Sari la conținut

MARIA cocostirci -0765681264

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 34 minute, carpe_diem a spus:

Maria e genul de fata dupa care nu intorci capul pe strada!

Ti-a fost rusine sa pleci cand ai vazut-o la usa? Zi sincer 🤣🤣

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 7 ore, talibanu a spus:

Ti-a fost rusine sa pleci cand ai vazut-o la usa? Zi sincer 🤣🤣

Nu stiu unde mi-a fost capul!🤣🤣🤣

• Haha 3

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 10 ore, carpe_diem a spus:

Maria e genul de fata dupa care nu intorci capul pe strada! Am vizitat-o...nici eu nu stiu de ce. Serioasa in ceea ce priveste programarile dar doar atat. Mi-a cerut banii inainte sa nu cumva sa ma razgandesc🤣. Oralul a fost slabut, iar la normal s-a cam plans de dureri in timp ce o penertam. Nu am inspiratie sa scriu  prea mult ca nu a fost ce trebuie muza🤣

Chip 6

Corp 6

Oral 6

Normal 6

Nu e de revenit! Cel putin pentru mine😁

Vaii îți mulțumesc frumos , țin minte că la oral chiar m-am străduit 😊 și da îndrade-văr mă durea puțin nu sunt nici eu de piatră stai liniștit 😉 , dar  nu e bai , e normal să mai fie și minusuri !! Totusi mulțumesc frumos de recenzie și iți doresc o zi bună  ! 

Ps : dacă îți doreai să pleci puteai pleca 😂 nu te țineam cu forța , casa e a mea ușa e a ta 🤷‍♀️ , numai deschidem subiectu ! O zi frumoasă îți doresc ! 

• Like 3
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat
Acum 6 minute, Maria2706 a spus:

Vaii îți mulțumesc frumos , țin minte că la oral chiar m-am străduit 😊 și da îndrade-văr mă durea puțin nu sunt nici eu de piatră stai liniștit 😉 , dar  nu e bai , e normal să mai fie și minusuri !! Totusi mulțumesc frumos de recenzie și iți doresc o zi bună  ! 

Ps : dacă îți doreai să pleci puteai pleca 😂 nu te țineam cu forța , casa e a mea ușa e a ta 🤷‍♀️ , numai deschidem subiectu ! O zi frumoasă îți doresc ! 

O reactie f profesionala domnisoara, tot asa. Succese.

Postat
Acum 4 minute, sorinu a spus:

Nu e vorba doar de relație profesională , în primu rănd nu prea am schimbat două vorbe cu el în afară de faptu că ma întrebat de colega mea 🤷‍♀️ , și la final mi sa spus că e canapeaua micuță dacă nu mă înșel , nu are rost să detaliez tot , dar ceilanți clienți mă știu cum sunt cu adevărat și cum am mai spus mai sunt și minusuri 🤷‍♀️ , dacă nu e chimie din partea amăndurora e normal ca să fie și un minus oricăt maș străduii eu 🤷‍♀️ , și chiar dacă mă durea nu am spus gata sau nu m-am dat la o parte , pur și simplu iam specificat că mă doare puțin atăta tot 🤷‍♀️ în fine asta e 🤷‍♀️ pentru unii sunt pe placu lor , pentru alți nu 😊 ce pot să zic o zi frumoasă tuturor ! 

Postat
Acum 14 minute, sorinu a spus:

Mă scuzi o reacție f profesională , țin să precizez că eu îs o fată simplă nu îs plină de figuri sau altele părerea mea este cum tu vii la mine și preferi să stai odată ce mai plătit mă strădui să fac o treabă bună pentru că specific cum tu lucrezi pentru banu ăsta și eu lucrez pentru banu ăsta și mă strădui să pleci fericit , nu am de ce să reacționez altfel pentru că fiecare părere este împărțită 🤷‍♀️ plusuri și minusuri îs peste tot 🤗 cu asta am terminat , mă scuzați de romanele ăstea și o zi frumoasă tuturor !! Vă îmbrățișez cu drag 🤗

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, Maria2706 a spus:

Nu stiu de ce ai impresia ca am facut recenzia pentru tine! Click nu avea cum sa existe atata timp cat nu am avut atractie. Eu sunt mai pretentios in a face click cu cineva!😁 La aspect tu nu ai nici o vina, iar serviciile asa le-am simtit eu. Poate sunt dur uneori in recenzii dar fac asta pentru ca cei care imi mai citesc recenziile si rezoneaza cu mine la un anumit nivel sa nu fie si ei dezamagiti. Sunt convins ca ai clientii tai care sunt multumiti. Nu toti avem aceleasi gusturi si placeri! Sa ai o zi minunata!😀

• Like 3

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
Acum 6 minute, carpe_diem a spus:

Nu stiu de ce ai impresia ca am facut recenzia pentru tine! Click nu avea cum sa existe atata timp cat nu am avut atractie. Eu sunt mai pretentios in a face click cu cineva!😁 La aspect tu nu ai nici o vina, iar serviciile asa le-am simtit eu. Poate sunt dur uneori in recenzii dar fac asta pentru ca cei care imi mai citesc recenziile si rezoneaza cu mine la un anumit nivel sa nu fie si ei dezamagiti. Sunt convins ca ai clientii tai care sunt multumiti. Nu toti avem aceleasi gusturi si placeri! Sa ai o zi minunata!😀

Exact asta am specificat și eu că nu pot fii pe placul tuturor , sunt plusuri și minusuri , si cum am mai spus odata ce nu există chimie normal că se străduie doar unu , totuși îți mulțumesc încă odată de recenzie 🤗 Și bineînțeles fiecare cu plăcerile lor eu sunt o fată simplă ! O zi minunată și ție 😊🤗

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
15 hours ago, carpe_diem said:

Maria e genul de fata dupa care nu intorci capul pe strada! Am vizitat-o...nici eu nu stiu de ce. Serioasa in ceea ce priveste programarile dar doar atat. Mi-a cerut banii inainte sa nu cumva sa ma razgandesc🤣. Oralul a fost slabut, iar la normal s-a cam plans de dureri in timp ce o penertam. Nu am inspiratie sa scriu  prea mult ca nu a fost ce trebuie muza🤣

Chip 6

Corp 6

Oral 6

Normal 6

Nu e de revenit! Cel putin pentru mine😁

Eu știu de ce n-ai făcut tu click cu ea … nu ai reușit să o chinuiești calumea 

Într-adevăr Maria este o fata simplă, dar mie unu tocmai asta mi-a plăcut foarte mult. Nu-mi place să concurez la figuri cu fata la care merg :))

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 42 minute, goe_bulgaru a spus:

Eu știu de ce n-ai făcut tu click cu ea … nu ai reușit să o chinuiești calumea 

Într-adevăr Maria este o fata simplă, dar mie unu tocmai asta mi-a plăcut foarte mult. Nu-mi place să concurez la figuri cu fata la care merg :))

Vaii mersii 😂😂 , noi doi ne chinuim reciproc ! Cum spuneam nici mie nu îmi place să o ard în figuri , nici clientu la răndu lui să fie figurant și cu o față acră 😐 !! Dar totuși mulțumesc frumos , lasă că mă chinuii tu destul 😂😂 

Te pup , o zi bună îți doresc 🤗

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
33 minutes ago, Maria2706 said:

Ultimele zile în oraș 😊

Unde mai pleci de data asta ?

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Poate vine în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 🥰

Postat
Acum 15 ore, Cozonac7 a spus:

Poate vine în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 🥰

Ai ghicit 🤗 Ne vedem acolo 💋 cu drag !! 

Ps : Azi e ultima zii în oraș 😊

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Dragilor țin să vă anunț că am revenit în orașul vostru 🤗💋 !! 

Disponibilă de la ora 09:00 pănă la ora 00:00

Postat

Hristos a înviat dragilor 🤗

Să aveți un paște fericit !!

Voi fi disponibilă măine de la ora 09:00 😍

Vă aștept cu drag !! 🤗

Postat
Acum 6 ore, Calatorsudes a spus:

Bună pana la ce ora ești asrazi

Bună pănă la ora 21 😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...