-yorick- Reputație: 1356 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Ianuarie 8, 2022 dacă fuți o transexuală (în loc de o femeie adevărată) oficial se spune că ești deschis la minte, real ești doar un disperat, obnubilat, te îmbraci de la second hand si iei prânzul la cantina săracilor, și probabil ai și telefon Apple cu ecranul spart și un buton rupt, fără să fi aflat între timp că regele săracilor, ponta, a trecut pe ecosistem samsung (sa i-o sugă toți mai bine a doua oara) 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Ianuarie 8, 2022 iar să fuți o grasă e ca și cum ai sculta muzică la o tabletă fără sonorizare Harman Kardon, adică, esti doar un amărât de heterosexual care dă ca surdu in tobă, fără să audă toate pistele muzicale asociate curbelor corporale ale unei dive 2
Roger_07 Reputație: 17 Postat Mai 1, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 1, 2022 Eu sunt bi. Îmi plac femeile dar îmi place să sug pula și să înghit spermă. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum