Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Just now, CharonIV said: CA AI PUS-O TU Nu m-am pus el eu fac ceea ce simt , nu se simte ? 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Tu vei avea mereu un loc in ❤️ iarasi îmi sar astia in cap ca vreau sa ma afirm și ii deranjează ca tot postez și sufăr de narcisism chiar nu ma văd frumoasa …. Sunt o femeie normala bine poate un pic handi :))) E clara treaba! Ma bucur ca ai scris in vazul tuturor sa vada si ei, sa nu mai spuna ca sunt eu nebun! ❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Motanel , nici măcar acum de sărbători nu este darnic iarăși m-o lăsat fata aprecieri Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Just now, nicieu said: E clara treaba! Ma bucur ca ai scris in vazul tuturor sa vada si ei, sa nu mai spuna ca sunt eu nebun! ❤ Te iubi ❤️ Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: CA AI PUS-O TU p.s: sper ca realizati ca glumesc :))))) Ce sa pun ma? 🤣🤣🤣 nici in gluma sa nu mai spui asa ceva! Bruneta doar a luat foc pe mine, ce vrei sa fac eu? Ce vina am? Zi-i @Bruneta168 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Revin intr-o ora, merg sa-mi fac baie @nicieu , te aștept sa vii sa ma speli pe spate ❤️ Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Te iubi ❤️ Nicieu nu pot spune ca nu te iuby mai mult decat tu pe mine ❤🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Just now, nicieu said: Ce sa pun ma? 🤣🤣🤣 nici in gluma sa nu mai spui asa ceva! Bruneta doar a luat foc pe mine, ce vrei sa fac eu? Ce vina am? Zi-i @Bruneta168 Pai cine sa ma pună? Eu fac ceea ce simt , iar tu ești 👀❤️ Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Ce sa pun ma? 🤣🤣🤣 nici in gluma sa nu mai spui asa ceva! Bruneta doar a luat foc pe mine, ce vrei sa fac eu? Ce vina am? Zi-i @Bruneta168 Ti-am zis sa ma mai inveti si pe mine vrajeala aia de marinar a ta Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Revin intr-o ora, merg sa-mi fac baie @nicieu , te aștept sa vii sa ma speli pe spate ❤️ Sunt deja acolo cu sufletul 😅😁 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Ti-am zis sa ma mai inveti si pe mine vrajeala aia de marinar a ta Daca-ti dau vrajeala mea, ti-o ia pula razna 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Just now, nicieu said: Sunt deja acolo cu sufletul 😅😁 ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Just now, nicieu said: Daca-ti dau vrajeala mea, ti-o ia pula razna 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Acum 19 minute, Bruneta168 a spus: Pai , luni , marți și miercuri , o sug , iar după iau pauza pana pe 6-7 , încă nu știu de ce intrebi ? Vineri fac party Ma gandeam la o programare 😀 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Coaie pe bune, SP are 800 de puncte de reputatie? In stilul asta misteryo ma urca sus rau de tot 🤣🤣🤣 misteryo te țuc mă ciocoflendere 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Coaie pe bune, SP are 800 de puncte de reputatie? In stilul asta misteryo ma urca sus rau de tot 🤣🤣🤣 misteryo te țuc mă ciocoflendere 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Mama ce lag mi-am luat de la net! S-a postat de 3 ori 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Acum 19 minute, nicieu a spus: Coaie pe bune, SP are 800 de puncte de reputatie? In stilul asta misteryo ma urca sus rau de tot 🤣🤣🤣 misteryo te țuc mă ciocoflendere 🤣 Da Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, Indecisu a spus: Da Azi cred ca am facut 300 de puncte 🤣🤣🤣 nu le-am cerut 🤣 Link spre comentariu
Vizitator varulqwerty Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 1 hour ago, ionica 73 said: Era bossu prostitution care si-a sters contul cand sa retras de pe forum, in asociatie cu pipilica, a pus multi fraeri cu botul pe labe de si acum varul @varulqwerty il pomeneste si sughita in cafea, de ma tot confunda cu contul ala 😂😂 Asa si? Colericu acu 2 ani manca rahat pe aici ca eu as fi defapt ventrino, ca cica avem acelasi modus de operandi, sincer mi se rupe pula cine sunteti voi, si mi se rupe pula cine credeti ca sunt eu, grija mea este cu ce masina sa merg in apuseni cu tucson sau cu rav4? pe internet putem sa fim ce vrem noi, si sa ne imaginam cati unicorni pufosi si simpatici vrem 🦄 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Acum 16 minute, nicieu a spus: Azi cred ca am facut 300 de puncte 🤣🤣🤣 nu le-am cerut 🤣 Nu conteaza punctele hmm ,tot tu :)))))) Acum 20 minute, nicieu a spus: Coaie pe bune, SP are 800 de puncte de reputatie? In stilul asta misteryo ma urca sus rau de tot 🤣🤣🤣 misteryo te țuc mă ciocoflendere 🤣 Acum 34 minute, nicieu a spus: Coaie pe bune, SP are 800 de puncte de reputatie? In stilul asta misteryo ma urca sus rau de tot 🤣🤣🤣 misteryo te țuc mă ciocoflendere 🤣 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Acum 18 minute, nicieu a spus: Coaie pe bune, SP are 800 de puncte de reputatie? In stilul asta misteryo ma urca sus rau de tot 🤣🤣🤣 misteryo te țuc mă ciocoflendere 🤣 Am jucat "prost" și am rămas iar fără jetoane..deci...tot în curul gol!!! 😁 Ridica-ma la cer...sau urca-mă sus! (nugmi dai și mie împrumut pt.o mana, presimt ca o sa câștig!!! 😁 😁 😁 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Am jucat "prost" și am rămas iar fără jetoane..deci...tot în curul gol!!! 😁 Ridica-ma la cer...sau urca-mă sus! (nugmi dai și mie împrumut pt.o mana, presimt ca o sa câștig!!! 😁 😁 😁 De cand a pus motanu delay eu n-am mai patit sa raman fara Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Nu conteaza punctele hmm ,tot tu :)))))) Eu doar fac misto! Rad cu tine 🤣🤣🤣 Dusmanii tai im dau plusuri, tu imi dai plusuri, @Bruneta168 m-ar fute, ce vina am eu?! 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum