiti ori nerebrenduiti, cu reputatie sau fara reputatie. M-am saturat sa fiu acuzat de tot felul de lucruri de trolleri,de tot felul de atirnatori sau de profitori care nu au scris si nu vor scrie niciodata vreo recenzie, sa citesc ironiile sau atacurile unora sau altora care au timp de pierdut sau altceva mai bun de facut si de scris pe topicele fetelor decit sa se bage in seama cu postari care nu contribuie cu absolut nimic la dezvoltarea Forumului. Limitarea inseamna recenzarea cit mai succinta, cu respectarea cerintor conducerii http://nimfomane.com/forum/topic/3160-reguli/ a unora din fetele pe care le voi vizita de acum inainte. Asta pentru a nu le mai permite celor care comit derapaje sa se foloseasca de mine.Cu stima
Sexything Reputație: 11039 Postat Februarie 7, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Februarie 7, 2014 Dar nici nu a spus ca pleaca,ci doar ca isi limiteaza activitatea pe forum. E de la sine inteles de ce a decis asta si noi nu putem decat sa ii respectam decizia. 3
georgi_88 Reputație: 661 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Februarie 7, 2014 Respectam toate deciziile oricui.
juniormorais Reputație: 94625 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 7, 2014 Dar nici nu a spus ca pleaca,ci doar ca isi limiteaza activitatea pe forum. E de la sine inteles de ce a decis asta si noi nu putem decat sa ii respectam decizia.Iti multumesc pentru buna intelegere, Ancuta 4 2
Shaworma Reputație: 463 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 8, 2014 De fapt, noi toti iti multumim Ancutza...
bos de bos Reputație: 274 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 8, 2014 Cred ca mai bine ar trebui sa fie inchis acest topik de catre administratie, asta daca doreste, sa nu se mai degenereze si alte conflicte.
georgi_88 Reputație: 661 Postat Februarie 8, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Februarie 8, 2014 da
bos de bos Reputație: 274 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 8, 2014 Ce ai baut de esti de acord cu mine
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 9, 2014 Adica nu a-ti reusit sa umpleti nici macar o pagina si asta voi numiti degenerare ?
georgi_88 Reputație: 661 Postat Februarie 11, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Februarie 11, 2014 Nu raspund provocarilor.Ce ai baut de esti de acord cu mine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum