Sari la conținut

Ventrino-degeneratul forumului

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

bey....ia terminati cu discutiile astea off-topic

auzi, tomorrowland.....

aici vb de animale !

:laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu la Exit am fost cu sotul unei foarte bune prietene. Cu acordul ei. Ce zici de asta? Nu are rost sa-l sun sa intreb cum a facut sa o imbarlige? El nu a facut nimic. Ea l-a rugat. :D

Eu ...am savurat :D

@deep: eu d-aia nu (mai) sunt nevasta. Imi place mult mai mult ...amanta. :D

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Si ai multe prietene bune si foarte bune? Sunt toate maritate? :laugh2

Esti pericol public.

Trebuie sa-ti schimbi numele din Sorina in Denis(a) pericol public :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Da...spaima rosie...pe 2 roti. :laugh2

Pazea! In cursa mea nebuna mai prind si cate unul ...insurat! :D

Nu am vazut verigheta :D , merg cu viziera lasata doamnelor! :boob

Si in vara, imi doresc sa ajung in Belgia. Tomorrowland i'm co(u)ming :D aaaahhh

Postat

am postat mai sus cateva linkuri, o sa deschid un topic dedicat. Dar maine. 

Maine, o noua zi, o noua provocare :D

Postat

Dupa inceputul clipului se vede ca e smecher rau,mersi Patrick.

Nu-ti poti imagina...trebuie sa fii acolo ca sa poti SIMTI despre ce este vorba...

Postat

Eu sunt de parere ca ar trebui sa renuntam la apelative gen "degenerat" si alte injurii...serios acum...este adevarat ca unii dintre noi ne ferim sa nu ajungem sa ne indragostim in aseenea hal incat sa ne fie intunecata ratiunea dar pe bune, nu ziceti "hop". Se poate intampla oricui...indiferent cata minte si carte are.

Bunica mea avea o vorba : " Iubirea este mai a draq ca cacarea" (scuzati cacofonia dar am citat exact). Nu mintea!

Ventrino, capul sus si privirea forward !!! Toate trec! Trust me!

• Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Hey Sorina nu uita ca "degeneratul" asta s-a apucat si a jignit niste oameni pe care nu-i cunoaste, a procedat ca orice pusti naiv in existenta lui pe internet.

• Like 2
Postat

Eu sunt de parere ca ar trebui sa renuntam la apelative gen "degenerat" si alte injurii...serios acum...este adevarat ca unii dintre noi ne ferim sa nu ajungem sa ne indragostim in aseenea hal incat sa ne fie intunecata ratiunea dar pe bune, nu ziceti "hop". Se poate intampla oricui...indiferent cata minte si carte are.

Bunica mea avea o vorba : " Iubirea este mai a draq ca cacarea" (scuzati cacofonia dar am citat exact). Nu mintea!

Ventrino, capul sus si privirea forward !!! Toate trec! Trust me!

Hey Sorina nu uita ca "degeneratul" asta s-a apucat si a jignit niste oameni pe care nu-i cunoaste, a procedat ca orice pusti naiv in existenta lui pe internet.

Sorina furia colegilor pe Ventrino nu este generata numai de acest caz. Ventrino a mai avut inca doua episoade violente pe acest site si de aceea multa lume il blameaza. Ca e bine sau rau sa faca asta este o alta discutie, insa reactiile pe care le primeste el acum au un suport real totusi.

Postat

Sorina furia colegilor pe Ventrino nu este generata numai de acest caz. Ventrino a mai avut inca doua episoade violente pe acest site si de aceea multa lume il blameaza. Ca e bine sau rau sa faca asta este o alta discutie, insa reactiile pe care le primeste el acum au un suport real totusi.

Oare? 

EU cred ca doar in aparenta. Aici este o lume virtuala. Ceea ce s-a petrecut IN REALIATATE si IN INTREGIME noi nu stim si nici nu vom sti vreodata..

Ideea este ca nici eu nu agreez si NU TOLEREZ violenta, si cu atat mai mult nesimtirea insa de aici pana a ne apuca sa haituim efectiv un om e cale lunga. Stii ce ma oftica cel mai si cel mai rau?? Ca acum ataca TOATA lumea. Pana acum au stat ascunsi in spatele monitoarelor. Acum improsca cu venin.

Am vazut ca l-a certat x, l-a certat z si imediat si acolitii...

Asta ma deranjeaza.

Instinctul de turma !!!! Si tupeul virtual!!

Toate astea se puteau (se pot) rezolva si altfel. Cu toti stim asta, come on...

• Like 2
Postat

Despre ce acoliti vorbesti, vezi ca si eu am fost unul dintre "victimele" pacientului.

Exprima-te civilizat.

• Like 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Sorina4u, daca-ti place de Ventrino poti sa-i iei tu, nu se supara nimeni. :)

Daca vrei, du-l la Tomorrowland si eventual lasa-l acolo, numai tu sa te intorci.

• Like 4

Postat

Oare? 

EU cred ca doar in aparenta. Aici este o lume virtuala. Ceea ce s-a petrecut IN REALIATATE si IN INTREGIME noi nu stim si nici nu vom sti vreodata..

Ideea este ca nici eu nu agreez si NU TOLEREZ violenta, si cu atat mai mult nesimtirea insa de aici pana a ne apuca sa haituim efectiv un om e cale lunga. Stii ce ma oftica cel mai si cel mai rau?? Ca acum ataca TOATA lumea. Pana acum au stat ascunsi in spatele monitoarelor. Acum improsca cu venin.

Am vazut ca l-a certat x, l-a certat z si imediat si acolitii...

Asta ma deranjeaza.

Instinctul de turma !!!! Si tupeul virtual!!

Toate astea se puteau (se pot) rezolva si altfel. Cu toti stim asta, come on...

Draga mea si haituiala asta , tot virtuala este. Si apropo una din cele doua greseli de dinainte a respectat  scenariul de acum cu diferenta ca nu s-a lasat cu bataie si cu alte cateva nuante diferite. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...