Sari la conținut

MARIA 0785861878 NOUA IN DOMENIU

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 4 ore, 19brutus87 a spus:

Ai de pla, buzele și limba mea! 😜 Am vizitat-o azi pe Măriuca. O dulceață de păpușă cu o strungareata de efect și toată numai un zâmbet. Efectiv mi-a făcut ziua asta mohorata să pară că este plină de soare. Nu știu cum în mâna asta de om poate exista atata dorință în a-l face pe cel care-i calcă pragul (singură intr-o locație misto, curată și spațioasă, locuri de parcare din belsug, lângă Cambridge School) ca din prima secundă până în ultima când o părăsește să fie și el cu zambetul pe buze. Măriuca dacă se va hotărî să rămână în Constanța va fi fi un câștig 100%. Ca acțiune ea a fost cu de toate: voyeurism (nu mă mai saturam să-i privesc corpul și figura de păpușă), cunilingus, anilingus (eu activ), desfătarea lui Neo cu un ON soft și umed și zâmbetul Mariucii in poziția CG in care m-am pierdut cu totul. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Cei cărora le plac fetele minione/skinny vor avea de ce să regrete dacă nu o vor vizita. 

De recomandat: Absolut 100%

De revenit: În mod cert mâine 

Să mor eu ca demult nu am mai avut o experiență ca cea de asttazi. Fiți buni cu ea și veți primi ceea ce vă doriți. 

Toate cele bune! 

Mulțumesc mult de tot 💋🥰 ma bucur ca am fost pe placul tău și te aștept cu mare drag !💋🥰

• Oras:constanta
Postat

Salutare colegi, ca de obicei când ma iau după recenziile lui Obiectiv, am mers la Maria și am fost foarte plăcut impresionat. Revin cu recenzie completa. 

Postat

Asa cum ziceam, am avut azi in penultima zi a acestui an, probabil una dintre cele mai bune experiente din ultima perioada. Maria este o minune de pustoaica, frumoasa foc si cu un corp de exceptie. Desi micuta, este foarte bine proportionata cu niste sani potriviti ca marime si un fund "belea".

Si daca lucrurile bune s-ar opri aici probabil nu as fi atat de incantat, insa la aspectul fizic bun se adauga un caracter la fel de bun. Maria este genul de adolescenta inca nu foarte constienta de farmecul ei si cu soi de bun-simt nativ. Se transforma in schimb in timpul actului sexual in totalitate si reuseste sa se detaseze de zona de inocenta initiala. In cazul meu oralul a fost atent, adanc si facut cu multa rabdare. Din cand in cand imi se uita la tine pentru a verifica daca face lucrurile cum trebuie. La normal pe langa privelistea frumoasa din orice pozitie se adauga si o senzatie extrem de placuta provocata de stramtoare.

Note:

- locatie 8;

- aspect 8,5;

- oral 8,5;

- normal 8;

- GFE 7,5

Singurul lucru in minus sunt serviciile limitate pe care le practica in momentul de fata. Incantarea de moment i va face pe multi sa ignore aspectul asta la primele intalniri, dar s-ar putea pe termen lung sa nu fie o strategie buna.

Oricum o surpriza extrem de placuta si cu un potential de crestere enorm.

• Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 25 minute, florincta2 a spus:

Asa cum ziceam, am avut azi in penultima zi a acestui an, probabil una dintre cele mai bune experiente din ultima perioada. Maria este o minune de pustoaica, frumoasa foc si cu un corp de exceptie. Desi micuta, este foarte bine proportionata cu niste sani potriviti ca marime si un fund "belea".

Si daca lucrurile bune s-ar opri aici probabil nu as fi atat de incantat, insa la aspectul fizic bun se adauga un caracter la fel de bun. Maria este genul de adolescenta inca nu foarte constienta de farmecul ei si cu soi de bun-simt nativ. Se transforma in schimb in timpul actului sexual in totalitate si reuseste sa se detaseze de zona de inocenta initiala. In cazul meu oralul a fost atent, adanc si facut cu multa rabdare. Din cand in cand imi se uita la tine pentru a verifica daca face lucrurile cum trebuie. La normal pe langa privelistea frumoasa din orice pozitie se adauga si o senzatie extrem de placuta provocata de stramtoare.

Note:

- locatie 8;

- aspect 8,5;

- oral 8,5;

- normal 8;

- GFE 7,5

Singurul lucru in minus sunt serviciile limitate pe care le practica in momentul de fata. Incantarea de moment i va face pe multi sa ignore aspectul asta la primele intalniri, dar s-ar putea pe termen lung sa nu fie o strategie buna.

Oricum o surpriza extrem de placuta si cu un potential de crestere enorm.

am remarcat din recenzia ta ca micuta chocolatica incepe sa puna in practica micile sfaturi pe care i le-am dat , incepe sa aiba incredere in ea si se adapteaza la nivelul clientului .

mai greu o sa fie dupa ce devine certitudine , pretentiile vor creste si va fi  solicitata , dar chiarsiasa , sper sa nu dezamageasca ,pare isteata si are un fond bun . depinde si de ce fel de clienti primeste si cum va sti sa ii trieze , pina acum destui multumiti , sa vedem dupa ce trec haterii pe la ea cum si in ce fel... 

• Like 2
  • Minus 1
Postat
La 24.12.2021 la 12:40, vitceibo a spus:

mariuco , il cunosti cumva pe un mos pe nume tata obi ? , vazut ca ai fost colega cu ursuleata si ionela  blonda cea titoasa si slaba la timisoara ,amindoua slefuite la debutul in cariera de dinsul.

inca o data scuze pt confuzie , azi am depistat-o pe domnisoara cu care te-am confundat , maria 02 , potriveala de nume doar ca ea  se intituleaza  maria 02 nu 002 

te voi nasi din pricina asta cu numele de maria mica chocolatica  sa nu mai existe confuzii .

• Minus 1
Postat
Acum 3 ore, vitceibo a spus:

am remarcat din recenzia ta ca micuta chocolatica incepe sa puna in practica micile sfaturi pe care i le-am dat , incepe sa aiba incredere in ea si se adapteaza la nivelul clientului .

mai greu o sa fie dupa ce devine certitudine , pretentiile vor creste si va fi  solicitata , dar chiarsiasa , sper sa nu dezamageasca ,pare isteata si are un fond bun . depinde si de ce fel de clienti primeste si cum va sti sa ii trieze , pina acum destui multumiti , sa vedem dupa ce trec haterii pe la ea cum si in ce fel... 

Atenție...!! la micile sfaturi pe care le dați la excortele care sunt noi in oraș . Să nu fie o sabie cu două tăișuri asta depinde cum înțelege ele sfaturile date de voi . Membri care sunt vechi și îndrumă fetele noi cum să se comporte cu membrii forumului . Fetele dacă vor să aibă succes trebuie sa se adapteze după fiecare client și clientul după fată.....și așa va ieși o partidă bună pentru fiecare ....

Spor la cât mai multe partide satisfăcătoare

să nu mai fim așa răi cu fetele și lor le este greu sa se întâlnească cu diferite personalități  și nouă la fel ( dacă  nu ne place comportamentul de la prima interacțiune nu mai insistați și intorceți-vă )

Vă saluată prietenie 🤝

• Like 1
Postat

Bună dimineața ,

va mulțumesc tuturor celor care m au cunoscut în 2021 și au avut încredere în mine, sper ca acest 2022 sa ne înțelegem cel puțin la fel de bine ,va mulțumesc pentru cuvintele frumoase pe care am văzut le ați scris la adresa mea sper și îmi doresc sa nu dezamăgesc pe nimeni ...

Dupa un mic concediu :  ASTAZI SUNT DISPONIBILA  începând cu ora 12 

0785861878

Pentru programări aștept telefonul/mesajele voastre folosesc și wtp 

0785861878

Postat

DISPONIBILA   

Bună dragii mei, astăzi voi fi disponibila începând cu ora 12.30

Pentru programări aștept telefonul vostru !!! 

0785861878

Postat

DISPONIBILA   

Începând cu ora 13 disponibila pentru voi dragilor 

0785861878

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
On 12/21/2021 at 8:24 AM, Maria002 said:

Bună dimineața, astăzi voi fi disponibila cu ora 12

Serviciile mele sunt:

-Oral n/p ,în funcție de igienă.

-Normal doar protejat.

- Masaj de relaxare. 

- Finalizarea doar corporală.

-69.

-  Si alte mici fantezii. 

Am încercat sa fac o poza și pentru cei mai ne credincios de pe forum va pup pe toți 💋

https://imgur.com/a/Neu1niO

Trece și prețurile 

Postat
1 oră în urmă, goe_bulgaru a spus:

Trece și prețurile 

Disponibila astăzi începând cu ora13 pana în jurul orei 20

Serviciile mele sunt:

-Normal doar protejat.

- Masaj de relaxare. 

- Finalizarea doar corporală.

-69.

-  Si alte mici fantezii. 

Cadou:

150 nr

250 h

0785861878

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, GigFro a spus:

Buna, 

Deschide și tu telefonul te rog :)

Mi de scuze celor care au încercat sa dea de mine pana la ora 14 nu am realizat ca am telefonul oprit , acum este aprins și putem lua legătura, va pup ! 🥰💋

Postat

Disponibila pana la ora 20 dragilor

0785861878

Serviciile mele sunt:

-Normal doar protejat.

- Masaj de relaxare. 

-69.

-Alte mici fantezii 

0785861878

Postat
La 09.01.2022 la 11:40, Maria002 a spus:

0785861878

Serviciile mele sunt:

-Normal doar protejat.

- Masaj de relaxare. 

-69.

-Alte mici fantezii 

Sunt la birou ! 

Postat

Bună, începând cu ora 13 sunt la birou ,pentru programări sunați sau puteți da mesaje pe wtp 

Aștept sa ne vedem ,astăzi find ultima zi ,după întru în concediu pana luni ,va pup ! 

0785861878

Postat
1 hour ago, Maria002 said:

Bună, începând cu ora 13 sunt la birou ,pentru programări sunați sau puteți da mesaje pe wtp 

Aștept sa ne vedem ,astăzi find ultima zi ,după întru în concediu pana luni ,va pup ! 

0785861878

Niște poze sau un link valabil, găsim?

Postat

Bună, incepand de astazi si pana luni nu voi putea lucra din cauza problemelor (menstruația) 

Va pup cu mare drag și ne revedem de luni ❤

Postat

Bună dragilor,astăzi revin după mai bine de 5 zile de concediu (medical) 

Voi fi disponibila începând cu ora 13 ,aștept sa ne întâlnim ,va pup 😘🥰💋 

0785861878

Postat

Bună dragilor ,sunt disponibila pentru programari sunați sau mesaj pe wtp la nr 0785861878 . 🥰🥰🥰

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...