Sari la conținut

Muzica Românească topic deschis valorilor muzicii romanesti

Vizitator marcus_cezar

Postări Recomandate

Vizitator marcus_cezar
Reputație: 0
Postat

Topic deschis valorilor  muzici romanești  va rog nu postați muzica internatională

Postați piesa preferata de pe youtube

Vizitator marcus_cezar
Postat

Dan Spararu

Vizitator marcus_cezar
Postat

Cat de frumoasa ești 

Vizitator marcus_cezar
Postat

Iris Cristi Minculescu 

Vizitator marcus_cezar
Postat

Melodie dedicata tuturor motociclistilor

• Oras:Synagogue of Satan
Postat

apropo de muzica romaneasca autohtona, intrebat de reporterul  de la BBC de unde provin banii, managerul lui Florin Salam a raspuns intorcand capul..."n-ați vrea să știți" (a se înțelege din crima organizată protejată de gulerele albe de la cel mai înalt nivel)

p.s. de asta trag (vor trage?) clopotele Mitică?! ( sau trebuia să postez la Ce-ți doresc eu ție dulce Rocurvie...? )

ON TOPIC: prefer să o citez pe Sabinna: Dumnezeu să mă ferească de orice vedetă românească! (și fără referință la vreo etnie,  "valoarea" e aceeași, gâjâită, adică de găină cu capu pe tăietor 😅)

Postat
1 hour ago, -yorick- said:

apropo de muzica romaneasca autohtona, intrebat de reporterul  de la BBC de unde provin banii, managerul lui Florin Salam a raspuns intorcand capul..."n-ați vrea să știți" (a se înțelege din crima organizată protejată de gulerele albe de la cel mai înalt nivel)

p.s. de asta trag (vor trage?) clopotele Mitică?! ( sau trebuia să postez la Ce-ți doresc eu ție dulce Rocurvie...? )

ON TOPIC: prefer să o citez pe Sabinna: Dumnezeu să mă ferească de orice vedetă românească! (și fără referință la vreo etnie,  "valoarea" e aceeași, gâjâită, adică de găină cu capu pe tăietor 😅)

Apropo da nemtalai, antrebat da reporter de unde a avut bani da 6 kasa, KWI a răspuns “ghinion”. Acuma măcar Florin Salam cânta, munceste, vinde bilete pa bani (ați rekomand sa mergi ie frumos) ia dedikatii fără număr și ia kam 20.000€ pa nunta botez doar sa apăra. Ne poți spune ce pula mea a făcut KWI ?

Postat
1 minute ago, Daumoda said:

Apropo da nemtalai, antrebat da reporter de unde a avut bani da 6 kasa, KWI a răspuns “ghinion”. Acuma măcar Florin Salam cânta, munceste, vinde bilete pa bani (ați rekomand sa mergi ie frumos) ia dedikatii fără număr și ia kam 20.000€ pa nunta botez doar sa apăra. Ne poți spune ce pula mea a făcut KWI ?

Am uitat sa zik ka FS skoate bani și da pa vizualizări pa YouTube. Și nu putini.

Postat
2 hours ago, Daumoda said:

intr-o republica semiprezidentiala in care KWI a fost  permanent blocat de CC, Parlament si SIIJ, ce putea sa faca? mai ales ca acum poporul vrea psd (35%), AUR (18%), USR...sub 10%, pot fi impaiati la Antipa, KWI a ales rau cel mai mic, o alianda din corupti de centru dreapta (liberalii) si coruptiii de centru - stanga, ambele categorii rezonabile, cu care se poate guverna. Daca se mai intarzia, cine ne-ar fi condus? PSD+AUR! 

Postat
11 minutes ago, -yorick- said:

intr-o republica semiprezidentiala in care KWI a fost  permanent blocat de CC, Parlament si SIIJ, ce putea sa faca? mai ales ca acum poporul vrea psd (35%), AUR (18%), USR...sub 10%, pot fi impaiati la Antipa, KWI a ales rau cel mai mic, o alianda din corupti de centru dreapta (liberalii) si coruptiii de centru - stanga, ambele categorii rezonabile, cu care se poate guverna. Daca se mai intarzia, cine ne-ar fi condus? PSD+AUR! 

Eu antrebam ke a fakut sa aibă bani da 6 case.

Postat
Just now, horny_gooner said:

Leaba ! A fakut lawba !

Stai bre ka @yorick are o problema cu maneliștii ca cică aia fake și anvarte ilegalitați deși mare parte din banii lor pot fi justificati acuma ca nu taie factura la dedicatii, bine, dar ku aia de fake trafik de copii se pare ka nu are nimik.

• Like 1
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest
Postat
Acum 1 oră, Daumoda a spus:

Stai bre ka @yorick are o problema cu maneliștii ca cică aia fake și anvarte ilegalitați deși mare parte din banii lor pot fi justificati acuma ca nu taie factura la dedicatii, bine, dar ku aia de fake trafik de copii se pare ka nu are nimik.

Păi dacă ăla ciripește cu Ja, Nein, Jetzt, Jawohl, Arschloch e...herrenwolk 🤫🤭😁😉

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

zeci de dj sârbi (nu zic de nemți sau italieni ca aștia sunt OLEACĂ mai încolo) dau concerte la festivaluri din lumea întreagă

dj-ii români dau concert la intrarea în WC-urile publice din Paris cu melodia DONEMOASILVUPLE 

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
La 05.12.2021 la 22:00, cincistele a spus:

Păi dacă ăla ciripește cu Ja, Nein, Jetzt, Jawohl, Arschloch e...herrenwolk 🤫🤭😁😉

Herrenvolk = popor de stapani 😋😉

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 2
Vizitator Agora
Postat
On 12/5/2021 at 10:00 PM, cincistele said:

hai să ciripim prin copaci 😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...