FlacaraMica Reputație: -18 Postat Ianuarie 19, 2022 Postat Ianuarie 19, 2022 Probabil, nu neaparat poza haai, dar totusi sa confirme cineva "da,a fost" sa stiti si noi una si buna, dar na..
s0nik Reputație: -2 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:arges Oras:arges Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 11 minute, FlacaraMica a spus: Probabil, nu neaparat poza haai, dar totusi sa confirme cineva "da,a fost" sa stiti si noi una si buna, dar na.. Te intreb fara suparare acum si daca zice vreunu ca a fost si nu a fost sau chiar a fost si ea e atat de aroganta ce rost are sa iti bati capul.
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 4 ore, s0nik a spus: Nu cred ca e neaparat nevoie sa puna o poza ca eu unul nu caut poze,dar comportamentul ei sincer lasa de dorit,a vazut ca e cautata si face arogante.Cred ca totusi e reala dar degeaba e Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri.
s0nik Reputație: -2 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:arges Oras:arges Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 50 minute, No_1cool a spus: Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri. Bai smechere care te-ai dus la o femeie maritata in casa imparfumat ca o cocota nu te poti abtine sa nu comentezi???Te-a bagat cineva in seama sau acum esti si ob-ul ei?Taci dracu in plm si numai comenta atat 1
rob123 Reputație: 6 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 19, 2022 La 18.01.2022 la 18:57, Alice34 a spus: Viorele' suna-ma URGENT, altfel iti blochez nr. JUR! Vad ca esti online si citesti. Suna-ma acum, nu mai scrie nimic aici. Eu nu intru in jocul prostilor. Nu ma face sa imi para rau ca te cunosc. SUNA-MA URGENT. Fata asta are mari probleme in ceea ce priveste propria imagine. Cauta validare si incearca sa denigreze in orice fel pe altii, chiar daca acestia nu i-au adresat nicio denigrare. Dupa cum zice, isi doreste sa mictioneze pe altii... nu as avea nimic impotriva daca ar fi consensual si ca fetish, dar ea o spune cu ura, in mod denigrator :)) mai sunt si fete din acestea, n-ai ce sa le faci 1 1
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 10 minute, s0nik a spus: Bai smechere care te-ai dus la o femeie maritata in casa imparfumat ca o cocota nu te poti abtine sa nu comentezi???Te-a bagat cineva in seama sau acum esti si ob-ul ei?Taci dracu in plm si numai comenta atat "Nu mai am voie" să scriu nimic pe acest topic, ca ti-as fi zis/raspuns eu. Asa ca no comment.
s0nik Reputație: -2 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:arges Oras:arges Postat Ianuarie 19, 2022 1 oră în urmă, No_1cool a spus: "Nu mai am voie" să scriu nimic pe acest topic, ca ti-as fi zis/raspuns eu. Asa ca no comment. Bai omule eu nu am nimic nimeni si nici macar cu tine,dar imediat cum zic ceva hop si tu le iei apararea.La fel ai facut si pe pitesti cand m-am luat de aia ca cere 50 de ron pt orice de parca nu te duci sa futi te duci sa faci poze cu ea.
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 6 minute, s0nik a spus: Bai omule eu nu am nimic nimeni si nici macar cu tine,dar imediat cum zic ceva hop si tu le iei apararea.La fel ai facut si pe pitesti cand m-am luat de aia ca cere 50 de ron pt orice de parca nu te duci sa futi te duci sa faci poze cu ea. 🥂 Noroc! Nici eu nu am nimic cu tine/nimeni. Ca sfat pt tine, negociază cu ele prețurile si serviciile in privat pe mesageria site-ului asta, sau pe whatsapp, si o sa vezi ca reușești să futi si sa lingi cu un pret mai mic decat cel afișat/publicat aici 😉
submisxxx Reputație: 156 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 19, 2022 Va cam certați degeaba si nu are rost pe topic.Oricum mistress alege.Dar unde o fi miss??
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 2 minute, submisxxx a spus: Oricum mistress alege.Dar unde o fi miss?? Este din București. A scris pe site in pagina 1.
