Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Acum 1 oră, Kosti a spus: Bună Renata, când revii? Te rog să ne anunți cu program și adresă! Mulțumesc, să ne auzim cu bine! Luni sunt la voi la Mures . Va pup tareeee🥰🥰
oricand Reputație: 95 Postat Iunie 29, 2022 Oras:k Oras:k Postat Iunie 29, 2022 Acum 7 minute, RenataR a spus: Luni sunt la voi la Mures . Va pup tareeee🥰🥰 Super, locatia ? 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Acum 2 ore, oricand a spus: Super, locatia ? Tamplarilor nr 1
oricand Reputație: 95 Postat Iunie 29, 2022 Oras:k Oras:k Postat Iunie 29, 2022 Acum 25 minute, RenataR a spus: Tamplarilor nr 1 Ms, ceva poze noi ? 1
oricand Reputație: 95 Postat Iunie 29, 2022 Oras:k Oras:k Postat Iunie 29, 2022 Ar fi bn sa pui ceva poze noi sa vedem te vedem putin. Colegii in posturile anterioare tot comenteaza ca ai kg in plus. Ar fi bine sa clarificam situatia ca atunci nu e surpriza pentru nimeni si nici nu mai iei posturi negative 1 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Acum 2 ore, oricand a spus: Ar fi bn sa pui ceva poze noi sa vedem te vedem putin. Colegii in posturile anterioare tot comenteaza ca ai kg in plus. Ar fi bine sa clarificam situatia ca atunci nu e surpriza pentru nimeni si nici nu mai iei posturi negative O sa pun In momentul in care vin . Iar "colegii" tai ar fi capabili sa se revolte si pentru un fir de par care sta in dreapta si nu sta in stanga . Asta asa ca sa lamurim situatiia . Nu am spus in viata mea ca as fi o femeie slaba . am spus mereu femeie cu forme . poze gasesti NOI pe topic oradea . multumesc!
Carol122 Reputație: 6 Postat Iulie 1, 2022 Telefon: 0759134891 Oras:România Telefon: 0759134891 Oras:România Postat Iulie 1, 2022 Hey drăguțo sex anal nu practici ?
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Postat Iulie 2, 2022 DE LUNI SUNT LA VOI DRAGII MEI: 12:00 PANA LA 21:00 ! Pentru programari : what's up sau telefonic 😘😘😘😘😘😘😘 Vechea locatie pe Brasovului.
camaro_dee Reputație: 453 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iulie 2, 2022 La 24.06.2022 la 18:56, gica postasu a spus: Decat sa fut pe vaca asta mai bine fut la alea de pe strada. Da ti bani la o vaca suprabonderala. E vai de ea asta o fost fugarita din cluj ca i balena terestra Din cauza unei postari facute de altcineva,in numele meu pe topicul Renatei nu mai am "acces" la ea. Dar sa o faci "vaca suprabonderala" (corect in limba romana este "supraponderala") si balena terestra.....no atunci du-te la nespalatele de pe centura!!!! Sincer, eu am avut o experienta placuta cu ea 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Postat Iulie 2, 2022 Acum 3 minute, camaro_dee a spus: Din cauza unei postari facute de altcineva,in numele meu pe topicul Renatei nu mai am "acces" la ea. Dar sa o faci "vaca suprabonderala" (corect in limba romana este "supraponderala") si balena terestra.....no atunci du-te la nespalatele de pe centura!!!! Sincer, eu am avut o experienta placuta cu ea Te pupicesc . Iar daca cineva a facut ce a facut nu inseamna ca tu nu mai ai acces la mine . Te primesc mereu . Ptr mine ramai un om drag . Te pup
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Postat Iulie 2, 2022 La 29.06.2022 la 14:04, oricand a spus: Ar fi bn sa pui ceva poze noi sa vedem te vedem putin. Colegii in posturile anterioare tot comenteaza ca ai kg in plus. Ar fi bine sa clarificam situatia ca atunci nu e surpriza pentru nimeni si nici nu mai iei posturi negative Mai sunt si altele pe care le voi adauga ulterior.
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Postat Iulie 4, 2022 Acum 16 ore, RenataR a spus: Voi fi la voi in oras incepand de Maine ;ORA : 13:00 - 22:00 MARTI : 08:00 -02:00 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala 50 extra ♥️ DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob 50 extra ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) 50 Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ Locatia : brasovului nr 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Program Maine: 07:00 - 11:00 😘 Pupici 😘😘😘
andreas02nng Reputație: 52 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iulie 5, 2022 Azi am vizitat-o pe Renata, parca mai mult din curiozitatea de a verifica anumite recenzii, citite si pe alte orase… si pentru ca pozele ma atrageau in mare masura … Ca si preferinte, nu caut slim/superslim, dar nici BBW… insa am zis sa risc o intalnire… ca doar ce se poate intampla 😄😄😄 Zis si facut, programare watsapp , cum zice un bun coleg, respectata “ de ambele parti” 😂😂😂 mai putin de mine ca a intervenit ceva si am intarziat putin, dar Renata era disponibila si nu am incurcat-o tare, un mare plus ptr comunicare si faptul ca a fost intelegatoare, si un mare plus ca nu ia pe banda rulanta programari …. Locatia foarte ok, curata si amenajata modern , nota 10. Acum sa va zic despre Renata…. stiam ca ma duc la o fata cu forme, si chiar asa este, dar este genul de “forme “ bine proportionate, chiar mi-au placut…. Nu are aspect deranjant, chiar daca e cu forme, bine facuta, tonifiata, si chiar inalta, aprox 1.70 cred,( nu aveam ruleta sa masor) dar per total aspect, din punctul meu de vedere e ok. La fata foarte draguta, aranjata, simpatica. insa cel mai mare plus il dau pentru atitudine, comunicare, fel de a fi, deschisa, prietenoasa…. decat o slim fitoasa si rece ca si atitudine, prefer cu forme dar prietenoasa si deschisa. igiena 10, OP (asa am cerut) foarte bine executat 10, NP nu am facut prea mult ca eram incins deja de la OP si am capitulat cam repede 😂😂😂 sper ca data viitoare sa imi iau revansa 😂 pentru mine e de revenit… dar posibil ca toate cele scrise mai sus depind de preferintele fiecaruia , si mai ales cum se comporta…. te pup Renata si sper ca ne revedem curand 😘😘😘 4
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2022 Postat Iulie 6, 2022 Acum 8 ore, andreas02nng a spus: Azi am vizitat-o pe Renata, parca mai mult din curiozitatea de a verifica anumite recenzii, citite si pe alte orase… si pentru ca pozele ma atrageau in mare masura … Ca si preferinte, nu caut slim/superslim, dar nici BBW… insa am zis sa risc o intalnire… ca doar ce se poate intampla 😄😄😄 Zis si facut, programare watsapp , cum zice un bun coleg, respectata “ de ambele parti” 😂😂😂 mai putin de mine ca a intervenit ceva si am intarziat putin, dar Renata era disponibila si nu am incurcat-o tare, un mare plus ptr comunicare si faptul ca a fost intelegatoare, si un mare plus ca nu ia pe banda rulanta programari …. Locatia foarte ok, curata si amenajata modern , nota 10. Acum sa va zic despre Renata…. stiam ca ma duc la o fata cu forme, si chiar asa este, dar este genul de “forme “ bine proportionate, chiar mi-au placut…. Nu are aspect deranjant, chiar daca e cu forme, bine facuta, tonifiata, si chiar inalta, aprox 1.70 cred,( nu aveam ruleta sa masor) dar per total aspect, din punctul meu de vedere e ok. La fata foarte draguta, aranjata, simpatica. insa cel mai mare plus il dau pentru atitudine, comunicare, fel de a fi, deschisa, prietenoasa…. decat o slim fitoasa si rece ca si atitudine, prefer cu forme dar prietenoasa si deschisa. igiena 10, OP (asa am cerut) foarte bine executat 10, NP nu am facut prea mult ca eram incins deja de la OP si am capitulat cam repede 😂😂😂 sper ca data viitoare sa imi iau revansa 😂 pentru mine e de revenit… dar posibil ca toate cele scrise mai sus depind de preferintele fiecaruia , si mai ales cum se comporta…. te pup Renata si sper ca ne revedem curand 😘😘😘 Placerea a fost de partea mea ! Oricand cu drag 🥰
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2022 Postat Iulie 6, 2022 INDISPONIBILA Ne revedem luni ! Pupiceiii
Andrada_Andi Reputație: 588 Postat Iulie 6, 2022 Telefon: 0754634576 Oras:Mures Disponibila Telefon: 0754634576 Oras:Mures Disponibila Postat Iulie 6, 2022 Am vizitat-o ieri seara pe Renata. Pentru mine a fost a doua intalnire cu ea, pt. Andrada a fost prima data dar cu toate astea ne-am simtit ca la o reintalinre cu o prietena din liceu. Ce a urmat nu am sa detaliez dar a fost superb si iti multumim pt seara minunata si abia asteptam reintalnirea de luni. Pupici dulci (stii tu unde!), esti o fata minunata, P.S. Daca te intalnesti cu....stii tu cine, spune-i ca ne este dor si ea 1 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Acum 4 minute, RenataR a spus: Voi fi la voi in oras incepand de azi : ora 17:00 pentru 3 zile 🤗🤗🤗🤗 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 50 extra ♥️ DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob 50 extra ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) 50 Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ ⛔⛔⛔⛔DE LUNI ⛔⛔⛔⛔!!!! ⚠️⚠️Ma iertati pentru eroare!!⚠️⚠️
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2022 Postat Iulie 11, 2022 Va pup !!! Ne vedem azi incepand cu orele 20;00 . 😘❤
Devyto Reputație: 26 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Târgu Mures Oras:Târgu Mures Postat Iulie 11, 2022 Doar ce am iesit de la Renata.... si doar ce mi-am facut cont special pentru a lasa o recenzie la minunatia asta de fata... o primire calduroasa o fata super de treaba si niste servicii cum nu prea gasesti in Mures... se implica in tot ceea ce face... nu o sa dau note nu imi place dar fata este ce trebuie... de abia astept sa te revad Renata si mersi pt complimente stii tu care,la ce ma refer! 3
Devyto Reputație: 26 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Târgu Mures Oras:Târgu Mures Postat Iulie 11, 2022 Sper ca ti-ai dat seama cine sunt!
pacostel Reputație: -176 Postat Iulie 12, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Iulie 12, 2022 Oare accepta marimi mari?🙄 ce crezi @MacArthur ...........? 1 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Postat Iulie 12, 2022 Acum 13 ore, Devyto a spus: Doar ce am iesit de la Renata.... si doar ce mi-am facut cont special pentru a lasa o recenzie la minunatia asta de fata... o primire calduroasa o fata super de treaba si niste servicii cum nu prea gasesti in Mures... se implica in tot ceea ce face... nu o sa dau note nu imi place dar fata este ce trebuie... de abia astept sa te revad Renata si mersi pt complimente stii tu care,la ce ma refer! Stiu exact cine esti ❤❤❤❤ Te pupacesc tareeee rauuuuu.
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Postat Iulie 12, 2022 Acum 4 ore, pacostel a spus: Oare accepta marimi mari?🙄 ce crezi @MacArthur ...........? 🤦♀️🤔
Devyto Reputație: 26 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Târgu Mures Oras:Târgu Mures Postat Iulie 12, 2022 Acum 4 ore, RenataR a spus: Stiu exact cine esti ❤❤❤❤ Te pupacesc tareeee rauuuuu. Te pupacesc si eu draga mea.... peste tot!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum