Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Autor Postat Decembrie 19, 2021 Acum 18 ore, MacArthur a spus: Inafara de admini de unde stiu userii cine sunt clone si cine nu? Tot citesc acuzatii de genul, si ma gandesc "acuzatorul de unde stie?" Eu nu am spune care sunt CLONE si care nu , ei se acuza unii pe alții si se jicnesc ca la usa cortului, drept dovadă uitate mai sus si mai jos🥵
Alex61 Reputație: 40 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Acum 7 ore, gallo a spus: Iarasi ai tras cacat pe rat colonele bulangiu?🤣 Cu asta ai recunouct ca tu esti Lisandru. Dar deh , si prostul satului raspundea de pe contul de @CharonIV la postare adresata lui @extraterestru78 . SI sstine ca nu e clona si nici nu are clone.
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 2 minutes ago, Alex61 said: Cu asta ai recunouct ca tu esti Lisandru. Dar deh , si prostul satului raspundea de pe contul de @CharonIV la postare adresata lui @extraterestru78 . SI sstine ca nu e clona si nici nu are clone. Ba ,poponare ,nu uita ,eu sunt idolul tau ,pe mine tu si altalaba ma visati noapte de noapte ,ca si ala imi verifica profilul non-stop smr ,ati devenit dracu obsedati de mine
Alex61 Reputație: 40 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Cine plm e lisandru Inainte sa apari tu , el era prostul forumului. Acum , ca a revenit sub un alt nume , te-a retrogradat , e din nou prostul forumului si tu ai ramas doar prostul satului.
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Autor Postat Decembrie 19, 2021 Acum 21 ore, Santino a spus: Oare din asta se hrănesc zi de zi să poată supraviețui 🤔 Dap 🤦♂️............exact cum spuneam😂 Continuați vă rog 🙄 1
Alex61 Reputație: 40 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Acum 5 minute, CharonIV a spus: Ba ,poponare ,nu uita ,eu sunt idolul tau ,pe mine tu si altalaba ma visati noapte de noapte ,ca si ala imi verifica profilul non-stop smr ,ati devenit dracu obsedati de mine Pai cand vad cat s-a facut factura la curent , caut un prost sa ma distrez pe seama lui , sa imi mai treaca supararea. 1
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 19, 2021 Acum 2 ore, Alex61 a spus: Cu asta ai recunouct ca tu esti Lisandru. Dar deh , si prostul satului raspundea de pe contul de @CharonIV la postare adresata lui @extraterestru78 . SI sstine ca nu e clona si nici nu are clone. Iarta-ma ca iti spun realitatea ...besi in pula calului drogatule! 🤣 1 4
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 19, 2021 1 oră în urmă, Alex61 a spus: Pai cand vad cat s-a facut factura la curent , caut un prost sa ma distrez pe seama lui , sa imi mai treaca supararea. Te-ai gasit pe tine insuti labagiule, marsh inapoi la balaceanca sandilaule labagiu 1 4
Membru Premium derwall Reputație: 650 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 19, 2021 Acum 3 ore, Santino a spus: Eu nu am spune care sunt CLONE si care nu , ei se acuza unii pe alții si se jicnesc ca la usa cortului, drept dovadă uitate mai sus si mai jos🥵 Aoleu ce fracturi...gramaticale...🧐😔 4 2
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 19, 2021 Acum 2 ore, Alex61 a spus: Inainte sa apari tu , el era prostul forumului. Acum , ca a revenit sub un alt nume , te-a retrogradat , e din nou prostul forumului si tu ai ramas doar prostul satului. Ai salvat onoarea forumului, ai aparut tu bulangiule clonat! 🤣🤣🤣 Besi bai drogatule, puti a kakat 1 4
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Autor Postat Decembrie 19, 2021 Acum 6 minute, derwall a spus: Aoleu ce fracturi...gramaticale...🧐😔 nu sunt profesor de limba română 😂
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 19, 2021 Chiar acum, Santino a spus: nu sunt profesor de limba română 😂 Se stie, esti doar o zdreanta care pute a pestalau zdreanta! 4
Membru Premium derwall Reputație: 650 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 19, 2021 Acum 1 minut, Santino a spus: nu sunt profesor de limba română 😂 3 greseli in câteva randuri....ufff 5 2
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Autor Postat Decembrie 19, 2021 Acum 2 minute, gallo a spus: Se stie, esti doar o zdreanta care pute a pestalau zdreanta! cred ca confunzi lumea😂
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 19, 2021 Acum 3 minute, derwall a spus: 3 greseli in câteva randuri....ufff Lasa-l pe idiot, toti gresim, problema lui este mult mai mare. 1 4
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Autor Postat Decembrie 19, 2021 Acum 2 minute, gallo a spus: Lasa-l pe idiot, toti gresim, problema lui este mult mai mare. ai citat comentariul meu si credeam ca la mine faci referire
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 19, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 19, 2021 Acum 2 ore, Alex61 a spus: Cu asta ai recunouct ca tu esti Lisandru. Dar deh , si prostul satului raspundea de pe contul de @CharonIV la postare adresata lui @extraterestru78 . SI sstine ca nu e clona si nici nu are clone. Alex, nu cumva tu esti ala care îngheață in parcul operei bulangiule?🤣 Tot te mai dai mare gigolo poponare?🤣🤣 1 4
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Acum 2 ore, CharonIV a spus: Ba ,poponare ,nu uita ,eu sunt idolul tau ,pe mine tu si altalaba ma visati noapte de noapte ,ca si ala imi verifica profilul non-stop smr ,ati devenit dracu obsedati de mine Bravo nepoate! Deles tabarles 🤣 1 4
Alex61 Reputație: 40 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Acum 1 oră, gallo a spus: Alex, nu cumva tu esti ala care îngheață in parcul operei bulangiule?🤣 Tot te mai dai mare gigolo poponare?🤣🤣 De craciun va fac tie si lui Charon cadou cate o sticla de prenadez , doar daca invatati sa vorbiti frumos. Sunteti certati cu jumatate dintre membrii acestui forum dar vad ca vreti neaparat sa continuati pe aceeasi linie... 1
Alex61 Reputație: 40 Postat Decembrie 19, 2021 Postat Decembrie 19, 2021 Acum 1 oră, gallo a spus: Alex, nu cumva tu esti ala care îngheață in parcul operei bulangiule?🤣 Tot te mai dai mare gigolo poponare?🤣🤣 De Craciun va fac tie si lui Charon cadou cate o sticla de prenadez , doar daca invatati sa vorbiti frumos. Sunteti certati cu jumatate dintre membrii acestui forum dar vad ca vreti neaparat sa continuati pe aceeasi linie... 1
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Decembrie 20, 2021 Acum 19 ore, Alex61 a spus: De Craciun va fac tie si lui Charon cadou cate o sticla de prenadez , doar daca invatati sa vorbiti frumos. Sunteti certati cu jumatate dintre membrii acestui forum dar vad ca vreti neaparat sa continuati pe aceeasi linie... Pastreaz-o pentru tine bulangiule, eu nu folosesc substante psihotrope spre deosebire de tine! 1 5
Alex61 Reputație: 40 Postat Decembrie 20, 2021 Postat Decembrie 20, 2021 1 oră în urmă, gallo a spus: Pastreaz-o pentru tine bulangiule, eu nu folosesc substante psihotrope spre deosebire de tine! Eu ti-am vrut binele , am vrut sa ii fac pe oameni sa evite teoria conform careia esti retard irecuprabil din nasteere si sa creada ca e prenadezul de vina. Dar tu ai spulberat orice ruma de indoiala. Acum nu vor mai spune cei ce iti citesc postarile : "ce face prenazeul din om" , spun "uite saraacu , asa s-a nascut". 1
avadanei Reputație: 147 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 20, 2021 Stai sa vezi pe "baietii destepti" care promoveaza stelutele cu expresii de Carturescu la care mi'am luat vre-o cateva tepe si nu numa eu!
Lisandru55 Reputație: 12 Postat Decembrie 21, 2021 Postat Decembrie 21, 2021 V-am promis ca revin cu un videoclip cu @gallo si ma tin de cuvant. Dupa ce ma baneaza iara comunistii astia , voi reveni si cu un clip cu @picon Pe @CharonIV vi l-am prezentat deja. @pulcher , @orlando muistul si @grasul the godfather , in videocliăpul asta il puteti vedea pe aurolacul @gallo , in urmatorul il veti putea vedea pe @picon
Postări Recomandate