Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 Topic deschis valorilor muzici romanești va rog nu postați muzica internatională Postați piesa preferata de pe youtube
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 Cat de frumoasa ești
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 Iris Cristi Minculescu
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 Melodie dedicata tuturor motociclistilor
pax123 Reputație: 145 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2021 Il pot pune si pe Danuț?
-yorick- Reputație: 1356 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Decembrie 5, 2021 apropo de muzica romaneasca autohtona, intrebat de reporterul de la BBC de unde provin banii, managerul lui Florin Salam a raspuns intorcand capul..."n-ați vrea să știți" (a se înțelege din crima organizată protejată de gulerele albe de la cel mai înalt nivel) p.s. de asta trag (vor trage?) clopotele Mitică?! ( sau trebuia să postez la Ce-ți doresc eu ție dulce Rocurvie...? ) ON TOPIC: prefer să o citez pe Sabinna: Dumnezeu să mă ferească de orice vedetă românească! (și fără referință la vreo etnie, "valoarea" e aceeași, gâjâită, adică de găină cu capu pe tăietor 😅)
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 1 hour ago, -yorick- said: apropo de muzica romaneasca autohtona, intrebat de reporterul de la BBC de unde provin banii, managerul lui Florin Salam a raspuns intorcand capul..."n-ați vrea să știți" (a se înțelege din crima organizată protejată de gulerele albe de la cel mai înalt nivel) p.s. de asta trag (vor trage?) clopotele Mitică?! ( sau trebuia să postez la Ce-ți doresc eu ție dulce Rocurvie...? ) ON TOPIC: prefer să o citez pe Sabinna: Dumnezeu să mă ferească de orice vedetă românească! (și fără referință la vreo etnie, "valoarea" e aceeași, gâjâită, adică de găină cu capu pe tăietor 😅) Apropo da nemtalai, antrebat da reporter de unde a avut bani da 6 kasa, KWI a răspuns “ghinion”. Acuma măcar Florin Salam cânta, munceste, vinde bilete pa bani (ați rekomand sa mergi ie frumos) ia dedikatii fără număr și ia kam 20.000€ pa nunta botez doar sa apăra. Ne poți spune ce pula mea a făcut KWI ?
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 1 minute ago, Daumoda said: Apropo da nemtalai, antrebat da reporter de unde a avut bani da 6 kasa, KWI a răspuns “ghinion”. Acuma măcar Florin Salam cânta, munceste, vinde bilete pa bani (ați rekomand sa mergi ie frumos) ia dedikatii fără număr și ia kam 20.000€ pa nunta botez doar sa apăra. Ne poți spune ce pula mea a făcut KWI ? Am uitat sa zik ka FS skoate bani și da pa vizualizări pa YouTube. Și nu putini.
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 Las asta aiki: https://playtech.ro/stiri/cati-bani-a-castigat-tzanca-uraganul-in-2020-doar-din-youtube-nu-credeai-ca-se-primesc-atatia-bani-in-romania-257201/amp
Membru Premium derwall Reputație: 777 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 5, 2021 https://youtu.be/rpFCM_CJiRA 4 4
-yorick- Reputație: 1356 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Decembrie 5, 2021 2 hours ago, Daumoda said: Apropo da nemtalai, antrebat da reporter de unde a avut bani da 6 kasa, KWI a răspuns “ghinion”. Acuma măcar Florin Salam cânta, munceste, vinde bilete pa bani (ați rekomand sa mergi ie frumos) ia dedikatii fără număr și ia kam 20.000€ pa nunta botez doar sa apăra. Ne poți spune ce pula mea a făcut KWI ? intr-o republica semiprezidentiala in care KWI a fost permanent blocat de CC, Parlament si SIIJ, ce putea sa faca? mai ales ca acum poporul vrea psd (35%), AUR (18%), USR...sub 10%, pot fi impaiati la Antipa, KWI a ales rau cel mai mic, o alianda din corupti de centru dreapta (liberalii) si coruptiii de centru - stanga, ambele categorii rezonabile, cu care se poate guverna. Daca se mai intarzia, cine ne-ar fi condus? PSD+AUR!
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 11 minutes ago, -yorick- said: intr-o republica semiprezidentiala in care KWI a fost permanent blocat de CC, Parlament si SIIJ, ce putea sa faca? mai ales ca acum poporul vrea psd (35%), AUR (18%), USR...sub 10%, pot fi impaiati la Antipa, KWI a ales rau cel mai mic, o alianda din corupti de centru dreapta (liberalii) si coruptiii de centru - stanga, ambele categorii rezonabile, cu care se poate guverna. Daca se mai intarzia, cine ne-ar fi condus? PSD+AUR! Eu antrebam ke a fakut sa aibă bani da 6 case.
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 11 minutes ago, Daumoda said: Eu antrebam ke a fakut sa aibă bani da 6 case. Leaba ! A fakut lawba ! 1 1
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 Just now, horny_gooner said: Leaba ! A fakut lawba ! Stai bre ka @yorick are o problema cu maneliștii ca cică aia fake și anvarte ilegalitați deși mare parte din banii lor pot fi justificati acuma ca nu taie factura la dedicatii, bine, dar ku aia de fake trafik de copii se pare ka nu are nimik. 1
Daumoda Reputație: 282 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 9 minutes ago, horny_gooner said: Leaba ! A fakut lawba ! Ăștia zike ka a vândut copii pt organe, dar vorba aia psihopatul pulii neprins, negustor cinstit: https://www.cotidianul.ro/implicarea-sotilor-iohannis-in-traficul-international-de-copii/ 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Decembrie 5, 2021 Acum 1 oră, Daumoda a spus: Stai bre ka @yorick are o problema cu maneliștii ca cică aia fake și anvarte ilegalitați deși mare parte din banii lor pot fi justificati acuma ca nu taie factura la dedicatii, bine, dar ku aia de fake trafik de copii se pare ka nu are nimik. Păi dacă ăla ciripește cu Ja, Nein, Jetzt, Jawohl, Arschloch e...herrenwolk 🤫🤭😁😉 1 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Decembrie 9, 2021 zeci de dj sârbi (nu zic de nemți sau italieni ca aștia sunt OLEACĂ mai încolo) dau concerte la festivaluri din lumea întreagă dj-ii români dau concert la intrarea în WC-urile publice din Paris cu melodia DONEMOASILVUPLE 1
Membru Premium derwall Reputație: 777 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 9, 2021 La 05.12.2021 la 22:00, cincistele a spus: Păi dacă ăla ciripește cu Ja, Nein, Jetzt, Jawohl, Arschloch e...herrenwolk 🤫🤭😁😉 Herrenvolk = popor de stapani 😋😉 3 1 2
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 On 12/5/2021 at 10:00 PM, cincistele said: Păi dacă ăla ciripește cu Ja, Nein, Jetzt, Jawohl, Arschloch e...herrenwolk 🤫🤭😁😉 hai să ciripim prin copaci 😁
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Decembrie 11, 2021 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 12, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Decembrie 12, 2021 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum