Sari la conținut

Sex party

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Bună.stoe cineva de un loc sex party prin Constanța...sau pe lângă?? Un Nr de contact ceva? Va rog :)

Postat
Acum 4 minute, melaniaaa a spus:

Bună.stie cineva de un loc sex party prin Constanța...sau pe lângă?? Un Nr de contact ceva? Va rog :)

• Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
Postat

Mai subscrie-te odată că parcă n-a fost suficient de două ori...

• Minus 1
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 44 minute, melaniaaa a spus:

Mai Melaniaa alias MOLDOVEANCA FIERBINTE ...nu organizezi tu un sex parti?

La constitutia ta cred ca ai reusi lejer sa ti o petrecere cu cel putin 5 invitati (minim) din aia focosi si tari in .......

Ai tot ce-ti trebuie sa rezisti lejer pana dimineata ...bulane fortoase ,cur apetisant ,maini muncite si tatuaje incitante .....

MISS FEMEIA DE LA TARA ....MOLDOVEANCA FIERBINTE CAUT COCOSI REZISTENTI PENTRU NOPTI DE NEUITAT 

http://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20211112/1700/db62fcbdbcaa6ffb22374cae54809314.jpg

http://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20211112/1700/f723bdb3a1e7f670b850f25118cfc790.jpg

http://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20211112/1700/db62fcbdbcaa6ffb22374cae54809314.jpg

• Like 1
Postat
10 minutes ago, gica 1955 said:

...se cauta barbati adevarati cu pistoale calibrul 45 

...daca nu rezistati mai bine nu va bagati .

http://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20211112/1700/f9376384582f68a04cf02f89750d6eb8.jpg

....cine nu pleaca futut sigur pleaca batut ( pentru cine se da cocos si nu este)

Urâtă mai e :))))

Nici pentru un milion de lire sterline n-aș da în ea!

• Minus 2
Postat
Acum 14 minute, banana_lunga a spus:

Ține.ti părerea.nu am deschis subiectul sa îți dai cu părerea despre mine.daca nu ai un răspuns mai bine numai scrie.esti tare ipocrit .

Postat
Acum 37 minute, gica 1955 a spus:

Mai Melaniaa alias MOLDOVEANCA FIERBINTE ...nu organizezi tu un sex parti?

La constitutia ta cred ca ai reusi lejer sa ti o petrecere cu cel putin 5 invitati (minim) din aia focosi si tari in .......

Ai tot ce-ti trebuie sa rezisti lejer pana dimineata ...bulane fortoase ,cur apetisant ,maini muncite si tatuaje incitante .....

MISS FEMEIA DE LA TARA ....MOLDOVEANCA FIERBINTE CAUT COCOSI REZISTENTI PENTRU NOPTI DE NEUITAT 

http://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20211112/1700/f723bdb3a1e7f670b850f25118cfc790.jpg

Se vede că gândești cu pula pe care nu o ai ...nu ți.a cerut nimeni parereaa..vrei sa ai cât mai multe comentarii..dar macar sa fie referitor la subiect nu pe lângă ...așa cum nimerești gaura.as vrea sa le de-a cine block sau ban la ăștia care se baga in seama fara sa ii caute cineva...

• Haha 1
Postat
Acum 43 minute, banana_lunga a spus:

hai nu fi rau ...eu recunosc ca nu ma tin curelele ,tu insa o dai ca e urata .....

fi cinstit cu tine insuti si recunoaste ca nu ai curaj .......femeia nu este pentru orisicine .

....in plus mi-a confirmat ca este si suparacioasa ...daca se enerveaza sa nu confunzi geamul cu usa .

Postat
59 minutes ago, gica 1955 said:

hai nu fi rau ...eu recunosc ca nu ma tin curelele ,tu insa o dai ca e urata .....

fi cinstit cu tine insuti si recunoaste ca nu ai curaj .......femeia nu este pentru orisicine .

....in plus mi-a confirmat ca este si suparacioasa ...daca se enerveaza sa nu confunzi geamul cu usa .

Am o problemă mare cu grasele care se văd a fi voluptoase ori cu oase gele. Gagica se întâmplă să fie și urâtă din punctul meu de vedere. Plus că  nu îmi pasă câtuși de puțin de cât de supărăcioasă o fi.

• Haha 1
  • Minus 2
Postat

Nu va suparati dar voi mentineti situatia asta de rahat aici, jignind ,facand offtopic si comentarii fara rost. Va mirati ca va spurca ala , voi generati tot balamucul!! 

Postat
33 minutes ago, strumfmic said:

Nu va suparati dar voi mentineti situatia asta de rahat aici, jignind ,facand offtopic si comentarii fara rost. Va mirati ca va spurca ala , voi generati tot balamucul!! 

Nu ne supărăm, dar în mare parte facem și noi sondaje să vedem câți pun botul la vorbe ”spuse” în mediul virtual și cât de urât se atacă la niște vorbe ”spuse” în mediul virtual. Într-adevăr trebuie să fii mult prea copil, frustrat, trist, abuzat, toate la un loc sau în oricare altă combinație preferi să fie ca să te superi din asta și să consideri a fi jigniri. Sunt cuvinte și ele așa rămân oricât de tăioase ar suna din punctul de vedere al lui X sau din perspectiva lui Y sau Z. Balamucul ăla de care spui tu este generat de persoanele de aici de pe forum care sunt incapabile să accepte cuvinte de genul ca fiind doar cuvinte; vorbe-n vânt dacă vrei să le numesc astfel. 

Hai... mergi de bea niște apă și trage o gură sănătoasă de aer, bine? Te-ai cam... albăstrit la față. 

• Minus 2
Postat
16 minutes ago, unutilizator said:

@gica 1955  și @banana_lunga cu aceste comentarii sunteți de râsu plânsu. 

Vaidemineohmygod... n-am să mai pot dormi cum trebuie la noapte pentru ce mi-ai zis... dar vai, cum ai putut îndrăzni să faci așa ceva?! :))))))))

• Haha 1
  • Minus 2
Postat

te-ai spalat bai jegosule de cand ai venit de la Focsani? mai puti? talibane ia-l acasa la tine si fa-i o baie si apoi mangaie-l la coaie. daca nu ai apa calda, ma pis eu pe el, ca prea spune lumea ca e un mogaldan nespalat. 

• Minus 3
Postat
1 hour ago, cabrones2 said:

te-ai spalat bai jegosule de cand ai venit de la Focsani? mai puti? talibane ia-l acasa la tine si fa-i o baie si apoi mangaie-l la coaie. daca nu ai apa calda, ma pis eu pe el, ca prea spune lumea ca e un mogaldan nespalat. 

Mai dai nume la copaci ?! 

• Minus 2
Postat
Acum 7 ore, strumfmic a spus:

Date-n plm..esti incredibil.Ti-ai facut alt cont.Nu mai găsește omul să cumpere o cartelă tel. in oras ca le-ai epuizat tu pe toate. 

• Minus 2

Postat
Acum 15 ore, premix a spus:

Date-n plm..esti incredibil.Ti-ai facut alt cont.Nu mai găsește omul să cumpere o cartelă tel. in oras ca le-ai epuizat tu pe toate. 

Nu cred ca te-am jignit si nu o sa ma cobor la nivelul tau care este submediocru. Daca ai rafuieli nu le ai cu mine. Am cont de mai bine de 2 ani , intradevar nu postez prea des din cauza situatiei , iar tu ai din luna August 2021. Te rog, atentie la exprimare !!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.