Sari la conținut

👍 Topul clonelor, minusarilor si fraierilor pe anul 2021👍

Postări Recomandate

Postat
  La 30.12.2021 la 14:30, colericul a spus:

Probabil e o combinație: să fie sigur că e programat și să aibe parte de servicii dedicate... 

Eu am primit invitații pe PM de la fete ca să le vizitez (distractiv că nu știau că sunt a sute de kilometri distanță), în speranța unei recenzii favorabile. Am aflat de la cele la care aveam abonament că sunt unele care erau curioase cine sunt și încercau să-mi facă lipeala... 

In zona unde activez cu predilecție, nu dura mai mult de o săptămână după ce schimbam numărul de telefon ca să fie descoperit noul număr așa că acum aplic o altă metodă: păstrez un număr pentru fetele care mă știu, la celelalte folosesc un număr nou la care renunț imediat ce am scris prima recenzie cu programare de pe acel număr. Asta ca să realizați că informațiile circulă repede între ele. 

Dacă la fete le înțeleg oarecum interesul, în schimb nu înțeleg de ce ar fi interesați de persoana mea alți useri care sunt tot clienți ca mine, proxeneții știu de ce ar vrea să mă cunoască 😛

Legat de proxeneți, una la care am refuzat să stau, mi-a cerut "taxă de deranj", l refuzul meu a spus că-și sună peștele, i-am spus că-l aștept în fața blocului preț de două țigări... m-au filat mai atent vreo doi cât am fumat țigările dar nu a venit nimeni la mine să-mi ceară socoteală. Nu știu dacă s-au speriat de mine sau au considerat că e prea mare riscul în cazul unui scandal căci în mod sigur nu păream timorat. 

Extinde  

" Paza bună  păzește primejdia rea".  Până mor am de învățat câte ceva. Mulțumesc frate! 

• Minus 2
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
  La 30.12.2021 la 14:38, Tandem3 a spus:

Paza bună  păzește primejdia rea.  Până mor am de învățat câte ceva. Mulțumesc frate! 

Extinde  

ca le spui la inceput ,ca o faci la final ,ca o faci la a 2 a intalnire ,tot o sa-i zici ,deci esti expus oricum ,pentru altii e periculos ca au neveste ,copii ,dar crede-ma ca mie mi se rupe :))))) 

daca aveam nevasta nu cred ca mi-as fi deschis cont aici vreodata

Postat
  La 30.12.2021 la 14:39, CharonIV a spus:

ca le spui la inceput ,ca o faci la final ,ca o faci la a 2 a intalnire ,tot o sa-i zici ,deci esti expus oricum ,pentru altii e periculos ca au neveste ,copii ,dar crede-ma ca mie mi se rupe :))))) 

Extinde  

Nepoate ,  contează  să  ai avantajul  necunoașterii  măcar la prima vizită.  

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator CharonIV
Postat
  La 30.12.2021 la 14:45, Tandem3 a spus:

Nepoate ,  contează  să  ai avantajul  necunoașterii  măcar la prima vizită.  

Extinde  

aici da ,iti dau dreptate 

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

Ptiu, sa nu va fie de deochi! Mai baieti, ati luat prea in serios chestia aia bibilica cu "cresteti si va inmultiti", nu se referea la numarul de clone pe metru patrat, nici la numarul de topice pe tema asta, care, cine, a cui clona e si la recensamantul minusurilor😁😁😁

Spor, ma intorc la prajiturit! 

• Haha 2
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat
  La 30.12.2021 la 15:05, ionica 73 a spus:

Alt topic de suferinta si defulare pentru izmanari, acesti vesnici oropsiti de le taramul prostitutiei.

Extinde  

Ce cauti pe aici, pe la izmenari, tu, clona reasapata?😄😄😄

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Voluntari
  • Oras:Voluntari
Postat
  La 30.12.2021 la 9:55, gallo a spus:

🤣🤣🤣 Bay labare, clona esti atunci cand folosesti mai multe conturi in acelasi timp muistule!

Extinde  

Stai parcat parameciule.

Gallo l-ai facut pe 24 septembrie, payment a fost banat pe 30 septembrie. 

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Vizitator marcus6
Postat
  La 30.12.2021 la 15:10, evaforyou a spus:

Ptiu, sa nu va fie de deochi! Mai baieti, ati luat prea in serios chestia aia bibilica cu "cresteti si va inmultiti", nu se referea la numarul de clone pe metru patrat, nici la numarul de topice pe tema asta, care, cine, a cui clona e si la recensamantul minusurilor😁😁😁

Extinde  

Eva fă prăjituri și pune vinul la rece că vin cu uratul😇

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat
  La 30.12.2021 la 10:43, extraterestru78 a spus:

Eu ti-am mai spus ca exagerezi cu legaturile pe care le faci… thepunisher nu are cum sa fie pidsadera… eu nu i-am facut nimic niciodata, deci este exclus sa fie el….  

Extinde  

mersi :fuck, nu am treabă cu pomelnicul ăla de conturi :)))) sau ce alte manevre se mai încearcă. Azi am primit în jur 30 de quotes, adică wtf ?!? :) 😁 🤦‍♂️

• Like 7
  • Haha 1
  • Oras:Provence
Postat
  La 30.12.2021 la 15:15, pandele firea a spus:

Stai parcat parameciule.

