extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 4 minute, nicieu a spus: Ce sa cobesc? In weekend e mai multa forfota! Atunci e mai mult timp liber pentru unii. Daca te referi la forum, mie mi se pare ca in weekend este liniste total, motivul fiind ca fiecare suntem cu familiile… in cursul saptamanii, mai avem cate o portiță
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Am si eu o curiozitate , @kitkatlove e baiat sau fata @extraterestru78 lasa boss ,catalina e olteanaca ,da la pat nu mai e asa artagoasa ,eu inca sper sa o prind ,fara suparare daca iti fut viitoarea nevasta
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 15 minute, CharonIV a spus: Nu stiu boss ,da mie mi s-a luat ,nu puteam sa avem pace si sa futem in liniste :))))) , eu pe @Alecsa08 si tu pe @loriii536 ,ti-am zis ,nu ma bag peste nasa,nu promit totusi @22leon vrea sa ma cupleze cu @catalina666… ce-i drept e faina rau, dar mi-e cam frica de ea… e artagoasa tare si eu sunt cam timid☺️
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: Am si eu o curiozitate , @kitkatlove e baiat sau fata E baiat, am gafat eu deja😅😅… si eu am crezut ca este fata.. dupa poza de profil..m-a urecheat ca am gresit😅😅
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 2 minutes ago, CharonIV said: Am si eu o curiozitate , @kitkatlove e baiat sau fata E un user galatean, nu e fata ! Citeste-i recenziile de pe Galati ! 1 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Acum 10 minute, extraterestru78 a spus: Daca te referi la forum, mie mi se pare ca in weekend este liniste total, motivul fiind ca fiecare suntem cu familiile… in cursul saptamanii, mai avem cate o portiță Din punctul meu de vedere, hmmm, eu sunt cand am net, adica mai mereu.
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Forumul asta ar fi asa de reusit daca n-ar fi mai fi atatia cacati de troli
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Forumul asta ar fi asa de reusit daca n-ar fi mai fi atatia cacati de troli Nu te supara pe mine ca iti spun, dar daca ai inceta sa mai vorbesti despre ei sau despre cei care te minuseaza, cred ca ti-ar fi mai bine! Pana la urma nu aceste puncte conteaza.😉
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 17 minute, CharonIV a spus: Am si eu o curiozitate , @kitkatlove e baiat sau fata @extraterestru78 lasa boss ,catalina e olteanaca ,da la pat nu mai e asa artagoasa ,eu inca sper sa o prind ,fara suparare daca iti fut viitoarea nevasta Ca sa nu fie suparare, zic sa fiu si eu de față, asa pentru siguranță😅
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 2 minutes ago, nicieu said: Nu te supara pe mine ca iti spun, dar daca ai inceta sa mai vorbesti despre ei sau despre cei care te minuseaza, cred ca ti-ar fi mai bine! Pana la urma nu aceste puncte conteaza.😉 Mare dreptate ai ,da eu sunt mai suparacios din fire😅
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Mare dreptate ai ,da eu sunt mai suparacios din fire😅 Lasa-i in pace.. tu nu stii ca indiferenta doare cel mai tare… asa ca sa se spele pe cap cu punctele lor😂😂
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 1 minute ago, CharonIV said: Mare dreptate ai ,da eu sunt mai suparacios din fire😅 Daca tii ranchiuna si supararea in tine, iti faci mai rau ! Elibereaza-ti mintea, sincer, nu are rost sa te complici ! Supararea sau razbunarea nu-ti va aduce niciodata nimic bun, iti distrugi sanatatea, psihicul si linistea interioara pentru niste lucruri la care nu merita sa te gandesti ! 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Eu trebuie sa merg sa o vizitez pe @Bruneta168… sunt curios cum este de aproape piersicuta aia curcubeu… 🧐🤔
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 1 minute ago, horny_gooner said: Daca tii ranchiuna si supararea in tine, iti faci mai rau ! Elibereaza-ti mintea, sincer, nu are rost sa te complici ! Supararea sau razbunarea nu-ti va aduce niciodata nimic bun, iti distrugi sanatatea, psihicul si linistea interioara pentru niste lucruri la care nu merita sa te gandesti ! Total de acord
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 3 minutes ago, extraterestru78 said: Eu trebuie sa merg sa o vizitez pe @Bruneta168… sunt curios cum este de aproape piersicuta aia curcubeu… 🧐🤔 Daaa, Brunny, Ally_Roxx, Lori !!!! Ce bafta pe bucuresteni, au la momentul actual cateva fete una si una ! 🤩 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Chiar acum, horny_gooner a spus: Daaa, Brunny, Ally_Roxx, Lori !!!! Ce bafta pe bucuresteni, au la momentul actual cateva fete una si una ! 🤩 Hai ca Brasovul nu e asa departe de Bucuresti 😅
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 1 minute ago, horny_gooner said: Daaa, Brunny, Ally_Roxx, Lori !!!! Ce bafta pe bucuresteni, au la momentul actual cateva fete una si una ! 🤩 De acord cu tine da eu as merge pe timisoara unde sunt @Emma112 ,@catalina666 si @rebecahot1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 2 minutes ago, nicieu said: Hai ca Brasovul nu e asa departe de Bucuresti 😅 Ar fi bine sa fi fost in Brasov (si acolo sunt ceva fete foarte faine), dar de la Galati la Buc. e mai complicat !🥺 3 minutes ago, CharonIV said: De acord cu tine da eu as merge pe timisoara unde sunt @Emma112 ,@catalina666 si @rebecahot1 Ooo daaa, si ele !
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Chiar acum, horny_gooner a spus: Ar fi bine sa fi fost in Brasov (si acolo sunt ceva fete foarte faine), dar de la Galati la Buc. e mai complicat !🥺 Ooo daaa, si ele ! Pfff, credeam ca esti din Brasov... extraterestrul e din BV... dar nici Galatiul nu e departe!
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 6 minute, horny_gooner a spus: Daaa, Brunny, Ally_Roxx, Lori !!!! Ce bafta pe bucuresteni, au la momentul actual cateva fete una si una ! 🤩 Asa este… mi-am propus pe Acum 7 minute, horny_gooner a spus: Daaa, Brunny, Ally_Roxx, Lori !!!! Ce bafta pe bucuresteni, au la momentul actual cateva fete una si una ! 🤩 Asa este… daca nu ne duce Coviduț, la anu’ m-am gandit sa bifez tot topul Bucuresti😏
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Just now, extraterestru78 said: Asa este… mi-am propus pe Asa este… daca nu ne duce Coviduț, la anu’ m-am gandit sa bifez tot topul Bucuresti😏 Ne impartim pe bucati boss ,eu iau topul de la timisoara
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Ne impartim pe bucati boss ,eu iau topul de la timisoara M-am bagat si eu unde e apa mai adancă😒
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Ia sa ne mai lase Mister Covidut si sa-si vada de treaba lui, ca 2 ani si-a tot facut de cap, e timpul sa se plictiseasca si sa se bage la nani pentru urmatorii 1000 de ani cel putin !!! 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 5 minutes ago, extraterestru78 said: M-am bagat si eu unde e apa mai adancă😒 Teoretic m-as fi dus la iasi ca mie imi plac moldovencele, da e foarte departe de mine ,la timisoara ajung mai repede Nu ma duc sa o fut pe nasa @nicieu, doar facem baie :)))
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 3 minute, CharonIV a spus: Teoretic m-as fi dus la iasi ca mie imi plac moldovencele, da e foarte departe de mine ,la timisoara ajung mai repede Nu trebuie sa mergi pana la Iasi sa dai de moldovence…marea majoritate a fetelor care presteaza in Ro, sunt din moldova…multumim moldova pentru fetele faine!! 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum