Sari la conținut

0750776359 Anda

Postări Recomandate

• Oras:București
Acum 5 ore, murashab28 a spus:

Nu e niciun cont fals, am probleme cu teparii ca tine.

Ai mai postat odată la ce ai mai postat odată ca sa demontezi ce? Auzi tu și restul ca tine nu o sa fiți mulțumiți niciodată tot timpul o sa aveți ceva de obiectat ca Sti! 👌

Link spre comentariu
La 15.07.2022 la 19:43, murashab28 a spus:

Bai, tu esti batuta in cap, sau doar slow? Postasem in alt topic. Acum ti-ai deschis altul, am pus si aici, sa stie lumea. Ce tot o freci la rece, ca nu inteleg?

Sa îți vezi de treaba și de bani tai  de 150 de lei și sa nu mai faci atât tam tam pentru ce ca nu ți-a convenit nustiu   nu ești numai tu singurul ca tine sunt destui bani puțini pretenții multe! 😉 😅

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret
La 15.07.2022 la 0:43, andapop20 a spus:

Ai mai postat odată la ce ai mai postat odată ca sa demontezi ce? Auzi tu și restul ca tine nu o sa fiți mulțumiți niciodată tot timpul o sa aveți ceva de obiectat ca Sti! 👌

😃veșnic ,tu n-ai cum să fii falsa nici intr-o mie de ani🥰😇

Link spre comentariu
La 26.07.2022 la 1:04, andapop20 a spus:

Sa îți vezi de treaba și de bani tai  de 150 de lei și sa nu mai faci atât tam tam pentru ce ca nu ți-a convenit nustiu   nu ești numai tu singurul ca tine sunt destui bani puțini pretenții multe! 😉 😅

Care 150? Ca ai retinut 200 pentru 15 minute de nimic. Treaba mea e asta, sa spun exact ce si cum s-a intamplat. Dai tepe, ok, treaba ta! Dar sa stie lumea la ce sa se astepte. 

Auzi acolo, pretentii sa faci oralul mai mult de 2 minute... 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 13 ore, mrpinkk a spus:

Care 150? Ca ai retinut 200 pentru 15 minute de nimic. Treaba mea e asta, sa spun exact ce si cum s-a intamplat. Dai tepe, ok, treaba ta! Dar sa stie lumea la ce sa se astepte. 

Auzi acolo, pretentii sa faci oralul mai mult de 2 minute... 

La ce sa se aștepte la o fata foarte frumoasa dornica de experiențe noi! 👌😘💋 iar cazul e vechi eu zic Să-ți vezi de treaba ta că oricum stai liniștit că lumea tot îmi vine cu sau fără recenzia ta așa că nu știu cum să-ți povestesc puțin îmi pasă ce scrii tu Și de părerile tale negative despre mine așa că ce să spun te pup și spor la bârfit💋

Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Am vizitat-o astăzi și eu pe Anda și mă bucur că am făcut această alegere, Anda este o fata trans frumușică și vorbăreață ,nu mă grăbit deloc din contra ea mi-a zis sa mai stau deși am depășit mult ora alocată nici nu mi-am dat seama când a zburat timpul în compania ei . In timpul actului vine cu propuneri de poziții și alternări de ritm când repede când slow ,din cate am văzut eu ii cam place să simtă pula in ea și îmi zice mere sa nu termin încă  ,eu fiind dor activ . Note pot sa ii dau doar maxime pentru serviciile prestate,despre locație prefer sa nu zic nimic nici ea nu era prea incantata de apartamente.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, bazt a spus:

Am vizitat-o astăzi și eu pe Anda și mă bucur că am făcut această alegere, Anda este o fata trans frumușică și vorbăreață ,nu mă grăbit deloc din contra ea mi-a zis sa mai stau deși am depășit mult ora alocată nici nu mi-am dat seama când a zburat timpul în compania ei . In timpul actului vine cu propuneri de poziții și alternări de ritm când repede când slow ,din cate am văzut eu ii cam place să simtă pula in ea și îmi zice mere sa nu termin încă  ,eu fiind dor activ . Note pot sa ii dau doar maxime pentru serviciile prestate,despre locație prefer sa nu zic nimic nici ea nu era prea incantata de apartamente.

Te pupacesc 💋 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Iubirile mele țin sa va anunț ca azi voi ajunge și in Timișoara! 💋
Servicii fara graba Activa și Pasiva Motănelul perfect funcționabil! 
Disponibila și mai multe ore Party! 
Răspund doar la numărul acesta 0754773106💋 Whatsapp programări 😈💋

Link spre comentariu

Nu cred ca e de vină orasul, problema sunt cele 20 de anuțuri false cu transexuale care sunt actuvate de cateva zile. Data trecuta cand ai fost ziceai ca nu faci față la atatia clienti. De data asta este de vină o asa zisă ,,colegă" de a ta care a împânzit site-ul cu poze false.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...