Extinde  

Pandelica, ai supt pula o viata intreaga, asta faci si in continuare!🤣 Iti fa cu virgula muistule, nu este problema mea ca esti idiot, sa ma lingi pe coaie muistule sandilau! Hai mai numara-mi coaiele muistule!🤣🤣🤣 Vai steaua ta de idiot!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator CharonIV
Postat
  La 30.12.2021 la 15:29, elprofesoare a spus:

mersi :fuck, nu am treabă cu pomelnicul ăla de conturi :)))) sau ce alte manevre se mai încearcă. Azi am primit în jur 30 de quotes, adică wtf ?!? :) 😁 🤦‍♂️

Extinde  

da cu pomelnicul pentru care te-a banat motanul data trecuta ai avut ? 

Vizitator Indecisu
Postat
  La 30.12.2021 la 15:23, marcus6 a spus:

Eva fă prăjituri și pune vinul la rece că vin cu uratul😇

Extinde  

Bai idiotule, ti-am dat minus pentru ca ti-ai batut joc acum ceva vreme de femeia asta, ca e grasa si tu nu futi asa ceva ... si acum ce faci ?

• Oras:here,there,everywhere
Postat
  La 30.12.2021 la 15:05, ionica 73 a spus:

Alt topic de suferinta si defulare pentru izmanari, acesti vesnici oropsiti de le taramul prostitutiei.

Extinde  

Ce sa faci, Gogule,asta e rrrrumunistan azi,probabil și-n vecii vecilor.

La 30.12.2021 la 15:10, evaforyou a spus:

Extinde  

Te pup,fata,la multi ani! 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
  La 30.12.2021 la 15:29, elprofesoare a spus:

Extinde  

Ce ai coaie, nu-ti mai recunosti clonele?

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator CharonIV
Postat
  La 30.12.2021 la 15:35, gallo a spus:

Ce ai coaie, nu-ti mai recunosti clonele?

Extinde  

la cate are ,le mai incurca:lol:

• Membru Premium
Postat

Aici eu sunt nambar oan. Este si asta o consolare.

Am cele mai multe minusuri, he !😎🤗😋. Puteti contrazice asta? Vedeti ce clone energice si pline de bani isi fac mendrele pe aici?☺😉😄

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Vizitator CharonIV
Postat
  La 30.12.2021 la 15:37, derwall a spus:

Aici eu sunt nambar oan. Este si asta o consolare.

Am cele mai multe minusuri, he !😎🤗😋. Puteti contrazice asta? Vedeti ce clone energice si pline de bani isi fac mendrele pe aici?☺😉😄

Extinde  

boss ,cred ca te intrec in curand :)))))) 

Postat
  La 30.12.2021 la 15:15, pandele firea a spus:

Stai parcat parameciule.

Extinde  

Vezi ca ai catva floci in cerul gurii, ai uitat sa-i lingi muedin! Nu este belea, iei muie oricum!🤣

! Deh, labagiu cum esti, imi lingi coaiele sandilaule! 

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator marcus6
Postat
  La 30.12.2021 la 15:31, Indecisu a spus:

Bai idiotule, ti-am dat minus pentru ca ti-ai batut joc acum ceva vreme de femeia asta, ca e grasa si tu nu futi asa ceva ... si acum ce faci ?

Extinde  

Am zis că merg să o ur am scris eu ca merg să o fut? 

Vizitator marcus6
Postat
  La 30.12.2021 la 15:31, Indecisu a spus:

Extinde  

Acuma serios sunt cîțiva pe aici numai vorba de ei de futut cred ca laba, ce rost are sa faci conturi aici si sa dai minus sau plus? Bai daca si in ajun de an nou stati aici si va bălăcăriti e clar. Eu m am futut 2 zile cu toate de pe oras acu nu mai am nici un chief de pizda, ma bag la butoiu de vin😇

IMG_20211230_174735.jpg

Postat
  La 30.12.2021 la 15:55, ionica 73 a spus:

Pentru saraciile si haterii neamuzanti, curentati si lasati prosti pe Pamant, mai cu spor.

Extinde  

De unde nu e,nici Dumnezeu nu cere,ce ,nu știi?

Hai la mulți ani, oriunde ești,și un an mai bun!

Si vouă la multi ani!

• Like 1

Vizitator scorpion1970
Postat
  La 30.12.2021 la 15:53, marcus6 a spus:

Acuma serios sunt cîțiva pe aici numai vorba de ei de futut cred ca laba, ce rost are sa faci conturi aici si sa dai minus sau plus? Bai daca si in ajun de an nou stati aici si va bălăcăriti e clar. Eu m am futut 2 zile cu toate de pe oras acu nu mai am nici un chief de pizda, ma bag la butoiu de vin😇

IMG_20211230_174735.jpg

Extinde  

Bai, fir-ar starea ta...(nu ma interesează comentariu🤫), ma interesează licoarea din poza...pai este frumos ce faci? măcar un pahare și pt. noi..."bajetii"(sincer...am bale la gura! 😀

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...