Sari la conținut

Caut sclav

Vizitator Alice34

Postări Recomandate

• Oras:Prahova
Postat

Eram sigur.Pacat ca nu vrei asa cunoaștem și eu o baicoianca bdsm .Dacă cunoașteți cumva pe cineva să-mi recomandați?

Postat
Acum 4 minute, submisxxx a spus:

Eram sigur.Pacat ca nu vrei asa cunoaștem și eu o baicoianca bdsm .Dacă cunoașteți cumva pe cineva să-mi recomandați?

Iti trimit prin FAN Courier chiloții mei, purtați.. vrei asa ? Cu atât te pot ajuta.  Scrie-mi adresa ta.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Nu ma interesează asa ceva 

Acum 3 minute, Alice34 a spus:

Iti trimit prin FAN Courier chiloții mei, purtați.. vrei asa ? Cu atât te pot ajuta.  Scrie-mi adresa ta.

Va urez toate cele bune .în cazul în care va răzgânditi ma găsiți dv

Postat
Chiar acum, submisxxx a spus:

Nu ma interesează asa ceva 

Va urez toate cele bune .în cazul în care va răzgânditi ma găsiți dv

Da, da. Sigur. O sa imi fac curaj sa te contactez,  cu scuzele de rigoare ca te-am refuzat astăzi, 20.01.2022

• Like 1
Postat

Scuzele vi le datorez eu.mia facut placere ca am scris aici pt dv .Va urez numai de bine.Am sa imi continui cautarea pt o stapana care chiar își dorește un sclav.

• Oras:arges
Postat
Acum 11 minute, Alice34 a spus:

Ce iti mai place sa razi de oameni pe aici.Sti cum e cu roata nu??

Postat
Chiar acum, s0nik a spus:

Ce iti mai place sa razi de oameni pe aici.Sti cum e cu roata nu??

TU încă nu m-ai uitat ? De ce ?!

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, Alice34 a spus:

TU încă nu m-ai uitat ? De ce ?!

Nu te pot uita,imi esti asa de draga incat nu stiu ce as face...

Postat
Acum 1 minut, s0nik a spus:

Nu te pot uita,imi esti asa de draga incat nu stiu ce as face...

Imi sugi bikinii purtați de mine ? 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 22 minute, Alice34 a spus:

Imi sugi bikinii purtați de mine ? 

Nu stiu ce sa zic,poate da sau poate nu ,e de incercat dar depinde cat de mult sunt purtati

Postat
Acum 1 minut, s0nik a spus:

Nu stiu ce sa zic,poate da sau poate nu ,e de incercat dar depinde cat de mult sunt purtati

Purtați maxim 30 minute.  Pentru mine igiena este foarte importanta. MAXIM de importanta.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, Alice34 a spus:

Purtați maxim 30 minute.  Pentru mine igiena este foarte importanta. MAXIM de importanta.

Pentru mine este cea mai importanta.Daca am voie sa si ling prin ei inainte sa zicem ca da

Postat
Acum 2 minute, s0nik a spus:

Pentru mine este cea mai importanta.Daca am voie sa si ling prin ei inainte sa zicem ca da

Ai pretentii sa stabilești tu regulile ? Nu imi poti impune/cere nimic. Dispari! Am nevoie de sclavi fideli,  nu de limbisti.  

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 2 minute, Alice34 a spus:

Ai pretentii sa stabilești tu regulile ? Nu imi poti impune/cere nimic. Dispari! Am nevoie de sclavi fideli,  nu de limbisti.  

Eu am facut o propunere decat nu am impus nimic.Eu chiar fac tot ce mi se spune.De ce esti asa de rea?Am propus decat daca nu se ia in considerare propunerea mea asta e,accept ce mi se spune

Postat
Acum 10 minute, Alice34 a spus:

Orice fetish ai il pot pune in practica,nu sunt chiar incepator,numai sa imi spui ce iti doresti de la mine si se rezolva fara comentarii

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Buna Alice, sunt din București  am 30 de ani și sunt interesat sa îți dau limbi cat și cum vrei tu. Sunt dispus sa te satisfac cat mai bine. Orice tine de lins sunt disponibil. Mulțumesc pentru timpul acordat sa citești mesajul. 

Postat

Alice34 sincer acum putem sa stabilim ceva concret cu ce iti doresti si daca ma incadrez sa pot fi ceea ce vrei tu si sa lasam arogantele deoparte sau trec mai departe ca deja simt ca ne certam cam mult sa fiu sclavul tau si nu are rost sincer.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 1 oră, Alice34 a spus:

Bună Alice, mi-ar plăcea și mie niște chiloței purtați 😁

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Bună Alice, niște șosete purtate gasesc la tine ?  (purtate de tine). 🤓

• Like 1
Postat
Acum 7 ore, No_1cool a spus:

Bună Alice, niște șosete purtate gasesc la tine ?  (purtate de tine). 🤓

Nu prea port sosete, dar cand o sa port o sa te anunt ..sa le scoti tu cu dintii, si o sa te las sa faci ce vrei cu ele.

• Like 1
Postat
Acum 8 ore, narghi a spus:

Bună Alice, mi-ar plăcea și mie niște chiloței purtați 😁

Sa-i sugi ?!  ..scrie-mi tu in privat, nu aici da ?

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 9 ore, s0nik a spus:

Alice34 sincer acum putem sa stabilim ceva concret cu ce iti doresti si daca ma incadrez sa pot fi ceea ce vrei tu si sa lasam arogantele deoparte sau trec mai departe ca deja simt ca ne certam cam mult sa fiu sclavul tau si nu are rost sincer.

Imi platesti factura de telefon ? Nu am rate la telefon, ci doar abonament 🤪

• Like 1
  • Haha 1

Postat
Acum 9 ore, alin879 a spus:

Buna Alice, sunt din București  am 30 de ani și sunt interesat sa îți dau limbi cat și cum vrei tu. Sunt dispus sa te satisfac cat mai bine. Orice tine de lins sunt disponibil. Mulțumesc pentru timpul acordat sa citești mesajul. 

Tu esti nou aici... si te taxez scump 🤣 NU scapi cu plata unei facturi, ci trebuie sa faci o investitie pentru mine. Am bara fata sparta/crapata la masina, si nu am Casco. Imi cumperi o bara ?  ...vezi ca numai vopsitul ei costa 350 Ron.

• Like 1
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...