Sari la conținut

Denisa 0726509974

Postări Recomandate

• Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat
Acum 2 ore, Danyel40 a spus:

Mai esti la noi in oras Denisa? 

Buna dragilor, am revenit în orașul vostru 🤗 , mă găsiți disponibila până la ora 21 💋🎀

IMG_20220307_140546.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Oras:Pitesti
Postat
1 hour ago, Denisaaa04 said:

Buna dragilor, am revenit în orașul vostru 🤗 , mă găsiți disponibila până la ora 21 💋🎀

IMG_20220307_140546.jpg

Te-am tot sunat dar am vazut ca nu raspunzi la telefon

Postat
1 oră în urmă, Danyel40 a spus:

Te-am tot sunat dar am vazut ca nu raspunzi la telefon

Buna, am avut o problema cu telefonul, dar acum sa rezolvat 💋🤗

Postat
Acum 50 minute, C.Darwin a spus:

Pentru detalii te rog frumos sa mă contactezi 💋

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

M am programat la domnisoara prin apel...nu folosește whatsapp...

Locație 8 > balcescu residence...celebru deja printre curvari:)))

Aspect : 7.5 mi a plăcut...sâni măricei siliconati,  fund ai pe ce pune mana...pasarica puțin motata...drăguțica la fata

On; 7.5 un oral ok dar se putea și mai bine....mai multa atenție la bilute,  mai umed...prima întâlnire...data viitoare va fi mai bine

Np: 8 se vede mișto pe la spate....trebuie sa revin pt anal:)

Recomandare: eu mai revin ....150 fin....un preț ok si o fata ok....păcat ca nu prea sta în Pitești...

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Salutare ! :wave:

Vizitat @Denisaaa04! 👩‍🦰

Programare prin apel vocal :telephone , reusit dupa mai multe incercari , probabil era ocupata 🚫 , am cazut la intelegere 🤝  din prima , si m-am pus la drum 🏎️💨.

Locatie Argintex 📍.

O data ajuns , mi-a deschis usa Denisa :girly:date , o fata blonda 👩‍🦰 , inaltime as zice undeva la 1.70 , sani siliconati , fund bombat ceva tatuaje .

In locatie cu @Irinaaaaa19 , una din preferatele mele 👀😍. (Am vrut sa ii testez marfa 👩‍🦰 , a nu se intelege gresit 👃) 😂

Cateva vorbe de cunoastere , apoi mers la 🚿 , pentru refresh .

Ajuns in camera de joaca 🎳🎯 , Denisa a preluat controlu' 🎮 cu un oral bun 🍭 , umed ️ , atentie la sateliti 🛰️🛰️
Am preluat stafeta , 🍑👅, igiena 🔟 , aici ea trebuie sa ofere feedback 🙄.

Am trecut la normal , am ales misionar :feet , ceva gemete , se juca cu sanii , in timp ce eram la aparat :moil , o prestatie buna per total .

Finalizare :jerkoff.

Mers la dus 🛁 , din nou , sa nu mai consum acasa 😂🙄 , echipat 👖👕👟 , 🏎️💨 plecat .

O fata draguta , cu servicii bune , atitudine adecvata si igiena impecabila . 😎

O pup :*

Bafta! B)

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

Postat

Neata! Care este ora de obicei cand iti incepi activitatea? Pupici 😘😘

Postat
Acum 29 minute, Danyel40 a spus:

Neata! Care este ora de obicei cand iti incepi activitatea? Pupici 😘😘

E activa deja, folosește telefon. 

• Like 1
Postat

E ce trebuie fata.am fost si am optat pt normal si anal pt prima vizita.face un oral bun si nu e pe graba.la anal ce sa va zic...merge in toate pozitiile lucru mai greu cu altele.se misca bine rau si mie mi a placut.o sa revin pt ca as vrea si o fin oral...sa vad cum este la ea.

Postat

Salve, despre fata asta care era colega cu Irina, se mai stie ceva? O mai activa pe undeva? Tocmai ce isi pusese silicoane si a disparut ..

Postat
Acum 10 ore, DjDante a spus:

Salve, despre fata asta care era colega cu Irina, se mai stie ceva? O mai activa pe undeva? Tocmai ce isi pusese silicoane si a disparut ..

Ooo daaa si eu as vrea sa o mai intalnesc.Statea mai bine pe anal decat Irina.Super fata!

Postat
Acum 2 ore, alex88 a spus:

Ooo daaa si eu as vrea sa o mai intalnesc.Statea mai bine pe anal decat Irina.Super fata!

Da frate, cam tragem concluzia ca era mult mai ok inainte, ce fete misto erau, ok nu era chiar ca acum cu locatii d astea pe regim hotelier, erau multe pe la hoteluri dar chiar si asa tot era mai ok, era si Miky aia de la Metropol una mai fit asa, era Cris Lori, erau multe misto. Acu le cam numeri p alea ok.

Postat
Acum 31 minute, alex88 a spus:

Le stiu pe toate😀.Clar era mai bine,fete de calitate si preturi decente.

Sa stii ca decente. Acu daca una care poate a investit si in ea si presteaza ceva misto si na, e mai de inteles sa ceara si ea o suma, gata toate ca sunt nasoale ca nu fac treaba ca locatia e varza ca etc ele cer ca aia. Sincer chiar era mai misto inainte.

• Like 1
Postat

da da,parca si eu le as mai iubi pe amandoua,si la simplu si combo. am mai citit ca Irina s ar fi retras,Denisa s ar mai duce incolo si incolo ca sa faca de o paine..

Postat
Acum 46 minute, TheEyesChico a spus:

da da,parca si eu le as mai iubi pe amandoua,si la simplu si combo. am mai citit ca Irina s ar fi retras,Denisa s ar mai duce incolo si incolo ca sa faca de o paine..

Pai daca nu o face public ,degeaba...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.