deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Si vezi sa nu ma lase ea singurel la Tomorrowland!
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Tu, Sorina, m-ai lasa, daca ai fi nevasta mea? Pe bune acuma!
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 24, 2014 bey....ia terminati cu discutiile astea off-topicauzi, tomorrowland.....aici vb de animale !
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Corect! Animalul din mine ar merge cu animalul din Sorina in Belgia un pic. Da' nu gaseste "acoperire".
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Eu la Exit am fost cu sotul unei foarte bune prietene. Cu acordul ei. Ce zici de asta? Nu are rost sa-l sun sa intreb cum a facut sa o imbarlige? El nu a facut nimic. Ea l-a rugat. Eu ...am savurat @deep: eu d-aia nu (mai) sunt nevasta. Imi place mult mai mult ...amanta.
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Si ai multe prietene bune si foarte bune? Sunt toate maritate? Esti pericol public.
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 24, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Ianuarie 24, 2014 Si ai multe prietene bune si foarte bune? Sunt toate maritate? Esti pericol public.Trebuie sa-ti schimbi numele din Sorina in Denis(a) pericol public :laugh2
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Da...spaima rosie...pe 2 roti. Pazea! In cursa mea nebuna mai prind si cate unul ...insurat! Nu am vazut verigheta , merg cu viziera lasata doamnelor! Si in vara, imi doresc sa ajung in Belgia. Tomorrowland i'm co(u)ming aaaahhh
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Ce e inclus in astia 1200E? Avion, cazare, bilete, etc?Zi un program al excursiei!
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 am postat mai sus cateva linkuri, o sa deschid un topic dedicat. Dar maine. Maine, o noua zi, o noua provocare
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Sorina,ce e mai exact acest Tomorrowland?mersi.
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2014 1
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Dupa inceputul clipului se vede ca e smecher rau,mersi Patrick.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Dupa inceputul clipului se vede ca e smecher rau,mersi Patrick. Nu-ti poti imagina...trebuie sa fii acolo ca sa poti SIMTI despre ce este vorba...
fufu2323 Reputație: 4 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 taticuleee tu esti urmatoru david carradine de romania , mort in dulap de la laba cu lasou legat de gat, asa ajungihttp://abcnews.go.com/Health/story?id=7764618
Shaworma Reputație: 463 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 25, 2014 Ce-am pierdut...
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=u5FJpGlUeag
fufu2323 Reputație: 4 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 AUTO-EROTISM INDUCATOR DE MOARTE
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 Eu sunt de parere ca ar trebui sa renuntam la apelative gen "degenerat" si alte injurii...serios acum...este adevarat ca unii dintre noi ne ferim sa nu ajungem sa ne indragostim in aseenea hal incat sa ne fie intunecata ratiunea dar pe bune, nu ziceti "hop". Se poate intampla oricui...indiferent cata minte si carte are. Bunica mea avea o vorba : " Iubirea este mai a draq ca cacarea" (scuzati cacofonia dar am citat exact). Nu mintea! Ventrino, capul sus si privirea forward !!! Toate trec! Trust me! 3
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2014 Hey Sorina nu uita ca "degeneratul" asta s-a apucat si a jignit niste oameni pe care nu-i cunoaste, a procedat ca orice pusti naiv in existenta lui pe internet. 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2014 Eu sunt de parere ca ar trebui sa renuntam la apelative gen "degenerat" si alte injurii...serios acum...este adevarat ca unii dintre noi ne ferim sa nu ajungem sa ne indragostim in aseenea hal incat sa ne fie intunecata ratiunea dar pe bune, nu ziceti "hop". Se poate intampla oricui...indiferent cata minte si carte are. Bunica mea avea o vorba : " Iubirea este mai a draq ca cacarea" (scuzati cacofonia dar am citat exact). Nu mintea! Ventrino, capul sus si privirea forward !!! Toate trec! Trust me! Hey Sorina nu uita ca "degeneratul" asta s-a apucat si a jignit niste oameni pe care nu-i cunoaste, a procedat ca orice pusti naiv in existenta lui pe internet. Sorina furia colegilor pe Ventrino nu este generata numai de acest caz. Ventrino a mai avut inca doua episoade violente pe acest site si de aceea multa lume il blameaza. Ca e bine sau rau sa faca asta este o alta discutie, insa reactiile pe care le primeste el acum au un suport real totusi.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2014 Sorina furia colegilor pe Ventrino nu este generata numai de acest caz. Ventrino a mai avut inca doua episoade violente pe acest site si de aceea multa lume il blameaza. Ca e bine sau rau sa faca asta este o alta discutie, insa reactiile pe care le primeste el acum au un suport real totusi. Oare? EU cred ca doar in aparenta. Aici este o lume virtuala. Ceea ce s-a petrecut IN REALIATATE si IN INTREGIME noi nu stim si nici nu vom sti vreodata.. Ideea este ca nici eu nu agreez si NU TOLEREZ violenta, si cu atat mai mult nesimtirea insa de aici pana a ne apuca sa haituim efectiv un om e cale lunga. Stii ce ma oftica cel mai si cel mai rau?? Ca acum ataca TOATA lumea. Pana acum au stat ascunsi in spatele monitoarelor. Acum improsca cu venin. Am vazut ca l-a certat x, l-a certat z si imediat si acolitii...Asta ma deranjeaza. Instinctul de turma !!!! Si tupeul virtual!! Toate astea se puteau (se pot) rezolva si altfel. Cu toti stim asta, come on... 2
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2014 Despre ce acoliti vorbesti, vezi ca si eu am fost unul dintre "victimele" pacientului. Exprima-te civilizat. 1
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 26, 2014 Sorina4u, daca-ti place de Ventrino poti sa-i iei tu, nu se supara nimeni. Daca vrei, du-l la Tomorrowland si eventual lasa-l acolo, numai tu sa te intorci. 4
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2014 Oare? EU cred ca doar in aparenta. Aici este o lume virtuala. Ceea ce s-a petrecut IN REALIATATE si IN INTREGIME noi nu stim si nici nu vom sti vreodata.. Ideea este ca nici eu nu agreez si NU TOLEREZ violenta, si cu atat mai mult nesimtirea insa de aici pana a ne apuca sa haituim efectiv un om e cale lunga. Stii ce ma oftica cel mai si cel mai rau?? Ca acum ataca TOATA lumea. Pana acum au stat ascunsi in spatele monitoarelor. Acum improsca cu venin. Am vazut ca l-a certat x, l-a certat z si imediat si acolitii...Asta ma deranjeaza. Instinctul de turma !!!! Si tupeul virtual!! Toate astea se puteau (se pot) rezolva si altfel. Cu toti stim asta, come on... Draga mea si haituiala asta , tot virtuala este. Si apropo una din cele doua greseli de dinainte a respectat scenariul de acum cu diferenta ca nu s-a lasat cu bataie si cu alte cateva nuante diferite.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum