Sari la conținut

Naty 0751597850

Naty25

Postări Recomandate

Vizitator renesmee
Reputație: 0
5 hours ago, codex2 said:

Vad ca Renesmee ii tot da like-uri. Poate chiar o place.

@renesmee Am putea organiza un trio cu show lesby cand mai vii la Iasi. Tare mult mult as vrea sa va vad cum faceti voi un 69 gustos si zemos(yammy, yammy), asa ca intre fete, ea stand deasupra. Bănuiesc ca ai putea încerca si un facesitting😜 Platesc oricat.

Te sfatuiesc sa te gandesti serios la asta cand mai ai tu timp. In pauza de masa, spre exemplu😜

Multumesc tare mult pentru idee dar sunt nevoita sa te refuz .Imi plac barbatii ,nu femeile. Partea cu facesitting ai putea sa o incerci tu, ar fi fain sa degusti pasarica fetei proaspat dusata si epilata,nu crezi? 

Ii dau like-uri pentru ca mi se pare penibil cum @dan1984 o minuseaza pe fata asta doar pentru ca nu ii place aspectul fizic. Nu iti place,treci mai departe. De ce sa stai ca o molusca si sa minusezi orice corp pe care tu nu il placi ? Daca asta era problema , o sa ii dau "+" ori de cate ori am timp  doar ca sa nu  o tina @dan1984 pe minus ,ca nu-i place lui . Sper ca esti multumit de raspuns .😘

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
Acum 17 minute, renesmee a spus:

Multumesc tare mult pentru idee dar sunt nevoita sa te refuz .Imi plac barbatii ,nu femeile. Partea cu facesitting ai putea sa o incerci tu, ar fi fain sa degusti pasarica fetei proaspat dusata si epilata,nu crezi? 

Ii dau like-uri pentru ca mi se pare penibil cum @dan1984 o minuseaza pe fata asta doar pentru ca nu ii place aspectul fizic. Nu iti place,treci mai departe. De ce sa stai ca o molusca si sa minusezi orice corp pe care tu nu il placi ? Daca asta era problema , o sa ii dau "+" ori de cate ori am timp  doar ca sa nu  o tina @dan1984 pe minus ,ca nu-i place lui . Sper ca esti multumit de raspuns .😘

Mulțumesc frumos renesmee ești o scumpă ,te pup cu drag 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 15 ore, renesmee a spus:

Stimata Renesmee,

Desi nu am avut ocazia si placerea sa te vizitez, as putea spune ca te cunosc si te apreciez. Sper ca drumurile noastre sa se intersecteze totusi. Nu mi se pare corect ca tu sa dai plusuri lui Naty in ciuda cuiva, daca ai vedea-o cred ca ti-ai schimba parererea. Astfel de femei nu ar trebui sa practice aceasta meserie. Cine se ia dupa poze este in eroare asa cum am fost si eu. Pozele sunt masluite, realitatea este alta. Sigur ca nu m-a abligat nimeni sa raman la ea dar nici nu prea iti dai seama imediat de ce va urma, mai ales ca era imbracata. Ti se pare normal ca sa ne pacaleasca cu poze tentante si realitatea sa fie alta?, tu faci asa? De ce venim noi la voi?, pai cred ca majoritatea avem si acasa femei, venim sa diversificam, sa ne bucuram de ceva frumos, de o fata mai tanara nu neaparat pt futut. Si cum crezi ca m-am simtit eu cand am plecat de la Naty. Sigur ca-mi vei spune ca nu tr sa raman. Nu-mi place sa fac asta si nici nu mai poti sa faci o alta programare imediat, asa ca iti calci pe inima si ramai. Sper ca m-ai inteles si ca nu te superi si ca intr-o zi te voi cunoaste.

Link spre comentariu

@erosacan buna ,eu sunt o fata foarte educată și am cei 7 ani de acasă în primul rând ,nu am înjosit pe nimeni în viața mea așa cum ai făcut-o tu acum ,in plus nu eram îmbrăcată eram intro cămășuță alba ,și nu credca intereseaza pe nimeni meseria nimănui ,fiecare avem problemele noastre ,nu te-a obligat nimeni sa ramai sau mai știu eu ce ,nu practica nimeni meseria asta de plăcere înțelegi tu ?de ce mă tot jigniți întruna ce v-am făcut ? De ce va tot luați de mine ? Sunt grăsuță de asta ? Duceti-va la slăbuțe daca nu va convine astea mai plinuțe ,încă o dată reamintesc ,nu vreau sa jignesc pe nimeni nu-mi sta în caracter fiecare face ce vrea cu viața lui....cu asta am spus tot ...o zii buna !

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 47 minute, Naty25 a spus:

@erosacan buna ,eu sunt o fata foarte educată și am cei 7 ani de acasă în primul rând ,nu am înjosit pe nimeni în viața mea așa cum ai făcut-o tu acum ,in plus nu eram îmbrăcată eram intro cămășuță alba ,și nu credca intereseaza pe nimeni meseria nimănui ,fiecare avem problemele noastre ,nu te-a obligat nimeni sa ramai sau mai știu eu ce ,nu practica nimeni meseria asta de plăcere înțelegi tu ?de ce mă tot jigniți întruna ce v-am făcut ? De ce va tot luați de mine ? Sunt grăsuță de asta ? Duceti-va la slăbuțe daca nu va convine astea mai plinuțe ,încă o dată reamintesc ,nu vreau sa jignesc pe nimeni nu-mi sta în caracter fiecare face ce vrea cu viața lui....cu asta am spus tot ...o zii buna !

Fa ce vrei cu viata ta dar nu ne duce pe noi in eroare cu poze contrafacute. Ia si pune o poza din fata si una din lateral in chilotei sa vada lumea cat esti de "plinuta" si cu asta basta. (Ma mai gandesc la un lucru, se poate sa nu stii ce inseamna plinuta).

• Mersi 1
Link spre comentariu

@erosacan buna multi dintre persoanele care m-au vizitat știu că sunt eu in poza nu induc pe nimeni în eroare și nici nu-mi place sa fiu falsa cu nimeni așa cum majoritatea fetelor (au cont fake ) pozele îmi aparțin în totalitate și nu sunt modificate de nici un fel ....te pup sa ai o zii plăcută în continuare .......

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutare! Vizitat astazi domnisoara acestui topic, mie imi plac femeile mai plinute iar la Naty ai pe ce pune mana din plin, s a comportat foarte frumos cu mine am fost servit cu ciocolata bomboane suc pot sa zic ca a fost ceva ca intre doi prieteni care se cunosc de ceva timp si mai fac si ceva nebunii din cand in cand. Actiunea a inceput cu oral nep foarte bun din partea ei urmat de normal prot. si finalizat in balonas. Atitudine proclient foarte prietenoasa.

Tarif 200 lei ora

Eu am sa mai trec pe la ea se comporta frumos si este foarte educata. Acum fiecare face cevrea si viziteaza ce vrea.

Spor!!!!!

• Like 1
Link spre comentariu

Buna seara dragii mei ,vizita mea la voi in oraș sa încheiat am întâlnit persoane minunate și educate ,mulțumesc tuturor celor care m-ați vizitat, va îmbrățișez cu drag pe toți și sper sa ne revedem ,va pup cu drag pe toți ,seara plăcută sa aveți și un început de săptămână liniștita ....pupici 

• Like 1
Link spre comentariu

Servicii:

√Normal protejat 

√Oral protejat /neprotejat (in funcție de igiena )

√Hand job 

√Mangaieri )sărutări corporale 

√Diverve poziții /fantezii 

💛 100 -finalizarea 

💛200 -ora (doua finalizări ) 

Ps : in seara am terminat programul ,mâine voi incepe de la ora 09:00 până la ora 23:00 va pup și va aștept cu drag ...o seară liniștită tuturor 😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Salutare,

Azi i am facut o vizita lui Naty si vreau sa impartasesc cu voi experienta mea. Programare facuta cu cateva ore inainte si confirmata cu o ora inainte. Locatia normala, centrala, curata, baia dotata cu tot ce trebuie, prosoape curate. La prima vedere pot sa zic ca arata mai bine in realitate fata de cum arata in poze, avand forme bine proportionate, fix cum trebuie sa fie o femeie mai plinuta. Am optat pentru o ora. Am avut o discutie placuta , iar ea mi-a dat un vibe pozitiv.

Note:

Locatie: 9 (Pozitie centrala usor de ajuns, curat, loc unde sa te simti bine si sa ti indeplinesti obiectivul vizitei)

Aspect : 9,5 (din punctul meu de vedere, imi plac femeile cu forme, si cu siguranta ca sanii aia m-au dat gata)

ON: 10 (un oral perfect, deep, facut cu pasiune )

NP: 10 (Stramta, se misca bine deasupra si se vede ca ii place sexul)

Igiena: 10 

Eu am sa mai revin cu siguranta. Se vede ca ii place ceea ce face si ca isi da interesul ca si clientul sa fie multumit. Te pup!

Link spre comentariu
Vizitator
La 16.01.2022 la 14:55, Naty25 a spus:

https://ibb.co/642G05w

Buna am reușit să bag o poza de a mea ,va aștept cu mare drag amatorilor de sâni mari ...va aștept la programări..pup

Parca sunt sânii nevestei mele😂😂😂😂

Ma bagi la idei, ma faci sa îmi spioneze soția 😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Pyrodraik a spus:

Parca sunt sânii nevestei mele😂😂😂😂

Ma bagi la idei, ma faci sa îmi spioneze soția 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 Atunci viziteaza-ma când ajungi in Iași și o să te convingi singur 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 28 minute, Naty25 a spus:

🤣🤣🤣🤣 Atunci viziteaza-ma când ajungi in Iași și o să te convingi singur 

Cu siguranță, mi-ai stârnit curiozitatea😁😁😁

Link spre comentariu

Acum 5 minute, Reginald21 a spus:

Buna

Mai folosești WhatsApp?Mersi

Buna numai folosesc WhatsApp, din motive personale ,multi fac programare și nu vin și de asta am dezinstalat WhatsApp....te pup 😘

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...