rob123 Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 10 minute, Alice34 a spus: Gata, al meu esti! Pe tine te cautam fix de o saptamana. SCRIE-MI aici nr tau de whatsapp, lasa timiditatea. Multumesc!!! insist sa raman timid asa ca lasa lenea si cauta-ma in inbox :)) Multumesc si te astept in privat Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 18 minute, rob123 a spus: insist sa raman timid asa ca lasa lenea si cauta-ma in inbox :)) Multumesc si te astept in privat Asteapta. 1 Link spre comentariu
skoforidze Reputație: 4 Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 1 minut, Alice34 a spus: Asteapta. Vrea sa fie sclav….. dar din start nu asculta!!! 1 Link spre comentariu
rob123 Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 1 minut, skoforidze a spus: Vrea sa fie sclav….. dar din start nu asculta!!! asa sunt eu, mai bratty :)) 1 Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Baieti, eu ma retrag. Ma bag la somn nesatisfacuta. Inca nu am vibrator,dar trebuie sa imi cumar... O seara frumoasa si nb! 2 Link spre comentariu
rob123 Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 6 minute, Alice34 a spus: Baieti, eu ma retrag. Ma bag la somn nesatisfacuta. Inca nu am vibrator,dar trebuie sa imi cumar... O seara frumoasa si nb! oricum nu-si face treaba ca originalul. Arunci banii pe fereastra te pup si astept sa imi scrii Link spre comentariu
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 1 minut, rob123 a spus: oricum nu-si face treaba ca originalul. Arunci banii pe fereastra te pup si astept sa imi scrii Ba' tu ai plictisit fata. Labagiule. Marșh la culcare. Am tot tăcut, ca se lua de mine dacă interveneam aici. Link spre comentariu
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 Acum 8 minute, rob123 a spus: oricum nu-si face treaba ca originalul. Arunci banii pe fereastra te pup si astept sa imi scrii A facut mișto de tine, prostule. Asteapta... 😂😂😂 Băieți, asta e prost, nu ? Rog confirmare. Mulțumesc! Link spre comentariu
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 17, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 1 oră în urmă, Alice34 a spus: Dar sa vii parfumat,da ? Bani de flori ai ? ...sa nu furi dn cimitire,ca ne poarta ghinion la amandoi. ZI-MI NR DE TELEFON, sa iti trimit pe whatsapp locatia. 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
rob123 Reputație: 6 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 radeti, voi, radeti, dar ce ciorbita de pasarica am papat eu aseara de la Alice... Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 1 minut, rob123 a spus: radeti, voi, radeti, dar ce ciorbita de pasarica am papat eu aseara de la Alice... Minți. Esti bolnav. Mincinosule, dispari. 1 Link spre comentariu
rob123 Reputație: 6 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 3 minute, Alice34 a spus: Minți. Esti bolnav. Mincinosule, dispari. hai, lasa ca ti-a placut :)) Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 5 minute, rob123 a spus: radeti, voi, radeti, dar ce ciorbita de pasarica am papat eu aseara de la Alice... Ce caștigi daca minți, jegosule ? Cine te crede ??? Pe cine, si de ce vrei sa impresionezi cu minciuna ta ??? 1 Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 7 minute, rob123 a spus: hai, lasa ca ti-a placut :)) Doamne' cat esti de retardat. Vrei sa te fac de căcat ? In ce sector locuiesc și la ce etaj, prostule ? 1 Link spre comentariu
antivirus Reputație: 5 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 5 minutes ago, Alice34 said: Doamne' cat esti de retardat. Vrei sa te fac de căcat ? In ce sector locuiesc și la ce etaj, prostule ? N-are rost sa te pui la mintea lui Alice34. E clar ca cine avea parte de pasarica ta, nu mai venea aici sa se laude. 2 Link spre comentariu
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 3 ore, rob123 a spus: hai, lasa ca ti-a placut :)) Salut bro' Dac cinste cu o sticlă de vin bun, daca lasi aici o "rexenzie" completă... Cum te-a așteptat îmbrăcată, cum a fost acțiunea, etc Link spre comentariu
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 4 minute, No_1cool a spus: Salut bro' Dac cinste cu o sticlă de vin bun, daca lasi aici o "rexenzie" completă... Cum te-a așteptat îmbrăcată, cum a fost acțiunea, etc *recenzie Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 10 minute, No_1cool a spus: Salut bro' Dac cinste cu o sticlă de vin bun, daca lasi aici o "rexenzie" completă... Cum te-a așteptat îmbrăcată, cum a fost acțiunea, etc Viorele, tu faci misto de prost sau de mine ? (te joci cu nervii mei ?) Link spre comentariu
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Chiar acum, Alice34 a spus: Viorele, tu faci misto de prost sau de mine ? (te joci cu nervii mei ?) Nu sefa'. Doar vreau sa aflu ce si-a imaginat cand a facut laba cu gândul la la tine... Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 4 minute, No_1cool a spus: Nu sefa'. Doar vreau sa aflu ce si-a imaginat cand a facut laba cu gândul la la tine... Inceteaza Viorele, ca o sa ma pis pe tine si in gura ta, pana te innec... JUR! 1 2 Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Viorele' suna-ma URGENT, altfel iti blochez nr. JUR! Vad ca esti online si citesti. Suna-ma acum, nu mai scrie nimic aici. Eu nu intru in jocul prostilor. Nu ma face sa imi para rau ca te cunosc. SUNA-MA URGENT. 1 Link spre comentariu
skoforidze Reputație: 4 Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Acum 41 minute, Alice34 a spus: Inceteaza Viorele, ca o sa ma pis pe tine si in gura ta, pana te innec... JUR! Exact asta vrea🤗🤗🤗🤗 Link spre comentariu
submisxxx Reputație: 154 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Miss Alice scuze ca va deranjez sunteti pe aici Link spre comentariu
FlacaraMica Reputație: -18 Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Eu tin sa cred ca nu a fost nimeni la ea si nu cred ca este adevarat, cred ca vrea doar sa si bata joc, nu a pus macar o poza cu ea sa vedem cum este, nu neaparat cu fata.. Link spre comentariu
s0nik Reputație: -2 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:arges Oras:arges Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 37 minute, FlacaraMica a spus: Eu tin sa cred ca nu a fost nimeni la ea si nu cred ca este adevarat, cred ca vrea doar sa si bata joc, nu a pus macar o poza cu ea sa vedem cum este, nu neaparat cu fata.. Nu cred ca e neaparat nevoie sa puna o poza ca eu unul nu caut poze,dar comportamentul ei sincer lasa de dorit,a vazut ca e cautata si face arogante.Cred ca totusi e reala dar degeaba e Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum