Raisaaaa Reputație: 33 Postat Martie 23, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Martie 23, 2022 Buna seara simpaticilor, maine va fac o scurta vizita. Pentru programari va astept pe whats app 😘 1 1
Meganw Reputație: 88 Postat Martie 23, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 23, 2022 Acum 8 minute, Raisaaaa a spus: Buna seara simpaticilor, maine va fac o scurta vizita. Pentru programari va astept pe whats app 😘 Te așteptăm cu drag.
neacsumari Reputație: 2 Postat Martie 23, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 23, 2022 Poze noi?
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Martie 24, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Martie 24, 2022 Acum 18 ore, neacsumari a spus: Poze noi? Whats’app me 😋 1
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Martie 30, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Martie 30, 2022 Buna seara simpaticilor, maine revin la voi in oras 🥰 1 1
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 1, 2022 Disponibila dupa ora 20.00🥰 1
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 2, 2022 Disponibila 😜 1
v.antonov Reputație: 634 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Postat Aprilie 3, 2022 Acum 18 ore, Raisaaaa a spus: Disponibila 😜 neata. O actualizare de servicii si preturi te rog!Merci!
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 7, 2022 Disponibila dupa 14.00 😘 1 1
Alexandru721 Reputație: 2 Postat Aprilie 7, 2022 Postat Aprilie 7, 2022 3 hours ago, Raisaaaa said: Disponibila dupa 14.00 😘 In ce Zona ai locația ?
dragos1991 Reputație: 4 Postat Aprilie 7, 2022 Postat Aprilie 7, 2022 Vizitat domnisoara, nu ma asteptat sa o prind disponibila, zona Pavone, intradevar, e wow, in ciuda pulii facuta, silicoane, bronzata, pielea fina, 250 finalizarea🥺, mai sta 2 zile, apoi pleaca! Ciocane tari si buzunare pline!👍
v.antonov Reputație: 634 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Postat Aprilie 7, 2022 Seara faina tuturor! Deschid forumul….ca de….m-a mancat…😂😂 Vad ca a venit @Raisaaaa Pff..🙈🙈😛 …..Program scimbat instant, , Graba mare insa m-am descurcat😂😂 Ajuns la Pavone,urcat, ajuns la minunea Nicole Aniston de Romanica! Ca imi era dor de fata asta…..Recunosc😂! De fata ei de papusa, de ochii aia mari si alunecosi de vulpe, de buzele alea groase date cu un rosu imperial….mda…. chiar imi era tare dor. Ca e slim fit cu niste sani mari si misto de nu se poate …..parca v-am mai zis in postarile anterioare… Ca are pielea fina catifelata si parfumata …..va repet ca sa nu uitati😂 Ca isi prinde parul pervers intr un mot , care te ispiteste sa infigi mana in el cand te suge cu buzele alea rujate …..si mai ales cand iti face rotocoale cu limba pe pla sau se plimba cu limba pe lungimea ei sigur nu v-am spus data trecuta. Cred ca v-am spus cum se vad aripile de inger tatuate pe spatele ei cand te fute in Lot intors si vin in contradictie totala cu gemetele ei ostentative. Nici cum sta in pozitia leului si geme sacadat nu v-am povestit insa va recomand cu tarie sa incercati. Am terminat pompand punctul g , ea stand pe” burta” (metaforic vb ca femeia nu are decat abdomen fit) iar eu deasupra ei in admiratia aripilor de pe spatele ei si in armonia gemetelor ei. Va urez succes in a o prinde ! Este o piesa rara….🥂 Ca nu o sa o ratez nici pe viitor…..o sa confirm prin recenzii😂😂🔥🔥 Va salut fratii mei de suferinta! ⚒⚒⚒ tari sa aveti! 🥂 1 1
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Acum 12 ore, v.antonov a spus: Seara faina tuturor! Deschid forumul….ca de….m-a mancat…😂😂 Vad ca a venit @Raisaaaa Pff..🙈🙈😛 …..Program scimbat instant, , Graba mare insa m-am descurcat😂😂 Ajuns la Pavone,urcat, ajuns la minunea Nicole Aniston de Romanica! Ca imi era dor de fata asta…..Recunosc😂! De fata ei de papusa, de ochii aia mari si alunecosi de vulpe, de buzele alea groase date cu un rosu imperial….mda…. chiar imi era tare dor. Ca e slim fit cu niste sani mari si misto de nu se poate …..parca v-am mai zis in postarile anterioare… Ca are pielea fina catifelata si parfumata …..va repet ca sa nu uitati😂 Ca isi prinde parul pervers intr un mot , care te ispiteste sa infigi mana in el cand te suge cu buzele alea rujate …..si mai ales cand iti face rotocoale cu limba pe pla sau se plimba cu limba pe lungimea ei sigur nu v-am spus data trecuta. Cred ca v-am spus cum se vad aripile de inger tatuate pe spatele ei cand te fute in Lot intors si vin in contradictie totala cu gemetele ei ostentative. Nici cum sta in pozitia leului si geme sacadat nu v-am povestit insa va recomand cu tarie sa incercati. Am terminat pompand punctul g , ea stand pe” burta” (metaforic vb ca femeia nu are decat abdomen fit) iar eu deasupra ei in admiratia aripilor de pe spatele ei si in armonia gemetelor ei. Va urez succes in a o prinde ! Este o piesa rara….🥂 Ca nu o sa o ratez nici pe viitor…..o sa confirm prin recenzii😂😂🔥🔥 Va salut fratii mei de suferinta! ⚒⚒⚒ tari sa aveti! 🥂 Fratele antonov, ca de obicei, mare talent de povestitor. 🥂
Danyel40 Reputație: 56 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 11, 2022 Buna Raysa! Pe cand revenirea la Pitesti? Te 😘😘
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Mai 3, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Mai 3, 2022 Buna dragilor 😘🥰😛 Maine revin la voi pentru 2-3 zile 😜 1
Danyel40 Reputație: 56 Postat Mai 4, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 4, 2022 20 hours ago, Raisaaaa said: Buna dragilor 😘🥰😛 Maine revin la voi pentru 2-3 zile 😜 Buna Raisa! Ai ajuns pe meleagurile noastre? Ti-am scris pe whatsapp. Pupici!
MIKE2193 Reputație: 5 Postat Mai 6, 2022 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Mai 6, 2022 Acum 23 minute, Raisaaaa a spus: Disponibila Bună, până când ești în oraş ?
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Mai 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Mai 7, 2022 Acum 14 ore, MIKE2193 a spus: Bună, până când ești în oraş ? Disponibila pana la 16.00 😘 1
MIKE2193 Reputație: 5 Postat Mai 7, 2022 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Mai 7, 2022 Acum 43 minute, Raisaaaa a spus: Disponibila pana la 16.00 😘 Am inteles,sa inteleg ca Luni,numai ești în oras 😪😘🤗
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Mai 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Mai 7, 2022 Acum 2 ore, MIKE2193 a spus: Am inteles,sa inteleg ca Luni,numai ești în oras 😪😘🤗 O s fiu Luni 😘 1
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Mai 17, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Mai 17, 2022 La 07.05.2022 la 13:43, Flx01 a spus: Nu ai vrea sa ne bucuri cu ceva poze? 😍😘 Nu mai bine cu ceva real? 😜😜😂 Maine revin😘 O s pun si cateva poze curand 😘 1
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Mai 20, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Mai 20, 2022 Disponibila😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum