Sari la conținut

Roxi 0791539949❤️

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
La 17.12.2021 la 11:54, leonard111 a spus:

În zona abdomenului , cicatrice după operație  ?

Da e doar o operație nimic ieșit din comun 

• pisicuts închis și deschis acest topic
  • pisicuts a închis acest topic
Postat
La 02.01.2022 la 20:57, XweedX a spus:

am sunat joi parca si de la 300 ora a ajuns la 400 cu fin orala contra cost.toate aveti stouri ieftine in voi

Scuză-mă pe mine dragul meu ca tu vrei multe pe bani putini trebuia sa fie gratis ca să fi tu mulțumit sa îmi lași recenzie bună dar când miai zis ca tia plăcut si ca mai revi și ai revenit asta de ce nu ai și zis-o aici și dacă nu îți place cauta în alta parte asa e peste tot îți zic eu😉

Postat
La 17.12.2021 la 18:22, Subterana a spus:

@Roxirosana încearcă si tu sa nu mai dai răspunsuri d-astea tăioase dacă dorești sa atragi clienți, ca nu-ti fac niciun favor. Ba din contra, dacă omul vede ca raspunzi așa își imaginează ca așa o sa fii cu el si când vine la tine. Apropo cu care Tania esti colega? Un link dacă se poate? Ms

Buna mulțumesc frumos pentru sfat dar am dat răspunsurile acelea pentru ca uni comentează și nici măcar nu au venit la mine sa ma. Vadă sau cum muncesc iar cu tania am. Fost colega nu mai sunt cu ia am alta colega la alta locație 

Postat
On 12/17/2021 at 11:04 AM, hennesy said:

Salut ! Bine punctat...toate trompetele mai nou vor extra pentru orice (asta-i trendul)...imediat se acomodeaza, una de la cealaltă.

Macar de ar avea pe ce sa ceară, dar ce a apărut în ultima perioadă sunt fix de la coada vacii cocoțate pe niste tocuri sau ciorex.

Astea sunt aduse de sara24

Uita-te la asta pe topic si o sa vezi aceleasi preturi, aceleasi servicii, aceeasi prezentare, clar sunt scolite de aia sa mearga pe prosteala.

Probabil sunt venite cu caruta de prin Gorj, unde a mai activat cea de care ziceam mai sus.

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...