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 6 minute, submisxxx a spus: Dar unde o fi miss?? Afla tu, si zi-ne si noua, ca suntem curioși 😁 Hai sa o provocam sa raspunda aici...
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 19, 2022 La 10.01.2022 la 13:38, Vizitator Alice34 a spus: [email protected] Rog toti vizitatorii acestui topic să-i trimita/scrie acum pe e-mail.. si sa o intrebe "Unde esti, Alice ?!" ...asa să-i scrieti la subiectul mail-ului. Mulțumesc!
submisxxx Reputație: 156 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 19, 2022 Ha ha ha ea decide cand intra si tot ea decide pe cine alege
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 1 minut, submisxxx a spus: ea decide cand intra si tot ea decide pe cine alege Stiu/sunt constient. Dar... hai sa o întrebam unde este, ok ?
submisxxx Reputație: 156 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 19, 2022 Revine ea stai linistit 1
s0nik Reputație: -2 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:arges Oras:arges Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 55 minute, No_1cool a spus: 🥂 Noroc! Nici eu nu am nimic cu tine/nimeni. Ca sfat pt tine, negociază cu ele prețurile si serviciile in privat pe mesageria site-ului asta, sau pe whatsapp, si o sa vezi ca reușești să futi si sa lingi cu un pret mai mic decat cel afișat/publicat aici 😉 🥂 Noroc .Dar sti care e fenomenul nu imi place sa negociez deloc chiar cat imi ceri atata dau daca imi convine,dar cand vad ca aia de pe pitesti 50 ron in plus pt orice ma ia capul.Pai mizeria aia de cand intri pe usa vrea 50 de ron in plus ca ai vazut-o.Asa ca imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva si sa sti ca daca imi mergea mesageria aici poate as fi folosito.Whatsapp-ul nu vreau sa il folosesc asa cu oricine,e mai bn asa crede-ma
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 11 ore, No_1cool a spus: "Nu mai am voie" să scriu nimic pe acest topic, ca ti-as fi zis/raspuns eu. Asa ca no comment. 👍 1
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 10 ore, No_1cool a spus: Rog toti vizitatorii acestui topic să-i trimita/scrie acum pe e-mail.. si sa o intrebe "Unde esti, Alice ?!" ...asa să-i scrieti la subiectul mail-ului. Mulțumesc! Încetează. Iti spun asta pentru binele tău. 1
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 10 ore, No_1cool a spus: Stiu/sunt constient. Dar... hai sa o întrebam unde este, ok ? Viorele' cand este ziua ta de nastere ??? ..sa iti fac cadou un puzzle de 2000 piese, ca TU te plictisești rău de tot. Găsește-ti o ocupație, baiatule'! 1
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 10 ore, No_1cool a spus: Rog toti vizitatorii acestui topic să-i trimita/scrie acum pe e-mail.. si sa o intrebe "Unde esti, Alice ?!" ...asa să-i scrieti la subiectul mail-ului. Mulțumesc! Uite ca acum am dat CTRL - A - DELETE si am șters absolut toate mail-urile primite. Poate chiar asta a fost scopul tău, dar nu mai contează. Sa stii ca nu m-am fraierit tu, si am șters tot sa fac curat definitiv... Stiu ca si tu faci curat, dar cu limba... 😂 Corect ? 1
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 10 ore, submisxxx a spus: Ha ha ha ea decide cand intra si tot ea decide pe cine alege Vrei sa partici la preselecție ??? 😂😂😂 L-am eliminat pe piteștean, si s-a creat un loc liber 😂😂 1 1
maddoxbob Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 20, 2022 da
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 4 minute, maddoxbob a spus: da Ce te recomandă să te las sa imi dai limbi ? Zi-mi tot despre tine. Zi-mi direct si deschis.
maddoxbob Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 20, 2022 ai mail "astept raspuns la dorinta ta"
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 2 minute, maddoxbob a spus: ai mail "astept raspuns la dorinta ta" Nu-mi place sa am secrete... 😂. Zi-mi aici direct si deschis. Impresioneaza-ma... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum