extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 30, 2021 Acum 3 minute, barnautiu02 a spus: Cine este vasileblej? Si-a sters contul… un tractorist, poate stii tu mai bine😈
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 2 minute, nicieu a spus: Am o curiozitate, de unde stii tu de vasileblej? De cand ai contul pe nimfomane? Si de unde stii de ataia useri care deja au conturile sterse sau sunt rebranduiti? daca ai neclaritati poti sa ma intrebi ce vrei in pm ,n-am nimic de ascuns
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 4 minute, barnautiu02 a spus: Da mersi @Tandem3 Da chiar colegul, cu ce te am deranjat. ? 1 1 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, Tandem3 a spus: Da chiar colegul, cu ce te am deranjat. ? pai chiar tu ai zis-o ,vorbesti cu moldoveanul
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: sunt curios din fire si am inceput sa intreb in stanga si in dreapta cine este cine , unii oameni au avut rabdare sa-mi povesteasca ,am cautat topice vechi sa vad cu cine sunt in conflict ,de acolo ii stiu Asa din senin sa intrebi de anumiti useri, tu facandu-ti contul la sfarsitul lui octombrie... putin prea suspect... pe extraterestru il inteleg ca e vechi pe forum si cunoate destui useri... si eu sunt din 2018 si stiu si eu cativa useri din Ro... dar sa nu fi avut cont deloc si sa intrebi de anumiti useri care si-au sters contul cu mult inainte sa ti-l faci tu, sa nu te mire intrebarie mele!
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Asa din senin sa intrebi de anumiti useri, tu facandu-ti contul la sfarsitul lui octombrie... putin prea suspect... pe extraterestru il inteleg ca e vechi pe forum si cunoate destui useri... si eu sunt din 2018 si stiu si eu cativa useri din Ro... dar sa nu fi avut cont deloc si sa intrebi de anumiti useri care si-au sters contul cu mult inainte sa ti-l faci tu, sa nu te mire intrebarie mele! n-am nicio problema , de aia am si zis ,daca vrei sa stii de unde am aflat ce ,iti spun cu mare placere
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: daca ai neclaritati poti sa ma intrebi ce vrei in pm ,n-am nimic de ascuns Singura neclaritate a mea este cum un user care are contul creat din 21 octombrie, anul curent (un cont virgin) neavand inainte alt cont, stie atatea despre foarte multi useri de pe acest forum... nu e nevoie sa scriu asta in PM.
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Singura neclaritate a mea este cum un user care are contul creat din 21 octombrie, anul curent (un cont virgin) neavand inainte alt cont, stie atatea despre foarte multi useri de pe acest forum... nu e nevoie sa scriu asta in PM. simplu ,dupa ce a inceput sa ma minuseze @ThePunisher. am inceput sa fac legaturi intre useri si minusatori ,am dat peste topice din 2018 ,conflictul cu clonele cu pidsadera si de aici a inceput sa se cam lege ,am dat si la plesneala cateodata sa vad ce pica ,cateodata a picat ,alteori nu ,n-am nimic cu nimeni de aici ,am mai repetat ,dar vreau sa fiu lasat in pace ,daca nu ,tot ce aflu sau gasesc ,il fac public fara niciun fel de resentiment
Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Singura neclaritate a mea este cum un user care are contul creat din 21 octombrie, anul curent (un cont virgin) neavand inainte alt cont, stie atatea despre foarte multi useri de pe acest forum... nu e nevoie sa scriu asta in PM. Se pare ca este vechi pe aici...logic, nu ?☺😋😉 2 1
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 3 minutes ago, nicieu said: Asa din senin sa intrebi de anumiti useri, tu facandu-ti contul la sfarsitul lui octombrie... putin prea suspect... pe extraterestru il inteleg ca e vechi pe forum si cunoate destui useri... si eu sunt din 2018 si stiu si eu cativa useri din Ro... dar sa nu fi avut cont deloc si sa intrebi de anumiti useri care si-au sters contul cu mult inainte sa ti-l faci tu, sa nu te mire intrebarie mele! Just now, nicieu said: Singura neclaritate a mea este cum un user care are contul creat din 21 octombrie, anul curent (un cont virgin) neavand inainte alt cont, stie atatea despre foarte multi useri de pe acest forum... nu e nevoie sa scriu asta in PM. Daca nu ai observat @CharonIV si @Tandem3 e acelasi, m-a atacat de pe o clona si a continuat de pe alta. Nu ma doare, dar asta e agitator si vorbeste mult si prost. O sa te atace si pe tine cum ataca pe atatia, din plictiseala. @picon a zis bine, trebuie ignorati 2
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 5 minutes ago, nicieu said: Asa din senin sa intrebi de anumiti useri, tu facandu-ti contul la sfarsitul lui octombrie... putin prea suspect... pe extraterestru il inteleg ca e vechi pe forum si cunoate destui useri... si eu sunt din 2018 si stiu si eu cativa useri din Ro... dar sa nu fi avut cont deloc si sa intrebi de anumiti useri care si-au sters contul cu mult inainte sa ti-l faci tu, sa nu te mire intrebarie mele! 3 minutes ago, nicieu said: Singura neclaritate a mea este cum un user care are contul creat din 21 octombrie, anul curent (un cont virgin) neavand inainte alt cont, stie atatea despre foarte multi useri de pe acest forum... nu e nevoie sa scriu asta in PM. Daca nu ai observat @CharonIV si @Tandem3 e acelasi, m-a atacat de pe o clona si a continuat de pe alta. Nu ma doare, dar asta e agitator si vorbeste mult si prost. O sa te atace si pe tine cum ataca pe atatia, din plictiseala. @picon a zis bine, trebuie ignorati 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 daca stiam cine e cine ,nu mai greseaam de atatea ori :))))))))
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: simplu ,dupa ce a inceput sa ma minuseze @ThePunisher. am inceput sa fac legaturi intre useri si minusatori ,am dat peste topice din 2018 ,conflictul cu pidsadera si de aici a inceput sa se cam lege ,am dat si la plesneala cateodata sa vad ce pica ,cateodata a picat ,alteori nu ,n-am nimic cu nimeni de aici ,am mai repetat ,dar vreau sa fiu lasat in pace Nu am zis ca ai avea ceva cu cineva... dar este ilogic ca un om care este la nivelul de novice pe un forum sa cunoasca aproape pe indelete atatea conturi si clone si toate alea... mie mi-au trebuit 3 ani si tot nu cunosc toate pe forum, iar tu in 3 luni ii stii pe toti si toate scandalurile 🤣🤣🤣 iarta-ma pe mine ca am suspiciuni bine intemeiate 🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, nicieu a spus: Nu am zis ca ai avea ceva cu cineva... dar este ilogic ca un om care este la nivelul de novice pe un forum sa cunoasca aproape pe indelete atatea conturi si clone si toate alea... mie mi-au trebuit 3 ani si tot nu cunosc toate pe forum, iar tu in 3 luni ii stii pe toti si toate scandalurile 🤣🤣🤣 iarta-ma pe mine ca am suspiciuni bine intemeiate 🤣 pai mi-au zis unii de altii ,e vina mea :))))) eu atac cu tot ce gasesc
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, barnautiu02 a spus: Daca nu ai observat @CharonIV si @Tandem3 e acelasi, m-a atacat de pe o clona si a continuat de pe alta. Nu ma doare, dar asta e agitator si vorbeste mult si prost. O sa te atace si pe tine cum ataca pe atatia, din plictiseala. @picon a zis bine, trebuie ignorati Ma indoiesc sa ma atace fara motiv, atata timp cat nu i-am jignit pe vreunul dintre ei... am pus doar niste intrebari pertinente.
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 8 minutes ago, Tandem3 said: Da chiar colegul, cu ce te am deranjat. ? Ai mintea scurta? Ma ataci pe celalalt topic si pe urma iti dai bezele de pe celalalt cont? Vezi ca te incurci im minciuni @ThePunisher. e facut in noiembrie 2021. 😟 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Decembrie 30, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: simplu ,dupa ce a inceput sa ma minuseze @ThePunisher. am inceput sa fac legaturi intre useri si minusatori ,am dat peste topice din 2018 ,conflictul cu clonele cu pidsadera si de aici a inceput sa se cam lege ,am dat si la plesneala cateodata sa vad ce pica ,cateodata a picat ,alteori nu ,n-am nimic cu nimeni de aici ,am mai repetat ,dar vreau sa fiu lasat in pace ,daca nu ,tot ce aflu sau gasesc ,il fac public fara niciun fel de resentiment Eu ti-am mai spus ca exagerezi cu legaturile pe care le faci… thepunisher nu are cum sa fie pidsadera… eu nu i-am facut nimic niciodata, deci este exclus sa fie el…. Totul a inceput de la faza din Sibiu… cineva de acolo sau altalaba, vasileblej… astia ar fii mai siguri, parerea mea
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Just now, nicieu said: Ma indoiesc sa ma atace fara motiv, atata timp cat nu i-am jignit pe vreunul dintre ei... am pus doar niste intrebari pertinente. Pai cand le demontezi minciunile si le incurci socotetile crezi ca iti vor trimite flori si cozonac? 😂😂 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, extraterestru78 a spus: Eu ti-am mai spus ca exagerezi cu legaturile pe care le faci… thepunisher nu are cum sa fie pidsadera… eu nu i-am facut nimic niciodata, deci este exclus sa fie el…. Totul a inceput de la faza din Sibiu… cineva de acolo sau altalaba, vasileblej… astia ar fii mai siguri, parerea mea exagerez ,recunosc ,s-ar putea sa am dreptate ,s-ar putea sa nu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, barnautiu02 a spus: Pai cand le demontezi minciunile si le incurci socotetile crezi ca iti vor trimite flori si cozonac? 😂😂 nu sunt tu sa dau 5000 de minusuri ca nu-mi place un user, moldovene
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: pai mi-au zis unii de altii ,e vina mea :))))) eu atac cu tot ce gasesc Pai si mie mi-au zis multi prin PM care este care, si nu mi-a pasat! Poate fi adevarat sau nu, nu iau orice informatie de buna.
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, nicieu a spus: Pai si mie mi-au zis multi prin PM care este care, si nu mi-a pasat! Poate fi adevarat sau nu, nu iau orice informatie de buna. eu incerc ,ca altceva oricum n-am ce sa fac ,daca e adevarata e bine ,daca nu ,asta e
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Just now, CharonIV said: nu sunt tu sa dau 5000 de minusuri ca nu-mi place un user, moldovene sunt ardelean, puteai zice roman sa fii precis 😂 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, barnautiu02 a spus: sunt ardelean, puteai zice roman sa fii precis 😂 aia e ,cine ai fi ,ca tot nu mi-ai zis care e contul tau principal
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: eu incerc ,ca altceva oricum n-am ce sa fac ,daca e adevarata e bine ,daca nu ,asta e Pai si n-ar fi mai etic sa verifici veridicitatea informatiilor? Daca acum vine unul in PM si iti spune ca contul meu este clona lu nu stiu care de te-a minusta, incepi si cu mine circ? Poate sunt bipolar, si pe un cont fac misto iar de pe altul minusez la greu... intreb.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum