Sari la conținut

Loc de cearta!

Postări Recomandate

Vizitator JamesHunt
Reputație: 0
Postat

Da pe voi va afectează minusurile? Ca eu nu am treabă. Vorba aia: ai n-ai mingea, dai cu minus. Dimineața când ma scol, dau cu minus, de control. 

Postat
47 minutes ago, JamesHunt said:

Da pe voi va afectează minusurile? Ca eu nu am treabă. Vorba aia: ai n-ai mingea, dai cu minus. Dimineața când ma scol, dau cu minus, de control. 

fiecare minus e o lectie de viata, invata minte sa nu mai primesti sau acepta minusuri ca un barbat adevarat.

Vizitator JamesHunt
Postat

Bun. Gata ziua. Intre doua labe triste merit și eu un minus. Iar dacă an timp ce te labuiesti ați bagi și un deget an kur, mai da un minus. 

• Membru Premium
  • Oras:medias
Postat
On 7/26/2022 at 9:52 PM, JamesHunt said:

aici zici ca nu ai nici o treaba cu minusurile, dar aseara postezi asta 

4 hours ago, JamesHunt said:

Ati zic eo: @angelmro și am pula mica, dar minusez fără număr. E aceeași kestie. 

pana la urma care varianta este castigatoare? hotarastete odata. eu iti recomand un control la cap. vezi ce zic doctorii, poate mai ai sanse de salvare.

pana atunci, o dedicatie pentru tine 

sa asculti pana la capat.

Vizitator JamesHunt
Postat
Acum 6 ore, angelmro a spus:

aici zici ca nu ai nici o treaba cu minusurile, dar aseara postezi asta 

pana la urma care varianta este castigatoare? hotarastete odata. eu iti recomand un control la cap. vezi ce zic doctorii, poate mai ai sanse de salvare.

pana atunci, o dedicatie pentru tine 

sa asculti pana la capat.

Chiar nu ma coafează genul asta muzical. Vocile din capul meu mi-au spus sa scriu ca nu ma afectează minusurile tale. În realitate deja m-am tăiat cu lama de ciudă 

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

salut! as vres sa va atrag atentia asupra user-ului "selectiv9060". nu stiu de unde e si ce hram poarta, dar consider ca nu este de incredere. ieri am postat ceva despre elena (daca imi aduc bine aminte), si s-a trezit el cu ceva de genul "cine mai are incredere in tine, mariane?" si m-a facut "peshte". 

am cont de cateva luni pe acest forum, dar nu sunt peshte si nu am scris nici o minciuna, despre nimeni (nu ma refer doar la elena). e clar ca postarea lui tendentioasa este fie din interes, fie , pur si simplu, din rautate / plictiseala sau nu stiu ce alt motiv... indiferent care ar fi acela, cred ca mesajele lui nu ar trebui luate "de bune" din start. atat am avut de spus.

• Like 1
  • Oras:Omniprezent
Postat

O sa scriu și eu aici la adresa d-lui @Selectiv9060. Fratele "meleu", dacă tu ai o problema cu o anumita particularitate de oameni, e strict problema ta. Dar sa vorbești asa de cineva, doar pt ca ii asimilezi cu restul, e greșit și urat. Chiar dacă ar face parte din etnia de care zici tu, atata timp cât se comporta corect și în standarde...unde e problema? Sa înțeleg ca pe tine nu te interesează cum ești tratat? Te interesează ce "nație" e? Orice pădure are uscaturi... Unde lucrez, avem câțiva angajați de etnie. Și unii sunt mai de omenie decât romanii. Și se comporta exemplar, și lucrează cum trebuie, și etc. Când au venit sa se angajeze, puteam sa fim prosti ca tine sa zicem "nu-l luam ca e țigan și ne face probleme". Și pierdeam un om calumea. Asa mai bine am zis "hai sa vedem ce poate, și vedem dacă îl păstrăm sau nu". Ba mai mult unul din ei are și o meserie și e unul din angajații de baza.

Prefer sa tratez oamenii pe cazul lor particular, nu să-i bag într-o oala. Uite de exemplu, ție ți-aș da prezervative gratis doar ca să nu mai înmulțești prostia, ca te bag și eu în oala cu oameni prosti. Dar nu-ți știu cazul concret, și poate doar ai tu o problema cu chestia asta...si în rest ești un om de nota 20. Deci, da-ți singur răspuns...dacă merg pe raționamentul tău, atunci ar cam fi prima varianta, nu? 

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
1 hour ago, -jonny- said:

O sa scriu și eu aici la adresa d-lui @Selectiv9060. Fratele "meleu", dacă tu ai o problema cu o anumita particularitate de oameni, e strict problema ta. Dar sa vorbești asa de cineva, doar pt ca ii asimilezi cu restul, e greșit și urat. Chiar dacă ar face parte din etnia de care zici tu, atata timp cât se comporta corect și în standarde...unde e problema? Sa înțeleg ca pe tine nu te interesează cum ești tratat? Te interesează ce "nație" e? Orice pădure are uscaturi... Unde lucrez, avem câțiva angajați de etnie. Și unii sunt mai de omenie decât romanii. Și se comporta exemplar, și lucrează cum trebuie, și etc. Când au venit sa se angajeze, puteam sa fim prosti ca tine sa zicem "nu-l luam ca e țigan și ne face probleme". Și pierdeam un om calumea. Asa mai bine am zis "hai sa vedem ce poate, și vedem dacă îl păstrăm sau nu". Ba mai mult unul din ei are și o meserie și e unul din angajații de baza.

Prefer sa tratez oamenii pe cazul lor particular, nu să-i bag într-o oala. Uite de exemplu, ție ți-aș da prezervative gratis doar ca să nu mai înmulțești prostia, ca te bag și eu în oala cu oameni prosti. Dar nu-ți știu cazul concret, și poate doar ai tu o problema cu chestia asta...si în rest ești un om de nota 20. Deci, da-ți singur răspuns...dacă merg pe raționamentul tău, atunci ar cam fi prima varianta, nu? 

Din pacate gandirea lui Selectiv o are o mare parte societatii.

Eu o sa ma bucur tigancele dragute si frumoase pana ma va tine pula 😝.

• Like 2
Postat
Acum 44 minute, sexonthebeac a spus:

Din pacate gandirea lui Selectiv o are o mare parte societatii.

Eu o sa ma bucur tigancele dragute si frumoase pana ma va tine pula 😝.

Tu vrei sa te faci maestru la aprins focul, ha? Glumesc, știu ce zici. 

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
6 hours ago, noanonymus said:

Scuze domnule minus perfect😂😂😂😂😂 dar era nevoie să ne anunți că vei scrie mâine o recenzie? Puteai să o scrii pur și simplu când aveai timp, fără surle și trâmbițe😂😂😂😂😂 Ar fi trebuit, din bun simț, să-ți  dai singur un minus, ție însuți. Scuze, Anisia😘 dar chiar o merită acest “domn -“😂😂😂😂😂

tu mai bine taci, te bagi in seama peste tot cu postarile tale de 2 lei.

• Minus 1
  • Oras:AC Milan
Postat
La 08.08.2022 la 6:48, angelmro a spus:

tu mai bine taci, te bagi in seama peste tot cu postarile tale de 2 lei.

Măcar sunt de 2 lei noi, nu vechi, ca ai tăi😂😂😂😂😂 mă bag unde vreau, că mi-a aprobat pisicul😂😂😂😂😂

• Membru Premium
Postat
32 minutes ago, noanonymus said:

Măcar sunt de 2 lei noi, nu vechi, ca ai tăi😂😂😂😂😂 mă bag unde vreau, că mi-a aprobat pisicul😂😂😂😂😂

Ce tio aprobat?? Sa umpli topicele fetelor cu prostiile tale?

• Minus 1
Vizitator JamesHunt
Postat

@angelmroHai ma pulete, mai faci ceva?  Dai un minus la postarea asta, după care ne faci un facefuck ca să ați treacă supărarea. 

Postat
Acum 5 ore, angelmro a spus:

Ce tio aprobat?? Sa umpli topicele fetelor cu prostiile tale?

Și tu ce crezi că scrii? Tot prostii😂😂😂 Câte recenzii ai fără să anunți înainte că faci?😂😂😂 Și nu faci?😂😂😂 Ești angajatul pisicului să verifici ce postează lumea? Te plătește în natură în gură?😂😂😂 Proastă gură mai ai😂😂😂 compensează lipsa creierului la tine😂😂😂 cântă la altă masă😂😂😂

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
3 minutes ago, noanonymus said:

Și tu ce crezi că scrii? Tot prostii😂😂😂 Câte recenzii ai fără să anunți înainte că faci?😂😂😂 Și nu faci?😂😂😂 Ești angajatul pisicului să verifici ce postează lumea? Te plătește în natură în gură?😂😂😂 Proastă gură mai ai😂😂😂 compensează lipsa creierului la tine😂😂😂 cântă la altă masă😂😂😂

macar eu nu poluez topicele fetelor cu prostii. am gura mai proasta ca a ta? o sa cant la alta masa cand vreau eu. cum faci tu poluare pe topice asa fac si eu cu trolii.

• Minus 1
Vizitator JamesHunt
Postat
1 oră în urmă, noanonymus a spus:

Al plătesc eu an brutal facefuck. La câte minusuri a-mi da, atâta muie a-mi face. Dar al dau și la produs, ca nu sunt gelos. 

Postat
1 oră în urmă, angelmro a spus:

macar eu nu poluez topicele fetelor cu prostii. am gura mai proasta ca a ta? o sa cant la alta masa cand vreau eu. cum faci tu poluare pe topice asa fac si eu cu trolii.

Ia un minus de aici și cântă la altă masă când vrei tu😂😂😂😂 ești îngust la minte din ce observ, așa că te las… palmas😂😂😂😂

• Membru Premium
Postat
28 minutes ago, noanonymus said:

Ia un minus de aici și cântă la altă masă când vrei tu😂😂😂😂 ești îngust la minte din ce observ, așa că te las… palmas😂😂😂😂

tot eu sunt ingust la minte? eu team lasat in pace sa trolezi topicele fetelor, duminica teai gandit sa ma ataci. de ce?

si tot eu sunt ala prost. eu zic sa te uiti in oglinda, parazitule. 

azi sa trezit si jamescunt, scuze @JamesHunt, jamescunt, sa ma atace. si pe el lam lasat in pace ca si pe tine.

• Minus 1
Postat
Acum 15 minute, angelmro a spus:

tot eu sunt ingust la minte? eu team lasat in pace sa trolezi topicele fetelor, duminica teai gandit sa ma ataci. de ce?

azi sa trezit si jamescunt, scuze @JamesHunt, jamescunt, sa ma atace. si pe el lam lasat in pace ca si pe tine.

🙋‍♂️

Vizitator JamesHunt
Postat
Acum 22 minute, angelmro a spus:

Dak nu ne arăți kilotii, măcar sugene pula după ce dai cu minus. 

• Membru Premium
Postat
1 hour ago, mustaciosul 77 said:

Ar fi f.frumos sa vedem si motul in toata splendoarea lui langa pizda aia misto!

nu ai destul material de laba pe net? trebuie neaparat sa poluezi topicul fetei cu asemenea postare?

• Minus 1
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
Postat
Acum 21 ore, angelmro a spus:

nu ai destul material de laba pe net? trebuie neaparat sa poluezi topicul fetei cu asemenea postare?

Mai magarule,e un forum unde se vorbeste,nu consider ca am poluat cu nimic topicul ei. Daca erai inteligent,vedeai ca a mai postat mai demult asa cum imi era doleanta mea,dar sunteti cativa care efectiv din lipsa de timp liber(sau sunteti nefututi) va bagati ca musca-n pizda iepii sa va aratati inteligenta!

• Membru Premium
Postat
25 minutes ago, mustaciosul 77 said:

Mai magarule,e un forum unde se vorbeste,nu consider ca am poluat cu nimic topicul ei. Daca erai inteligent,vedeai ca a mai postat mai demult asa cum imi era doleanta mea,dar sunteti cativa care efectiv din lipsa de timp liber(sau sunteti nefututi) va bagati ca musca-n pizda iepii sa va aratati inteligenta!

auzi ca magar. vai de mine ce mai insultat. pff numai pot eu de suparare. ce ma fac acuma? mam uitat putin la postarile tale, din vreo 50 de postari o singura recenzie. bravo ce sa zic.

• Minus 1
Postat
Acum 5 minute, angelmro a spus:

auzi ca magar. vai de mine ce mai insultat. pff numai pot eu de suparare. ce ma fac acuma? mam uitat putin la postarile tale, din vreo 50 de postari o singura recenzie. bravo ce sa zic.

Te-ai gandit si la varianta ca efectiv nu am recenzat? De ce? Nu am vrut...vreau sa tin pt.mine! Sau am primit ce voi nu ati primit;si decat sa-mi pun oameni ca tine in cap,mai bine nu! Sper sa nu te oftici ca am fost mai pizdos ca tine;prefer calitate nu cantita si palmares ca multi de aici!😉

• Membru Premium
Postat
16 minutes ago, mustaciosul 77 said:

Te-ai gandit si la varianta ca efectiv nu am recenzat? De ce? Nu am vrut...vreau sa tin pt.mine! Sau am primit ce voi nu ati primit;si decat sa-mi pun oameni ca tine in cap,mai bine nu! Sper sa nu te oftici ca am fost mai pizdos ca tine;prefer calitate nu cantita si palmares ca multi de aici!😉

daca au ai recenzat si ai tinut pentru tine, nu poti sa tii pentru tine postarile de genul care ai  facut pe topicul alinei?

tiam vazut toate postarile facute, esti vechi pe forum, ar trebui sa sti ce si cum merge treaba pe aici, dar nu tu trebuie sa poluezi topicele cu nimicuri. recenzii doar 2-3 care sunt mai lungi si ai dat mai multe detalii, restul: am fost, mia placut, etc etc.

sa fim seriosi.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...