Sari la conținut

Corectitudine gramaticala😅

Vizitator TheKing15

Postări Recomandate

• Oras:Univers
Postat
Acum 5 ore, TheKing15 a spus:

deci tu esti mai rau ca si profesoara mea de gramatica din generala…

Părinte? Nu vrei sa vezi binele care ti-l fac. Tu, care ar trebui să ai toleranță cu enoriașii tai, tu imi spui că-s rau? Uite am arătat si mai sus cum te-am ridicat din șanț.😂 Si nu era treaba mea ci a secretarei. M-am sacrificat!😂

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat

Va mai dau doua exemple din biblie...

Primul este momentul in care Iisus Hristos o iarta de pacatul desfraului pe Maria Magdalena, care era curva si o face oarecum sfanta peste ani...

Al doilea este cand acelasi Iisus spune asa "lasati copiii sa vina la mine" (nu va ganditi la pedofilie) cand veti avea sufletul precum cel al unui copil, atunci veti fi considerati precum sfintii... incetati sa judecati oamenii dupa faptele lor, sa arunce piatra cel care este fara de pacat!

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, Impartial a spus:

Părinte? Nu vrei sa vezi binele care ti-l fac. Tu, care ar trebui să ai toleranță cu enoriașii tai, tu imi spui că-s rau? Uite am arătat si mai sus cum te-am ridicat din șanț.😂 Si nu era treaba mea ci a secretarei. M-am sacrificat!😂

Binele pe care ti-l fac 🤣🤣🤣

Postat
Acum 4 minute, nicieu a spus:

Binele pe care ti-l fac 🤣🤣🤣

Mersi! Si eu sunt supus greșelii si nici nu o sa spun ca voi scrie mereu perfect. Si tu o sa greșești.😂😂 Însă părintele a luat-o rau de tot pe beutura si d'asta i-am dat "zeama de varza"🤪😂

Vizitator nicieu
Postat

Mersi! Si eu sunt supus greșelii si nici nu o sa spun ca voi scrie mereu perfect. Si tu o sa greșești.😂😂 Însă părintele a luat-o rau de tot pe beutura si d'asta i-am dat "zeama de varza"🤪😂

Eu am speculat greseala ta, ca pentru tine s-a deschis topicul 🤣🤣🤣 mai atrag si eu atentia pe gramatica... dar nicieu nu sunt fara greseli 🤣🤣🤣

Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 2 minute, nicieu a spus:

Eu am speculat greseala ta, ca pentru tine s-a deschis topicul 🤣🤣🤣 mai atrag si eu atentia pe gramatica... dar nicieu nu sunt fara greseli 🤣🤣🤣

Pilda... 

"Nu sunt un om perfect, fac și eu greșeli!

De aceea, îi apreciez pe cei care sunt lângă mine chiar dacă îmi văd defectele." 🥂

Postat
Acum 16 minute, nicieu a spus:

Nu mai credeti ca tot ce zboara se si mananca! 

Nu lua tot ce se scrie in serios.😂

Vizitator nicieu
Postat

Nu lua tot ce se scrie in serios.😂

Eu nu iau nimic in serios 🤣🤣🤣

Postat
Acum 59 minute, Lucas0 a spus:

Însă el e si preot. La el e mult mai grav. La el numai e vorba de greșeală fiindcă credința lui în religie și valorile morale religioase ar fi trebuit să-l oprească cumva și să-l țină departe de domeniul asta.

La el nu mai e vorba de greseala dar la tine e.😂

Vizitator TheKing15
Postat
Acum 57 minute, nicieu a spus:

Primul este momentul in care Iisus Hristos o iarta de pacatul desfraului pe Maria Magdalena, care era curva si o face oarecum sfanta peste ani...

Al doilea este cand acelasi Iisus spune asa "lasati copiii sa vina la mine" (nu va ganditi la **spam editat**) cand veti avea sufletul precum cel al unui copil, atunci veti fi considerati precum sfintii... incetati sa judecati oamenii dupa faptele lor, sa arunce piatra cel care este fara de pacat!

Exemplul suprem e cu talharul de pe cruce, elna fost iertata chiar atunci cand nimeni nu ii mai dadea nici o sansa..

Acum 58 minute, Impartial a spus:

😂😂😂

• Oras:pe aici
Postat
1 hour ago, nicieu said:

Al doilea este cand acelasi Iisus spune asa "lasati copiii sa vina la mine" (nu va ganditi la **spam editat**) cand veti avea sufletul precum cel al unui copil, atunci veti fi considerati precum sfintii... incetati sa judecati oamenii dupa faptele lor, sa arunce piatra cel care este fara de pacat!

mie mi se pare ca altcineva e parinte pe aici 😇

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, chiareu21 a spus:

mie mi se pare ca altcineva e parinte pe aici 😇

Chiar nu sunt, dar imbratisez ceea ce te invata de bine scriptura! Chiar daca gresesc in mod repetat! Asta este viata.

Postat
4 minutes ago, nicieu said:

Chiar nu sunt, dar imbratisez ceea ce te invata de bine scriptura! Chiar daca gresesc in mod repetat! Asta este viata.

cel care nu greseste sa ia piatra si sa arunce in cel care greseste........ cam asa parca se zice

Postat
Acum 7 minute, nicieu a spus:

Cum interpretezi ? "Nu socotiţi că pace am venit să aduc pe pământ; nu am venit să aduc pace, ci sabie”.

Vizitator nicieu
Postat

Cum interpretezi ? "Nu socotiţi că pace am venit să aduc pe pământ; nu am venit să aduc pace, ci sabie”.

Zici ca suntem pe forumul Trinitas.ro 🤣🤣🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 4 minute, Impartial a spus:

Esti convins ca asa este scris in biblie? 

• Oras:Banat
Postat
Acum 5 ore, Lucas0 a spus:

E destul de greu o justificare aici pentru că ști că religia/morala din religie îți interzice asta, însă cu toate astea treci peste si practici ceva ce îți este interzis.

Unde si cum ii interzice religia sa nu merga la femei  ? Concret nu povești 😀

• Like 1
Vizitator CharonIV
Postat
Acum 4 minute, 22leon a spus:

Unde si cum ii interzice religia sa nu merga la femei  ? Concret nu povești 😀

boss ,in biblie zice sa nu prea curvesti , dar nu zice nimeni nimic de curvit 🥳

sa ma contrazica popa daca n-am dreptate 

Postat
Acum 3 ore, nicieu a spus:

Nu cred ca se referea la tine, ci la @Impartial,  care se pare ca este tot un preasfințit ,  dar ca să nu fie judecat de Lucas, a ales varianta "acoperită " 😂😂

Acum 2 minute, CharonIV a spus:

boss ,in biblie zice sa nu prea curvesti , dar nu zice nimeni nimic de curvit 🥳

Eram sigur ca cineva va aduce în discuție exact expresia asta 😂😂

1. de acord, dar atunci ar trebui ca @TheKing15 sa aibe nevasta  .

2. Sa" nu prea " , adica la modul excesiv. 

Câteodată nu se pune 😂😂😂

• Like 2
Vizitator CharonIV
Postat
Acum 2 minute, 22leon a spus:

Nu cred ca se referea la tine, ci la @Impartial,  care se pare ca este tot un preasfințit ,  dar ca să nu fie judecat de Lucas, a ales varianta "acoperită " 😂😂

Eram sigur ca cineva va aduce în discuție exact expresia asta 😂😂

1. de acord, dar atunci ar trebui ca @TheKing15 sa aibe nevasta  .

2. Sa" nu prea " , adica la modul excesiv. 

Câteodată nu se pune 😂😂😂

eu sunt mai ateu decat toti ateii , eu consider religia mai mult un set de principii morale de baza pentru a pune la punct o societate lipsita de educatie , acum ar trebui considerata mai mult ceva istoric decat ceva dupa care trebuie sa te iei 

Vizitator nicieu
Postat

Nu interpretati cuvintele scripturii... 😅😅😅 Hristos a venit pe pamant ca sa ne mantuiasca! Asa ca pacatele ne vor fi iertate... iar suntem pe trinitas.ro 🤣

Postat
Acum 9 ore, nicieu a spus:

Esti convins ca asa este scris in biblie? 

Depinde de versiune, traducere dar da. 

• Like 1
  • Oras:honolulu
  • Oras:honolulu
Postat
Acum 9 ore, CharonIV a spus:

eu sunt mai ateu decat toti ateii , eu consider religia mai mult un set de principii morale de baza pentru a pune la punct o societate lipsita de educatie , acum ar trebui considerata mai mult ceva istoric decat ceva dupa care trebuie sa te iei 

Oricum societate are educatia timpurilor pe care le traieste.

Dumnezeu (Creatorul Suprem) este acelasi pentru toți, indiferent cum I te adesezi, iar legile LUI, ca si EL, sunt imuabile.

Referitor la religie  un preot mi-a spus cândva ca aceasta a apărut atunci când s-a intalnit primul escroc cu primul fraier!

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
12 minutes ago, lalabela said:

Referitor la religie  un preot mi-a spus cândva ca aceasta a apărut atunci când s-a intalnit primul escroc cu primul fraier!

Preotul fiind care din cei 2? 🤭

Postat

Ba ia pula în gura corect gramatical și fugi cu ia tot la fel, dacă nu ai cui sa ii sugi pula pe aici eu te rezolv, ia-ți preoții și fa e ture!!! Nu tia cerut nimenii părerea aceei 3 pași fai tu spre groapa și ia și preotu ala cu tine! În 3 pași simpli capela, biserica, groapa!!! Succes 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...