Sari la conținut

Raluu

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

heyy numele meu este Raluca si sunt noua in oras. Daca vrei sa traiesti clipe de neuitat sunt chiar aici. Daca ma vei cunoaste, iti garantez ca nu vei regreta. suna ma 0722825945. kisss

• Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
Postat
2 hours ago, derby-f said:

Poze și servicii?

Mai mult de poze ne este nouă, că serviciile oricum sunt cam aceleași ca ale oricărei fete de pe aici.

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am vb eu cu ea... 

Stati jos ... hai ca vine ...😂😂

Oral pro/nep.. normal protejat .. fara anal/fk/cim/cof etc etc ...

Pret 400 finalizarea si 500 ora .. doar deplasare ..

Sincer am stat un puc si am ras ...😂😂

Aa si imi trimite o poza , care parca am mai vazut-o prin vara pe publi24...

Daca tin bine minte avea locatie vizavi de ViVo.

Sincer mau amuzat rau preturile de Austria(Aurel Vlaicu)

Screenshot_20211213-191536_WhatsApp.jpg

Postat
Acum 5 minute, talibanu a spus:

@cheludmxasa e, am vazut si eu poza asta in vara pe undeva

tu ai vazut si terra de pe luna. nu te spargeai tu in figuri ca dai si 500 de lei la fetite,de ce nu ii dai fetei? saracule ai inghetat cat ai mers cu 43. voi stiti ce face obositul asta? intra in auchan pune in cos numai fineturi si se plimba prin magazin sa il vada lumea ce bogat e, eventual prieteni,cunostinte. dupa 2 ore lasa carutul si pleaca acasa. astia sunt marii futaci ai forumului cu salariu minim pe economie. unii gen banana lunga au vazut pizda doar pe gaura cheii

• Minus 3
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 1 oră, cabrones2 a spus:

tu ai vazut si terra de pe luna. nu te spargeai tu in figuri ca dai si 500 de lei la fetite,de ce nu ii dai fetei? saracule ai inghetat cat ai mers cu 43. voi stiti ce face obositul asta? intra in auchan pune in cos numai fineturi si se plimba prin magazin sa il vada lumea ce bogat e, eventual prieteni,cunostinte. dupa 2 ore lasa carutul si pleaca acasa. astia sunt marii futaci ai forumului cu salariu minim pe economie. unii gen banana lunga au vazut pizda doar pe gaura cheii

Da ce bine ma cunosti domnu contabil :) incearca sa folosesti doar tu acest limbaj contabil elevat pe forum...pentru ca daca le inveti si pe fetele pastorite de tine, te dai de gol ;) prostovane!

Ps: unei fete care merita ii dau si mai mult ;)

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.