Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 11, 2021 Acum 2 minute, deliaro_deep a spus: Mami...we got this already🙃 Da, dar nu ii place fiindca l-ai deschis tu topicul😵 3
-yorick- Reputație: 1356 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Decembrie 11, 2021 Duke Nuke`em Forever
niku_b890 Reputație: 327 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Autor Postat Decembrie 11, 2021 Muzicutza ori esti fata ori ...prostuta, eu nu stiam de topicul acelei fete, mi-a zis horny_gooner de acel topic dupa ce eu l-am deschis pe acesta Oricum aici e cu recenzii,acolo nu prea si cui nu-i convine sa se duca acolo nu e problema, nu e vreo suferinta ca cine ce a deschis Pentru cei care citesc acest topic vreau si eu recomandari de jocuri, mai am vreo 50 de lei in contul paysafe si vreau sa iau key-uri de pe g2a , deocamdata am pus ochii pe astea : Heavy Rain care stiu ca are o poveste super, l-am jucat putin acum multi ani pe PS3 si BEYOND: Two Souls despre care nu stiu nimic doar ca e dezvoltat tot in genul heavy rain doar e facut de aceeasi echipa Dintre astea 2 nu stiu la ce sa ma decid Astept si alte recomandari de actionuri, shootere sau racing , nu ma pricep la strategie si nici nu am rabdare de RPG-uri
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 1 hour ago, niku_b890 said: Muzicutza ori esti fata ori ...prostuta, eu nu stiam de topicul acelei fete, mi-a zis horny_gooner de acel topic dupa ce eu l-am deschis pe acesta Oricum aici e cu recenzii,acolo nu prea si cui nu-i convine sa se duca acolo nu e problema, nu e vreo suferinta ca cine ce a deschis Pentru cei care citesc acest topic vreau si eu recomandari de jocuri, mai am vreo 50 de lei in contul paysafe si vreau sa iau key-uri de pe g2a , deocamdata am pus ochii pe astea : Heavy Rain care stiu ca are o poveste super, l-am jucat putin acum multi ani pe PS3 si BEYOND: Two Souls despre care nu stiu nimic doar ca e dezvoltat tot in genul heavy rain doar e facut de aceeasi echipa Dintre astea 2 nu stiu la ce sa ma decid Astept si alte recomandari de actionuri, shootere sau racing , nu ma pricep la strategie si nici nu am rabdare de RPG-uri Heavy Rain l-am jucat. Povestea este super, super trista. De fapt, nu. Povestea poate fi fie trista, fie cu happy end, in functi de alegerile si deciziile pe care le iei in timpul jocului. Este unul din cele mai sad jocuri de actiune/aventura jucate de mine, din cele aproximativ 1000 de jocuri jucate de la Ninja Turtles (primul meu joc, in 1991) de pe (astazi defunctul) HC-90 ! Heavy Rain are o poveste foarte faina, actele jocului sunt bine facue si deznodamantul fiecarui act te face si mai curios sa vezi cum se continua actiunea. Dinamica jocului este singurul aspect oarecum suparator, cel mai bine este sa-l joci cu controller, de la tastatura s-ar putea sa ajungi sa o rupi, de nervi, 😂 are cateva combinatii mouse + tastatura foarte nasoale si pe care, daca nu le apesi la timp sau in ordinea corecta, se schimba tot rezultatul actiunii. Grafica - de exceptie, iar modul in care personajele se comporta (acting-ul) este unul de exceptie. Per total un joc superb, dupa mine i-as da un 9 din 10. Beyond: Two Souls este facut de aceeasi companie (Quantic Dream) care a facut Heavy Rain. Despre el nu-ti pot spune foarte multe, are o poveste interesanta, cu un subiect la fel de interesant, este tot din genul actiune/aventura, o grafica suupperrr, chiar parca mai buna decat Heavy Rain, cam aceeasi dinamica a jocului, dar dintr-un motiv nu m-a atras sa-l termin, parca e ca la o mancare buna dar ii lipseste ceva. Este unul din putinele jocuri pe care nu l-am terminat. Tot din jocurile facute de Quantic Dream este si Detroit Become Human, despre care nu am sa-ti spun prea multe, dar pe care pe mine m-a marcat destul de puternic, te las pe tine sa-l descoperi, daca nu ai facut-o inca, tot ce pot sa-ti spun este ca personal, pentru mine, este unul din putinele jocuri care se pot ridica la standardul 10/10 ! Este un joc fabulos ! Momentan, am 2 jocuri pe care incerc sa le termin: Days Gone si Halo: Infinite. Astept seria Uncharted si pentru PC, impreuna cu God of War, un super joc, am vazut un gameplay pe youtube si mi-a placut maxim. As vrea si The Last of Us 1 & 2 pentru PC, dar cum nu cred ca o sa le vedem asa de repede, am sa instalez un emulator de PS 4 pentru PC si am sa le joc asa. 1
niku_b890 Reputație: 327 Postat Decembrie 12, 2021 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Autor Postat Decembrie 12, 2021 Nu stiu tu de unde iti iei portia de jocuri daca le iei cu licenta, de pe steam sau de pe torrent, eu am renuntat sa mai iau de pe torrente ca toate dar toate au malware dupa aia ii vezi pe prostalai > ca vezi ca mi-a spart nu stiu ce hacker contul de instagram,facebook etc NU ti l-a spart nimeni , aveai trojan si keylogger in crackul jocului. Pe langa malware cand iei un joc cu licenta stii ca nu e maseluit si iti merge de cele mai multe ori bine, nu ai bug-uri, cel putin eu nu am intalnit, in jocurile descarcate de pe filelist se intampla adesea sa te scoata din joc cand tie lumea mai draga. Am optat pentru Beyond: Two Souls dupa ce am vazut trailere, pe Heavy Rain l-am jucat pe PS3 e fain tare , nu stiu asta dar heavy Rain alaturi de alte jocuri care au inceput sa fie lansate pe PS2, PS3 si apoi portate pe PS3/PS4 si in curand multe titluri de PS4 vor fi si sunt remasterizate pentru a fi jucate la detalii mai sus pe PS5, multe dintre titluri erau daca iti aduci aminte " Only in Playstation " ,ce i-a facut pe producatori si publisheri sa le bage pe windows de exemplu? nu stiu poate foamea de bani?! Aici era si God of War, Heavy Rain,seria Uncharted ,The Last of Us, am ales titlurile astea ca pe astea le-ai adus si tu in discutie. Desigur ca ele sunt bine venite , mi-ar placea sa incerc Last of Us pe PC , dar cum toate titlurile action adventure luate de PS si aduse pe PC sunt portate ma intreb daca feelingul e acelasi ca pe consola , cu toate ca ai controller si aici , eu folosesc un controler de Xbox,dar in tilturile ce le-am mai jucat nu mi se pare acelasi feeling ca pe consola nu stiu de ce. Jocurile astea action la care apesi repede X sau A sau B si te sa scapa dintr-o situatie si toate sunt ca niste filme cu urmari si toate cele parca-s superficiale asa,adica sunt misto si toate cele, ma atrage grafica care e bazata pe modul cinematic ca si cum dai dintr-un trailer in altul sau ca si cum tu esti la conducerea unor personaje din film...cu toate astea ma plictiseste repede. O scurta parerea God of War mi-a placut dar am reusit sa termin primele 2 parti : 1 si 2, ce am mai jucat pe PS2,PS3,PS4 si mi-a placut ar fi Obscure de pe PS2 care e un horror foarte tare cu puzzleuri inteligente, as avrea sa se scoata o parte de asta de ultima generatie pentru PS5 sau PC . Killzone 1 care nu mi-a placut , nici nu-s fan sa zic a genului asta nici Halo. Heavenly Sword care e foarte misto , l-am jucat pe PS3 ,a fost primul joc la care s-a introdus modul acela ca miscai controllerul si personajul evita in aer anumite obiecte sau ce miscari mai facea. Cred ca mai sunt multe alte titluri dar nu imi vin acum in minte, imi placea totusi cand titlurile de playstation la care se mentiona ca sunt doar pentru playstation erau doar pentru aceasta consola, acum ca se tot porteaza mi se pare de cacat si isi pierd farmecul, plus ca unele cica nu ar fi portate prea reusit deci nu redau fidel continutul. 1 1
niku_b890 Reputație: 327 Postat Decembrie 12, 2021 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Autor Postat Decembrie 12, 2021 Sa faci te rog dupa ce termini o recenzie la Days Gone Eram cat pe ci sa iau toata colectia Dead Island ,dar mi-am amintit ca nu-mi place, am vazut ca Days Gone e tot in genul asta (oarecum) dar cred eu ca e mai reusit , o grafica si o poveste mai ok si ca este mai captivant,open world , totusi din filmuletele de pe youtube nu poti sa vezi tot decat daca ai rabdare, iar daca vezi tot gameplayul e ca si cum ti-ar povesti cineva o carte ,deci de ce l-ai mai juca apoi? Sincer daca as fi dispus sa dau 5000 de lei pe un PS5 m-as plictisi atat de repede incat m-as juca de 2-3 ori si ar sta degeaba dupa aceea, la fel ca in trecut, cred ca am avut 3-4 PS3-uri si 4-5 PS4 toate au sfarsit prin a fi vandute ca stateau degaba, dar mereu ma incapatanam sa iau o generatie noua sa mai joc cate ceva, tot asa aparea cateun titlu remasterizat,remixat, refacut din copilarie si atunci parca tresaream ca un copil in ziua de Craciun si vroiam acel titlu , dar sunt eu sau nu superficial dar dupa scurt timp acele titluri numai imi placeau deloc , probabil au trecut anii si s-a dus feelingul, practic jocuri care acum sunt la un nivel grafic ca intrec filmele nu imi ofera placerea din copilarie pe care mi-o ofereau jocurile alea in patratele 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 12, 2021 Postat Decembrie 12, 2021 Pai portarea nici nu poate fi perfecta, PC-ul este complet altfel decat un Playstation sau X-Box si este normal sa fie asa. Chiar si directorul de dezvoltare de la Sony a spus ca doar o parte din titlurile PS Exclusive vor fi portate pe PC, mare parte din ele nu vor fi portate niciodata. O parte le iau de pe Eneba.com, o alta parte le iau de pe torrenti. Singurul site de torrente pe care il folosesc (si pe care au conturi si o parte din fetele si din userii de aici de pe forum ) este filelist. In 8 ani de cand am cont acolo nu mi s-a intamplat sau iau ceva virusat sau cu trojan/keylogger, tot ce se pune acolo este controlat la sange. Nu stiu daca ai jucat Tomb Rider (seria trilogie, cea noua: Tomb Rider - 2011, Rise of the Tomb Rider - 2015 si Shadow of the Tomb Rider - 2018), daca iti plac jocurile de genul Uncharted, Days Gone, Last of US, o sa-ti placa si Tomb Raider. 😉 Mai am de jucat din el, sunt cam pe la inceput, dar per total pare faina actiunea, te tine in priza, si cu cat se mareste numarul de zombie care vin dupa tine, cu atat creste si adrenalina. 1
niku_b890 Reputație: 327 Postat Decembrie 12, 2021 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Autor Postat Decembrie 12, 2021 Eu le iau de pe g2a, din cate stiu eu ei sunt primii care au lansat tipul asta de cumparat/vandut licente si apoi s-au inspirat si celelalte siteuri care s-au inmultit ca ciupercile , s-ar putea insa sa fie si altii mai vechi ca ei... Pe enaba nu ii stiu, acum am cautat, cineva mi-a recomanat acum ceva timp instant gaming dar cand am vazut ca cer ID si prostii sa ceara la ma-sa in tara lor, eu vreau privacy platesc si stau fara griji, din review multi fusese pacaliti cu key-uri folosite deja pe insta gaming pe cand pe g2a nu am avut probleme si in plus si suportul am inteles ca e mai tare pe g2a , au 600 de angajati in puii mei nu sunt un site obscur Cred ca de la seria Tomb Rider am jucat doar partea asta de care zici din 2011, daca imi aduc aminte se aseamana cu partile incepand cu 3 de la Far Cry adica cu crafturi, faci focul, omori inamici etc Cand eram pusti am jucat pe PC > Tomb Raider: Legend, era foarte fain...dar nu pot spune ca seria m-a atras foarte tare pentru ca nu am avut niciodata rabdare sa vad filmul complet care si asta vine asa primele 2 parti cu Angelina Jolie si apoi ecranizarea din 2018 cu femeia fara forme (ca si in partile noi ale jocului ) Alicia Vikander Nu prea ma atrag jocurile facute dupa film mai mult filmele facute dupa jocuri , cum este cazul Resident Evil 2
niku_b890 Reputație: 327 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Autor Postat Decembrie 13, 2021 Pentru ca pe acest topic eu centrez si tot eu sutez, va mai spun de un joc terminat recent Need for Speed Heat , mi-a placut e ca in partile bune din trecut ale NFS cu masini foarte misto si tunabile, dar mai ales se pune accent am observat pe grafica si pe lookul masinilor, motoarele indiferent de stadiul modificarii parca toate suna la fel cand le aplici acelasi swamp si cred ca e logic de ce Am observat ca masinile au stabilitate in curbe diferita de la model la model, posibil si de la configurarea aleasa pe masina: in functie de suspensie si anvelope , deci au copiat putin din simulatoarele auto Insa NFS nu este vorba despre simulator cum este cazul jocurilor care asta fac , jocuri in care conteaza si cea mai mica setare facuta la masina, ci NFS este despre distractie. Povestea principala cam scurta , dupa ce ajungi la nivelul 50 te plictisesti ca numai ai nimic de facut pe harta Imi las o nota inca nu am jucat niciun simulator auto serios in afara de Assetto Corsa, dar daca asa sunt simulatoarele atunci nu imi plac sunt plictisitoare ,probabil pentru ca nu am volan de ala 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum