Sari la conținut

ANDREEA tocanita -0791112298

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

locatie -kuydos mamaia 

tarif 150/20 

poze false  publi 24 

andreea in anunt dar roxana cind se recomanda . e varza , cu dampf de tocanita 

moldoveanca de la tara , vaslui parca . 

nu arata rau la corp , nici bine , urma evidenta de cezariana  , stearsa , anosta , usoare urme de retard. in schimb labii proeminente , maricele , pizda frumoasa. 

prestatie slaba , oral dezinteresat , nu vrea lady on top  , nu-i place 69 , desi a acceptat , sta in pula ca gainile in cotet , eu aprind lumina , ea o stinge , n-ai ce discuta cu ea , probabil 6-7 clase cu indulgenta , limbaj vulgar , far stil , fara implicare , bani aruncati pe geam . are colega , cam acelasi gen , nu am fost curios sa o testez , datorita prestatiei slabe a roxanei/andreea . miros de tocanita in apartament , pat oribil , dezordine , doi colorati saracii, jos in bar , tremurau cu masa goala in fata  m-au scanat cind am iesit , m-am uitat insistent la ei , au intors capul si asa au ramas . 

am inteles ca sint vreo 6 fete in 2 apartamente . la 7 si 8 , nu stiu daca au legatura unele cu altele dar posteaza numai poze foarte atragatoare  , sint mieroase la tel si promit marea cu sarea. 

fapt pentru care  am bagat locatia kudos in carantina si la de evitat .  n-am nimic nici cu pestii , daca fetele sint in regula ii hranesc cu mare drag dar  ce e acolo , e de centura si sub nivelul bunului simt.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
2 minutes ago, TribalChief said:

G2br13l esti agent imobiliar cumva?

Nu. Dar dacă e nevoie pot sa fac și asta. 🤣 

Întâmplător acum vreo 3 săptămâni am făcut cunoștință cu mai mulți proprietari de apartament din bloc. ( Aia care închiriază în blocul acela) 

Link spre comentariu
  • Oras:pula
  • Oras:pula
Acum 4 minute, g2br13l a spus:

Nu. Dar dacă e nevoie pot sa fac și asta. 🤣 

Întâmplător acum vreo 3 săptămâni am făcut cunoștință cu mai mulți proprietari de apartament din bloc. ( Aia care închiriază în blocul acela) 

Cat e chiria? Ca ma intereseaza si pe mine🙄🙄😈

Link spre comentariu
3 minutes ago, TribalChief said:

Cat e chiria? Ca ma intereseaza si pe mine🙄🙄😈

Nu cred ca îți place în regim hotelier. Dar dacă dorești o sa întreb pe 3,4 ianuarie. Pana atunci nu pot ca nu sint în C-ta. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...